הכל נכון למעט מגברי ומוצרי מנורות.11/01/2024 20:02oferlaor כתב: אגב, קחו את השרשור הזה, תשנו את התכולה לזה שמקרני CRT כבר לא שווים את ההשקעה, או שמגברי מנורות או פטפונים גמרו את הסוס, וכל עשור יש נקודת משבר כזו - שמשהו נהיה יותר "נוח" על חשבון האיכות של התוכן והאיכות האודיו/וידאו....
קולנוע ביתי לאן?
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- vania_bt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
ערב טוב יואב
קראתי את התגובות בשרשור והאמת שאני לא מתחבר להלך הרוח של רוב הכותבים.
נכון שסרטים טובים, הן בהיבט התוכן והן בהיבטים הטכניים (איכות חוזי וסאונד) אין הרבה, אבל רוב הסדרות הטובות מגיעות עם איכות ויזואלית וסאונד ברמה לא רעה בכלל (אולי לא True HD אבל בהחלט ברמה טובה) ובסך הכל אני ואשתי נהנים מאד מהציוד ומאיכות התוצאה (הבעייה היחידה זה הויכוח על רמות הוליום).
אני חושב שהבעייה העיקרית מגיעה מכך שהשקעת את הציוד בחדר יעודי לתפארת ובאמת כשנדרש מעבר מהסלון לחדר זה, זה דורש סיבה מוצדקת, אני לעומת זאת השקעתי את הציוד בסלון המשפחתי, נכון זה לא נתן לי חופש מלא לעשות מה שאני רוצה, מצד שני זה שמר עלי מהוצאות "מוגזמות".
אבל היום כל הצפייה שלנו (אפילו חדשות) אנחנו רואים עם המקרן NX7 ושומעים עם האנטם ונהנים מכל רגע, כך שאני בהחלט מרגיש שאני מנצל היטב כל שקל שהשקעתי בציוד .
נכון שסרטים טובים, הן בהיבט התוכן והן בהיבטים הטכניים (איכות חוזי וסאונד) אין הרבה, אבל רוב הסדרות הטובות מגיעות עם איכות ויזואלית וסאונד ברמה לא רעה בכלל (אולי לא True HD אבל בהחלט ברמה טובה) ובסך הכל אני ואשתי נהנים מאד מהציוד ומאיכות התוצאה (הבעייה היחידה זה הויכוח על רמות הוליום).
אני חושב שהבעייה העיקרית מגיעה מכך שהשקעת את הציוד בחדר יעודי לתפארת ובאמת כשנדרש מעבר מהסלון לחדר זה, זה דורש סיבה מוצדקת, אני לעומת זאת השקעתי את הציוד בסלון המשפחתי, נכון זה לא נתן לי חופש מלא לעשות מה שאני רוצה, מצד שני זה שמר עלי מהוצאות "מוגזמות".
אבל היום כל הצפייה שלנו (אפילו חדשות) אנחנו רואים עם המקרן NX7 ושומעים עם האנטם ונהנים מכל רגע, כך שאני בהחלט מרגיש שאני מנצל היטב כל שקל שהשקעתי בציוד .
נערך לאחרונה על ידי vania_bt ב 12/01/2024 15:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
למגברי\קדם מגברי מנורות, כמו גם לפטיפונים, תקליטים ומסכי CRT אין שום יתרון טכנולוגי, מלבד ערך נוסטלגי, שזה סיפור אחר. האמת שגם מגברים טרנזיסטוריים ליניאריים (A, AB) כבר לאט לאט הופכים נחלת העבר עם המעבר למגברי CLASS D שבדורות האחרונים כבר מראים ביצועים טובים ממגברי CLASS AB בעשירית המחיר.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
אתה אומר את זה עכשיו, אבל לשעתם - המעבר מתקליט ל-CD, המעבר של CD ל-MP3/AAC זה בדיוק אותו הדבר כמו המעבר ממדיה פיזית לסטרימינג.11/01/2024 20:42יהלי ב כתב: למגברי\קדם מגברי מנורות, כמו גם לפטיפונים, תקליטים ומסכי CRT אין שום יתרון טכנולוגי, מלבד ערך נוסטלגי, שזה סיפור אחר. האמת שגם מגברים טרנזיסטוריים ליניאריים (A, AB) כבר לאט לאט הופכים נחלת העבר עם המעבר למגברי CLASS D שבדורות האחרונים כבר מראים ביצועים טובים ממגברי CLASS AB בעשירית המחיר....
