מה לא אומרים לכם על woled של lg- כוכביות שכל קונה צריך לדעת
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין צורך לעשות את זה, המסך עושה ריענון לבד כל פעם שמכבים את המסך אחרי שהוא עבד 4 שעות או יותר מהריענון הקודם.
סיפורי הטלוויזיה נמשכים..
כאמור טלוויזיה שלישית בת שבוע עם 19 שעות צפייה.
היום התחיל רעש מהספק כוח- צליל גבוה שעולה ויורד עם בהירות המסך.. חקרתי קצת ברשת וכמובן שזו בעיה ידועה: הסליל בספק כוח..
מצאתי פוסטים של אנשים מ2017 שמתלוננים על זה אז אל תגידו לי שlg לא יודעים או שזה בעיה חדשה.. פשוט חברה שמוכרת ביודעין מוצרים תקולים..
מצאתי ב av forum פוסט בן 600 (!) עמודים של אנשים שמתלוננים על banding ומסך מלוכלך (גם בטלוויזיות מהדור החדש)..
מסך שלישי דפוק זה כבר מראה על דפוס.. מעניין איזה תקלה תהיה במסך הבא שיביאו (אם יביאו - עוד לא דיברתי איתם), מישהו מוכן להמר?
בחיים, אבל בחיים לא הייתה לי קנייה כזאת (ואני רוכש המון טכנולוגיה מכל הסוגים)..
כבר חודש וחצי של הזיה מתמשכת..
אני באמת חושב שצריך לנעוץ. לחסוך לאנשים כאבי ראש..תתרחקו מ lg כמו מאש..
היום התחיל רעש מהספק כוח- צליל גבוה שעולה ויורד עם בהירות המסך.. חקרתי קצת ברשת וכמובן שזו בעיה ידועה: הסליל בספק כוח..
מצאתי פוסטים של אנשים מ2017 שמתלוננים על זה אז אל תגידו לי שlg לא יודעים או שזה בעיה חדשה.. פשוט חברה שמוכרת ביודעין מוצרים תקולים..
מצאתי ב av forum פוסט בן 600 (!) עמודים של אנשים שמתלוננים על banding ומסך מלוכלך (גם בטלוויזיות מהדור החדש)..
מסך שלישי דפוק זה כבר מראה על דפוס.. מעניין איזה תקלה תהיה במסך הבא שיביאו (אם יביאו - עוד לא דיברתי איתם), מישהו מוכן להמר?
אני באמת חושב שצריך לנעוץ. לחסוך לאנשים כאבי ראש..תתרחקו מ lg כמו מאש..
להבא תעשה עסקה מרחוק16/07/2023 14:52nati-va כתב: לאורך ה5 שבועות ניסיתי נואשות לבטל את העסקה- אך חי לא היו מוכנים.
להגיד את האמת הם פועלים על פי מה שהחוק מרשה להם, חוקי הצרכנות במדינה שלנו מעוותים עד כדי כל שאי אפשר לבטל עסקה של מוצר פגום כי פתחת את הקרטון. זה הזוי.
במהלך ההכנה לקנייה נתקלתי בסרטון יוטיוב של אדם שהתלבט בין 2 מסכים בארה״ב- קנה את שניהם והחזיר מה שלא התאים לו. זה חוקי צרכנות הוגנים....
אפשר לבטל גם אם נפתח/חובר לחשמל
הלקח מהסיפור בת׳רד הזה (שלי לפחות) הוא לא לחכות עד לדקה התשעים ממש כדי לרכוש מסך במחיר הכי זול שאפשר.
אולי אני נאיבי בכל הקשור למסכים, אולם האחרונים להימכר במחירי סוף עונה הם מסכים שהוחזרו ע״י לקוחות והיבואן בכלים שלו ניסה לתקן ולארוז אותם מחדש. לרוב התיקון המקומי לא תמיד מצליח ואלו שרוכשים מהמלאים האחרונים נדפקים. מצב עניינים זה נוטה להתרחש כאשר ליבואן לא משתלם להוציא משלוח של אחוז זניח של מוצרים תקולים ולקבל זיכוי מאת היצרן. בכל מקרה, אשמח לדעת האם אני טועה...
