RA-1062 או RA-06
v2bird
ההתאמה בין המגבר לרמקולים היא חשובה. אתה נמצא במצב אידאלי שבו אתה קונה רמקולים ומגבר גם יחד. לכן כמו שאמרו קודמיי, אל תנעל על מותג מסויים של מגבר. גם בשוק המגברי סטריאו ברמת התקציב עליה אתה מדבר יש מבחר לא קטן של מגברים. שמע כמה שיותר שילובים בין מגברים שונים לרמקולים שונים.
קח בערבון מוגבל את ההמלצות השונות שאתה מקבל כאן מפני שלכולם (כולל אני) יש נטייה להמליץ על המותג שיש להם עצמם בבית. יש מן נאמנות מותגית כזו.
ראה בדיקה שאני עשיתי למגברים שונים ברמת התקציב עליה אתה מדבר - אולי זה יעזור לך:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אני רוצה להבהיר שבסופו של דבר כיום יש לי מגבר אחר אבל לדעתי DUDIOLAB 8200 הוא בין המגברים הכי טובים ברמת המחיר שלו אם לא הטוב שבהם וכוונתי למגברים שעלותם מתחת ל- 5,000 ש"ח.
גם הAUDIOLAB מיוצר בסין תחת פיקוח ומותג אנגלי.
מי שעדיין חושב שמוצר סיני הוא בהכרח נחות ברמתו חיי עדיין בעבר - תתעורררו - סין התעוררה בכל אופן וכיום גם בסין יש רמות שונות של ייצור החל מ- "*** סיני" כמו פעם וכלה בייצור מותגים סיניים מקוריים ברמות היי אנד שאינן נופלות ואף עולות מבחינת עלות תועלת על מוצרים אחרים מארצות אחרות.
בקיצור תהנה מהחיפוש ושמור על ראש ואוזניים פתוחות ללא דיעות מוקדמות או קדומות.
שלמה
ההתאמה בין המגבר לרמקולים היא חשובה. אתה נמצא במצב אידאלי שבו אתה קונה רמקולים ומגבר גם יחד. לכן כמו שאמרו קודמיי, אל תנעל על מותג מסויים של מגבר. גם בשוק המגברי סטריאו ברמת התקציב עליה אתה מדבר יש מבחר לא קטן של מגברים. שמע כמה שיותר שילובים בין מגברים שונים לרמקולים שונים.
קח בערבון מוגבל את ההמלצות השונות שאתה מקבל כאן מפני שלכולם (כולל אני) יש נטייה להמליץ על המותג שיש להם עצמם בבית. יש מן נאמנות מותגית כזו.
ראה בדיקה שאני עשיתי למגברים שונים ברמת התקציב עליה אתה מדבר - אולי זה יעזור לך:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אני רוצה להבהיר שבסופו של דבר כיום יש לי מגבר אחר אבל לדעתי DUDIOLAB 8200 הוא בין המגברים הכי טובים ברמת המחיר שלו אם לא הטוב שבהם וכוונתי למגברים שעלותם מתחת ל- 5,000 ש"ח.
גם הAUDIOLAB מיוצר בסין תחת פיקוח ומותג אנגלי.
מי שעדיין חושב שמוצר סיני הוא בהכרח נחות ברמתו חיי עדיין בעבר - תתעורררו - סין התעוררה בכל אופן וכיום גם בסין יש רמות שונות של ייצור החל מ- "*** סיני" כמו פעם וכלה בייצור מותגים סיניים מקוריים ברמות היי אנד שאינן נופלות ואף עולות מבחינת עלות תועלת על מוצרים אחרים מארצות אחרות.
בקיצור תהנה מהחיפוש ושמור על ראש ואוזניים פתוחות ללא דיעות מוקדמות או קדומות.
שלמה
מעניין האם הרכיבים האלמטריים (תיילים, נגדים, קבלים, סלילים וכו') שמהם מייצרים היצרנים היפנים (שמייצרים ביפן) מיוצרים ביפן או בסין / קוריאה....
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
The SideMan
הכל ג'אז
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
The SideMan
הכל ג'אז
דולפין,
חברת NAD התפרסמה במיוחד בזמנו על גבי מגבר ה302 (אם איננו טועה במספר) שלה, אשר
המגבר שציינת 325 מבוסס עליו (כלומר REISSUEׂ).
ה302 היה זול וכנראה כך גם היו חלקיו, לרבות הקבלים וסלילים. אבל, זה בדיוק מה שהפתיע וביחס עלות תועלת קיבל רשמים טובים מאוד, ואין בכלל מה להשוות אותו למגבר מדבקה, אם אתה מקבל את אותה סקאלת איכות שרובנו מקבלים.