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
היי וניה11/01/2024 20:40vania_bt כתב: ערב טוב יואב
נכון שסרטים טובים, הן בהיבט התוכן והן בהיבטים הטכניים (איכות חוזי וסאונד) אין הרבה, אבל רוב הסדרות הטובות מגיעות אם איכות ויזואלית וסאונד ברמה לא רעה בכלל (אולי לא True HD אבל בהחלט ברמה טובה) ובסך הכל אני ואשתי נהנים מאד מהציוד ומאיכות התוצאה (הבעייה היחידה זה הויכוח על רמות הוליום).
אבל היום כל הצפייה שלנו (אפילו חדשות) אנחנו רואים עם המקרן NX7 ושומעים עם האנטם ונהנים מכל רגע, כך שאני בהחלט מרגיש שאני מנצל היטב כל שקל שהשקעתי בציוד....
כתבתי שאני וסדרות, בשלב זה בחיי, לא מתחברים.
אני מדבר על סרטים, שפעם היה לי חשק לרדת למטה ולצפות והיום כבר לא וזה למרות שאיכות הציוד השתפרה אבל לצערי איכות התכנים בצלילה חופשית למטה ולכן אני מוצא את עצמי למעלה

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- oferlaor
-
- מנהל

מבין לגמרי מה אתה אומר, אבל ממה שאני רואה האיכות של סרטי קולנוע ירד דרמטית בעקבות הקורונה (פחות אנשים הגיעו לקולנוע, ולכן מה שכן יצא היה מוצר תעשייתי לחלוטין). אני רואה סרט כמו Pig ונזכר שפעם מרבית הסרטים היו באיכות כזו ושאני מופתע מכמה שהסרט הזה טוב, לא רק כי זה סרט טוב, אלא כי הוא כל כך בולט על רקע הזבל ההוליוודי שמכניסים לנו כל הזמן. לא רק שמרבית הסרטים הם ***, אלא שהם גם *** ארוך ומתיש (2.5ש בממוצע) ועטוף ב-CGI רע... זה תאכלס ליפסטיק על חזיר.
מצד שני, לפחות מהזווית שלי, יש לא מעט סדרות שהפתיעו. אני בדיוק התחלתי לראות סדרה בשם "The old man" שהיא פחות מוכרת. השחקנים כולם שחקני קולנוע, האיכות כתיבה, המשחק, הבימוי וצילום פשוט קולנועים. סדרות בשנים האחרונות כל כך השתפרו ונראה שמי שבאמת יש לו רעיון טוב כבר לא מספק בשעתיים וחצי אלא סוגר סדרה עם 6 או עשרה פרקים וסוגר עניין ב-6-10 שעות.
יש לי קטלוג יפה שמערבב סרטים וסדרות, ולמרות שיש לא מעט סרטים ב-queue שלי, אני לרוב פונה לסדרות, שם אני נהנה הרבה יותר.
מצד שני, לפחות מהזווית שלי, יש לא מעט סדרות שהפתיעו. אני בדיוק התחלתי לראות סדרה בשם "The old man" שהיא פחות מוכרת. השחקנים כולם שחקני קולנוע, האיכות כתיבה, המשחק, הבימוי וצילום פשוט קולנועים. סדרות בשנים האחרונות כל כך השתפרו ונראה שמי שבאמת יש לו רעיון טוב כבר לא מספק בשעתיים וחצי אלא סוגר סדרה עם 6 או עשרה פרקים וסוגר עניין ב-6-10 שעות.
יש לי קטלוג יפה שמערבב סרטים וסדרות, ולמרות שיש לא מעט סרטים ב-queue שלי, אני לרוב פונה לסדרות, שם אני נהנה הרבה יותר.