אולי אני נאיבי בכל הקשור למסכים, אולם האחרונים להימכר במחירי סוף עונה הם מסכים שהוחזרו ע״י לקוחות והיבואן בכלים שלו ניסה לתקן ולארוז אותם מחדש. לרוב התיקון המקומי לא תמיד מצליח ואלו שרוכשים מהמלאים האחרונים נדפקים. מצב עניינים זה נוטה להתרחש כאשר ליבואן לא משתלם להוציא משלוח של אחוז זניח של מוצרים תקולים ולקבל זיכוי מאת היצרן. בכל מקרה, אשמח לדעת האם אני טועה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אי אפשר לארוז מסך ולהחזיר אותו למצב חדש מהמפעל, יש על המסכים מדבקות ואפשר לבדוק גם בתפריט זמני עבודה.
יבואן שיעשה כזה דבר יחשוף את עצמו לתביעות קשות.
יבואן שיעשה כזה דבר יחשוף את עצמו לתביעות קשות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
נמכרים כעודפים (פחות מ-100 שעות) או ששולחים לתצוגות
מסך מלוכלך לצערנו זה לוטו. קשה לי להאמין שיחליפו לך בארץ יוצר מפעם אחת או במקרים חריגים פעמיים. בuk,usa אתה מחליף עד שאתה מרוצה אבל בדרך כלל אתה צריך להחזיר עטוף היטב או לשלם על משלוח הלוך חזור אלא אם כן קנית בדיל שאומר שזה על חשבון החנות.19/07/2023 23:11nati-va כתב: סיפורי הטלוויזיה נמשכים..
אני באמת חושב שצריך לנעוץ. לחסוך לאנשים כאבי ראש..תתרחקו מ lg כמו מאש.....
בנדינג זה 90% המקור, ב4k אתה רואה את זה רק באיכות דחיסה גרועה כמו בנטפליקס, בדיסני פלוס ההודי אני לא שמתי לב לבנדינג ב4k dv בסדרות עם 1080 ומטה יש בהחלט. גם במשחקים זה תלוי מנוע נגיד ברזידנט אויל יש גרפיקה מרהיבה אבל נטייה לבנדינג קשה בייחוד בסצנות חשוכות...
אני אישית לא נתקלתי בבנדינג שאני יכול לומר חד משמעית שזה הפאנל אשם. מקווה מאוד לא להתקל כי באסה אש.
הcoil whine זה משהו שאני מכיר מכרטיסי מסך, אבל לא שמתי לב לזה בטלווזיות או מסכים שהיו לי. תנסה להקליט את זה אבל אם התשובה שלהם לא תהיה "זה אמור לעשות את הצליל הזה" או משהו בסגנון אני אעשה
יש גם עניין של רגישות,יכול להיות להיות שאתה רגיש יותר מאחרים לרעשי רקע... תנסה לראות מה אפשר לעשות. בכל מקרה אם אני לא טועה ציינת שיש לך מערכת סאונד ברמה גבוהה, אמורה לחפות על זה.
אבל אני מבין את הגישה שלך, סליל מנוע בעייתי ביום א, הופך לסליל מקולקל ביום ד' וזה...
אז ככה:
לא חיכיתי עד הדקה ה-90 בגלל מחיר זול או משהו. רציתי טלוויזיה יותר גדולה ואין לי צורך באקסטרה בהירות של mla (מדובר בחדר ולא סלון מואר) אז למה לשלם פרימיום של עוד 8 אלף? וזה שקניתי בסוף שנת הדגם מצדיק שאקבל מסך ממוחזר שהיה אצל לקוחות? אם יש הוכחות לדבר כזה- זה עילה לתביעה.. יכול להיות שבגלל זה הם התעקשו מהתחלה לשלוח מסכים חליפיים שהם טוענים שהם חדשים דרך מחסן הטכנאים (בתעודת משלוח היה רשום מחסן טכנאים החזרות) ולא דרך המחסן הראשי שלהם.
