ביקורת טסלה Y פרפורמנס לאחר שבועיים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לי יש בעיה אחרת מהטריקה. הדלת לא נשארת פתוחה. אמור להיות שתי נקודות ״נעילה״ שבהם הדלת אמורה להשאר ואני לא מצליח שזה לא יסגר עלי. בעיה נוספת: אני כל כמה זמן צריך לשמן את המסגרת של הדלת אחרת זה מזמזם לי באוזן (בגלל הסיפור של החלון שמוצמד כנגד המסגרת גומי.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
החסרון הבולט של טסלה זה אכן הסוללה שמתרוקנת מהר. כמעט בלתי אפשרי לגרד את ה 300 ק"מ בטעינה אחת ואם גם משתמשים בעמדות טעינה מהירה וגם קצת ההתרקונות מהיר (יותר מחזורי טעינה-פריקה בשבוע), אז מן הצפוי שהסוללה תסיים את חייה די מהר, כאשר משך כל מחזור רק יתקצר. אין לדעת כמה יעלה להחליף סוללה בעוד 5 שנים ואם זה ישתלם.07/09/2023 11:02totlip כתב: בקיצור נשמע כמו אולטרא מברגה חשמלית עם ביצועי קצה אבל עם טווח של רץ מרתון ..
למה להשקיע סכום שכזה על רכב שלא עושה את מה שמתיימר לעשות?(אבל ברמה קיצונית).
שלא נדבר על המיקרוגל על גלגלים..
הזוי...
למי שיש טסלה, רצוי מאד שיתקין עמדת טעינה בבית ויגביל את זרם הטעינה למינימים ויטען כל לילה בזרם נמוך. זה מבטיח חיי סוללה ארוכים עד פי 2 מהצפוי.
לגבי המיקרוגל, זה לא נכון. הרכב כולו מהווה כלוב פראדי שחוסם כל שדה מלהכנס, וגם אם כן, אין שום מחקר שמראה בעיה בריאותית בגלל קרינה בלתי מיננת.
רכב טיל אף אחד לא יכול לעמוד איתו ברמזור, גג זה שטויות קונים מאלי אקספרס ב 200 שקל כיסוי לקיץ, למי שלא מתאים הכיסויים במושבים שישים כיסויים ייעודיים יש אפילו לא רעים בכלל סביב 1000 ש"ח. תמיד ימצאו מה לא טוב. מי שמחפש פאר שופוני שלא יקנה טסלה.
החשמלית הכי טובה שיש.
החשמלית הכי טובה שיש.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
09/09/2023 2:17יהלי ב כתב:
למי שיש טסלה, רצוי מאד שיתקין עמדת טעינה בבית ויגביל את זרם הטעינה למינימים ויטען כל לילה בזרם נמוך. זה מבטיח חיי סוללה ארוכים עד פי 2 מהצפוי.
...
פייק איש יקר, עשו ניסויים אינספור, אין השפעה.
חפש ב YouTube, גם טענו טסלות (ברבים) רק ב SuperCharger ולא מצאו שום
הבדל בדגרדציה של הסוללות מול כאלו שטענו בטעינה-ביתית בלבד.
https://www.notateslaapp.com/tesla-refe ... dy-reveals
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
הבאת לי רעיון לסלוגן:09/09/2023 6:55Moshe984 כתב: רכב טיל אף אחד לא יכול לעמוד איתו ברמזור, גג זה שטויות קונים מאלי אקספרס ב 200 שקל כיסוי לקיץ, למי שלא מתאים הכיסויים במושבים שישים כיסויים ייעודיים יש אפילו לא רעים בכלל סביב 1000 ש"ח. תמיד ימצאו מה לא טוב. מי שמחפש פאר שופוני שלא יקנה טסלה.
החשמלית הכי טובה שיש....
"קנית רכב שמצריך השלמות מאלי אקספרס, קנית את הרכב הלא נכון."
על משקל המשפט המפורסם:
if you don't look back at your car after you park it, you own the wrong car
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ambar
אני לא מסכים. זה תלוי בבן אדם והגישה שלו.
יש כאלה שאוהבים להוסיף דברים לרכב גם כשלדעתי כל התוספות האלה מיותרות לחלוטין.
הבנתי שטסלה לא לטעמך, אבל באופן כללי, לא הייתי שולל רכב אם היו לו מספר חסרונות שאפשר לפתור אותם עם תוספות aftermarket.
בנוגע למה שכתב יהלי ב, לא כל כך הבנתי אם הוא כותב מניסיון אישי או לא. כי אני עם מודל 3 SR+ עם הסוללה הקטנה ואין לי שום בעיה להגיע גם ל-350 ק"מ בנסיעה רגילה.
וכמו שכבר ענו, טעינה מהירה (לפחות בטסלה), סטטיסטית לא מגבירה דגרדציה.
הבעיה שאין עדיין רכבים מספיק וותיקים מהדורות האחרונים כדי להראות שהסוללות הקיימות יחזיקו לאורך כל חיי הרכב, גם אם תהיה דגרדציה של 10% זה לא כזה משנה ביומיום.
כמובן שיהיו בעלים שיצטרכו להחליף סוללות בין אם זה בתקופת האחריות או מחוצה לה, כי אף אחד עדיין לא ביטל את הסטטיסטיקה, אבל זה לא נפוץ כמו שמנסים להציג את זה בתקשורת (או חלק מהחברים כאן בלי שום ידע או ניסיון אישי).
אני לא מסכים. זה תלוי בבן אדם והגישה שלו.
יש כאלה שאוהבים להוסיף דברים לרכב גם כשלדעתי כל התוספות האלה מיותרות לחלוטין.
הבנתי שטסלה לא לטעמך, אבל באופן כללי, לא הייתי שולל רכב אם היו לו מספר חסרונות שאפשר לפתור אותם עם תוספות aftermarket.
בנוגע למה שכתב יהלי ב, לא כל כך הבנתי אם הוא כותב מניסיון אישי או לא. כי אני עם מודל 3 SR+ עם הסוללה הקטנה ואין לי שום בעיה להגיע גם ל-350 ק"מ בנסיעה רגילה.
וכמו שכבר ענו, טעינה מהירה (לפחות בטסלה), סטטיסטית לא מגבירה דגרדציה.
הבעיה שאין עדיין רכבים מספיק וותיקים מהדורות האחרונים כדי להראות שהסוללות הקיימות יחזיקו לאורך כל חיי הרכב, גם אם תהיה דגרדציה של 10% זה לא כזה משנה ביומיום.
כמובן שיהיו בעלים שיצטרכו להחליף סוללות בין אם זה בתקופת האחריות או מחוצה לה, כי אף אחד עדיין לא ביטל את הסטטיסטיקה, אבל זה לא נפוץ כמו שמנסים להציג את זה בתקשורת (או חלק מהחברים כאן בלי שום ידע או ניסיון אישי).
סלוגן שמוגן כל אחד חי בעולם שלו. תהנה מהרכב שלך לא צריך צרות עין.09/09/2023 11:31ambar כתב: הבאת לי רעיון לסלוגן:
"קנית רכב שמצריך השלמות מאלי אקספרס, קנית את הרכב הלא נכון."
על משקל המשפט המפורסם:
if you don't look back at your car after you park it, you own the wrong car...