starrywolf כתב:
וכמה משפחות שיש בהן 4 נפשות ומעלה שצופים באותו בית בו-זמנית ב-4 מסכים אתה מכיר? זה יותר הגיוני?
ולתת למישהו שבחר משתמש אחד בלבד איכות של 720P זה הגיוני?
ולעודד אנשים לשתף חשבונות במשך 10 שנים תחת הסלוגן "Sharing is Caring" ואז להאשים אותם שהם משתפים חשבונות ולכן ההכנסה של נטפליקס יורדת ואין להם מספיק כסף ליצור עוד סדרות/סרטי זוועה של PC/WOKE זה כן הגיוני?
החברה ההזויה הזאת חופרת לעצמה את הקבר לאט לאט ואני מקווה שהיא תתאדה מהעולם בקרוב.
...
לדעתי אין קשר לבו זמנית…
תגיד, אתה מכיר שירות אחר שמאפשר לחלק לבית אחר?
אני מסכים שצריך לאפשר גם למנוע אחד לבחור את האיכות בה הוא מעוניין.
לגבי חפירת הקבר… לפני כשנה הספידו את נטפליקס, גם היה פה באתר מאמר לגבי זה… מאז קרה בדיוק הפוך.
אני מסכים שצריך לאפשר גם למנוע אחד לבחור את האיכות בה הוא מעוניין.
לגבי חפירת הקבר… לפני כשנה הספידו את נטפליקס, גם היה פה באתר מאמר לגבי זה… מאז קרה בדיוק הפוך.
...
מדובר על שירות שבמשך המון שנים היה חינמי, פיתו את האנשים לשתף חברים ולצפות בחינם ועכשיו לא רק שהם מעלים את מחירי המנוי שלהם כל שני וחמישי בשביל הסדרות/סרטים העלובים שלהם אלא גם דורשים לשלם תוספת של £5 לכל אדם שמשתפים איתו את המנוי (וכמובן מגבילים את מספר המשתמשים הנוספים ל-2 במקום 3 והם חייבים לגור באותה הארץ של בעל המנוי - עוד הגבלה מטומטמת).
לצערי (או לשמחתי) אני גר בחו"ל ומשתף כרגע את המנוי עם ההורים המבוגרים שגרים בארץ - האם אתה חושב שיש היגיון בכך שאני אשלם על מנוי של 4 משתמשים (שאני נמצא בו כרגע בגלל ההורים אבל משתמש רק במשתמש אחד בכל רגע נתון) ובנוסף אשלם עוד £5 על ההורים שגרים בארץ? אין שום היגיון בזה. כמובן שנטפליקס לא יאפשרו לשלם על משתמש אחד בודד באיכות 4K כי זה יקטין משמעותית את ההכנסות של החמדנים האלה. אני בכל אופן מתכוון לסיים איתם את ההתקשרות.
אגב, הסיבה שנטפליקס עדיין חיה ובועטת זה מפני שלרוב האנשים בעולם חסרים 2 דברים: ידע טכנולוגי ושכל ועל זה נטפליקס בונה.
אני חושב שהכוונה שלהם בכל אופן ברורה: לגרום לכמה שיותר מנויים לשתף סיסמאות כדי "ללכוד" עוד אנשים ברשת שלהם ולאחר שמגיעים לכמות של מיליוני אנשים שלא משלמים אבל מכורים לנטפליקס - לגרום להם לשלם, אם על ידי הכרחת בעל המנוי לשלם עליהם ואם דרך הפיכתם לבעלי מנוי משלמים בעצמם.
גם אצלי נכון לאתמול בערב אחרי אישור כתובת ראשית באנגליה עדיין אין בעיה להשתמש בנטפליקס גם בישראל.
ככל הידוע לי הם עדיין לא אוכפים את שיתוף הסיסמאות אלא בינתיים רק מיידעים את האנשים לגבי השינוי הנ"ל.
starrywolf כתב:
אני חושב שהכוונה שלהם בכל אופן ברורה: לגרום לכמה שיותר מנויים לשתף סיסמאות כדי "ללכוד" עוד אנשים ברשת שלהם ולאחר שמגיעים לכמות של מיליוני אנשים שלא משלמים אבל מכורים לנטפליקס - לגרום להם לשלם, אם על ידי הכרחת בעל המנוי לשלם עליהם ואם דרך הפיכתם לבעלי מנוי משלמים בעצמם.
...
כל החברות בעולם פעלו ופועלות ככה - ביניהן גוגל, יוטיוב(שנקנתה מגוגל), ספוטיפיי ועוד... זו טקטיקה נפוצה בכל העסקים גם הפיזיים. אנשים קיבלנו בחינם או ממש בזול תוכן שאהבו ועוד הפיצו אותו לאחרים בחינם ואז כשמבקשים את התמורה האמיתית במקום להתנתק ולעבור לשירות אחר, הם יושבים בבית מאחורי מקלדת ומקטננים - לא יודע אם זה עצוב או מצחיק.