אני דווקא חשבתי שאם אני קונה בסוף שנת הדגם יש יותר סיכוי לקבל מוצר מה שנקרא בוגר ולא עם תקלות ילדות.
שאני מדבר על banding- זה פסים (לאורכו ורוחבו של המסך) זה לא קשור לתוכן- רואים בתוכן וגם בtest של 1%-20% אפור.
לגבי הרעש- חיפוש קצר ביוטיוב וברשת מראה על בעלי g2 (לא רק) עם הבעיה זאת. וזה לא רגישות יתר, שומעים את זה ממש לפי בהירות המסך. בעיקר בתמונות בגלריה שהם בהירים מאוד..
וואלה אם הייתי לפני קנייה רואה שירשור כזה- לא הייתי קונה..
העניין שכל הביקורות למינהם ברשת מהללים את המסכים אלה.. קונה שעושה הכנה לקראת קנייה ממש יכול לטעות בנושא.
כמו שנאמר פה ״שמסך מלוכלך״ זה כבר non issue - אז כן, זה קיים וצריך להגיד את זה כנ״ל שאר הבעיות ופגמים.
הייתי מוכן לשלם יותר על מסך אם היו אומרים לי המסך עבר qc כמו צריך והוא תקין. אבל אין להם qc בכלל אם הם משחררים מסכים כאלו..חוסכים עלינו אם זה איכות החלקים, אם זה הרכבה במדינות זולות, אם זה חוסר בקרת איכות..
לא חיכיתי עד הדקה ה-90 בגלל מחיר זול או משהו. רציתי טלוויזיה יותר גדולה ואין לי צורך באקסטרה בהירות של mla (מדובר בחדר ולא סלון מואר) אז למה לשלם פרימיום של עוד 8 אלף? וזה שקניתי בסוף שנת הדגם מצדיק שאקבל מסך ממוחזר שהיה אצל לקוחות? אם יש הוכחות לדבר כזה- זה עילה לתביעה.. יכול להיות שבגלל זה הם התעקשו מהתחלה לשלוח מסכים חליפיים שהם טוענים שהם חדשים דרך מחסן הטכנאים (בתעודת משלוח היה רשום מחסן טכנאים החזרות) ולא דרך המחסן הראשי שלהם.
אני דווקא חשבתי שאם אני קונה בסוף שנת הדגם יש יותר סיכוי לקבל מוצר מה שנקרא בוגר ולא עם תקלות ילדות.
שאני מדבר על banding- זה פסים (לאורכו ורוחבו של המסך) זה לא קשור לתוכן- רואים בתוכן וגם בtest של 1%-20% אפור.
לגבי הרעש- חיפוש קצר ביוטיוב וברשת מראה על בעלי g2 (לא רק) עם הבעיה זאת. וזה לא רגישות יתר, שומעים את זה ממש לפי בהירות המסך. בעיקר בתמונות בגלריה שהם בהירים מאוד..
העניין שכל הביקורות למינהם ברשת מהללים את המסכים אלה.. קונה שעושה הכנה לקראת קנייה ממש יכול לטעות בנושא.
כמו שנאמר פה ״שמסך מלוכלך״ זה כבר non issue - אז כן, זה קיים וצריך להגיד את זה כנ״ל שאר הבעיות ופגמים.
הייתי מוכן לשלם יותר על מסך אם היו אומרים לי המסך עבר qc כמו צריך והוא תקין. אבל אין להם qc בכלל אם הם משחררים מסכים כאלו..חוסכים עלינו אם זה איכות החלקים, אם זה הרכבה במדינות זולות, אם זה חוסר בקרת איכות..
