יש IPv6 קבוע בארץ?
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4301
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 898 פעמים
השאלה היא, למה בכלל צריכים לעניין אותך או לעצבן ממש רוב הנציגים בכלל, אם ממש כאן בפורום זה ואפילו בשרשור זה לא מכבר, כבר יש נציג אחד שיודע מה זה IPv6 ואפילו הציע כבר לחבר אותך לשירות זה שאתה כל כך מעוניין בו...
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זאת היתה הערה כללית.18/11/2024 10:02sys_admin כתב: השאלה היא, למה בכלל צריכים לעניין אותך או לעצבן ממש רוב הנציגים בכלל, אם ממש כאן בפורום זה ואפילו בשרשור זה לא מכבר, כבר יש נציג אחד שיודע מה זה IPv6 ואפילו הציע כבר לחבר אותך לשירות זה שאתה כל כך מעוניין בו
...
בכל מקרה לצערי הוא לא חזר אליי, וכרגע מה שיותר מפריע לי אם לומר את האמת זה שהוט נותנים לי רק 64/ (ר' שרשור נפרד) ואני אפילו לא יודע אם זה עניין של ספק או תשתית אז אני לא יודע אם לעבור ספק בכלל יעזור - ואף נציג לא מוכן להעביר אותי למישהו שיכול לענות לי על השאלה הזאת.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4301
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 898 פעמים
לא יכול להיות שאחרי שהוא מיוזמתו כתב בכל פוסט על טווח של IPv6 קבוע, שהוא אישית ידאג לחיבור לשירות זה, שהוא פתאום נאלם וגם נעלם, אחרי שיש כבר כאן מי שמעוניין בשירות שהוא הציע.19/11/2024 0:20NegativeIQ כתב: זאת היתה הערה כללית.
בכל מקרה לצערי הוא לא חזר אליי, וכרגע מה שיותר מפריע לי אם לומר את האמת זה שהוט נותנים לי רק 64/ (ר' שרשור נפרד) ואני אפילו לא יודע אם זה עניין של ספק או תשתית אז אני לא יודע אם לעבור ספק בכלל יעזור - ואף נציג לא מוכן להעביר אותי למישהו שיכול לענות לי על השאלה הזאת....
תכתוב לו הודעה פרטית, אולי הוא היה עסוק מאוד ושכח ואתה יכול פשוט להזכיר לו.
וגם תעדכן אותנו בהתקדמות ובחווה מהשירות זה שהתחברת עליו אצל הספק רימון, כפי שהוא הציע.
בכל מקרה, כל מה שקשור לנציגים של הספקי אינטרנט שעונים לטלפונים במוקדים, אז הם יכולים לעשות רק מה שרשום להם בתסריט שיחה, שהם מקראיים מהצג שמולם. ואין שם שום התפצלות לאפשרות של העברת שיחה לכל גורם אחר, חוץ ממוקדן זהה, שבשביל לשמח את הלקוח שמתקשר, יכול להזדהות גם כמנהל, אם הלקוח זה ביקש לדבר עם מנהל בחברה.
אבל, אם בסך הכל אתה רוצה רק את הטווח הקבוע של כתובות IPv6, אז אתה אפילו לא צריך את הספק שלך לזה ויכול כבר מזה כשני עשורים לקבל אותו לבד ולגמרי בחינם מחו''ל ולהשתמש בו לכל מה שתרצה ברשת שלך ואפילו טווח באורך של 48/ . וכבר לפני שנים רבות הסברתי על כך ממש בפורום זה. דבר זה לא השתנה גם היום.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ניתן לפתוח Tunnel דרך CloudFlare. ואז לא צריך אייפי קבוע. תלוי בשימוש שלך
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
מכיר, אבל לא ממש עוזר לי06/05/2025 12:00Jabberwock כתב: ניתן לפתוח Tunnel דרך CloudFlare. ואז לא צריך אייפי קבוע. תלוי בשימוש שלך...
תודה
ראיתי שזה עלה, לא ראיתי שזה יושם06/05/2025 13:30msrl כתב: כפי שאתה יכול לקרוא בשרשור. אינטרנט רימון.
ברכישת ip קבוע רגיל אתה מקבל גם IPv6 קבוע.
כן יש אפשרות ללא סינון....
איזה טווח מקבלים שם? /56?
זה רק על תשתית בזק או גם על IBC?
לא מצליח להבין ספקיות שעושות את זה. הם לא שמעו על subnets? זה בניגוד ל RFC. על מה הקמצנות? IPv6? ועוד לקוחות שרוכשים קבוע... זה מצביע על חוסר מקצועיות....