רכישה קבוצתית: סדרת הרסיברים החדשה של דנון AVC-X3800H

בקשות והודעות בנושא קניות קבוצתיות המנוהלות על ידי האתר
anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #41 

רציתי לשתף, למקרה שזה רלוונטי למישהו.
אני קיבלתי את המכשיר מדגם 3800 שהזמנתי ב-BF דרך idgu. העלות יצאה כ-2000 שקלים פחות מהמחיר שהציעו לי בחנויות פה בארץ באותו הזמן (לא יודע מה העלות כיום במידה והיא השתנתה בכלל), חלקית בזכות הקופון שלהם ל-BF שהיה טוב יותר מהמבצעים הסטנדרטיים שלהם.
לפני שהזמנתי שאלתי אותם לגבי עניין מחיקת מספר סידורי, והם הסבירו שמאחר ומדובר ביבוא אישי למעשה, הם לא נוגעים במכשיר ולא מוחקים כלום. לשמחתי אכן כך המצב, המכשיר מגיע ללא שינוי כלשהו, והמספר הסידורי קיים בגב המכשיר.
לגבי נושא האחריות, עוד אין לי נסיון איתם. להבנתי הם נותנים האחריות עבור המכשיר, ותוקף האחריות הוא רק שנה אחת. כמה האחריות הזו שווה, ומה קורה אם יש תקלה לאחר השנה הזו (כי בכל זאת בארץ המקור יש אחריות לתקופה ארוכה יותר הרי), אין לי שום מידע מאחר ולא התנסתי.

עד כה השירות שלהם היה טוב מאוד, יצרו קשר טלפוני לעדכן לגבי מועד האספקה המשוער (שעמד בפרק הזמן שהן הבטיחו בעת ההזמנה), עדכנו באתר ובמייל בכל שלב, ושליח מסר את החבילה עד הבית יומיים לאחר שהגיעה ארצה. גם כשהיה צורך במסמך אישור לטיפול בחבילה במכס (עקב שווי החבילה), יצרו קשר טלפוני וטיפלו בהכל במהירות.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #42 

21/12/2022 14:01  
anatoli15 כתב:
אני קיבלתי את המכשיר מדגם 3800 שהזמנתי ב-BF דרך idgu. העלות יצאה כ-2000 שקלים פחות מהמחיר שהציעו לי בחנויות פה בארץ באותו הזמן (לא יודע מה העלות כיום במידה והיא השתנתה בכלל), חלקית בזכות הקופון שלהם ל-BF שהיה טוב יותר מהמבצעים הסטנדרטיים שלהם.
לפני שהזמנתי שאלתי אותם לגבי עניין מחיקת מספר סידורי, והם הסבירו שמאחר ומדובר ביבוא אישי למעשה, הם לא נוגעים במכשיר ולא מוחקים כלום. לשמחתי אכן כך המצב, המכשיר מגיע ללא שינוי כלשהו, והמספר הסידורי קיים בגב המכשיר.
לגבי נושא האחריות, עוד אין לי נסיון איתם. להבנתי הם נותנים האחריות עבור המכשיר, ותוקף האחריות הוא רק שנה אחת. כמה האחריות הזו שווה, ומה קורה אם יש תקלה לאחר השנה הזו (כי בכל זאת בארץ המקור יש אחריות לתקופה ארוכה יותר הרי), אין לי שום מידע מאחר ולא התנסתי.

עד כה השירות שלהם היה טוב מאוד, יצרו קשר טלפוני לעדכן לגבי מועד האספקה המשוער (שעמד בפרק הזמן שהן הבטיחו בעת ההזמנה), עדכנו באתר ובמייל בכל שלב, ושליח מסר את החבילה עד הבית יומיים לאחר שהגיעה ארצה. גם כשהיה צורך במסמך אישור לטיפול בחבילה במכס (עקב שווי החבילה), יצרו קשר טלפוני וטיפלו בהכל במהירות.
...
אם רכשת מ IDGU אז יכולת פשוט לרכוש ישירות מאמזון אירופה\בריטניה, היכן שיותר זול בעלות נמוכה יותר ללא עמלות. ה IDGU נועל לישראלים שלא יודעים או חוששים מלהזמין ישירות מאתר בחול

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #43 

במקרה הזה מה שרשמת לא נכון, אחרת כמובן שהייתי רוכש את המכשיר מאמאזון ישירות בדיוק כפי שעשיתי עם הדנון הקודם שלי.
לא רק שהמכשיר לא היה זמין באף אחד מאמאזון באירופה או אנגליה כשהזמנתי, להבנתי הוא גם עדיין לא זמין שם.
ממעט האתרים שכן ראיתי שמוכרים את המכשיר הזה בחול (ללא משלוח לארץ), העלות עד הבית במקרה הזה (עם המבצעים שהיו להם ב-BF) יצאה דיי זהה למחיר שבו זה נמכר מקומית באנגליה.
נערך לאחרונה על ידי anatoli15 ב 22/12/2022 8:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #44 

@MartinHSabag

היתה התקדמות מול היבואן?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #45 

עדיין מחכים שיגיע מלאי לארץ
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73199
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #46 

21/12/2022 21:52  
יהלי ב כתב:
אם רכשת מ IDGU אז יכולת פשוט לרכוש ישירות מאמזון אירופה\בריטניה, היכן שיותר זול בעלות נמוכה יותר ללא עמלות. ה IDGU נועל לישראלים שלא יודעים או חוששים מלהזמין ישירות מאתר בחול
...
בשנים האחרונות יותר ויותר מוצרים לא נשלחים ישירות לארץ ולכן יש צורך בחברת שילוח צד שלישי.

