איפה לשמוע רמקולים, עם מי להתייעץ, והמלצות על רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7415
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 505 פעמים

שליחה #41 

בסוף המנהלים ישארו פה לבד . או אם אלה שכותבים פעם בחמש שנים .
Sony 1040
Monitor mass

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #42 

09/10/2021 17:07  
Nir547 כתב:
אני לא מתייחס לאף ביקורת ולאף אתר - לא למדידות ולא לביקורת מוזמנת.
אני כל כך הרבה שנים בתחום, שיש לי את הטעם שאני אוהב ולא אכפת לי מאף מדידה או ביקורת. מספיק לי כמה רגעים להאזין ולהבין אם זה בשבילי או לא.
"אמיר אמר" שאלו רמקולים גרועים? אז מה? מי הוא שיגיד לי מה נכון ואם זה גרוע? אני אוהב אותם ושומע איתם 24/7. אני ואחרים.
לא אוהב את ה-REVEL ואת כל המנצחים בטסטים שלו, כולל הפוקאל 906 - לא הייתי חי איתם דקה.
אין כאן קיצורי דרך עם מדידות וגרפים - חייב ללכת ולהקשיב.
מכאן ועד האשמות שכמו שנכתבו פה על אופן שיווק המותג, שהיו עילה לתביעת דיבה מחר בבוקר, המרחק רחוק מאוד.
...
תודה על התשובה.
הכוונה היתה אם יש איזה מוציא לאור שאתה מעריך את דעתו. כמובן שכשזה מגיע לקנייה ממש אתה כבר תדאג לבדוק בעצמך.

אני חושב שההערות על אופי השיווק הוצגו באופן סנסציוני כאילו מדובר באיזו פרשת שחיתות בינלאומית, אבל די ברור שהרבה מאוד ביקורות זוכות ל"עידוד" מהיצרנים (ואני לא מתייחס ספציפית למותגים מסויימים) באופן כזה או אחר, כי זה המקובל היום. מביקורות באתרים למשפיענים למינהם ואפילו לעיתים עד לכותבים תמימים לכאורה בפורומים נחשבים. לא תמיד אפילו מדובר בהשפעה ישירה של היצרן, המוטיבציה יכולה גם להגזר מעמלות כתוצאה משימוש של הקונה הפוטנציאלי בלינק קניה ממקור הפירסום.
Jack of some trades, master of none

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #43 

09/10/2021 17:38  
עופרפולק כתב:
בסוף המנהלים ישארו פה לבד . או אם אלה שכותבים פעם בחמש שנים .
...
התחלנו לבד, נסיים לבד... מה שבטוח הוא שאנחנו לא נאפשר להפוך את האתר הזה לזירת המצאות, השמצות והתקפות.

אני בטוח שלך זה יהיה נורא עצוב אם זה יקרה, אבל יש מספיק מקומות שאנשים יכולים לריב אחד עם השני או להמציא דברים, זה לא חייב לקרות כאן.

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 723
שם מלא: nir547
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #44 

09/10/2021 17:36  
LiorShap כתב:
ניר,
גם אחרים כולל אנכי מעל 20 שנים בתחום.
עדיין, מעניין אותי לקרוא ולשמוע דעות של
אחרים. כולל מדידות.
כמובן שאני לוקח את הדברים למקום שלי,
לא קיצוני לפה ובטח לא קיצוני לצד השני.

איזה רמקולים הוא קטל שאתה חי איתם?
לא הבנתי.
...
מצטער על העיכוב בתשובה. ימים עמוסים.

אני קורא את המדידות ויודע בדיוק מה הבעיתיות בהם.
המדידה לא יכולה לשקף לך שום דבר ברמקולים. יש לך טכנולוגיות חומרים מדהימות שגם אם הגרף נראה זהה, בפועל זה ישמע אחרת לחלוטין. המדידה מתבצעת על רמקול יחיד ואין בכלל אפשרות למדוד את ה"במה", שזה לדעתי קריטי להאזנה.
אין לי את הרמקולים שעליהם נכתבו ההשמצות ודברי הדיבה כלפי היבואן/היצרן ושנקטלו בסקירה ב-ASR. לטעמי, הם כלל לא רעים יחסית לתמורה.
הבאתי דוגמא לכך שהפכו את "אמיר אמר" לנביא החדש של האודיו.
תקרא כמה הודעות יש בפורומים הבריטיים על סמך רכישה לפי מדידה שנערכה ב-ASR ואכזבה קשה, בעיקר של הדנון מול הימהה/הארקאם.
"אמיר אמר" שהרסיברים של ימהה זה "כשלון הנדסי". משעשע.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”