דוגמא נוספת, של מגבר זול (אמנם טכנולוגיה שונה) הוא מגברי הTAMP הפופלרים שרכיביהם עולים ביחד אולי 2-3 דולר (+ הצ'יפ שעולה טיפה יותר) ומספקים ביצועים אשר גורמים למרטין להתעצבן על כך שהוא לא יכול להשאירם בגלל המחיר הבדיחתי. (אין צורך להסביר לי שהצ'פ מחליף את החלקים הזולים ולכן אין חשיבות לאיכות הTAMP).
מסכים על קירבה ללשון הרע.
חברת NAD התפרסמה במיוחד בזמנו על גבי מגבר ה302 (אם איננו טועה במספר) שלה, אשר
המגבר שציינת 325 מבוסס עליו (כלומר REISSUEׂ).
ה302 היה זול וכנראה כך גם היו חלקיו, לרבות הקבלים וסלילים. אבל, זה בדיוק מה שהפתיע וביחס עלות תועלת קיבל רשמים טובים מאוד, ואין בכלל מה להשוות אותו למגבר מדבקה, אם אתה מקבל את אותה סקאלת איכות שרובנו מקבלים.
דוגמא נוספת, של מגבר זול (אמנם טכנולוגיה שונה) הוא מגברי הTAMP הפופלרים שרכיביהם עולים ביחד אולי 2-3 דולר (+ הצ'יפ שעולה טיפה יותר) ומספקים ביצועים אשר גורמים למרטין להתעצבן על כך שהוא לא יכול להשאירם בגלל המחיר הבדיחתי. (אין צורך להסביר לי שהצ'פ מחליף את החלקים הזולים ולכן אין חשיבות לאיכות הTAMP).
מסכים על קירבה ללשון הרע.
בואו ונסכם את זה ב "לא משנה אפוא זה מורכב" העיקר איך זה נשמע.
יש לשער שרמת ההרכבה \ חומרים תהיה דומה ברוב המוצרים ב5K.
יש לשער שרמת ההרכבה \ חומרים תהיה דומה ברוב המוצרים ב5K.
דמיון רב...KOOKE כתב:A-Dolfin
חוץ מהתאריך..מה הקשר בין תגובתך האחרונה ולנושא שירשור זה...
שלמה...
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אם זו הדוגמא לNAD על כך שההרגשה מבחוץ שדפקו אותך , מה יגידו אנשי NAIM ?
ARCAM ממש אין עיצוב משעמם (אולי זה לא MBL אבל עדיין).
המוצרים של ארקאם אגב הם מהיחיים שנכנסים ברמת הDIVA לתחום אפור של מגברים לא בהיי אנד מטורף אבל לא מיד אנד .
הם היי מיד אנד.
עוד חברות כמוהה הן : CYRUS,EXPOSURE ,QUAD, ועוד כמה...
מוצרי קיימרידג ורוטל לא רעים בכלל, שניהם מתבססים על יצירה של מוצרים עם תמורה גבוהה לכיס מבחינה מספרית בעיקר.
במבחן התוצאה , רק אחד מהדגמים הרבים שהם מוציאים כמעט כל שנה שנתיים הוא שווה קניה.
לגבי ארץ היצור? היום הכל תלוי ב QA ובפיקוח בזמן ההרכבה. היום הכל גלובלי .
מה עדיף לשלם עוד כסף כדי שהחלקים הללו שמיוצרים בסין יוטסו לאירופה, דבר שייקר עקב מחירי הדלק העולים בעולם , ואז יקבלו תו מחיר אירופי ביורו שגבוהה פי כמה, ושעת עבודה אירופאית וכו..
הכל תלוי במיצוב המוצר ומיהו.
LUXMAN לפי הידוע לי עד השנתיים שלוש האחרונות ייצרו בשנים האחרונות מוצרים מקצועיים בתחום הPRO AUDIO.
השנים האחרונות החליטו לחזור לתמונה לאט לאט. העניים שבארץ הם נמכרים לרוב כמוצרי מדבקה.
לפתוח השרשור, אם עוד אין לך רמקולים, אין לך סיבה אחת להתחיל בהחלטה בין שני מגברים וזהו.
עלייך ליצור סנרגיה מלאה בין זוג רמקולים למגבר ומקור, כאשר התוצאה הסופית של שניהם היא הפתרון.
זה כמו מישהו שמחליט ברכב שהוא ילך על מנוע 1.6 או 1.4 למשל, אבל לא חושב קדימה על שאר הבודי , הנוחות , ההתאהמה בין המנוע לגוף , וכו..