- IGAL4d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
אולי צריך להנמיך קצת ציפיות. אולי אנחנו כמו מכורים לסם, שמדי פעם צריכים להגדיל את המינון, וכרגע זה לא ניתן. פעם העקומה של איכות הסרטים הביתיים עלתה ועלתה וכעת התמתנה ואולי תקועה. אני זוכר כשיצאו ראשוני מקרני הhd, איזה חגיגה הייתה...היום זה לחלשים (
). לאחרונה צפיתי עם אשתי באיזה סרט בנטפליקס (לא זוכר אם זה היה "העולם שהשארנו מאחור, או אחד מהפרקים של הסדרה המצויינת העכשווית עונה5 של פארגו), לפתע הייתה יריה, והיד של אשתי התכווצה בבהלה על שלי, והיא הביטה לכיוון הרמקול סראונד שמימין...ואני חשבתי- הינה, המערכת קולנע ביתי עוד נושמת וגם בועטת. בעיקר בועטת...
). לאחרונה צפיתי עם אשתי באיזה סרט בנטפליקס (לא זוכר אם זה היה "העולם שהשארנו מאחור, או אחד מהפרקים של הסדרה המצויינת העכשווית עונה5 של פארגו), לפתע הייתה יריה, והיד של אשתי התכווצה בבהלה על שלי, והיא הביטה לכיוון הרמקול סראונד שמימין...ואני חשבתי- הינה, המערכת קולנע ביתי עוד נושמת וגם בועטת. בעיקר בועטת...- shac
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
קטע, אני בשלב הלימוד (=החפירות הליליות כשיש זמן) לקראת קנייה עתידית וחלום ישן שהתעורר על סאונד ומערכת איכותית למוזיקה וצפייה.
עם כל יום שעובר התקציב המתוכנן/מדומיין עולה, החדר המפונטז מתחיל להיראות כמו משהו שידרוש בניית בית חדש סביבו, כל סקירה ביוטיוב גורמת לרצות לשדרג מהדגם הקודם שראיתי וכו'... ואז מגיע שרשור כזה שקצת 'מנחית' אותי למציאות שכנראה תפגוש אותי אחרי הרכש. לא נראה לי שארכיב מערכת 'בחלקים' כמו פעם, (האמת שהופתעתי שאנשים עדיין קונים מכשירי CD ו Blu Ray - לעומת חובבי תקליטים שידעתי שקיימים בעולמנו), ככה שמהיכרותי את עצמי זה ייעצר ברסיבר ורמקולים. במקסימום מגבר נוסף אם אצטרך לרמקולים הקדמיים, למרות שבשלב הזה עם הרסיברים העוצמתיים שמוכרים היום עוד לא הבנתי באיזה קטע זה נדרש, אם לא חיברת 9 או 11 רמקולים לרסיבר.
לענייננו, התלבטתי (ועדיין) אם ללכת על רסיבר של 5/7 ערוצים או אולי ללכת על משהו 'כבד' שיאפשר גם התפתחות עתידית עם Atmos, רמקולי תקרה וכאלו. לא מתכוון לרכוש סרטי בלו ריי וכו', אבל אם בסוף זה ייגמר בסרט באיכות שגרתית ואודיו שלא יודע לתקשר עם כל היופי הזה, מה הטעם? לא רואה את עצמי יושב ושומע מוזיקה על ספה עם כוס ברנדי ביד, רק כי הרמקולים מעולים. אין לי את הריכוז לזה, מוזיקה זה משהו שאני צריך וצורך ברקע של החיים שלי בלי לעצור בשביל זה כמו שצריך / כמו פעם.
לאור כל האמור לעיל... אולי כדאי בכלל ללכת - באותו תקציב לא משנה על כמה יעמוד - על רסיבר איכותי, ו-3.1 רמקולים? או שעדיין נכון גם להשקיע גם בעוד זוג סראונד כי זה משהו שגם נטפליקס/ממיר של YES יודע לדבר איתו. הייתם מוותרים על שלל הרמקולים/מגבר/אקולייזר/DAC/PRE/ מה שלא השקעתם בו?
(אגב, זה לא שכרגע אין כלום. הטלויזיה מחוברת למערכת של רסיבר בסיסי של ימאהה + 2 רמקולי Magant בני עשור בערך).
