מה לא אומרים לכם על woled של lg- כוכביות שכל קונה צריך לדעת

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78764
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #41 

לא הבנתי מה הקשר בין בנדינג/dse לבין לא לחבר אודיו...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

הוא פוחד שבגלל ה-coil whine הציוד אודיו היקר שלו יפגע...

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 895
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #43 

26/07/2023 15:07  
nati-va כתב:
בדקתי את נושא התביעה- אני מסונדל פה.
היות והבחור שקניתי ממנו טיפל לי בזה- הכל נמצא על שמו מול חי.
אין לי ולו פיסת הוכחה לכל הנושא, חי לא מכירים בי כבעל המסך אלא בו.
בנוסף זה לא עניין כזה פשוט לתבוע- כמו אמרתי נדרש הוכחות, נדרשת בדיקה של טכנאי נטרלי, נדרש עו״ד הכל עולה כסף וזמן ובילבולי מוח שאני לא מוכן יותר להגדיש לנושא.
אין מה לעשות, אני הפסדתי ונגרם לי נזק. ואיך שהמצב נראה אין מי שיפצה אותי.

ולעניין של להחזיר לבן אדם שקניתי ממנו, אין לו מה לעשות עם המסך הזה, הוא לא מתעסק עם מסכים ביתיים רק מסכי פרו. הוא לא צד בעניין- רק ניסה לעזור לי..

ועוד דבר שלא ציינתי:
יש לי מערכת סטראו היי אנד מאוד יקרה (משהו כמו 60-70 אלף לא חישבתי בדיוק) שהייתה אמורה להתחבר למסך עם hdmi arc. אך אני נמנע מלחבר כי אני לא אקח סיכוי של חצי אחוז שטלוויזיה הדפוקה הזו עוד איך שהוא תדפוק לי רכיבים במערכת.. אני לא טכנאי, ולא מבין יותר מידי בנושא אבל דבר אחד אני יודע באודיו שספק כח מרעיש באחד הרכיבים- זה דופק את שאר המערכת בשרשרת.
אז אני תקוע להאזין לרמקולים פח של המסך..

יודעים, תאכלס, אני מאשים את חוקי הצרכנות המעוותים שתמיד הולכים עם התאגידים והחברות הגדולות ולא לטובת הצרכן.
תסבירו לי מה ההבדל בין רכישה באון ליין שאפשר להחזיר אם המוצר פגום ופתחת קרטון, לבין רכישה בטלפון שאמרתי לבחור תזמין לי מסך כזה וכזה..
הרי הכל יוצא מאותו מחסן..
יש במדינה שלנו קבוצות לחץ ולוביסטים שגם אם ינסו לשנות חוקים כאילו ואחרים לא יתנו להם.
וחי שגם לא תלית שכולה תכלת, שרואה שמסך אחרי מסך יוצאים תקולים - פועלת לפי מה שמתיר לה החוק..
...
דווקא מערכת האודיו של ה CX שאצלי בהחלט מספקת חווית שמע סבירה ויותר מכך. אם זו שלך צמודה לקיר, אפשר אולי להבין. המעמד הרחב של אלה המשתמשות בו, משמש באופן מאוד מוצלח את תחום התדר הנמוך וגם השאר לגמרי סביר כאמור. וגם אצלי יש מערכת אודיו יקרה ואיכותית, לא חולם אפילו לחברה לטלויזייה.

tropit9
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #44 

26/07/2023 15:07  
nati-va כתב:
בדקתי את נושא התביעה- אני מסונדל פה.
היות והבחור שקניתי ממנו טיפל לי בזה- הכל נמצא על שמו מול חי.
אין לי ולו פיסת הוכחה לכל הנושא, חי לא מכירים בי כבעל המסך אלא בו.
בנוסף זה לא עניין כזה פשוט לתבוע- כמו אמרתי נדרש הוכחות, נדרשת בדיקה של טכנאי נטרלי, נדרש עו״ד הכל עולה כסף וזמן ובילבולי מוח שאני לא מוכן יותר להגדיש לנושא.
אין מה לעשות, אני הפסדתי ונגרם לי נזק. ואיך שהמצב נראה אין מי שיפצה אותי.