ARCAM ממש אין עיצוב משעמם (אולי זה לא MBL אבל עדיין).
המוצרים של ארקאם אגב הם מהיחיים שנכנסים ברמת הDIVA לתחום אפור של מגברים לא בהיי אנד מטורף אבל לא מיד אנד .
הם היי מיד אנד.
עוד חברות כמוהה הן : CYRUS,EXPOSURE ,QUAD, ועוד כמה...
מוצרי קיימרידג ורוטל לא רעים בכלל, שניהם מתבססים על יצירה של מוצרים עם תמורה גבוהה לכיס מבחינה מספרית בעיקר.
במבחן התוצאה , רק אחד מהדגמים הרבים שהם מוציאים כמעט כל שנה שנתיים הוא שווה קניה.
לגבי ארץ היצור? היום הכל תלוי ב QA ובפיקוח בזמן ההרכבה. היום הכל גלובלי .
מה עדיף לשלם עוד כסף כדי שהחלקים הללו שמיוצרים בסין יוטסו לאירופה, דבר שייקר עקב מחירי הדלק העולים בעולם , ואז יקבלו תו מחיר אירופי ביורו שגבוהה פי כמה, ושעת עבודה אירופאית וכו..
הכל תלוי במיצוב המוצר ומיהו.
LUXMAN לפי הידוע לי עד השנתיים שלוש האחרונות ייצרו בשנים האחרונות מוצרים מקצועיים בתחום הPRO AUDIO.
השנים האחרונות החליטו לחזור לתמונה לאט לאט. העניים שבארץ הם נמכרים לרוב כמוצרי מדבקה.
לפתוח השרשור, אם עוד אין לך רמקולים, אין לך סיבה אחת להתחיל בהחלטה בין שני מגברים וזהו.
עלייך ליצור סנרגיה מלאה בין זוג רמקולים למגבר ומקור, כאשר התוצאה הסופית של שניהם היא הפתרון.
זה כמו מישהו שמחליט ברכב שהוא ילך על מנוע 1.6 או 1.4 למשל, אבל לא חושב קדימה על שאר הבודי , הנוחות , ההתאהמה בין המנוע לגוף , וכו..
נאד בשנים האחרונות הוציאה מגברים לא טובים וזה בלשון עדינה וזה לא סוד.
אך אין קשר בכלל לעובדה שזה מיוצר בסין.
חברת נאד עושה את החישוב שלה למינימום הוצאה למקסימום רווח.
וזה כמובן על חשבון איכות המכשיר ולא צריך להיות מהנדס גרעין בשביל לראות
שעל איכות הם לא הלכו. מי שמתאים לו יקנה מי שלא שלא יקנה.
אך אין קשר בכלל לעובדה שזה מיוצר בסין.
חברת נאד עושה את החישוב שלה למינימום הוצאה למקסימום רווח.
וזה כמובן על חשבון איכות המכשיר ולא צריך להיות מהנדס גרעין בשביל לראות
שעל איכות הם לא הלכו. מי שמתאים לו יקנה מי שלא שלא יקנה.
ליצור סנרגיה מלאה ?אורי_ו כתב: עלייך ליצור סנרגיה מלאה בין זוג רמקולים למגבר ומקור, כאשר התוצאה הסופית של שניהם היא הפתרון.
ו.....
זה כמעט בלתי אפשרי כאשר התקציב הוא מוגבל אפילו עד 3000$ למערכת.
בכל מצב : פשרות.
אבל "הפשרות" האלו יכולים להשמע לא רע ואפשר להנות מהן ....
בהצלחה למתלבט.
הידד ל-A-DOLFIN
במהלך השרשור עלה , בין היתר , על שולחן הניתוחים טווח וטיב דימיונו של
החבר החדש A-DOLFIN
בעניין דמיונו - אני מתקשה לקבוע עמדה ברורה .
אולם טיעוניו , מקבלים, ללא ספק , משנה תוקף בעזרת האיות האלטרנטיבי שהוא מקפיד להעניק להם.
החבר החדש A-DOLFIN
בעניין דמיונו - אני מתקשה לקבוע עמדה ברורה .
אולם טיעוניו , מקבלים, ללא ספק , משנה תוקף בעזרת האיות האלטרנטיבי שהוא מקפיד להעניק להם.
זה לא סתם מגבר זול . הוא פשוט חסר כל ערך מבחינתי .tigerbalm כתב: דוגמא נוספת, של מגבר זול (אמנם טכנולוגיה שונה) הוא מגברי הTAMP הפופלרים שרכיביהם עולים ביחד אולי 2-3 דולר (+ הצ'יפ שעולה טיפה יותר) ומספקים ביצועים אשר גורמים למרטין להתעצבן על כך שהוא לא יכול להשאירם בגלל המחיר הבדיחתי. (אין צורך להסביר לי שהצ'פ מחליף את החלקים הזולים ולכן אין חשיבות לאיכות הTAMP).
