מצב ה-cgNAT בספקיות שונות
- forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
לבקש אייפי קבוע, כי אי אפשר לשנות את כל תצורת הרשת בשבילך.......
זו התגובה מהתמיכה הטכנית של הוט .
"כוונתך לפתיחת פורטים למצלמות אבטחה,
על מנת שתוכל לראות דרך אפליקציה מותאמת, את צילומי המצלמות.
על מנת שאנו נוכל לפתוח את הפורטים למצלמות האבטחה.
הלקוח צריך שיהיה בידו את הפרטים הבאים :
1) כתובת IP קבועה (אשר ניתנת מול חברת הספק)
2) את מספרי הפורטים והפרוטוקולים של כל פורט (מידע זה ניתן מול טכנאי המצלמות)"
"כוונתך לפתיחת פורטים למצלמות אבטחה,
על מנת שתוכל לראות דרך אפליקציה מותאמת, את צילומי המצלמות.
על מנת שאנו נוכל לפתוח את הפורטים למצלמות האבטחה.
הלקוח צריך שיהיה בידו את הפרטים הבאים :
1) כתובת IP קבועה (אשר ניתנת מול חברת הספק)
2) את מספרי הפורטים והפרוטוקולים של כל פורט (מידע זה ניתן מול טכנאי המצלמות)"
הוט מפנים אותי לספק הוט נט, ומבקש מהם שיוך עם חייגן. לאחר שיוך זה, אתה תקבל כתובת IP קבועה....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
Cmd ipconfig בשורת הפקודות
תכנס לאתר myip
תראה אם שניהם זהים
תכנס לאתר myip
תראה אם שניהם זהים
ipconfig מראה את הip של המחשב שמקבל ברשת הפנימית (LAN) בלבד,...
לא זהים.....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
הייתי בהוט עד לפני חודשיים ולא זוכר שיש דבר כזה עבודה עם חייגן, כמו כן לרוב אם עושים לך אייפי קבוע אמיתי אז המהירות שלך מוגבלת ל100 מגה.. בהוצאה מNAT האייפי אמנם נשאר "קבוע" להמון זמן אבל הוא יכול להשתנות. לא היה צריך להסתבך עם פורטים ושטויות, להגיד להם שיש לך מחשבים/מלצמות אבטחה שאתה רוצה לגשת אליהם מבחוץ וזהו.
א) תעשה בדיקת מהירות לראות שלא הגבילו לך את האינטרנט.
ב)מניח שיש לך ציוד שלהם אז הם עשו לך הכל מרחוק, לך לממשק של הראוטר ותראה מה הכתובת IPV4( נקרא גם wan) שאתה מקבל שם, אחרי זה לך לאתר כמו https://www.whatismyip.com/ ותראה האם הכתובת IPV4 זהה למה שכתוב בראוטר אם כן ברכותיי אתה מחוץ לCGNAT.
ב)מניח שיש לך ציוד שלהם אז הם עשו לך הכל מרחוק, לך לממשק של הראוטר ותראה מה הכתובת IPV4( נקרא גם wan) שאתה מקבל שם, אחרי זה לך לאתר כמו https://www.whatismyip.com/ ותראה האם הכתובת IPV4 זהה למה שכתוב בראוטר אם כן ברכותיי אתה מחוץ לCGNAT.
בשיחה אקראית עם הספקית ניסיתי לברר מה מספר הIP הקבוע, נאמר לי משהו אחר לחלוטין08/03/2023 11:03Haimbin כתב: הייתי בהוט עד לפני חודשיים ולא זוכר שיש דבר כזה עבודה עם חייגן, כמו כן לרוב אם עושים לך אייפי קבוע אמיתי אז המהירות שלך מוגבלת ל100 מגה.. בהוצאה מNAT האייפי אמנם נשאר "קבוע" להמון זמן אבל הוא יכול להשתנות. לא היה צריך להסתבך עם פורטים ושטויות, להגיד להם שיש לך מחשבים/מלצמות אבטחה שאתה רוצה לגשת אליהם מבחוץ וזהו.
ב)מניח שיש לך ציוד שלהם אז הם עשו לך הכל מרחוק, לך לממשק של הראוטר ותראה מה הכתובת IPV4( נקרא גם wan) שאתה מקבל שם, אחרי זה לך לאתר כמו https://www.whatismyip.com/ ותראה האם הכתובת IPV4 זהה למה שכתוב בראוטר אם כן ברכותיי אתה מחוץ לCGNAT....
"מבדיקה במנוי נראה כי אתה מנוי למהירות עד 500צ מגה
לא ניתן לספק IP קבוע במהירות זו
ניתן להוריד את המהירות ל-200 מגה או לשדרג לסיבים ולקבל IP קבוע"
נערך לאחרונה על ידי ursh ב 08/03/2023 12:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
כי לא צריך לבקש IP קבוע!!!!!!
בכל מקרה אם ככה אז הורידו לך את המהירות ל200 אם הגדירו לך חייגן ואמרו לך ככה, חבל סתם הסתבכת ואתה משלם את אותו הכסף על פחות אינטרנט.
דרך אגב אין שום הבדל בין הספקית לתשתית היום, לכן הכל תחת הוט היום ושלא יגידו אחרת, פשוט יש להם מחלקות בפנים ושם יכולים להעביר אותך. אם אתה מסתבך עם המושגים וההגדרות אולי תשב ותקרא לעומק מה אומר כל דבר או שתתן לבן משפחה/חבר לדבר בשמך איתם כדי לפתור את העניין כמו שצריך.
בכל מקרה אם ככה אז הורידו לך את המהירות ל200 אם הגדירו לך חייגן ואמרו לך ככה, חבל סתם הסתבכת ואתה משלם את אותו הכסף על פחות אינטרנט.
דרך אגב אין שום הבדל בין הספקית לתשתית היום, לכן הכל תחת הוט היום ושלא יגידו אחרת, פשוט יש להם מחלקות בפנים ושם יכולים להעביר אותך. אם אתה מסתבך עם המושגים וההגדרות אולי תשב ותקרא לעומק מה אומר כל דבר או שתתן לבן משפחה/חבר לדבר בשמך איתם כדי לפתור את העניין כמו שצריך.
- thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני עם הוט, הייתי בNAT והוא עשה לי בעיות DNS (בקשות היו נופלות באמצע או שהDNS לא היה resolved), התקשרתי לתמיכה שישר העלו נציג של הוטנט והוציאו אותי מהNAT, המהירות נשארה זהה (500MB)
- elad919
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- שם מלא: אלעד אלעד
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
מישהו יודע מה מצב ה-cgNAT בחיבורי DSL בספקים: 019 ו-tripple C ?
שואל בשביל אחותי שנמאס למה שאין לה שום גישה מבחוץ לבית (היא באקספון והם בשום דרך אחרת חוץ מ-IP קבוע לא מוכנים להוציא אותה מ-NAT)
תודה
שואל בשביל אחותי שנמאס למה שאין לה שום גישה מבחוץ לבית (היא באקספון והם בשום דרך אחרת חוץ מ-IP קבוע לא מוכנים להוציא אותה מ-NAT)
תודה