ולעניין של להחזיר לבן אדם שקניתי ממנו, אין לו מה לעשות עם המסך הזה, הוא לא מתעסק עם מסכים ביתיים רק מסכי פרו. הוא לא צד בעניין- רק ניסה לעזור לי..

ועוד דבר שלא ציינתי:
יש לי מערכת סטראו היי אנד מאוד יקרה (משהו כמו 60-70 אלף לא חישבתי בדיוק) שהייתה אמורה להתחבר למסך עם hdmi arc. אך אני נמנע מלחבר כי אני לא אקח סיכוי של חצי אחוז שטלוויזיה הדפוקה הזו עוד איך שהוא תדפוק לי רכיבים במערכת.. אני לא טכנאי, ולא מבין יותר מידי בנושא אבל דבר אחד אני יודע באודיו שספק כח מרעיש באחד הרכיבים- זה דופק את שאר המערכת בשרשרת.
אז אני תקוע להאזין לרמקולים פח של המסך..

יודעים, תאכלס, אני מאשים את חוקי הצרכנות המעוותים שתמיד הולכים עם התאגידים והחברות הגדולות ולא לטובת הצרכן.
תסבירו לי מה ההבדל בין רכישה באון ליין שאפשר להחזיר אם המוצר פגום ופתחת קרטון, לבין רכישה בטלפון שאמרתי לבחור תזמין לי מסך כזה וכזה..
הרי הכל יוצא מאותו מחסן..
יש במדינה שלנו קבוצות לחץ ולוביסטים שגם אם ינסו לשנות חוקים כאילו ואחרים לא יתנו להם.
וחי שגם לא תלית שכולה תכלת, שרואה שמסך אחרי מסך יוצאים תקולים - פועלת לפי מה שמתיר לה החוק..
...
אני מתאר לעצמי שהמערכת מחוברת לרסיבר, אז הסר דאגה בנוגע לזה, גם לרסיבר וגם לרכיבי היי אנד יש קבלים שאמורים לעמוד לפחות ברמה מסויימת של אי יציבות מתח. אחרת היית רועד גם מלחבר סטרימר או קונסולת משחק מחשב ווטאבר... החיבור לטלוויזיה הוא דרך כבל hdmi שמעביר אותות במתחים לא גבוהים, אני לא חשמלאי אבל הסיכוי שקבל פגום בטלוויזיה ידפוק משהו דרך הhdmi הוא מאוד נמוך ולא סביר...

מקיסימום הטלוויזיה תלך ואםילו הכבל עדיין יהיה בסדר... אל תמנע מעצמך מערכת טובה, הלוואי ולי היה מקום למשהו חוץ מהסאונדבר פח שלי... :(
פעם חשמלאי הסביר לי בישראל גם ה200 וולט שלנו לא יציבים ולכן הרבה מכשירי חשמל היו הולגים מהר אילולא היו להם הגנות (אני מדבר על דברים כמו מקרר,מכונת כביסה, טוסטר) וגם רכיבים יותר רגישים כמו מחשבים נתבים וכו". אז לפחות תהנה מסאונד טוב שיאפיל על הcoil whine.

חוץ מזה לא נותר לי מה לומר חוץ מזה שאני כואב את כאבך. אפשר היה לעשות חקיקה יותר מאוזנת מבחינת צרכן מוכר יבואן שהייתה יכולה בקלות לגייס הרבה חכי"ם אבל זה לא ברדאר של הקואליציה הנוכחית ולא ארחיב... הלוביסטים לא מתעסקים בזה כי אין להם חוקים או הצעות חוק להילחם בהם... וגם כלכלת אי וזה...

