טעות שלי...
איזה יום שמייח לי היום , התחדשתייי
- masteraudio
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7665
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
הרסיבר שלו מספיק מעל ומעבר בכדי לכייל סאב בודד כי גם כך מלבד קרוסאובר, עוצמה, ומרחק, אין כמעט כלום מה לעשות כדי לתקן היענות של סאב בודד. אפשר לפעמים גם לרסן תדרים חזקים, וגם את זה הרסיבר שלו יודע לעשות. אם יש בליעה או התאבכות בתדר מסויים או יותר, עם סאב בודד כל מה שניתן לעשות את לנסות את המזל עם מיקום אחר. זאת הסיבה שאני בעד שכל חברות הסאבים ימכרו סאבים רק בזוגות כמו רוב הרמקולים! חייבים לייסת דיקטורת סאבים בזוגות. ברוב המקרים עדיף שניים יותר קטנים מאשר אחד ענק. המקרה החוגר היחיד זה או סאב לחצר או סאב לחדר מטופל אקוסטית...01/07/2024 17:08masteraudio כתב: תתחדש ותהנה המון.
רכשת סאב מטורף ואתה הולך להנות מימנו רבות.
בקשר למאי מדובר באיש מקסים ומיקצועי מאוד כיאה לצוות פיוצ'ר.
עצתי הקטנה לי אליך היא להחליף בעתיד לרסיבר מתקדם יותר אשר יכלול מערכת כיול מתקדמת יותר ובכך תוכל להגיע לתוצאות טובות יותר בכל הקשור לניהול הבאס אבל עד אז יש לך ממה להנות....
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

לפי גודל החדר, צר לי לאמר שהסאב הזה ממש לא מתאים לחלל. יכולת לחסוף המון ולהבטיח ביצועי באס הרבה יותר טובים לאחר שתשדרג את הרסיב ל X3800H או X4800H אם ההית הולך על זוג SB1000 PRO או PB1000 PRO אם אתה אוהב באס מוגזם. אחד אתה שם היכן ששמת את ה PB3000 עכשיו ואת השני מתחת למזגן. אלו מיקומים מעולים בגלל שבירת סימטריה ויחד עם כיול של אודיסי לשני סאבים, אתה מקבל תוצאות מעולות...01/07/2024 14:50עדוש כתב: המפלץ הגיע![]()
מצרף תמונות של הסלון .
זו האפשרות היחידה שהדירה מאפשרת לי מבחינת מיקומים/מרחקים , לא מתלונן חלילה .
אין מקום לעוד סאב .
( אל תיבהלו מהמזגן הוא טיפטף אז פירקתי לסדר )
למקרה שמישו יתעניין :
Denon avr 3808
B&w 683
B&w htmi61
B&w 685
Sony xh90
וכמובן הpb3000...
-
עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 435
- שם מלא: עדיאל מנחם
לא מסכים איתך אחי.
אם נרד לפרטי פרטים אז כלום ממה שיש לי לא מנוצל למקסימום כי אנחנו לא גרים בחלל אקוסטי ייעודי והסלון שלנו לא קולנוע , היו לי כמה סאבים לפני חלק טובים יותר חלק טובים פחות ובטח שסאבים קטנים .
אני לא אוהב להיות על ה״גבול״ ואולי זה לא מספיק אולי כן , תמיד קונה קצת מעל , מקסימום יתאמץ פחות
לחסוך ? לא בטוח … רסיבר ושני סאבים לא יעלו הרבה פחות מהסאב , אם בכלל . אם אשדרג בעתיד אז ארוויח גם סאב וגם רסיבר
. אין לי איפה לשים עוד סאב שכח מזה אחי .
יכול להגיד לך שלפחות לאוזניים הפחות מקצועיות שלי יש הבדל שמים וארץ . תמיד אפשר יותר , בכל דבר .
לחלק מאיתנו יש יותר אפשרויות או יותר מקום , לי כרגע זה המצב ואני לא יתחיל לפזר סאבים בכוח בדירה קטנה , לא רוצה תחושה של מחסן .
אם אני ימצא את עצמי בדירה אחרת במקום אחר נביא לpb תאום אבל בינתיים אחי , חלום .
הסאב מרעיד לי תבית ונשמע יותר טוב מהקליפש לדעתי.
גם עוד 20 פעם אני קונה אותו לא מתחרט .
לגבי רסיבר , שלי עובד מצוין ולא רואה דחיפות להחליף אותו , ואם אני יחליף זה רק ל4800 בגלל שהוא תוצרת יפן , אפילו אם זה יותר ממה שאני צריך
אם נרד לפרטי פרטים אז כלום ממה שיש לי לא מנוצל למקסימום כי אנחנו לא גרים בחלל אקוסטי ייעודי והסלון שלנו לא קולנוע , היו לי כמה סאבים לפני חלק טובים יותר חלק טובים פחות ובטח שסאבים קטנים .
אני לא אוהב להיות על ה״גבול״ ואולי זה לא מספיק אולי כן , תמיד קונה קצת מעל , מקסימום יתאמץ פחות