תמצא לי למשל את ה X4800H באיזשהו אמזון אירופאי (בשביל תאימות מתח) ואסכים איתך.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6601
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 499 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #47 

Huber צודק, את ה 3300 שלי רכשתי מאמזון גרמניה. אין שום אפשרות לרכוש את ה 3800 או את ה 4800 באף אחד מהאמזונים האירופאים.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

21/12/2022 14:01  
anatoli15 כתב:

...

למי שמעוניין, הם שוב עושים מבצע דומה עד סוף השנה של 10% על כל האתר, קוד הקופון בעמוד המוצר אצל idgu. בנוסף יש כרטיסים שנותנים אצלם הנחה כמו לדוגמא הכרטיס של ineedit שמקנה 3-4% הנחה אם זכור לי נכון. ביחד יוצא כ6300 עד הבית ל3800, אם החישוב שלי נכון.

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #49 

מעוניין ב 4800

teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #50 

29/12/2022 21:22  
anatoli15 כתב:
למי שמעוניין, הם שוב עושים מבצע דומה עד סוף השנה של 10% על כל האתר, קוד הקופון בעמוד המוצר אצל idgu. בנוסף יש כרטיסים שנותנים אצלם הנחה כמו לדוגמא הכרטיס של ineedit שמקנה 3-4% הנחה אם זכור לי נכון. ביחד יוצא כ6300 עד הבית ל3800, אם החישוב שלי נכון.
...
גם אני ראיתי את זה אתמול… 6,364₪ ליתר דיוק… 😜 נקווה שבקבוצת רכישה מקומית יצליחו להוזיל את זה עוד.

amira
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
שם מלא: אמיר
נתן תודות: 161 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #51 

היי,

יש איזושהי התקדמות?🤔

orku
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #52 

היי חברים ראיתי את הדיון והחלטתי להצטרף, לאחרונה גיסי התלבט לגבי החלפת רסיבר, הפנתי אותו למאי מפיוצ'ר שהמליץ על הרסיבר הנ"ל, השירות היה מהיר, קיבלנו מחיר אטרקטיבי מאוד, היה מלאי זמין ואיסוף מהיר.
בהתרשמות ראשונית - רסיבר מעולה עם סאונד משובח
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

יגאל ג.
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: יגאל גולן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #53 

בחמישי האחרון לאחר המתנה לא קטנה הלכתי לאסוף מפיוצר (Futureav) רח' צקלג 21 ת.א. את הדנון - 3800 החדש שלי, רשמים נוספים יהיו בקרוב.
חייב לציין לטובה שקיבלתי שירות אישי ממאי - מנהל החנות.
ממליץ לבדוק איתו לפני רכישה, יש מחירים אטרקטיביים מאוד.

shac
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #54 

ההודעה האחרונה פה מלפני שנה, אז סביר שלא רלוונטי, אבל - העניין של רכישות קבוצתיות קיים פה?

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #55 

ה X3800H קיים ביבוא מקבילי בפחות מ 5000 שח או אפילו 4000 שח באילת. אין כל הבדל בינו לבין היבוא הרשמי מלבד אחריות מקוצרת שנדיר מצריך אותה.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3065
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #56 

יהלי ,
אתה כותב דברים ולא בודק .
ה 3800 עולה 5 באילת ו 6 בכל מקום אחר בארץ.
הוא אכן עלה 4,300 שח באילת במבצעי
נובמבר /דצמבר ונגמר.

בדוק לפני שאתה שולח אנשים לאילת.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #57 

13/01/2024 20:32  
LiorShap כתב:
יהלי ,
אתה כותב דברים ולא בודק .
ה 3800 עולה 5 באילת ו 6 בכל מקום אחר בארץ.
הוא אכן עלה 4,300 שח באילת במבצעי
נובמבר /דצמבר ונגמר.

בדוק לפני שאתה שולח אנשים לאילת.
...
לפני שבוע היה שוב מבצע סופ"ש ב KSP עם אותם מחירי נובמבר\דצמבר. צריך לעקוב עם האפלקציה שלהם. יש כל הזמן מבצעי סופ"ש.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #58 

מה לגבי 4800? אין שום יבוא מקביל שמביא אותו?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #59 

25/01/2024 13:09  
firebird כתב:
מה לגבי 4800? אין שום יבוא מקביל שמביא אותו?
...
היה אמור להגיע בנובמבר 23 אבל בגלל המלחמה נדחה לאפריל - מאי. זה מה שנאמר לי עי היבואן ברוכים.

poune
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 712
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #60 

יש משהו שמתבשל

viewtopic.php?f=107&t=390495

שלח תגובה

חזור אל “HT Group Buys - קניות קבוצתיות”