אצלי יש CX55 כבר קרוב לשלוש שנים. מאוד מרוצה מאיכות התמונה, גם לא מחפש פגמים, אם אחפש אולי אמצא, לא מעניין כל עוד שום דבר לא מפריע. ואגב, את המסך שקניתי כמובן כחדש קניתי עם מדבקה חלקה לחלוטין, בעוד שבכל הסרטונים שראיתי ביוטיוב המדבקה מלאה בלוגואים וקישקושים למיניהם, מה שהעלה אצלי את החשד שלא מדובר במסך חדש. לא עשיתי עניין אז, כי התמונה היתה מצוינת, ולכן העדפתי לנקוט בגישה של שכנוע עצמי שהכל בסדר וככה זה בארץ ( עד היום לא יודע ). נכון להיום כאמור מאוד מרוצה מאיכות התמונה והקול. לגבי מינילד, פחות מתלהב מהפותח, יש אצלי גם סמסונג 90QN, לא מתקרבת באיכות התמונה לאולד. אשר למערכת ההפעלה של LG, מסכים, די מחורבנת, אבל זו של הסמסונג הנזכרת לא פחות מקטסטרופלית.
מה שאתה מדבר עליו נקרא Horizontal banding and vertical banding זה כבר קשור להרכבת פאנל, במבחני מסך וצילומים באיכות גבוהה (מצלמות פלאפון פחות, יותר dslr עם עדשות של הביוקר) רואים אותם באופן משמעותי... זה משהו שהוא חלק מהטכנולגיית מסכים של lg לפחות עד הליין של של c1... בתוכן אמיתי זה כמעט ולא מפריע למעט סצנות ספציפיות, לפי מידע שקראתי על זה ברשת בכל מסך יש את זה ברמה כזאת או אחרת, לפעמים יש מסה קריטית ואז מבקשים החלפה אבל זה לא אמור להפריע...20/07/2023 17:07nati-va כתב: אז ככה:
הייתי מוכן לשלם יותר על מסך אם היו אומרים לי המסך עבר qc כמו צריך והוא תקין. אבל אין להם qc בכלל אם הם משחררים מסכים כאלו..חוסכים עלינו אם זה איכות החלקים, אם זה הרכבה במדינות זולות, אם זה חוסר בקרת איכות.....
אני דיברתי על הבנדינג שיוצר אפקט כמו הילה/מעגלים מסביב לתמונות או חפצים בעיקר בסצנות חשוכות (לא להתבלבל עם בלומינג)
אני מציע שכשאתה פונה לח.י תשתמש בסימוכין שיש לך לגבי קיומה של הבעיה. כמו שאמרתי גם הקלטה לא תזיק. את המסך הבא שלך כדאי לרכוש בחנות מומחית בנושא שיודעת להתנהל מול הספקים בשבילך... יש כמה בפורום שמומלצות מאוד
בכל מקרה טוב שאתה מעדכן בפורום פה במעללים של ח.י, מקווה שתצליח להסתדר מולם.
בכל מקרה אם אתה חושב שהדשא ירוק יותר בקיודי אולד של סמסונג/ סוני, ממליץ לך לקרוא בavf שרשורים עליהם...
כל אחד כמעט בפורום הזה מתבאס שאין טלווזיה שעולה הרבה אבל יש לה בינינג ובקרת איכות מעולים וחפה מבעיות... כולם היו קונים אותה. אין טלוויזיות מושלמות, אולי לאנשים כמו מאסק עם קשרים ויכולת לפתח בהרכבה אישית וגם אז הוא ייצטרך להסתמך על פסי ייצור קיימים של פאנלים...
