התחדשתי בבמה קדמית תוצרת Power Sound Audio

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #41 

06/12/2024 0:43  
Solus כתב:
"להתפשר על פחות" :lol:

ותרשה לי שוב :lol:

למה אנשים פה כל כך נעלבים ויוצאים להגנה על המותג שהם רכשו.

סתם לידיעתך ובמקרה ולא קראת - גם לי היה את ה-PB2000 ו-PB16 Ultra.

בסך הכל רשמתי את ההתרשמות שלי מהחברה הנ"ל, שלדעתי האישית והכנה - לוקחת בסיבוב את ה-SVS ויעידו על כך מגוון רב של אנשים בפורומים בחו"ל, שדרך אגב, גם להם היה SVS בעבר;פשוט גילו חברות כדוגמת JTR, Funk, Rythmik Audio, PSA, שבהשוואה נותנות הרבה יותר תמורה ואיכות לתשלום.

כמו ש-CrossOver כאן מעליי הציע - שווה לצאת קצת ממשבצת ה'בחירה הטבעית' ולנסות ללכת להאזין לחברות אחרות, אולי קצת תופתע מכמה ש-SVS היא לא בהכרח ה'מצוינות' שאתה מגדיר :wink:
...
מעניין איך הכל פתאום "נופל" על PSA כאילו הוא זה שהביא אותך להארה. רק נזכיר לך בעדינות – כשעוד הסתובבת עם רסיבר דנון בסיסי, הסאונד שלך היה רחוק ממה שאתה מתאר עכשיו. רק אחרי שעברת לאנתם עם מערכת הכיול המתקדמת שלו, התחלת באמת לשמוע שיפור משמעותי. אז אולי כדאי להיות קצת יותר מדויק – זה לא ש-PSA עשה קסמים, אלא שהשדרוג במערכת הכיול וההתאמה הכוללת הם אלה שהביאו לתוצאה שאתה כל כך מתגאה בה.

לזלזל ב-SVS תוך התעלמות מוחלטת מהעובדה שמערכת הכיול שלך שינתה את כללי המשחק – זה לא רק מטעה, אלא גם די מגוחך. בסופו של דבר, PSA הוא רק עוד רכיב במערכת שלך, והוא רחוק מלהיות "הגורם היחיד" לשיפור. במקום לנסות להכתיב לכולם מה טוב ומה לא, אולי כדאי להסתכל קצת מעבר ולהבין שהחוויה שלך תלויה בשילוב הכולל – ולא רק בשם אחד שאתה כרגע מקדש.

ובקשר לאמירה המיקצועית שלך "לוקחת בסיבוב:
מעניין שהביטוי "לוקח בסיבוב" חוזר שוב ושוב אצלך, אבל האמת היא שהוא מתאים יותר לתיאור של אדם שזורק סיסמאות חלולות מאשר ניתוח מקצועי. בעולם הסאונד, אין מקום ל"הצהרות דרמטיות" שמתבססות על רושם אישי בלבד. מי שמבין באמת יודע שהשוואות מקצועיות נמדדות בפרמטרים ברורים ומדויקים – לא בסיסמאות שמתאימות לפורומים רדודים.

אז אם אתה באמת רוצה לנהל דיון מקצועי, כדאי שתשאיר את הביטויים האלה בצד ותתמקד בנתונים, עובדות והשוואות אמיתיות. כי כשאתה זורק ביטויים כמו "לוקח בסיבוב", זה בעיקר משדר חוסר הבנה אמיתי ומעמיק בתחום שאתה מדבר עליו.
לפני שאתה ממשיך לזרוק סיסמאות כמו "לוקח בסיבוב" ומציג את דעתך כאמת מוחלטת, כדאי שתזכור את מה שנאמר: "גם אוויל מחריש חכם ייחשב" לפעמים, שקט ובדיקה מעמיקה שווים יותר ממילים ריקות שמשרתות בעיקר את האגו.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Solus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #42 

06/12/2024 1:22  
masteraudio כתב:
מעניין איך הכל פתאום "נופל" על PSA כאילו הוא זה שהביא אותך להארה. רק נזכיר לך בעדינות – כשעוד הסתובבת עם רסיבר דנון בסיסי, הסאונד שלך היה רחוק ממה שאתה מתאר עכשיו. רק אחרי שעברת לאנתם עם מערכת הכיול המתקדמת שלו, התחלת באמת לשמוע שיפור משמעותי. אז אולי כדאי להיות קצת יותר מדויק – זה לא ש-PSA עשה קסמים, אלא שהשדרוג במערכת הכיול וההתאמה הכוללת הם אלה שהביאו לתוצאה שאתה כל כך מתגאה בה.

לזלזל ב-SVS תוך התעלמות מוחלטת מהעובדה שמערכת הכיול שלך שינתה את כללי המשחק – זה לא רק מטעה, אלא גם די מגוחך. בסופו של דבר, PSA הוא רק עוד רכיב במערכת שלך, והוא רחוק מלהיות "הגורם היחיד" לשיפור. במקום לנסות להכתיב לכולם מה טוב ומה לא, אולי כדאי להסתכל קצת מעבר ולהבין שהחוויה שלך תלויה בשילוב הכולל – ולא רק בשם אחד שאתה כרגע מקדש.

ובקשר לאמירה המיקצועית שלך "לוקחת בסיבוב:
מעניין שהביטוי "לוקח בסיבוב" חוזר שוב ושוב אצלך, אבל האמת היא שהוא מתאים יותר לתיאור של אדם שזורק סיסמאות חלולות מאשר ניתוח מקצועי. בעולם הסאונד, אין מקום ל"הצהרות דרמטיות" שמתבססות על רושם אישי בלבד. מי שמבין באמת יודע שהשוואות מקצועיות נמדדות בפרמטרים ברורים ומדויקים – לא בסיסמאות שמתאימות לפורומים רדודים.