עם כל יום שעובר התקציב המתוכנן/מדומיין עולה, החדר המפונטז מתחיל להיראות כמו משהו שידרוש בניית בית חדש סביבו, כל סקירה ביוטיוב גורמת לרצות לשדרג מהדגם הקודם שראיתי וכו'... ואז מגיע שרשור כזה שקצת 'מנחית' אותי למציאות שכנראה תפגוש אותי אחרי הרכש. לא נראה לי שארכיב מערכת 'בחלקים' כמו פעם, (האמת שהופתעתי שאנשים עדיין קונים מכשירי CD ו Blu Ray - לעומת חובבי תקליטים שידעתי שקיימים בעולמנו), ככה שמהיכרותי את עצמי זה ייעצר ברסיבר ורמקולים. במקסימום מגבר נוסף אם אצטרך לרמקולים הקדמיים, למרות שבשלב הזה עם הרסיברים העוצמתיים שמוכרים היום עוד לא הבנתי באיזה קטע זה נדרש, אם לא חיברת 9 או 11 רמקולים לרסיבר.
לענייננו, התלבטתי (ועדיין) אם ללכת על רסיבר של 5/7 ערוצים או אולי ללכת על משהו 'כבד' שיאפשר גם התפתחות עתידית עם Atmos, רמקולי תקרה וכאלו. לא מתכוון לרכוש סרטי בלו ריי וכו', אבל אם בסוף זה ייגמר בסרט באיכות שגרתית ואודיו שלא יודע לתקשר עם כל היופי הזה, מה הטעם? לא רואה את עצמי יושב ושומע מוזיקה על ספה עם כוס ברנדי ביד, רק כי הרמקולים מעולים. אין לי את הריכוז לזה, מוזיקה זה משהו שאני צריך וצורך ברקע של החיים שלי בלי לעצור בשביל זה כמו שצריך / כמו פעם.
לאור כל האמור לעיל... אולי כדאי בכלל ללכת - באותו תקציב לא משנה על כמה יעמוד - על רסיבר איכותי, ו-3.1 רמקולים? או שעדיין נכון גם להשקיע גם בעוד זוג סראונד כי זה משהו שגם נטפליקס/ממיר של YES יודע לדבר איתו. הייתם מוותרים על שלל הרמקולים/מגבר/אקולייזר/DAC/PRE/ מה שלא השקעתם בו?
(אגב, זה לא שכרגע אין כלום. הטלויזיה מחוברת למערכת של רסיבר בסיסי של ימאהה + 2 רמקולי Magant בני עשור בערך).
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
לגבי חדר נפרד - אם יש אפשרות / אתה מתכוון לראות הרבה סרטים בלי לחשוב יותר מדי על האיכות שלהם /חושב להתפרע בעתיד עם הציוד (זה עלול לקרות ..) - אז לך על זה כבר בהתחלה. אם רוצים בהמשך לעשות משהו אחר עם המקום תמיד אפשר לפרק, עלול להיות יותר קשה אחרי הרבה זמן להפוך את זה לחדר כזה..14/01/2024 1:30shac כתב: קטע, אני בשלב הלימוד (=החפירות הליליות כשיש זמן) לקראת קנייה עתידית וחלום ישן שהתעורר על סאונד ומערכת איכותית למוזיקה וצפייה.
(אגב, זה לא שכרגע אין כלום. הטלויזיה מחוברת למערכת של רסיבר בסיסי של ימאהה + 2 רמקולי Magant בני עשור בערך)....
כדאי כבר ללכת על רסיבר תומך אטמוס אם תרצה להרחיב ערוצים.
3.1 זה מעט מדי, 5.1 זה בסיס של הסראונד .
- י-א
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2133
אני כבר מזמן הפסקתי להשקיע בשדרוגים. השדרוג האחרון שעשיתי היה להוסיף רמקולי אטמוס וגם זה אחרי שנים שהטכנולוגיה יצאה ורק אחרי שהגעתי למסקנה שזה באמת יכול לשדרג את ההנאה. מעבר לכך נאלצתי לשדרג את הפרוססור כי הקודם נפגע פגיעה קטלנית מברק וזה נעשה "בעזרת" הביטוח.
יש ימים שרוצים לראות איזה סרט טוב וממש לא מוצאים. מלחיל סרט שיש לו ציון מעל 6 ב IMDB ואחרי רבע שעה מפסיקים משיעמום. ואז חוזרים לספרייה הפרטית וצופים שוב בסרטים מהעבר באיכות טובה הן בתוכן והן ב AV.
זה בהחלט אינדיווידואלי כול עניין ההנאה והצורך להשקיע.