20/07/2023 19:25רועי51 כתב: אצלי יש CX55 כבר קרוב לשלוש שנים. מאוד מרוצה מאיכות התמונה, גם לא מחפש פגמים, אם אחפש אולי אמצא, לא מעניין כל עוד שום דבר לא מפריע. ואגב, את המסך שקניתי כמובן כחדש קניתי עם מדבקה חלקה לחלוטין, בעוד שבכל הסרטונים שראיתי ביוטיוב המדבקה מלאה בלוגואים וקישקושים למיניהם, מה שהעלה אצלי את החשד שלא מדובר במסך חדש. לא עשיתי עניין אז, כי התמונה היתה מצוינת, ולכן העדפתי לנקוט בגישה של שכנוע עצמי שהכל בסדר וככה זה בארץ ( עד היום לא יודע ). נכון להיום כאמור מאוד מרוצה מאיכות התמונה והקול. לגבי מינילד, פחות מתלהב מהפותח, יש אצלי גם סמסונג 90QN, לא מתקרבת באיכות התמונה לאולד. אשר למערכת ההפעלה של LG, מסכים, די מחורבנת, אבל זו של הסמסונג הנזכרת לא פחות מקטסטרופלית....
לא מחפש פגמים, אני ליטרלי רואה (פיקסלים מתים במסך 1-2) ושומע אותם - מסך 3 (coil whine- שעד אתמול לא ידעתי מה זה).
אני בדיוק רואה עכשיו את הסדרה סילו באפל טיוי פלוס.. (סידרה מעולה!) והיא חשוכה- רוב הסצנות חשוכות, כוונת היוצרים מובנת-וייב וכו׳.. וכן, רואים את הבאנדינג, בתוכן רגיל- פחות..20/07/2023 23:13tropit9 כתב: מה שאתה מדבר עליו נקרא Horizontal banding and vertical banding זה כבר קשור להרכבת פאנל, במבחני מסך וצילומים באיכות גבוהה (מצלמות פלאפון פחות, יותר dslr עם עדשות של הביוקר) רואים אותם באופן משמעותי... זה משהו שהוא חלק מהטכנולגיית מסכים של lg לפחות עד הליין של של c1... בתוכן אמיתי זה כמעט ולא מפריע למעט סצנות ספציפיות, לפי מידע שקראתי על זה ברשת בכל מסך יש את זה ברמה כזאת או אחרת, לפעמים יש מסה קריטית ואז מבקשים החלפה אבל זה לא אמור להפריע...
אני דיברתי על הבנדינג שיוצר אפקט כמו הילה/מעגלים מסביב לתמונות או חפצים בעיקר בסצנות חשוכות (לא להתבלבל עם בלומינג)
אני מציע שכשאתה פונה לח.י תשתמש בסימוכין שיש לך לגבי קיומה של הבעיה. כמו שאמרתי גם הקלטה לא תזיק. את המסך הבא שלך כדאי לרכוש בחנות מומחית בנושא שיודעת להתנהל מול הספקים בשבילך... יש כמה בפורום שמומלצות מאוד
בכל מקרה טוב שאתה מעדכן בפורום פה במעללים של ח.י, מקווה שתצליח להסתדר מולם.
בכל מקרה אם אתה חושב שהדשא ירוק יותר בקיודי אולד של סמסונג/ סוני, ממליץ לך לקרוא בavf שרשורים עליהם...
כל אחד כמעט בפורום הזה מתבאס שאין טלווזיה שעולה הרבה אבל יש לה בינינג ובקרת איכות מעולים וחפה מבעיות... כולם היו קונים אותה. אין טלוויזיות מושלמות, אולי לאנשים כמו מאסק עם קשרים ויכולת לפתח בהרכבה אישית וגם אז הוא ייצטרך להסתמך על פסי ייצור קיימים של פאנלים......
על עניין הבאנדיג עוד אמרתי נבליג על זה- אבל שמצטרף גם הסליל התקול זה כבר עניין אחר..
עד עכשיו אני לא התנהלתי מול חי, זה הכל מול מי שקניתי ממנו (אינטגרטור, שעובד בעיקר בשוק הפרו- שבמקרה הוא חבר אבל זה לא קשור), ההתקנה אצלי הייתה מאתגרת וסמכתי עליו בנושא (וכמו שראיתי את הטכנאים של חי, עשיתי בשכל- עושים הכל מהר כדי לזפזפ ליעד הבא), זה פעם ראשונה שהוא נתקל בכזה רצף של מסכים תקולים..
