29/05/2023 23:29shmizan כתב: חייב לומר שהתגובה שלך מוזרה.
כל אחד מחליט לעצמו מה זה יותר מדי, ונראה שבינתיים אתה בעמדת מיעוט.
ואם זה היה 34 ולא 17? זה סה''כ 17, ועוד 17.....
וואטאבר…

29/05/2023 23:29shmizan כתב: חייב לומר שהתגובה שלך מוזרה.
כל אחד מחליט לעצמו מה זה יותר מדי, ונראה שבינתיים אתה בעמדת מיעוט.
ואם זה היה 34 ולא 17? זה סה''כ 17, ועוד 17.....

צריך לעשות סקר נוסף לאחר שנטפליקס יעלו בעוד מספר חודשים (ובכל כמה חודשים לאחר מכן) את מחיר החבילה היקרה מ-70 ש"ח ל-80 ש"ח ובנוסף יעלו את המחיר לכל משתמש נוסף מ-17 ש"ח ל-27 ש"ח - אז נראה כמה אנשים יישארו איתם.29/05/2023 23:34IsportaR כתב: כלומר כל המנויים של אותו חשבון NETFLIX חייבים להיות באותה מדינה? באמת הגבלה מוזרה
מישהו באמת הפסיק את המנוי שלו בגלל השינוי? או שכולם רק מגיבים שזה רעיון טוב להפסיק ונשארים מנויים?
עריכה:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=85&t=383561
צריך לעשות סקר המשך עוד שבוע ולשאול אם כל האנשים שהצביעו להתנתק באמת התנתקו....

איך זה באמת יתבצע ?27/05/2023 9:02oferlaor כתב: במקרה שלי יש לי שני ילדים שגרים מחוץ לבית ויש להם מסכים חכמים. המשמעות היא שהם לא יכולים לצפות. נוסף על כך, גם ההורים שלי משתמשים מדי פעם בשירות.
העובדה שכמות התוכן המעניין שם ירד דרמטית אומר שלראשונה מאז 2016 אני אבטל את המנוי....

Second home or frequent travel to the same location
If you have a second home or travel frequently to the same location, follow these steps:
From the main place you watch Netflix, connect to the internet and open the Netflix app on your mobile device(s) once a month. Then take the same steps when you arrive at your second location to continue watching Netflix without interruption....

מכשירים ניידים מעצם טבעם לא נמצאים תמיד ברשת הביתית, ברור שהכוונה של נטפליקס אינה לנתק אותם.30/05/2023 21:26Lior_M כתב: איך זה באמת יתבצע ?
נניח שאנ לקוח, אבל רוצה לצפות בטאבלט שלי בהפסקה בצהריים \ נסעתי לסוף שבוע בצימר.
המשמעות של מה שקורה עכשיו זה שאין שום אפשרות להשתמש במכשירים ניידים שלא מחוברים לרשת הביתית ?
תכלס, שיסירו את האפליקציה שלהם מהחנות של אפל ושל google .....

17 שקלים? תראה מה קרה בגלל ה2 שקלים תוספת "דמי תפעול" של וולט29/05/2023 22:29Balance כתב: חייב לומר שכל הדבר הזה מוזר... מדובר על עוד 17 שח בחודש... 17 שח.
בשביל זה צריך שרשור כזה ארוך? הצעות פטנטים לעקוף? איומים בהתנתקות?
מי שלא מתאים לו, שיתנתק, זה אפשרי ובקלות....

מה שלדעתי התכוון המשורר - מי שמשלם כבר היום לנטפליקס 60-70 שקלים בחודש כנראה לא משתייך לאוכלוסיה שבה 17 שקלים בחודש משפיעים מאד על תזרים ההוצאות. (וכן - נטפליקס זה לגמרי מותרות למי שמתקשה לסגור את החודש)29/05/2023 22:29Balance כתב: חייב לומר שכל הדבר הזה מוזר... מדובר על עוד 17 שח בחודש... 17 שח.
בשביל זה צריך שרשור כזה ארוך? הצעות פטנטים לעקוף? איומים בהתנתקות?
מי שלא מתאים לו, שיתנתק, זה אפשרי ובקלות....

לי עם משתמש אחד בלבד מחוץ לבית זה מציק: אחרי כל קביעת הטלוויזיה הקווית ככתובת המנוי הפעלה מהכתובת השניה גוררת הודעה שזו לא הכתובת ואז נשלחת הודעת אימות לנייד שלי.08/06/2023 22:04vivi כתב: מישהו מצליח לתמרן עם 4 משתמשים בבתים שונים?
זה עובד עניין ה-"לצפות מחוץ לבית"?...

הפתרון פשוט טכנית אבל לא מצדיק חיסכון של 17 ש"ח בחודש:09/06/2023 15:53shmizan כתב: דווקא לזה יש פתרון פשוט.. sms forwarder והיעד הוא כל מי שחולק איתך חשבון....

1. מספר המנויים רק בארה"ב בעלייה ולא בכל המקומות שבהם הופעלה אכיפת שיתוף הסיסמא.09/06/2023 18:44ziv_r כתב: מסתבר כי מספר המנויים בעליה לאחר ההכרזה של Netflix.
https://www.theverge.com/2023/6/9/23755 ... -crackdown...