בשבילי שידרוג מצריך שיהיה שיפור מאד משמעותי הן בתכנים והן בחוויית ה AV.
יש ימים שרוצים לראות איזה סרט טוב וממש לא מוצאים. מלחיל סרט שיש לו ציון מעל 6 ב IMDB ואחרי רבע שעה מפסיקים משיעמום. ואז חוזרים לספרייה הפרטית וצופים שוב בסרטים מהעבר באיכות טובה הן בתוכן והן ב AV.
זה בהחלט אינדיווידואלי כול עניין ההנאה והצורך להשקיע.
בשבילי שידרוג מצריך שיהיה שיפור מאד משמעותי הן בתכנים והן בחוויית ה AV.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
לא להישבר... נכון שבזמן האחרון איכות הסרטים קצת ירדה אבל תחום הסאונד בשבילי הוא אשששש וגורם לי כמעט כל יום לחיוך ענקי.14/01/2024 1:30shac כתב: קטע, אני בשלב הלימוד (=החפירות הליליות כשיש זמן) לקראת קנייה עתידית וחלום ישן שהתעורר על סאונד ומערכת איכותית למוזיקה וצפייה.
(אגב, זה לא שכרגע אין כלום. הטלויזיה מחוברת למערכת של רסיבר בסיסי של ימאהה + 2 רמקולי Magant בני עשור בערך)....
מה צריך ?רסיבר טוב שיודע לכייל סאבים ...לא סאב ...סאבים ,מגבר סטראו לרמקולים קדמיים ,רמקולים קדמיים שיודעים לרגש ולעבוד ללא הסאבים ,נגן לסרטים ,רמקולים משלימים לסט של לפחות 5.1 .
מה תקבל?אם הסאבים מכויילים בצורה קצת אלימה אז הרבה סרטים יזיזו לך את הגוף ,סאבים עדינים יתנו לך מוסיקה מצויינת מיוטיוב ,והקצפת כאשר אתה רוצה שקט לנפש אז מדליקים רק 2 רמקולים ומגבר סטראו...מומלץ גם פטיפון....
התחום חם ומרגש כמו שתמיד היה .
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

נכתב ע"י זיו ,בשרשור סרטים על הסרט Silent Night, ששכחו שיש שם סאבים וזו הסיבה שעד כה לא דאגתי שיגיע אלי, כי גם לא מדברים וגם אין סאבים אז מה בדיוק יש לחפש בסרט הזה?
העלו את הסרט בפורמט בלו ריי והחלטתי להוריד ולבדוק האם באמת שכחו שיש סאבים כי זה סרט שבנוי על סאבים, מבחינת הסאונד , לא?
אז התברר לי ,שלא שכחו אותם וזה שוב מחזיר אותי לפוסט הפתיחה שתכני הסטרימייג האלו לא שווים את ההשקעה בציוד מעבר למשהו בסיסי כמו סאונד בר .
הסרט הזה בגירסת נטפליקס עם אטמוס כמובן
יש לו נתוני אודיו / וידאו של תקופת ה DVD והנה, כששוחרר בפורמט בלו ריי עם דולבי HD, פתאום התברר שיש גם יש סאבים וגם התמונה אחלה ושמתבוננים בנתוני האודיו / וידאו מבינים למה.
עצוב.

העלו את הסרט בפורמט בלו ריי והחלטתי להוריד ולבדוק האם באמת שכחו שיש סאבים כי זה סרט שבנוי על סאבים, מבחינת הסאונד , לא?
אז התברר לי ,שלא שכחו אותם וזה שוב מחזיר אותי לפוסט הפתיחה שתכני הסטרימייג האלו לא שווים את ההשקעה בציוד מעבר למשהו בסיסי כמו סאונד בר .
הסרט הזה בגירסת נטפליקס עם אטמוס כמובן
יש לו נתוני אודיו / וידאו של תקופת ה DVD והנה, כששוחרר בפורמט בלו ריי עם דולבי HD, פתאום התברר שיש גם יש סאבים וגם התמונה אחלה ושמתבוננים בנתוני האודיו / וידאו מבינים למה.עצוב.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- oferlaor
-
- מנהל

-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

לא לא טרחתי בכלל להוריד את גירסת הקומבינה עם נתוני ה DVD בניתי על נסיונו של זיו....