לא מבקש טלוויזיה מושלמת- אבל אחת תקינה זו גם בקשה מוגזמת?
היום היו אצלי הטכנאים, ממש 5 דקות- לא יותר.. אישרו שיש רעש coil whine.. הם טוענים שהמסך תקין.. וככה זה צריך להיות.
ואני כבר הייתי מוכן לחירטוטים ומסמוסים שלהם, הראיתי להם שחור על גבי לבן (סרטונים ביוטיוב) שזה תקלה ידועה ולאנשים שחוו את זה החליפו מסך. ובנוסף שזה המסך השלישי שאצלי ובמסכים הקודמים זה לא היה. הם ממש לא בכיוון אמרו שברור שלא יאשרו להחליף מסך ויותר מזה גם את החלק התקול לא יאשרו להחליף. מבחינתם הטלויזיה תקינה.
בנוסף, אמרתי שחלק שעושה רעש (פיזית זז) היום זה חלק תקול שמחר יכשל. כמו שאמרתי אין עם מי לדבר הם באו עם תשובה מוכנה.
בכלל לא העלית את עניין ה banding כי ראיתי שאין עם מי לדבר, המנהל שלהם הנחה אותם כך.
ואני כבר הייתי מוכן לחירטוטים ומסמוסים שלהם, הראיתי להם שחור על גבי לבן (סרטונים ביוטיוב) שזה תקלה ידועה ולאנשים שחוו את זה החליפו מסך. ובנוסף שזה המסך השלישי שאצלי ובמסכים הקודמים זה לא היה. הם ממש לא בכיוון אמרו שברור שלא יאשרו להחליף מסך ויותר מזה גם את החלק התקול לא יאשרו להחליף. מבחינתם הטלויזיה תקינה.
בנוסף, אמרתי שחלק שעושה רעש (פיזית זז) היום זה חלק תקול שמחר יכשל. כמו שאמרתי אין עם מי לדבר הם באו עם תשובה מוכנה.
בכלל לא העלית את עניין ה banding כי ראיתי שאין עם מי לדבר, המנהל שלהם הנחה אותם כך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
המקרה שלך יוצא דופן.
אני חושב שכתבתי בעבר, לא זוכר באיזה שרשור, שהחלפה של פאנל זה לא כזה נורא... אבל לא האמינו לי.
בכל אופן, אישית הייתי מתעקש בין זה אם זה שוב שיחות עם השירות הטכני ועד לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות על קבלת מסך תקין או החזר הכסף + פיצוי על עוגמת נפש.
עם זאת, coil whine לא מעיד על תקלה עתידית שעוד לא קרתה, מדובר פשוט בסליל שמסיבה כלשהי לא בודד כמו שצריך.
בכרטיסי מסך יש את התופעה הזו, שאיתה הם מגיעים מהמפעל, ושום דבר לא מתקלקל בגלל זה (חוץ מהשפיות של המשתמש אולי).
גם במסכים שלי היה בנדינג, עם הזמן זה נחלש.
אני חושב שכתבתי בעבר, לא זוכר באיזה שרשור, שהחלפה של פאנל זה לא כזה נורא... אבל לא האמינו לי.
בכל אופן, אישית הייתי מתעקש בין זה אם זה שוב שיחות עם השירות הטכני ועד לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות על קבלת מסך תקין או החזר הכסף + פיצוי על עוגמת נפש.
עם זאת, coil whine לא מעיד על תקלה עתידית שעוד לא קרתה, מדובר פשוט בסליל שמסיבה כלשהי לא בודד כמו שצריך.
בכרטיסי מסך יש את התופעה הזו, שאיתה הם מגיעים מהמפעל, ושום דבר לא מתקלקל בגלל זה (חוץ מהשפיות של המשתמש אולי).
גם במסכים שלי היה בנדינג, עם הזמן זה נחלש.
קנית דרך חנות של חבר, אז תדאג שהוא יארגן לך זיכוי על הטלוויזיה ותסגור עניין. או תתבע. לפעמים אין ברירה.25/07/2023 15:36nati-va כתב: היום היו אצלי הטכנאים, ממש 5 דקות- לא יותר.. אישרו שיש רעש coil whine.. הם טוענים שהמסך תקין.. וככה זה צריך להיות.
בכלל לא העלית את עניין ה banding כי ראיתי שאין עם מי לדבר, המנהל שלהם הנחה אותם כך....
בדקתי את נושא התביעה- אני מסונדל פה.
היות והבחור שקניתי ממנו טיפל לי בזה- הכל נמצא על שמו מול חי.
אין לי ולו פיסת הוכחה לכל הנושא, חי לא מכירים בי כבעל המסך אלא בו.
בנוסף זה לא עניין כזה פשוט לתבוע- כמו אמרתי נדרש הוכחות, נדרשת בדיקה של טכנאי נטרלי, נדרש עו״ד הכל עולה כסף וזמן ובילבולי מוח שאני לא מוכן יותר להגדיש לנושא.
אין מה לעשות, אני הפסדתי ונגרם לי נזק. ואיך שהמצב נראה אין מי שיפצה אותי.
ולעניין של להחזיר לבן אדם שקניתי ממנו, אין לו מה לעשות עם המסך הזה, הוא לא מתעסק עם מסכים ביתיים רק מסכי פרו. הוא לא צד בעניין- רק ניסה לעזור לי..
ועוד דבר שלא ציינתי:
יש לי מערכת סטראו היי אנד מאוד יקרה (משהו כמו 60-70 אלף לא חישבתי בדיוק) שהייתה אמורה להתחבר למסך עם hdmi arc. אך אני נמנע מלחבר כי אני לא אקח סיכוי של חצי אחוז שטלוויזיה הדפוקה הזו עוד איך שהוא תדפוק לי רכיבים במערכת.. אני לא טכנאי, ולא מבין יותר מידי בנושא אבל דבר אחד אני יודע באודיו שספק כח מרעיש באחד הרכיבים- זה דופק את שאר המערכת בשרשרת.
אז אני תקוע להאזין לרמקולים פח של המסך..
יודעים, תאכלס, אני מאשים את חוקי הצרכנות המעוותים שתמיד הולכים עם התאגידים והחברות הגדולות ולא לטובת הצרכן.
תסבירו לי מה ההבדל בין רכישה באון ליין שאפשר להחזיר אם המוצר פגום ופתחת קרטון, לבין רכישה בטלפון שאמרתי לבחור תזמין לי מסך כזה וכזה..
הרי הכל יוצא מאותו מחסן..
יש במדינה שלנו קבוצות לחץ ולוביסטים שגם אם ינסו לשנות חוקים כאילו ואחרים לא יתנו להם.
וחי שגם לא תלית שכולה תכלת, שרואה שמסך אחרי מסך יוצאים תקולים - פועלת לפי מה שמתיר לה החוק..
היות והבחור שקניתי ממנו טיפל לי בזה- הכל נמצא על שמו מול חי.
אין לי ולו פיסת הוכחה לכל הנושא, חי לא מכירים בי כבעל המסך אלא בו.
בנוסף זה לא עניין כזה פשוט לתבוע- כמו אמרתי נדרש הוכחות, נדרשת בדיקה של טכנאי נטרלי, נדרש עו״ד הכל עולה כסף וזמן ובילבולי מוח שאני לא מוכן יותר להגדיש לנושא.
אין מה לעשות, אני הפסדתי ונגרם לי נזק. ואיך שהמצב נראה אין מי שיפצה אותי.