....
למה הוא טוב ?
1. חיבורים אין לו .
2. לא אמין
3. מכוער.
4. נשמע בינוני ומטע.....
בתחילת האשכול המלצתי על שני מגברים טובים. (DENON PMA-1500AE ו ONKYO A-9755)
ה ONKYO הוא מגבר דיגיטאלי ..... שמשתמש כנראה באותה טכנולוגיה .
אבבבבבל ..... יש לו הכל, חיבורים , PREAMP , הרכבה ויצור יפנית ומראה אינטלגנטי.
והוא נשמע הכי טוב מכל הדיגיטאליים עד 1500$ .
את הדנון ו אונקיו אפשר למצוא היום בפחות מ 5000 .
והם נותנים היום לדעתי תמורה הכי טובה לכסף.
ההבדלים הם : ה O יותר עוצמתי. ה D יותר מעודן.
אני רוצה להבין אתה באמת מאשים את רוטל שהיא סינית אבל ממליץ לו ללכת על רווקס? שהיא נעלמה כי היא "שחטה" במחיר ולא נתנה תמורה? או לקסמן שעוד בשנות ה90 ייצרה מגברים עם אעלק מנורות , ועם 100WRMS שנשמעו פחות חזק מסיירוס עם 25WRMS ? או מרנץ שחוץ מרסיברים ישנים מאוד שלהם של שנות ה70 , היום הם באמת חברת מדבקה סינית ?A-DOLFIN כתב: לך על Denon,marantz,accuphase,luxman,revox '
בתור התחלה תראה , תשמע ותגע במגברים כמו ONKYO 9755 ו DENON 1500AE עם נגנים מגבילים (במידה ויש צורך)
אחריהם פשוט תבין שה NADים והROTELים - זו עבודה בעיניים.
בהצלחה....
הדברים היחידים שהבאת זה אקיופאס שכבר מזמן לא יודע מה קורה להם אבל בעבר הם תמחרו את עצמם כמו היי אנד למרות שלא היו בכיוון , ודנון שהיא חברה שלא יודעת מה בדיוק היא רוצה מעצמה ? כי יש לה דברים שהם בין הטובים בעולם ודברים שהם גובלים בזבל , היא פשוט לא החליטה אם היא רוצה להיות היי אנד או שהיא רוצה להיות MAINSTREAM
ואחרי כול זה אתה עוד מעיז להמליץ לו על אונקיו FOR GOD SAKE?!!!
ואתה מחשיב עצמך כמבין מי הוא סיני ומי לא ?
אני הולך לתת לך המלצה הכי טובה שקיבלת בחייך . צא מהסרט ותחזיר אותו מהר לבלוקבאסטר לפני שהם יחיבו אותך בדמי איחור כאלו גבוהים שלא ישאר לך כסף לגלוש לפורום
אהבתי את המשפט הבא :
אני הולך לתת לך המלצה הכי טובה שקיבלת בחייך . צא מהסרט ותחזיר אותו מהר לבלוקבאסטר לפני שהם יחיבו אותך בדמי איחור כאלו גבוהים שלא ישאר לך כסף לגלוש לפורום.
הצעתי לו את אותו הדבר רק לפני 3 עמודים.
אני הולך לתת לך המלצה הכי טובה שקיבלת בחייך . צא מהסרט ותחזיר אותו מהר לבלוקבאסטר לפני שהם יחיבו אותך בדמי איחור כאלו גבוהים שלא ישאר לך כסף לגלוש לפורום.
הצעתי לו את אותו הדבר רק לפני 3 עמודים.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
[behave] התנסחות לא הולמת [/behave], המצלתי על שני מגברים ספציפיים :
DENON PMA-1500AE ---- > מה הקשר לזה שDENON חברה שלא יודעת מה בדיוק היא רוצה מעצמה ? מעניין כמה זמן חשבת על המשפט המבריק הזה ...
תשלח את זה להם , שיתנו לך הסברים....
))) או שתסביר להם מה בדיוק הם צריכים לרצות
מעצמם ....
גדול אתה ....
בנוסף המלצתי על מגבר נוסף מקביל בסכום דומה :
ONKYO A-9755 - שנחשב להצלחה ללא שום ויכוח (אני בטוח שלא שמעת ולא ראית אותו)
מה הקשר : FOR G...D SAKE ? אין לך משהו יותר חכם להגיד בנושא ?