לחסוך ? לא בטוח … רסיבר ושני סאבים לא יעלו הרבה פחות מהסאב , אם בכלל . אם אשדרג בעתיד אז ארוויח גם סאב וגם רסיבר
. אין לי איפה לשים עוד סאב שכח מזה אחי .יכול להגיד לך שלפחות לאוזניים הפחות מקצועיות שלי יש הבדל שמים וארץ . תמיד אפשר יותר , בכל דבר .
לחלק מאיתנו יש יותר אפשרויות או יותר מקום , לי כרגע זה המצב ואני לא יתחיל לפזר סאבים בכוח בדירה קטנה , לא רוצה תחושה של מחסן .
אם אני ימצא את עצמי בדירה אחרת במקום אחר נביא לpb תאום אבל בינתיים אחי , חלום .
הסאב מרעיד לי תבית ונשמע יותר טוב מהקליפש לדעתי.
גם עוד 20 פעם אני קונה אותו לא מתחרט .
לגבי רסיבר , שלי עובד מצוין ולא רואה דחיפות להחליף אותו , ואם אני יחליף זה רק ל4800 בגלל שהוא תוצרת יפן , אפילו אם זה יותר ממה שאני צריך
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

טכנית ולפי רוב ההמלצות זה מהלך נכון לשים זוג, אבל יש לזה מגבלות (תקציב, מקום, וכו) כלומר לא לכולם זה מתאים. ומה שאתה מציע שחברות ימכרו רק בזוגות, בחיים זה לא יקרה, אבל תנסה להציע להם02/07/2024 2:25יהלי ב כתב: הרסיבר שלו מספיק מעל ומעבר בכדי לכייל סאב בודד כי גם כך מלבד קרוסאובר, עוצמה, ומרחק, אין כמעט כלום מה לעשות כדי לתקן היענות של סאב בודד. אפשר לפעמים גם לרסן תדרים חזקים, וגם את זה הרסיבר שלו יודע לעשות. אם יש בליעה או התאבכות בתדר מסויים או יותר, עם סאב בודד כל מה שניתן לעשות את לנסות את המזל עם מיקום אחר. זאת הסיבה שאני בעד שכל חברות הסאבים ימכרו סאבים רק בזוגות כמו רוב הרמקולים! חייבים לייסת דיקטורת סאבים בזוגות. ברוב המקרים עדיף שניים יותר קטנים מאשר אחד ענק. המקרה החוגר היחיד זה או סאב לחצר או סאב לחדר מטופל אקוסטית......
דבר נוסף, שמעתי לא מזמן מערכת עם סאב ארנדל 2v אצל חבר כאן, בוא נגיד שממש אין שום צורך בעוד סאב אצלו
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
אני לא מבין על מה אתה מדבר בשתי התגובות האחרונות שלך..02/07/2024 2:31יהלי ב כתב: לפי גודל החדר, צר לי לאמר שהסאב הזה ממש לא מתאים לחלל. יכולת לחסוף המון ולהבטיח ביצועי באס הרבה יותר טובים לאחר שתשדרג את הרסיב ל X3800H או X4800H אם ההית הולך על זוג SB1000 PRO או PB1000 PRO אם אתה אוהב באס מוגזם. אחד אתה שם היכן ששמת את ה PB3000 עכשיו ואת השני מתחת למזגן. אלו מיקומים מעולים בגלל שבירת סימטריה ויחד עם כיול של אודיסי לשני סאבים, אתה מקבל תוצאות מעולות......
איך הגעת להמליץ קבוע על לפחות זוג סאבים?
אנחנו לא בתחרות SPL כאן, ולא לכולם יש חוסר או בעיה בפיזור, גם בחלל לא מטופל.
יש לי SB3000 בחלל גדול יותר משלו, ולעולם לא הגעתי ליותר משליש ווליום עם הדבר הזה, זה באס משוגע.
ואת זה אני אומר בתור אחד שהיה לו סאבים רבים ברכב לתצוגות של SPL.
והסאונד שלו נהדר לצרכן הממוצע שאני.
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

