אז זהו שאין בכלל מה להשוות בין הפלאמה שהיתה לך לבין הOLED של היום.08/10/2021 11:25gildmor כתב:
זה קצת מזכיר לי בזמנו את מה שאמרו על פלזמה והשתכנעתי לקנות פלזמה של פנסוניק שהיא באמת טובה (לחדר שינה כשצופים בעיקר בלילה) ואפילו ניסיתי לשכנע את עצמי שהצבעים שם יותר מדוייקים השחור יותר עמוק, קונטרסט מעולה וכ'ו...כל זה לא פיצה על זה על כך שסצינות בהירות היו חיוורות יחסית, שלג לא נראה לבן כמו שלג . וזה היה ברור ללא צורך שיהיה מסך אחר במקביל. אז כן סוג של "התרגלתי" אחרי זמן מה וכמובן לא רצתי להחליף אחרי השקעה כל כך גדולה.
כמה חודשים אחרי ראיתי סדרה שמונה של סמסונג אצל ההורים (עוד לפני QLED) ואז הבנתי עוד יותר את גודל הטעות.
...
העמידות בפני צריבות היא גבוהה מאוד והשחור הוא שחור והלבן ממש לבן...
היו לי 3 מסכי סמסונג שונים בעבר (לא QLED) וראיתי במציאות לא מעט מסכי QLED בפעולה.
כיום יש 3 מסכי OLED בבית (C7, CX ו-B1) ולדעתי היתרון היחידי שיש לסמסונג הוא שניתן לחברו למחשב ללא דאגות (את זה לא הייתי עושה עם ה-OLED).
עוד נקודה חשובה שלא ניתן להתעלם ממנה היא האחריות - במשפט אחד - במקרה של תקלה במסך ח.י. יטפלו בך עד הסוף בזמן שסמליין יזרקו אותך לאלקטרולוקס שידאגו לאמלל לך את החיים (איטרפטציה אישית שלי מכל הפוסטים שראיתי עד היום).