אבל משרשורים ברדיט על coilwhine בg2 אתה רואה כשגם שמפנים את המסך לטכנאים מקוריאה העולמית הם טוענים שזה בתחום הסביר (as intended) אז יש גם סף עליון בו גם לח.י נגמרים הכלים. לגבי הפיקסלים השרופים אתה עדיין לא אמור לקבל מסך חדש איתם. זה בהחלט עילה להחלפה. לא משנה כמה פעמים. כל עוד אתה בתקופת האחריות. אתה יכול להתקשר ולהקליט בשיחה שאתה מציין שכבר שלושה מסכים חדשים שקיבלת היו פגומים מהפתיחה ולהתמש בזה בתור טיעון בתביעה. בנוסף היו כאלה שהחליפו להם את ה קבל וקיבלו coil whine עוד יותר גרוע. אז תחשוב שגם אם תקבל מסך טוב יכול להיות שהcoil whine יהיה יהיה עוד יותר גרוע.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #45 

אם הוא כל כך סופר מודאג, אפשר להשתמש בכבל HDMI אופטי בין ה-TV לרסיבר. זה ימנע חיבור חשמלי ישיר בין הרכיבים, ואם יקרה "אסון" אז במקרה הרע, יתקלקל הכבל.
אני מניח שאם מדובר בציוד בשווי עשרות אלפי שקלים, אז אפשר להרשות כבל בכמה מאות שקלים לצורך הגנה.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #46 

רציתי להגיד לכם תודה על כל התגובות..
וכמה שזה מבאס- זה לא חיים ומוות...פרופורציות (אני אומר לעצמי..)

adam123
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שם מלא: אדם
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #47 

איזה דגמים מגיעים עם WOLED? לי יש LG CS זה גם תקף אלי ?

E&H
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
שם מלא: Eliran
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #48 

29/07/2023 23:34  
adam123 כתב:
איזה דגמים מגיעים עם WOLED? לי יש LG CS זה גם תקף אלי ?
...
כן. כל מסכי הOLED של LG נכון לעכשיו הם WOLED
אבל אין לך מה להכנס לפניקה בגלל זה.

tomer077
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
שם מלא: תומר
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #49 

ואוו כמה לכלכת על ח.י שלדעתי בכלל לא בצדק.
הלוואי שנותנתי השירות בישראל היו רמה הגבוהה שלהם.
אבל אחרי המילים ״החמות״ שלך אליהם אני חושב שהפתרון המושלם בשבילך זה לקבל החזר כספי ולהיפרד כידידים ועדיף שעה אחת קודם.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #50 

06/08/2023 1:24  
tomer077 כתב:
ואוו כמה לכלכת על ח.י שלדעתי בכלל לא בצדק.
הלוואי שנותנתי השירות בישראל היו רמה הגבוהה שלהם.
אבל אחרי המילים ״החמות״ שלך אליהם אני חושב שהפתרון המושלם בשבילך זה לקבל החזר כספי ולהיפרד כידידים ועדיף שעה אחת קודם.
...
מאחל לך לעבור את מה שעברתי- ואז תדבר אחרת.

כמו שכתבתי בשרשור הם לא מוכנים לביטול עסקה- זה מה יש.

נראה לך ששולחים מסך אחרי מסך תקולים והם לא עושים בדק בית- ואז שולחים מסך שלישי עם תקלה אחרת, שהם מתכחשים אליה.
ואז שולחים טכנאי שמגיע עם תשובה מוכנה.. שומע את הרעש- אבל מספר לי סיפורי עליבאבא- ״זה צריך להיות ככה״ מסך גדול״ כל מיני מעשיות, (כאילו שלא היו לי חודש ומשהו לפני 2 מסכים שהיו שקטים- אך עם תקלות אחרות) ולאחר מכן שאני מבקש יפתרו את זה מצפצפים עלי ורוצים כסף על קריאת ״שווא״.
אם זה נקרא שירות טוב לדעתך- אוי ואבוי..
והיכן הנזק בזמן שנגרם לי (עשרות שעות אבודות) איפה ההרגשה שעקצו אותי- ממש כך.. פשוט גועל נפש.

כולה קניתי טלויזיה- מבקש את הדבר הכי פשוט, טלויזיה תקינה. לא יותר ולא פחות.