לעומת זאת התפתתי להוריד את הסרט the killer בגירסת הקומבינה והתבאסתי כל כך מאיכות התמונה והסאונד, שאפילו לא סיימתי לצפות.
תכני הסרטים (לא מדבר על סדרות) ברובם משוחררים באיכויות על הפנים הנתונים מראים זאת שחור על גבי מסך והתוצאות בהתאם.
כאמור, לפחות מבחינתי , מדובר במכת מוות לתחום שכולנו אוהבים ומשקיעים, כל אחד בהתאם ליכולותיו.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- maorgr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
יש משהו בדבריך.
- oferlaor
-
- מנהל

מה כוונה גרסאת הקומבינה? תוכל לשתף את הנתונים? כמה bitrate? כמה גדול הקובץ? כמה ביטים? וידאו וסאונד כמובן?
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
יואב,
לגבי silent night ממה שראיתי עדיין לא יצאה גרסת בלו ריי 4K , בינתיים רק בלו ריי של 1080, והפסקול הכי "גבוה" שיש זה ביטרייט של 1500~ .
מצאת גרסה טובה יותר ?
אני ראיתי מקובץ של סטרימינג ב 4K. על איכות התמונה אני לא מתלונן. נכון שזה לא היה מפלצת בס, אבל סך הכל הסאונד היה מצוין. אני אצטרך להשוות מול גרסת הבלוריי.
אגב הבנתי שבסטרימינג אנשים מעידים שאיכות ה AV יכולה להשתנות לפי נותן השירות אפילו באותו הסרט, ויש שטוענים על כאלה שבאופן קבוע עדיפים מאחרים.
יכול גם להיות שזה כל מקרה לגופו. למשל בסרט leave the world behind (שאין לו בלו ריי צפוי כרגע) האיכות היתה ממש טובה לדעתי.
לגבי silent night ממה שראיתי עדיין לא יצאה גרסת בלו ריי 4K , בינתיים רק בלו ריי של 1080, והפסקול הכי "גבוה" שיש זה ביטרייט של 1500~ .
מצאת גרסה טובה יותר ?
אני ראיתי מקובץ של סטרימינג ב 4K. על איכות התמונה אני לא מתלונן. נכון שזה לא היה מפלצת בס, אבל סך הכל הסאונד היה מצוין. אני אצטרך להשוות מול גרסת הבלוריי.
אגב הבנתי שבסטרימינג אנשים מעידים שאיכות ה AV יכולה להשתנות לפי נותן השירות אפילו באותו הסרט, ויש שטוענים על כאלה שבאופן קבוע עדיפים מאחרים.
יכול גם להיות שזה כל מקרה לגופו. למשל בסרט leave the world behind (שאין לו בלו ריי צפוי כרגע) האיכות היתה ממש טובה לדעתי.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
הבלורי אמור לצאת בעוד ארבעה ימים. הוא כולל פס קול true hd atmos
https://www.blu-ray.com/movies/Silent-N ... ay/350407/
כמיטב המסורת, הבלוריי המלא ככל הנראה מחכה כבר בכל מיני מקומות ברשת
כמיטב המסורת, הבלוריי המלא ככל הנראה מחכה כבר בכל מיני מקומות ברשת
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 26/01/2024 18:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אני מדבר על הבלו ריי עם ה 1400-1500 שזה כפול ממה שהיה עד כה בקומבינה ובמידה ויצא אטמוס זה יהיה גבוה יותר .26/01/2024 18:41mulder כתב: יואב,
מצאת גרסה טובה יותר ?
יכול גם להיות שזה כל מקרה לגופו. למשל בסרט leave the world behind (שאין לו בלו ריי צפוי כרגע) האיכות היתה ממש טובה לדעתי....
הוידא הוא 30 עבור 1080p ובקומבינה זה פחות ועבור 4k
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

מעולה אז נארגן אותו ונצפה בו ולא בבלוריי.26/01/2024 18:48Lior_M כתב: הבלורי אמור לצאת בעוד ארבעה ימים. הוא כולל פס קול true hd atmos
כמיטב המסורת, הבלוריי המלא ככל הנראה מחכה כבר בכל מיני מקומות ברשת...
אני בטוח שהנתונים שלו יהיו טובים בהרבה.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום