רכישה קבוצתית: סדרת הרסיברים החדשה של דנון AVC-X3800H
רציתי לשתף, למקרה שזה רלוונטי למישהו.
אני קיבלתי את המכשיר מדגם 3800 שהזמנתי ב-BF דרך idgu. העלות יצאה כ-2000 שקלים פחות מהמחיר שהציעו לי בחנויות פה בארץ באותו הזמן (לא יודע מה העלות כיום במידה והיא השתנתה בכלל), חלקית בזכות הקופון שלהם ל-BF שהיה טוב יותר מהמבצעים הסטנדרטיים שלהם.
לפני שהזמנתי שאלתי אותם לגבי עניין מחיקת מספר סידורי, והם הסבירו שמאחר ומדובר ביבוא אישי למעשה, הם לא נוגעים במכשיר ולא מוחקים כלום. לשמחתי אכן כך המצב, המכשיר מגיע ללא שינוי כלשהו, והמספר הסידורי קיים בגב המכשיר.
לגבי נושא האחריות, עוד אין לי נסיון איתם. להבנתי הם נותנים האחריות עבור המכשיר, ותוקף האחריות הוא רק שנה אחת. כמה האחריות הזו שווה, ומה קורה אם יש תקלה לאחר השנה הזו (כי בכל זאת בארץ המקור יש אחריות לתקופה ארוכה יותר הרי), אין לי שום מידע מאחר ולא התנסתי.
עד כה השירות שלהם היה טוב מאוד, יצרו קשר טלפוני לעדכן לגבי מועד האספקה המשוער (שעמד בפרק הזמן שהן הבטיחו בעת ההזמנה), עדכנו באתר ובמייל בכל שלב, ושליח מסר את החבילה עד הבית יומיים לאחר שהגיעה ארצה. גם כשהיה צורך במסמך אישור לטיפול בחבילה במכס (עקב שווי החבילה), יצרו קשר טלפוני וטיפלו בהכל במהירות.
אני קיבלתי את המכשיר מדגם 3800 שהזמנתי ב-BF דרך idgu. העלות יצאה כ-2000 שקלים פחות מהמחיר שהציעו לי בחנויות פה בארץ באותו הזמן (לא יודע מה העלות כיום במידה והיא השתנתה בכלל), חלקית בזכות הקופון שלהם ל-BF שהיה טוב יותר מהמבצעים הסטנדרטיים שלהם.
לפני שהזמנתי שאלתי אותם לגבי עניין מחיקת מספר סידורי, והם הסבירו שמאחר ומדובר ביבוא אישי למעשה, הם לא נוגעים במכשיר ולא מוחקים כלום. לשמחתי אכן כך המצב, המכשיר מגיע ללא שינוי כלשהו, והמספר הסידורי קיים בגב המכשיר.
לגבי נושא האחריות, עוד אין לי נסיון איתם. להבנתי הם נותנים האחריות עבור המכשיר, ותוקף האחריות הוא רק שנה אחת. כמה האחריות הזו שווה, ומה קורה אם יש תקלה לאחר השנה הזו (כי בכל זאת בארץ המקור יש אחריות לתקופה ארוכה יותר הרי), אין לי שום מידע מאחר ולא התנסתי.
עד כה השירות שלהם היה טוב מאוד, יצרו קשר טלפוני לעדכן לגבי מועד האספקה המשוער (שעמד בפרק הזמן שהן הבטיחו בעת ההזמנה), עדכנו באתר ובמייל בכל שלב, ושליח מסר את החבילה עד הבית יומיים לאחר שהגיעה ארצה. גם כשהיה צורך במסמך אישור לטיפול בחבילה במכס (עקב שווי החבילה), יצרו קשר טלפוני וטיפלו בהכל במהירות.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
אם רכשת מ IDGU אז יכולת פשוט לרכוש ישירות מאמזון אירופה\בריטניה, היכן שיותר זול בעלות נמוכה יותר ללא עמלות. ה IDGU נועל לישראלים שלא יודעים או חוששים מלהזמין ישירות מאתר בחול21/12/2022 14:01anatoli15 כתב: רציתי לשתף, למקרה שזה רלוונטי למישהו.
עד כה השירות שלהם היה טוב מאוד, יצרו קשר טלפוני לעדכן לגבי מועד האספקה המשוער (שעמד בפרק הזמן שהן הבטיחו בעת ההזמנה), עדכנו באתר ובמייל בכל שלב, ושליח מסר את החבילה עד הבית יומיים לאחר שהגיעה ארצה. גם כשהיה צורך במסמך אישור לטיפול בחבילה במכס (עקב שווי החבילה), יצרו קשר טלפוני וטיפלו בהכל במהירות....
במקרה הזה מה שרשמת לא נכון, אחרת כמובן שהייתי רוכש את המכשיר מאמאזון ישירות בדיוק כפי שעשיתי עם הדנון הקודם שלי.
לא רק שהמכשיר לא היה זמין באף אחד מאמאזון באירופה או אנגליה כשהזמנתי, להבנתי הוא גם עדיין לא זמין שם.
ממעט האתרים שכן ראיתי שמוכרים את המכשיר הזה בחול (ללא משלוח לארץ), העלות עד הבית במקרה הזה (עם המבצעים שהיו להם ב-BF) יצאה דיי זהה למחיר שבו זה נמכר מקומית באנגליה.
לא רק שהמכשיר לא היה זמין באף אחד מאמאזון באירופה או אנגליה כשהזמנתי, להבנתי הוא גם עדיין לא זמין שם.
ממעט האתרים שכן ראיתי שמוכרים את המכשיר הזה בחול (ללא משלוח לארץ), העלות עד הבית במקרה הזה (עם המבצעים שהיו להם ב-BF) יצאה דיי זהה למחיר שבו זה נמכר מקומית באנגליה.
נערך לאחרונה על ידי anatoli15 ב 22/12/2022 8:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
בשנים האחרונות יותר ויותר מוצרים לא נשלחים ישירות לארץ ולכן יש צורך בחברת שילוח צד שלישי.21/12/2022 21:52יהלי ב כתב: אם רכשת מ IDGU אז יכולת פשוט לרכוש ישירות מאמזון אירופה\בריטניה, היכן שיותר זול בעלות נמוכה יותר ללא עמלות. ה IDGU נועל לישראלים שלא יודעים או חוששים מלהזמין ישירות מאתר בחול...
תמצא לי למשל את ה X4800H באיזשהו אמזון אירופאי (בשביל תאימות מתח) ואסכים איתך.
21/12/2022 14:01anatoli15 כתב: רציתי לשתף, למקרה שזה רלוונטי למישהו.
עד כה השירות שלהם היה טוב מאוד, יצרו קשר טלפוני לעדכן לגבי מועד האספקה המשוער (שעמד בפרק הזמן שהן הבטיחו בעת ההזמנה), עדכנו באתר ובמייל בכל שלב, ושליח מסר את החבילה עד הבית יומיים לאחר שהגיעה ארצה. גם כשהיה צורך במסמך אישור לטיפול בחבילה במכס (עקב שווי החבילה), יצרו קשר טלפוני וטיפלו בהכל במהירות....
למי שמעוניין, הם שוב עושים מבצע דומה עד סוף השנה של 10% על כל האתר, קוד הקופון בעמוד המוצר אצל idgu. בנוסף יש כרטיסים שנותנים אצלם הנחה כמו לדוגמא הכרטיס של ineedit שמקנה 3-4% הנחה אם זכור לי נכון. ביחד יוצא כ6300 עד הבית ל3800, אם החישוב שלי נכון.
גם אני ראיתי את זה אתמול… 6,364₪ ליתר דיוק…29/12/2022 21:22anatoli15 כתב: למי שמעוניין, הם שוב עושים מבצע דומה עד סוף השנה של 10% על כל האתר, קוד הקופון בעמוד המוצר אצל idgu. בנוסף יש כרטיסים שנותנים אצלם הנחה כמו לדוגמא הכרטיס של ineedit שמקנה 3-4% הנחה אם זכור לי נכון. ביחד יוצא כ6300 עד הבית ל3800, אם החישוב שלי נכון....
נקווה שבקבוצת רכישה מקומית יצליחו להוזיל את זה עוד.היי חברים ראיתי את הדיון והחלטתי להצטרף, לאחרונה גיסי התלבט לגבי החלפת רסיבר, הפנתי אותו למאי מפיוצ'ר שהמליץ על הרסיבר הנ"ל, השירות היה מהיר, קיבלנו מחיר אטרקטיבי מאוד, היה מלאי זמין ואיסוף מהיר.
בהתרשמות ראשונית - רסיבר מעולה עם סאונד משובח
בהתרשמות ראשונית - רסיבר מעולה עם סאונד משובח
אור
- יגאל ג.
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: יגאל גולן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בחמישי האחרון לאחר המתנה לא קטנה הלכתי לאסוף מפיוצר (Futureav) רח' צקלג 21 ת.א. את הדנון - 3800 החדש שלי, רשמים נוספים יהיו בקרוב.
חייב לציין לטובה שקיבלתי שירות אישי ממאי - מנהל החנות.
ממליץ לבדוק איתו לפני רכישה, יש מחירים אטרקטיביים מאוד.
חייב לציין לטובה שקיבלתי שירות אישי ממאי - מנהל החנות.
ממליץ לבדוק איתו לפני רכישה, יש מחירים אטרקטיביים מאוד.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
לפני שבוע היה שוב מבצע סופ"ש ב KSP עם אותם מחירי נובמבר\דצמבר. צריך לעקוב עם האפלקציה שלהם. יש כל הזמן מבצעי סופ"ש.13/01/2024 20:32LiorShap כתב: יהלי ,
אתה כותב דברים ולא בודק .
ה 3800 עולה 5 באילת ו 6 בכל מקום אחר בארץ.
הוא אכן עלה 4,300 שח באילת במבצעי
נובמבר /דצמבר ונגמר.
בדוק לפני שאתה שולח אנשים לאילת....