ולעניין של להחזיר לבן אדם שקניתי ממנו, אין לו מה לעשות עם המסך הזה, הוא לא מתעסק עם מסכים ביתיים רק מסכי פרו. הוא לא צד בעניין- רק ניסה לעזור לי..
ועוד דבר שלא ציינתי:
יש לי מערכת סטראו היי אנד מאוד יקרה (משהו כמו 60-70 אלף לא חישבתי בדיוק) שהייתה אמורה להתחבר למסך עם hdmi arc. אך אני נמנע מלחבר כי אני לא אקח סיכוי של חצי אחוז שטלוויזיה הדפוקה הזו עוד איך שהוא תדפוק לי רכיבים במערכת.. אני לא טכנאי, ולא מבין יותר מידי בנושא אבל דבר אחד אני יודע באודיו שספק כח מרעיש באחד הרכיבים- זה דופק את שאר המערכת בשרשרת.
אז אני תקוע להאזין לרמקולים פח של המסך..
יודעים, תאכלס, אני מאשים את חוקי הצרכנות המעוותים שתמיד הולכים עם התאגידים והחברות הגדולות ולא לטובת הצרכן.
תסבירו לי מה ההבדל בין רכישה באון ליין שאפשר להחזיר אם המוצר פגום ופתחת קרטון, לבין רכישה בטלפון שאמרתי לבחור תזמין לי מסך כזה וכזה..
הרי הכל יוצא מאותו מחסן..
יש במדינה שלנו קבוצות לחץ ולוביסטים שגם אם ינסו לשנות חוקים כאילו ואחרים לא יתנו להם.
וחי שגם לא תלית שכולה תכלת, שרואה שמסך אחרי מסך יוצאים תקולים - פועלת לפי מה שמתיר לה החוק..
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 26/07/2023 15:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
אני באמת מבין אותך ואת התסכול שלך, אבל משהו לא מסתדר לי. הרי אם הוא קנה את המסך מח.י ואתה קנית ממנו האחריות אמורה לעבור יחד עם המסך. יש מספיק אנשים שמכרו מסך באחריות ורק עדכנו את ח.י על המכירה. זהו.
לא יודע מה זה מתעסק רק במסכי פרו אבל אם הוא משווק של ח.י אז הם מכירים אותו. אם לא, אני לא רואה את הרווח שבלקנות דרכו.
לא יודע מה זה מתעסק רק במסכי פרו אבל אם הוא משווק של ח.י אז הם מכירים אותו. אם לא, אני לא רואה את הרווח שבלקנות דרכו.
האחריות כמובן עוברת אליי בסוף.26/07/2023 15:17ChinggisKhan כתב: אני באמת מבין אותך ואת התסכול שלך, אבל משהו לא מסתדר לי. הרי אם הוא קנה את המסך מח.י ואתה קנית ממנו האחריות אמורה לעבור יחד עם המסך. יש מספיק אנשים שמכרו מסך באחריות ורק עדכנו את ח.י על המכירה. זהו.
לא יודע מה זה מתעסק רק במסכי פרו אבל אם הוא משווק של ח.י אז הם מכירים אותו. אם לא, אני לא רואה את הרווח שבלקנות דרכו....
היות והוא טיפל לי בנושא מול חי - זה היה עוד ליפני שרשמתי באתר שלהם את המסך על שמי..
כי אמרתי לעצמי- המסך לא תקין בתמימותי חשבתי שזה עניין של כמה ימים, יחליפו לי וארשום על שמי.. וככה הכל התגלגל- הוא מדבר עם המנהל של השירות, ואז חוזר אליי- טלפון שבור כזה..
ברור שהוא משווק של חי- עובד איתם מעל 10 שנים.
שוב, בתמימותי חשבתי שהוא יכול להגיע לאנשים בחי שאני לא אוכל להגיע ומילה שלו לא שווה למילה שלי מולם..כמו שאומרים פה כל הזמן לקנות מחנות מתמחה שתעזור מול היבואן במקרה הצורך.
כנראה זה היה טעות..