מצב ה-cgNAT בספקיות שונות
חג שמח,
אני מחובר לגילת ודי מתבאס מהקטע של ה- CGNAT.
(בכל שאר הדברים הם מצויינים, יש להם אנשי תמיכה ברמה טובה, בניגוד לשאר הספקיות שזה סיוט לתקשר עם אנשי תמיכה שרק יודעים לדקלם טקסט מהמסך).
באתר של בזק בינלאומי נראה שהם כן מציעים סיבים ללקוחות פרטיים (בניגוד למה שנרשם כאן), מישהו יודע מה קורה עם זה ואם הם נותנים כתובות IP אמיתיות?
אני מחובר לגילת ודי מתבאס מהקטע של ה- CGNAT.
(בכל שאר הדברים הם מצויינים, יש להם אנשי תמיכה ברמה טובה, בניגוד לשאר הספקיות שזה סיוט לתקשר עם אנשי תמיכה שרק יודעים לדקלם טקסט מהמסך).
באתר של בזק בינלאומי נראה שהם כן מציעים סיבים ללקוחות פרטיים (בניגוד למה שנרשם כאן), מישהו יודע מה קורה עם זה ואם הם נותנים כתובות IP אמיתיות?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8252
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
בזב"ל בהחלט נותנים IP דינאמי אמיתי. אני רשום אליהם שנים בתור עסק (חשבון רגיל עם ציוד שלי) והם מבחינתי עדיין הספק מספר 1. קח בחשבון שיקרים יותר. מה שכן המענה לשירות של בזק עצמם אצל שכן שלי יותר מהיר (על CGNAT).
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
ואז אתה באייפי קבוע. יש מקרים בהם תרצה שהאייפי שלך כן יתחלף.amdr1 כתב: בעצם שום דבר לא מפריע להוסיף 15₪ בחודש ולקבל מהם IP קבוע אם זה ממש כל כך משמעותי....
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3859
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אני שנים על נחושת בהוט, בד"כ אחרי מספר חודשים הIP מתחלף ולפעמים גם מאחורי NAT
WAN IP בנתב מתחיל ב100 . התקשרתי לתמיכת הוט (לא הוטנט הספק) ובדקה שוחררתי
פשוט ביקשתי "תוציא אותי מהNAT " ותו לא
, בניגוד לפעמים קודמות שהתייסרתי מול התומכים הוט\הוטנט
WAN IP בנתב מתחיל ב100 . התקשרתי לתמיכת הוט (לא הוטנט הספק) ובדקה שוחררתי
פשוט ביקשתי "תוציא אותי מהNAT " ותו לא
And the meek shall inherit the earth