HD-DVD עדין לא הפסיד במלחמה:
קרא את התכונות של הסמסונג והשוה לLG ואז תבין את ההבדל.
כל המכשירים המצויים כרגע בשוק הישראלי הם מפגרים. קרא את הבקורות המקצועיות עליהם.
על פי תכונות הסמסונג הוא נראה מבטיח שלא לדבר על הפער העצום במחיר.
על מנת להוכח אין לנו עוד הרבה זמן להמתין.
כל המכשירים המצויים כרגע בשוק הישראלי הם מפגרים. קרא את הבקורות המקצועיות עליהם.
על פי תכונות הסמסונג הוא נראה מבטיח שלא לדבר על הפער העצום במחיר.
על מנת להוכח אין לנו עוד הרבה זמן להמתין.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46439
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
bshapira,
בשוק הישראלי כרגע 4 שחקנים: Pioneer BDP-LX70, Sony BDP-S1, Toshiba HD-A1 וקונסולת ה ps3.
חוץ מ Toshiba, כולם היו אצלי ועברו סקירה שניתנת לקריאה באתר.
כמובן שכל נגן שיוצא בתאריך מאוחר יותר מקודמיו כנראה מוביל טכנולוגית ומכיל שיפורים מסויימים, אבל בין זה ובין "מפגרים" - הדרך ארוכה. לגבי המחיר, תמיד תהיה ירידה במחיר לעומת דגמים זהים פונקציונאלית מלפני שנה.
בשוק הישראלי כרגע 4 שחקנים: Pioneer BDP-LX70, Sony BDP-S1, Toshiba HD-A1 וקונסולת ה ps3.
חוץ מ Toshiba, כולם היו אצלי ועברו סקירה שניתנת לקריאה באתר.
כמובן שכל נגן שיוצא בתאריך מאוחר יותר מקודמיו כנראה מוביל טכנולוגית ומכיל שיפורים מסויימים, אבל בין זה ובין "מפגרים" - הדרך ארוכה. לגבי המחיר, תמיד תהיה ירידה במחיר לעומת דגמים זהים פונקציונאלית מלפני שנה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אמת, הדגם הראשון של HD DVD של Toshiba HD-A1 ידע להוציא ב max רק 1080i. היה דגם אחר של HD DVD שידע להוציא 1080p? לא.
רוב האנשים יושבים על הגדר היום, אך ה Early Adopters נהנים כבר קרוב לשנה מתמונה פנומנלית.
לקרוא לדגמי ה Blu-ray וה HD DVD מפגרים, זה קצת צורם לי, אומנם יש בעיות שונות כמו חוסר יציבות וחוסר תמיכה ב CD Audio (רק ב Sony, ה Pioneer יודע לקרוא CD Audio), אך אלו בעיות ילדות של המכשירים ויפתרו במהרה בדורות הבאים.
אתה חושב שנגן ה combo שאתה כל כך מתרגש לכבוד יציאתו לשוק לא יסבול מאותם מחלות ילדות? סביר להניח שכן (ואני מקווה שאני טועה) מכיוון שהוא משלב את 2 הטכנולוגיות ורמת הסיבוכיות שמה גבוהה להפליא.
רוב האנשים יושבים על הגדר היום, אך ה Early Adopters נהנים כבר קרוב לשנה מתמונה פנומנלית.
לקרוא לדגמי ה Blu-ray וה HD DVD מפגרים, זה קצת צורם לי, אומנם יש בעיות שונות כמו חוסר יציבות וחוסר תמיכה ב CD Audio (רק ב Sony, ה Pioneer יודע לקרוא CD Audio), אך אלו בעיות ילדות של המכשירים ויפתרו במהרה בדורות הבאים.
אתה חושב שנגן ה combo שאתה כל כך מתרגש לכבוד יציאתו לשוק לא יסבול מאותם מחלות ילדות? סביר להניח שכן (ואני מקווה שאני טועה) מכיוון שהוא משלב את 2 הטכנולוגיות ורמת הסיבוכיות שמה גבוהה להפליא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה משווה בין מחיר של נגן combo שיצא לפני שנה לעומת נגן combo שיוצא עכשיו, ברור שתהיה ירידה במחיר. תמיד מוצר חדש שיוצא נמכר במחיר גבוה יחסית על מנת להחזיר במהרה הוצאות פיתוח, לכשאלה מוחזרים, ניתן לשחק עם המחיר ולהוריד אותו.