לגבי החסרונות של נטלפיקס שציינת - מסכים עם כולם, לכן מי שלא מתאים לו שיעשה מנוי חודשי רק כשיש סדרה/סרט שהוא ממש רוצה לראות או לחזור לפיראטיות, או לעשות מנוי דרך ארצות עולם שלישי (טורקיה, דרום אמריקה ועוד). אולי יש עוד פתרונות יצירתיים שאני לא מכיר.
נערך לאחרונה על ידי Haimbin ב 29/05/2023 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש גם אפשרות להתקין שרת VPN בבית של המנוי הראשי וששאר המשתמשים יתחברו דרכו ויש גם אפשרות נוספת שקראתי עליה ברפרוף אתמול בערב של Meshnet דרך NordVPN שיכול לפתור את בעיית שיתוף הסיסמאות של נטפליקס.
הצעת פיתרון אפשרית.
כיום למשל אתה משלם מנוי נטפליקס 4K בעלות של 69 ש"ח.
ובית נוסף רוכב עלייך בחינם.
לאור ההנחיות החדשות של נטפליקס שעל בית נוסף שרואה באותו מנוי יש לשלם 16.90 ש"ח נוספים, אפשר לעבור מסלול.
המסלול הזול של נטפליקס הוא 33 ש"ח באיכות HD (פעם הוא היה באיכות SD) עליו אתה מוסיף בית נוסף 16ש"ח ויוצא לך סה"כ 49 ש"ח.
יותר זול מקודם והמנוי ממשיך לעבוד לכולם.
זו הדרך הסבירה בעיני למרות שיש פחות מסכים לצפיה במקביל ולמרות שאין 4K להמשיך להישאר בנטפליקס למרות ההגבלות החדשות.
ותמיד ישנה אפשרות להתנתק ולעבור למשל לאפל טיוי פלוס. הרבה פחות סדרות מנטפליקס אבל כל אחת פשוט בול. שירות איכותי משתלם בעלות 25 ש"ח בחודש ובאיכות 4K. ניתן לאפשר למשפחה לצפות איתך בשיטת family share
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
בתור "טרמפיסט" נטפליקס, אני דווקא שמח שזה "אילץ" אותי לנתק.
זאת משום שאני מנהל רישום של הסרטים והסדרות שאני מתכוון לצפות בהם בסדר יורד (מהטוב > לפחות טוב)
עצם זמינות נטפליקס, גרם לי לפעמים להתפתות ולא לצפות לפי הסדר (לדוגמא: Virgin River).
כעת הפיתוי הוסר ואני מתארגן לחזור לצפות על פי הסדר המתוכנן..
ג'יימס
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
amirn כתב:
אין אפשרות להוסיף מנוי נוסף לחבילה הבסיסית, רק ליותר יקרות.
...
אם זה ככה אז להוסיף לחבילה שבתמונה שצירפתי מקודם לחבילה של 54 ש"ח, עוד 16 שח לבית נוסף ולהגיע לסכום של 70 שקל שעולה חבילה מקסימלית היום.
האיכות תרד ל-HD אבל עדיין אפשר לראות נטפליקס בשני בתים.
Balance
חבר ותיק
תגובות: 2621
שליחה
חייב לומר שכל הדבר הזה מוזר... מדובר על עוד 17 שח בחודש... 17 שח.
בשביל זה צריך שרשור כזה ארוך? הצעות פטנטים לעקוף? איומים בהתנתקות?
מי שלא מתאים לו, שיתנתק, זה אפשרי ובקלות.
רמאש
חבר ותיק
תגובות: 1621
שליחה
29/05/2023 22:29
Balance כתב:
...
יוקר המחיה במדינת ישראל ממשיך להיות גבוה אז יש כאלה שיש להם בעיה כספית לשלם גם עוד קצת כסף.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 20:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
starrywolf
חבר ותיק
תגובות: 1064
שליחה
29/05/2023 22:29
Balance כתב:
...
17 ש"ח בחודש למשתמש אחד נוסף - אבל מה אם אתה רוצה להוסיף 2 משתמשים נוספים לחשבון ? זה כבר יוצא 34 ש"ח בחודש (שזה תוספת של 50% מהסכום שאתה משלם על נטפליקס בכל חודש) על משהו שקיבלת אותו בחינם עד עכשיו ועכשיו מגבילים אותך ל-2 משתמשים נוספים במקום 3 והם חייבים להיות באותה המדינה שהמנוי הראשי נמצא בה. ההחלטות של נטפליקס בשנים האחרונות הן הדבר המוזר - לא השרשור הזה.
IsportaR
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
שליחה
כלומר כל המנויים של אותו חשבון NETFLIX חייבים להיות באותה מדינה? באמת הגבלה מוזרה
מישהו באמת הפסיק את המנוי שלו בגלל השינוי? או שכולם רק מגיבים שזה רעיון טוב להפסיק ונשארים מנויים?