או שאתה מפגין את השליטה שלך באנגלית ?
JOKER אמיתי - ללא שום ספק.
DENON PMA-1500AE ---- > מה הקשר לזה שDENON חברה שלא יודעת מה בדיוק היא רוצה מעצמה ? מעניין כמה זמן חשבת על המשפט המבריק הזה ...
תשלח את זה להם , שיתנו לך הסברים....
מעצמם ....
בנוסף המלצתי על מגבר נוסף מקביל בסכום דומה :
ONKYO A-9755 - שנחשב להצלחה ללא שום ויכוח (אני בטוח שלא שמעת ולא ראית אותו)
מה הקשר : FOR G...D SAKE ? אין לך משהו יותר חכם להגיד בנושא ?
או שאתה מפגין את השליטה שלך באנגלית ?
JOKER אמיתי - ללא שום ספק.
דולפין שים לב , התחלת לא טוב ניסיתי להעיר לך בנימוס לא הבנת , שאר החברים גם הם היו נחמדים .
אין לי כל רצון שהשרשור יהפוך להיות שרשור מהסוג שמתפתח כאן כרגע .
אני בכלל חושב שאולי תתאר איזה סטאפ יש לך , מה הניסיון הפרקטי שיש לך כדי שנוכל ללמוד להכיר אותך .
ולכל שאר החברים אין טעם להרוס את השרשור ואני לא מעוניין לסגור אותו
אנא התאפקו (תאמינו לי גם לי קשה ).
אין לי כל רצון שהשרשור יהפוך להיות שרשור מהסוג שמתפתח כאן כרגע .
אני בכלל חושב שאולי תתאר איזה סטאפ יש לך , מה הניסיון הפרקטי שיש לך כדי שנוכל ללמוד להכיר אותך .
ולכל שאר החברים אין טעם להרוס את השרשור ואני לא מעוניין לסגור אותו
אנא התאפקו (תאמינו לי גם לי קשה ).
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
שלום חברים,
א.תודה על המידע הרב ועל התגובות המהירות.
ב.אני חבר בן יומיים פה ולא כ"כ מבין מה פשר כל ההתכחשויות , סה"כ המטרה של כל פורום הוא לשתף במידע וניסיון .
אם אחד חושב ש-X זה הכי טוב בשבילו ולשני Y זה הכי הכי מן הראוי שנכבד את זה וזה הכל.
שנה טובה עם הרבה מוסיקה ברקע.
א.תודה על המידע הרב ועל התגובות המהירות.
ב.אני חבר בן יומיים פה ולא כ"כ מבין מה פשר כל ההתכחשויות , סה"כ המטרה של כל פורום הוא לשתף במידע וניסיון .
אם אחד חושב ש-X זה הכי טוב בשבילו ולשני Y זה הכי הכי מן הראוי שנכבד את זה וזה הכל.
שנה טובה עם הרבה מוסיקה ברקע.
אני הכי נחמד עד שמתיחלים לזלזל בי ....
הSETUP שלי פשוט למדי בלי הרבה התחכמות :
מגבר משולב : Denon PMA-2000AE
רמקולים : Concertino DOMUS של SONUS FABER
כבלים : MAGNUM HYBRID VDH
וכל מיני נגנים .... SACD, CD ו DVD-AUDIO,נגן תקליטים (בשרשור על נגנים אפרט)
הSETUP שלי פשוט למדי בלי הרבה התחכמות :
מגבר משולב : Denon PMA-2000AE
רמקולים : Concertino DOMUS של SONUS FABER
כבלים : MAGNUM HYBRID VDH
וכל מיני נגנים .... SACD, CD ו DVD-AUDIO,נגן תקליטים (בשרשור על נגנים אפרט)
אגב קצת הגזמתי עם המגבר ...
השוותי אותו בחנות מול ה 1500 (שעליו המלצתי בחום) ובחלק מהדברים הוא נשמע יותר מעניין מ 2000 ....
הלכתי על 2000 רק בגלל המשקל : 25 קילו במחיר יחסית שפוי.
רמקולים מאוד נחמדים , הכי זולים של SONUS במחיר של Klipsh ממוצא .... כ 1600$ ...

השוותי אותו בחנות מול ה 1500 (שעליו המלצתי בחום) ובחלק מהדברים הוא נשמע יותר מעניין מ 2000 ....
הלכתי על 2000 רק בגלל המשקל : 25 קילו במחיר יחסית שפוי.
רמקולים מאוד נחמדים , הכי זולים של SONUS במחיר של Klipsh ממוצא .... כ 1600$ ...