Mody
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #51 

גם לדעתי אתה מלכלך..
מצד אחד רכשת דרך חבר והאחריות היא על המסך אבל לדרוש ביטול עסקה ששילמת בכלל למישהו אחר?
למה ח. י צריכים להחזיר לך כסף ששילמת למישהו אחר ועל שמו רשום המסך?
אתה עוד טוען שאתה לא טכנאי אבל לא מוכן להקשיב לטכנאי ולקבל את ההסבר שזה תקין ושאין תקלה.
סביר להניח שהם מכירים הרבה יותר טוב את המסכים האלה.
ואם אני זוכר נכון אפילו ציינת שזה קורה רק אם אתה משחק עם עוצמת הבהירות של המסך.. לי זה פחות נשמע תמים.
הכל נמצא אצלך, רכשת מחבר הכל טוב אבל אם כבר הוא צריך לבטל את העסקה ולהחזיר לך את הכסף, לא ח. י.
אז גם להתלונן על חוקי ביטול העסקה בארץ?? יש לי גם תלונות אבל במקרה הזה גם בארה"ב לא היית מקבל כסף חזרה..

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #52 

אני מסכים איתו שמסך שעושה רעשים יציק מאד בשימוש סביר, בעיקר בלילה כשהכל מסביב שקט. והתחשב שבמסכים הקודמים שלו הבעיה לא הייתה קיימת, בעיקרון, לדעתי יש לו על מה להתלונן. מי שלא יודע מה coil whine אז יש לו מזל. לא שמעתי בעיה כזו מאף אחד מהמסכים שיש לי בבית מ-7 שנים האחרונות.

עם זאת, אני חושב שרוב ה"בעיה" פה היא שהוא לא קנה את המסך ישירות, ומנסה להתנהל מול ח.י. בטלפון שבור.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

מה זאת אומרת לא קנה ישירות? קניתי מעסק לא יד שניה..
אף אחד לא קונה ישירות מחי.. תמיד צריך לעבור דרך חנות.
החבר כבר לא בנושא מזמן-זה אני מולם.

ומה זאת אומרת ברגע שאני משחק עם הבהירות? מה אתה רוצה שאני אצפה בבהירות 10 מתוך 100?? אני משחק עם הבהירות כדי להדגים שהרעש עולה ויורד עם הבהירות, ודא- גם כאשר אני מעלה תפריטים (המעבד עובד יותר חזק).

ביטול עסקה הכוונה שיזכו את החבר- והוא יזכה אותי מן הסתם.. הוא לא אמור לספוג את הביזיון של חי.

אני לא צריך להצדיק את עצמי לא מולכם ולא מולם. זה לא צריך להיות- נקודה. ובטח שאני אגיד מילים ״חמות״ עליהם בצדק גדול מבחינתי.

maorgr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 574
נתן תודות: 96 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #54 

היי,

אני עתיד לקבל את ה-G3.. אינני מצפה שהטכנאי יישאר שעות כדי שאריץ בדיקה על הפיקסלים... מה לעשות ?

תודה מראש,

מאור

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #55 

תריץ בזמנך הפנוי, ואם תמצא בעיות תפתח קריאה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #56 

בדיקה כזו לוקחת שניות. אתה רק צריך להגיע מוכן.

בגדול יש אין ספור קטעים וידאו שאתה יכול למצוא ברשת ולהריץ.

לדוגמא: זה וידאו עם כל צבעי היסוד. פתח אותו בטלפון ותעשה cast ליוטיוב במכשיר. תעביר דרך כל צבעי היסוד, תעמוד ליד המסך ותראה אם אתה רואה פיקסלים תקועים או מתים. זהו.

Ido.b
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
שם מלא: עידו בנטוב
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #57 

אני עדיין עם פלזמה פנסוניק vt 60 65
ואוהב כל רגע

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #58 

סבבה, אלא שכיום עם 4K + HDR איכות התמונה כל כך הרבה יותר טובה במסכי היי אנד, שזה כבר ממש לא רלוונטי.

היו ימים.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #59 

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #60 

אמלק',
איפה רואים ב OLED כמה שעות עבודה יש לה?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”