מעניין איך הכל פתאום "נופל" על PSA כאילו הוא זה שהביא אותך להארה. רק נזכיר לך בעדינות – כשעוד הסתובבת עם רסיבר דנון בסיסי, הסאונד שלך היה רחוק ממה שאתה מתאר עכשיו. רק אחרי שעברת לאנתם עם מערכת הכיול המתקדמת שלו, התחלת באמת לשמוע שיפור משמעותי. אז אולי כדאי להיות קצת יותר מדויק – זה לא ש-PSA עשה קסמים, אלא שהשדרוג במערכת הכיול וההתאמה הכוללת הם אלה שהביאו לתוצאה שאתה כל כך מתגאה בה.06/12/2024 0:43Solus כתב: "להתפשר על פחות"![]()
ותרשה לי שוב![]()
למה אנשים פה כל כך נעלבים ויוצאים להגנה על המותג שהם רכשו.
סתם לידיעתך ובמקרה ולא קראת - גם לי היה את ה-PB2000 ו-PB16 Ultra.
בסך הכל רשמתי את ההתרשמות שלי מהחברה הנ"ל, שלדעתי האישית והכנה - לוקחת בסיבוב את ה-SVS ויעידו על כך מגוון רב של אנשים בפורומים בחו"ל, שדרך אגב, גם להם היה SVS בעבר;פשוט גילו חברות כדוגמת JTR, Funk, Rythmik Audio, PSA, שבהשוואה נותנות הרבה יותר תמורה ואיכות לתשלום.
כמו ש-CrossOver כאן מעליי הציע - שווה לצאת קצת ממשבצת ה'בחירה הטבעית' ולנסות ללכת להאזין לחברות אחרות, אולי קצת תופתע מכמה ש-SVS היא לא בהכרח ה'מצוינות' שאתה מגדיר
...
לזלזל ב-SVS תוך התעלמות מוחלטת מהעובדה שמערכת הכיול שלך שינתה את כללי המשחק – זה לא רק מטעה, אלא גם די מגוחך. בסופו של דבר, PSA הוא רק עוד רכיב במערכת שלך, והוא רחוק מלהיות "הגורם היחיד" לשיפור. במקום לנסות להכתיב לכולם מה טוב ומה לא, אולי כדאי להסתכל קצת מעבר ולהבין שהחוויה שלך תלויה בשילוב הכולל – ולא רק בשם אחד שאתה כרגע מקדש.
ובקשר לאמירה המיקצועית שלך "לוקחת בסיבוב:
מעניין שהביטוי "לוקח בסיבוב" חוזר שוב ושוב אצלך, אבל האמת היא שהוא מתאים יותר לתיאור של אדם שזורק סיסמאות חלולות מאשר ניתוח מקצועי. בעולם הסאונד, אין מקום ל"הצהרות דרמטיות" שמתבססות על רושם אישי בלבד. מי שמבין באמת יודע שהשוואות מקצועיות נמדדות בפרמטרים ברורים ומדויקים – לא בסיסמאות שמתאימות לפורומים רדודים.
אז אם אתה באמת רוצה לנהל דיון מקצועי, כדאי שתשאיר את הביטויים האלה בצד ותתמקד בנתונים, עובדות והשוואות אמיתיות. כי כשאתה זורק ביטויים כמו "לוקח בסיבוב", זה בעיקר משדר חוסר הבנה אמיתי ומעמיק בתחום שאתה מדבר עליו.
לפני שאתה ממשיך לזרוק סיסמאות כמו "לוקח בסיבוב" ומציג את דעתך כאמת מוחלטת, כדאי שתזכור את מה שנאמר: "גם אוויל מחריש חכם ייחשב" לפעמים, שקט ובדיקה מעמיקה שווים יותר ממילים ריקות שמשרתות בעיקר את האגו.