נראה לי שהמשפט הראשון שלך מסביר א הבעיה אצל רוב המשץמשים כאן. הם לא מבינים מדוע צריך לפחות שני סאבים וחושבים כי המטרה זה יותר עוצמה...02/07/2024 9:59gal-cohen כתב: אני לא מבין על מה אתה מדבר בשתי התגובות האחרונות שלך..
איך הגעת להמליץ קבוע על לפחות זוג סאבים?
אנחנו לא בתחרות SPL כאן, ולא לכולם יש חוסר או בעיה בפיזור, גם בחלל לא מטופל.
יש לי SB3000 בחלל גדול יותר משלו, ולעולם לא הגעתי ליותר משליש ווליום עם הדבר הזה, זה באס משוגע.
ואת זה אני אומר בתור אחד שהיה לו סאבים רבים ברכב לתצוגות של SPL.
והסאונד שלו נהדר לצרכן הממוצע שאני....
התחום הכי בעייתי באודיו זה הנמוכים. זה בגלל אינטאקציה חזקה עם החלל. באסים בין 20 ל 200 הרץ או נבעלים, או מוחזרים ומבטלים את את זה בגלל ROOM MODES ואין הרבה מה לעשות מלבד לנסות מיקום חדש שלרוב לא יהיה פרקטי.
עם זוג סאבים ומערכת כיול שיודעת לטפל בזוג, הרבה יותר קל לקבל באס אחיד ברוב המרחב. עי שליטה של עוצמה, EQ והשהיה\מופע בהתאם לתדר, אפשר להבטיח הענות ישרה בכל התחום הרצוי לפחות בנקודת האזנה. בנוסף, זוג סאבים יתאמץ פחות סאב בודד ויפתיח אחוז עיוותים נמוך.
גם לא חייבים לשדרג רסיבר. בעלות של ה PB3000 אפשר לרכוש שני SB1000PRO + MINIDSP + מיקרופון UMIK2 וישאר עודף.
- masteraudio
-
- חבר ותיק

נראה לי שאתה בקטע של יועץ זוגיות ולכן ממליץ לך לפתוח משרד לשידוכים או להשתתף בתוכנית חתונמי.
תאחל לרוכש מזל טוב על רכישתו ובזאת תסגור עניין.
תאחל לרוכש מזל טוב על רכישתו ובזאת תסגור עניין.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
-
עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

תודה אחי בכל זאת על האכפתיות

- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
הוא עושה העתק הדבק מ ASR 
ברור לכולם ש 2 סאבים עדיפים,
לא ממש משהו חדש למישהו פה, הבעיה שהוא טוען ששניים הרבה פחות איכותיים עדיפים וזו שטות גמורה.
תלוי איזה אחד ?
תלוי איזה 2 פחות טובים?
המיקום שלהם?
האם תגובת הסאב חשובה רק למושב אחד?
מה גודל החלל?
נלך עם ההצעה של "המומחה", אני בטוח ש PB300 אחד עדיף על 2 SB1000
"הדרך" היותר טובה, לקנות אחד הכי טוב שאפשר ולהוסיף עוד אחד כשיתאשפר(כלכלית/מיקום).

ברור לכולם ש 2 סאבים עדיפים,
לא ממש משהו חדש למישהו פה, הבעיה שהוא טוען ששניים הרבה פחות איכותיים עדיפים וזו שטות גמורה.
תלוי איזה אחד ?
תלוי איזה 2 פחות טובים?
המיקום שלהם?
האם תגובת הסאב חשובה רק למושב אחד?
מה גודל החלל?
נלך עם ההצעה של "המומחה", אני בטוח ש PB300 אחד עדיף על 2 SB1000
"הדרך" היותר טובה, לקנות אחד הכי טוב שאפשר ולהוסיף עוד אחד כשיתאשפר(כלכלית/מיקום).
- שמוליק_טל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
תהנה מהסאב, העצות של להתקין 4 סאבים או להתחיל למקם שני סאבים ענקיים או יותר במיקום שהכי נמדד טוב, הן ברוב המקרים לחלוטין לא פרקטיות, שלא לדבר על המחיר. אלה דיונים תאורטיים שמתאימים לסרטוני יוטיוב או לבעלי תקציב ענק וחללים יעודיים גדולים מאוד. תאורטית 4 סאבים שממוקמים נכון זה הפתרון הכי טוב אקוסטית, אבל מעשית זה כמעט בלתי אפשרי, בטח לא בסלון. זה בערך כמו להציע לך להחליף את הדירה לאחת עם חדר בגודל של קולנוע.
לרובנו בני התמותה, שרוצים להינות מסאונד טוב בסלון או בחדר קולנוע קטן, סאב אחד או שניים זה הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות.
לרובנו בני התמותה, שרוצים להינות מסאונד טוב בסלון או בחדר קולנוע קטן, סאב אחד או שניים זה הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות.
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
הזויה ההשוואה של 1000 פרו סגור ל pb3000 פתוח.
פשוט השוואה לא רלוונטית.
גם שישה סאבים של 1000 סגור לא ירדו מ 25 הרץ
ב db שמיע או רלוונטי לקולנוע.
אם כבר אני יכול להבין זוג 3000 סגורים כאופציה.
אבל גם במקרה הזה הם לא יכולים להתמודד עם
Pb3000 בודד מבחינת ביצועים נטו .
יתכן בהחלט שריבוי סאבים יתרמו במישורים אחרים.
פשוט השוואה לא רלוונטית.
יתכן בהחלט שריבוי סאבים יתרמו במישורים אחרים.
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
בדקתם DUNE 2 ?02/07/2024 9:56mulder כתב: טכנית ולפי רוב ההמלצות זה מהלך נכון לשים זוג, אבל יש לזה מגבלות (תקציב, מקום, וכו) כלומר לא לכולם זה מתאים. ומה שאתה מציע שחברות ימכרו רק בזוגות, בחיים זה לא יקרה, אבל תנסה להציע להם![]()
דבר נוסף, שמעתי לא מזמן מערכת עם סאב ארנדל 2v אצל חבר כאן, בוא נגיד שממש אין שום צורך בעוד סאב אצלו, עשה עבודה מעולה, אז באמת לא תמיד צריך ישר ללכת על זוג.
...
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- masteraudio
-
- חבר ותיק

TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

זו לא השוואה כי לא המלצתי על זוג SB1000 בחלל ענק כמו חדר קלונוע יעודי בתחליף ל PB3000. ראית את התמונות של החלל שלו? בחלל כזה זוג SB1000 PRO שהם 12 אינטש לאחר כיול, זה מעל ומעבר להרעיד את כל החדר... הרכישה של הסאב הענק קצת לא פרופורציונאלית לא לחדר ולא לרסיבר. מוזר שמי שמוכר לא מברר מראש פרטים על מיקום ההתקנה וממליץ משהו יותר מתאים בהתאם...02/07/2024 14:15LiorShap כתב: הזויה ההשוואה של 1000 פרו סגור ל pb3000 פתוח.
פשוט השוואה לא רלוונטית.
יתכן בהחלט שריבוי סאבים יתרמו במישורים אחרים....
-
עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

נראה לי שלא קראת מה שרשמתי , ארשום שוב .
אין לי איפה לשים עוד סאב לא משנה איזה דגם הוא . אני יושיב עוד סאב איתי על הספה אחי ?
צא מזה כפרה עליך חחח.
וpb1000 בודד לא נותן כמו pb3000 גם אם נאסא יכיילו וינהלו את הבאס .
אני ילד גדול ויודע מה אני רוצה , אף מוכר לא שכנע אותי לכלום אל תדאג .
היו לי סאבים יותר קטנים , כמה וכמה סוגים והם לא היו מעל ומעבר כמו שאתה טוען . הקליפש שהיה לי 15״ ולא היה מעל ומעבר , בתמונות קשה לאמוד את הגודל כמו במציאות אז כנראה זה קצת מטעה אותך .
למה לא פורפוציונלי לרסיבר ?
אין לי איפה לשים עוד סאב לא משנה איזה דגם הוא . אני יושיב עוד סאב איתי על הספה אחי ?
צא מזה כפרה עליך חחח.
וpb1000 בודד לא נותן כמו pb3000 גם אם נאסא יכיילו וינהלו את הבאס .
אני ילד גדול ויודע מה אני רוצה , אף מוכר לא שכנע אותי לכלום אל תדאג .
היו לי סאבים יותר קטנים , כמה וכמה סוגים והם לא היו מעל ומעבר כמו שאתה טוען . הקליפש שהיה לי 15״ ולא היה מעל ומעבר , בתמונות קשה לאמוד את הגודל כמו במציאות אז כנראה זה קצת מטעה אותך .
למה לא פורפוציונלי לרסיבר ?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
עוד סאב ..... מיותר .לחלל שלך גם הבית של השכן יהנה מהסאב שלך . מי שרוצה שיהיה לך שני סאבים מוזמן לקנות לך . ככה תכתוב פה. ואללה כול אחד משחק אותה מבין יותר מהשני פה .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- men
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
תתחדש נראה סאב מפלצת הכי חשוב שתהנה ממה שאתה קונה
גם לי נאמר שעדיף שני סאבים
חלשים יותר אבל 2 ואקבל תוצאה טובה יותר
גם לי אין מקום ל 2
יש לי סאב של JL audio f113v2 וזה יותר מידי לבלוק שלי לא לסלון חח