שגיאות של מתחרים? אני מניח שאתה מדבר על חוסר תמיכה ב CD Audio בנגן של Sony. זוהי לא טעות לדעתי, ייתכן ושילוב יכולת זו היה מקפיץ את עלות הנגן או מעכב את יציאת הנגן למכירה. אלו היו שיקולים טהורים של שיווק על מנת להכנס לשוק כמה שיותר מהר ולכבוש נתח כמה שיותר גדול.
אל תאמין לכל מה שאתה קורה ב spec, הם לעולם לא מציינים שמה בעיות יציבות או חסרונות שונים
בכל אופן, תתחדש!
שגיאות של מתחרים? אני מניח שאתה מדבר על חוסר תמיכה ב CD Audio בנגן של Sony. זוהי לא טעות לדעתי, ייתכן ושילוב יכולת זו היה מקפיץ את עלות הנגן או מעכב את יציאת הנגן למכירה. אלו היו שיקולים טהורים של שיווק על מנת להכנס לשוק כמה שיותר מהר ולכבוש נתח כמה שיותר גדול.
אל תאמין לכל מה שאתה קורה ב spec, הם לעולם לא מציינים שמה בעיות יציבות או חסרונות שונים
בכל אופן, תתחדש!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה אינדיוידואלי, בחודש אני יכול להספיק לראות 30~ סרטים.
עוד חודש ייתכן וחברה נוספת תכריז על נגן combo עם מפרט יותר טוב, שוב נחכה? צריך מתישהו לרדת מהגדר.
עוד חודש ייתכן וחברה נוספת תכריז על נגן combo עם מפרט יותר טוב, שוב נחכה? צריך מתישהו לרדת מהגדר.
אבל אפשר להגיד את זה כל חודש! תמיד יש ירידת מחירים ואז יוצא דגם חדש ואז שוב ירידת מחירים...bshapira כתב:אם אתה מוכן להוציא אלפי שקלים על מנת לראות שלושים סרטים
מידית במקום בעוד חודש או חודשיים זו זכותך המלאה....
אין לזה סוף. מתישהו צריך לקנות!
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
נכון דודי, אבל יש ירידת מחירים ויש ירידת מחירים.
ע"ע DVD DIVX ב200 שקל של APEX או משהו כזה.
ע"ע DVD DIVX ב200 שקל של APEX או משהו כזה.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אל תגזימו עם המחירים, יש תמיד את האופציה להביא מאמריקה וגם כרגע אפשר להשתמש בטלויזיה 1080P ולהעביר דרך המחשב/HTPC , כן זהו לא קשור לקרב בין המדיות אך עדיין זהוי דרך להנות מן איכות גבוהה
ד"א - דיון מעניין 
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם תשאלו אותי - אני לא הייתי נוגע היום לא בזה ולא בזה, ולא רק בגלל המחירים (שכבר עכשיו מתחילים לצנוח, לצערם של לקוחות הדור הראשון).
לדעתי כל זמן ששני המחנות ממשיכים להשחיל בעיטות מתחת לחגורה למתחרים (כמו מקרה מייקל ביי והעברות הכספים מתחת לשולחן בין היצרנים לאולפנים ולמפיצים), הפורמטים עדיין לא התייצבו, המכשירים עדיין לא מספקים תמיכה מלאה בכל ה-spec, אין פתרונות מלאים ל"עקיפת" ה-DRM לסוגיו השונים (כמו BD+ שאפילו לא התחילו להשתמש בו עדיין), ובעיקר - כל זמן שהסינים עדיין לא במשחק - אין שום סיבה לרכוש אף מכשיר, ובטח ובטח שלא מכשיר שתומך אך ורק בפורמט יחיד כשבאופק מתחילים לצייץ סנוניות ה-combo הראשונות.
just my two cents....
לדעתי כל זמן ששני המחנות ממשיכים להשחיל בעיטות מתחת לחגורה למתחרים (כמו מקרה מייקל ביי והעברות הכספים מתחת לשולחן בין היצרנים לאולפנים ולמפיצים), הפורמטים עדיין לא התייצבו, המכשירים עדיין לא מספקים תמיכה מלאה בכל ה-spec, אין פתרונות מלאים ל"עקיפת" ה-DRM לסוגיו השונים (כמו BD+ שאפילו לא התחילו להשתמש בו עדיין), ובעיקר - כל זמן שהסינים עדיין לא במשחק - אין שום סיבה לרכוש אף מכשיר, ובטח ובטח שלא מכשיר שתומך אך ורק בפורמט יחיד כשבאופק מתחילים לצייץ סנוניות ה-combo הראשונות.
just my two cents....