אז אם אתה באמת רוצה לנהל דיון מקצועי, כדאי שתשאיר את הביטויים האלה בצד ותתמקד בנתונים, עובדות והשוואות אמיתיות. כי כשאתה זורק ביטויים כמו "לוקח בסיבוב", זה בעיקר משדר חוסר הבנה אמיתי ומעמיק בתחום שאתה מדבר עליו.
לפני שאתה ממשיך לזרוק סיסמאות כמו "לוקח בסיבוב" ומציג את דעתך כאמת מוחלטת, כדאי שתזכור את מה שנאמר: "גם אוויל מחריש חכם ייחשב" לפעמים, שקט ובדיקה מעמיקה שווים יותר ממילים ריקות שמשרתות בעיקר את האגו.
...
אל תרתח, אדון עזריאל :oops:

כל מה שרשמת לא נכון (בחיים לא רשמתי שעם ה-Anthem הסאב השתפר או שאר השטויות שרשמת) אבל תרגיש חופשי ולך עם מה שאתה מאמין בו :lol:

סיימתי את המיני מריבה שפתחת פה, המשך לילה טוב.

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #43 

נראה שסיימת את "המריבה", אבל אני בטוח שתחזור על אותה מנטרה בפעם הבאה. לילה טוב, ואל תשכח – לפעמים, במקום להילחם, כדאי לקחת צעד אחורה ולהבין שהדעה שלך היא רק אחת מתוך רבות.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #44 

06/12/2024 0:43  
Solus כתב:
"להתפשר על פחות" :lol:

ותרשה לי שוב :lol:

למה אנשים פה כל כך נעלבים ויוצאים להגנה על המותג שהם רכשו.

סתם לידיעתך ובמקרה ולא קראת - גם לי היה את ה-PB2000 ו-PB16 Ultra.

בסך הכל רשמתי את ההתרשמות שלי מהחברה הנ"ל, שלדעתי האישית והכנה - לוקחת בסיבוב את ה-SVS ויעידו על כך מגוון רב של אנשים בפורומים בחו"ל, שדרך אגב, גם להם היה SVS בעבר;פשוט גילו חברות כדוגמת JTR, Funk, Rythmik Audio, PSA, שבהשוואה נותנות הרבה יותר תמורה ואיכות לתשלום.

כמו ש-CrossOver כאן מעליי הציע - שווה לצאת קצת ממשבצת ה'בחירה הטבעית' ולנסות ללכת להאזין לחברות אחרות, אולי קצת תופתע מכמה ש-SVS היא לא בהכרח ה'מצוינות' שאתה מגדיר :wink:
...
הכל טוב ויפה רק שמהחברות שציינת PSA היא היחידה עם נציגות בארץ...כן, הדשא בחו"ל ירוק יותר אבל הוא לא רלוונטי.
SVS נותנים מוצרים מצויינים עם תמורה גבוה, היו לי 2 ונהנתי מהם מאוד וזה שיש עוד חברות אנחנו יודעים.
לי מריח לא משהו "ההקפצה" ליידע חברים :roll:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8994
נתן תודות: 1565 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #45 

05/12/2024 15:57  
Solus כתב:
מקפיץ כדי שאנשים יחשפו קצת לעוד חברות חוץ מ-SVS 😀
...
חחח, מה קפצת פתאום ?!
הרהורי חרטה ? אתה לא סגור על הרכישה ? צריך חיזוקים ? מה שרואים משם לא רואים מכאן ?
או שפשוט מאוד מגרד לך בגוף ונורא קשה לפרגן ולהגיד "תתחדש" למישהו שפתח שרשור בדיוק כמו שאתה עשית ורצה לשתף בחוויה שלו ובהתלהבות ?
על מה זה יושב לך בדיוק ?

אהה, ותתחדש על ה-PSA כי עד עכשיו לא בירכתי.
התנצלותי, גם אני לא הגבתי פה הרבה זמן (אבל עוקב, תהיה בטוח).
איזה מילות פתיחה בשרשור הבאת שחזרת אלינו ככה מהאפילה וקיבלו אותך בברכה פה החברים ופירגנו וקינחת אף בברכת שנה טובה...
לאן נעלמה בדרך, הדרך ארץ ?

אגב, לגבי הסטנדים שמניח שקנית רק שתדע שיש עוד חברות חוץ ממה שקנית.
סתם שתדע, סתם אולי גם שתבין איך זה מרגיש מהצד השני.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

mrzo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 202
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #46 

תתחדש ותהנה

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #47 

06/12/2024 7:48  
niko כתב:
לי מריח לא משהו "ההקפצה" ליידע חברים :roll:
...
לא חסר פה פרסום "סמוי" (אם לזה התכוונת) והרבה יותר אגרסיבי.
Jack of some trades, master of none

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #48 

08/12/2024 22:19  
Avi_Dagan כתב:
לא חסר פה פרסום "סמוי" (אם לזה התכוונת) והרבה יותר אגרסיבי.
...

כן, בעיקר DENON IS THE BEST :lol:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #49 

09/12/2024 20:41  
niko כתב:
כן, בעיקר DENON IS THE BEST :lol:
...
חח למשל. אבל אין להם הרבה שגרירים פה כמו שיש לחברה אחרת :)
Jack of some trades, master of none

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”