YES - האם יש סיבה לא לעבור מ-ממיר HD TOTAL מיושן ליס+ עם "ממיר אנדרואיד"

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1289
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #41 

י.א. - אני מבין שאתה רודף אותי על יס גם פה ...😀

1) דיליי כ-30 שנ' קיים בכל שירותי הסטרימינג באינטרנט כך שיס לא שונה מאחרים,
2) יס פלוס מאפשרים דיליי קטן יותר בשירות יס פלוס לייב בערוצי הספורט בלבד ...
ניסיתי לבדוק בעצמי לא בטוח כמה זה משפר אבל גם לא בדקתי ברצינות יתרה, כי לי אישית זה בכלל לא מעניין ,
3) אין אודיו רב ערוצי זה נכון ....לאחרים יש ? להוט יש ? ...אישית לי זה לא מפריע בכלל ,
גם 2 ערוצים אודיו מספיק טוב לי בחדרים שאני צופה ביס פלוס ( בחדר המרכזי איפה שמערכת הסראונד יש לי לוויין ) .
4) לגבי כמות ערוצי ה HD ....היא גדולה יותר בהרבה מהכמות ביס דרך לוויין ,
נכון זה לא מספיק לטעמי והיה כדאי שכל הערוצים יהיו ב HD , בנקסט TV של הוט יש יותר ? אני מסופק ....
5) לגבי איכות התמונה ...יצא לך לראות את יס פלוס או שאתה מנחש ?
אני אישית רק הייתי מופתע לטובה מהיכולת להעביר באינטרנט איכות די דומה לאיכות מהלוויין ,
ה HD מצויין וה 4K גם הוא .....בעיין בלתי מזויינת ולא סופר מקצועית לא ניתן לראות הבדל גדול בין הלוויין לבין האינטרנט .

אגב יתרון נוסף שמנויי יס בחבילת אולטרא מקבלים ללא תמורה אפשרות להשתמש באפליקציית יס גו - yes go
שמיועדת לניידים - טאבלטים וסמארטפונים , שירות מצויין לקבלת רוב הערוצים של יס ובאיכות דומה גם בנייידות ובשטח ,
וניתן להתקין בכמה ניידים ....כן ללא תשלום נוסף וללא עלות .
נערך לאחרונה על ידי גלובל ב 08/08/2021 16:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #42 

yes Go זמין למי שמנוי על VOD, לא חייבים מסלול Ultra

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1289
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #43 

08/08/2021 16:23  
Mistoffelees כתב:
yes Go זמין למי שמנוי על VOD, לא חייבים מסלול Ultra
...
מעולה ! ....זה אחלה שירות כשאתה נמצא בשטח וחייב למשל ליצפות בשידור חי מהאולימפיאדה בערוץ הספורט :D

alexgl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #44 

08/08/2021 13:47  
גלובל כתב:
הוא מגיע עם פריים וידאו מותקן מראש ....
לא ניסיתי אף פעם ואין לי שם מינוי ...אבל לגבי התרגום לעברית אין סיבה שבסרטים שתורגמו לעברית לא יתמוך .
במקרה ראיתי שם באחד הסרטים שיש להם שמצויין בין שפות התרגום שיש גם תרגום לעברית באותו הסרט .
...
באפליקציות שמותקנות ישירות על הטלוויזיות, סמסונג ו-LG במקרה שלי העברית לא נתמכת, לכן שאלתי. בכל מקרה, יבואו להחליף ברביעי ואז נגלה

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2127
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #45 

גלובל ידידי - ממש לא רודף. אבל כשממליצים על שירות בצורה מפורטת וחד משמעית כזו שיכולה אפילו להחליף פרזטןרים ממומנים אז לפחות להיות עם הסתייגות בקטנה שאומרת ״עבורי זה... שירי הלל וכדו״.

שלא יובן שיש לי אישית משהו נגד החברה הזו (גם לא שאני בעד) אבל צריך קצת לסייג.

זו דעתי.

alexgl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #46 

08/08/2021 11:46  
גלובל כתב:
08/08/2021 11:15  
alexgl כתב:
האם ניתן להתקין על ממירי האנדרואיד שיס מספקת אפליקציות נוספות? האם הם נעולים או פתוחים?
...
ממיר/סטרימר אנדרואיד שיס מספק הוא נהדר ומותאם לשימוש ( יש לי גם שיומי מי ושל יס יותר טוב )
ניתן להתקין עליו כל דבר שאפשרי על כל ממיר אנדרואיד אחר
כמו למשל -
יוטיוב / נטפליקס / קודי / IPTV / ספוטיפיי/אלפיקציות לרדיו

הממיר הזה מצויין ומהיר יש לו התאמה ליס - כפתור השלט של יס פלוס ( ליד הכפתור של נטפליקס )
כמו כן כפתור ערוץ 12 שמאפשר חזרה מיידית מכל מצב וכל אפליקציה ישירות לצפיה בערוץ וממנו הלאה .
אני גם חיברתי אליו מקלדת אלחוטית ב USB , וגם יציאת האודיו ב PL מחוברת למערכת הסטריאו שלי ,
החיבור לאינטרנט הוא בכבל LAN ( בשיומי לא קיים וצריך מתאם ) ...חיבור לטלויזיה ב HDMI כמובן כולל שליטה בכיבוי הטלוייזיה .
...
עוד שאלה, כיום יש לנו 3 ממירי לווין, 1 אולטרא ו-2 HD, מחוברים עם HPNA הישנים של YES. ביום רביעי מחליפים את 2 ה-HD לממירי אנדרואיד. יש בבית אינטרנט 500 מגה ולכן חשבתי לבקש שיחליפו גם את ה-HPNA ל-MOCA שחדשים יותר שגם תומכים במהירות גבוהה יותר. האם יכולה הם יודעים לעבוד ביחד? ממיר לווין + 2 ממירי אינטרנט?

alexgl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #47 

בהמשך לשרשור הזה, היום הגיע טכנאי להחליף 2 ממירי HD לממירי אנדרואיד. החליף גם את ה-HPNA הישנים שתומכים ב-100MB (יש לי אינטרנט 500MB ועוד כמה חודשים יפרסו אצלנו סיבים) ל-MOCA חדישים שתומכים עד 1000MB. כיוון שזה משמש גם עוד מכשירים בבית העליה במהירות מורגשת. ממירי האנדרואיד מאוד מהירים (מחוברים בכבל רשת) מקבלים כ-90MB (מסתבר שהם תומכים בעד 100MB) אבל זה מספיק בשביל מה שצריך. אמזון פריים תומך בכתוביות בעברית (שלא כמו באפליקציה שעל הטלויזיה), ניתן להתקין Apple TV (צריך להוריד את ה-APK מ-APKMirror) והכל זורם יפה. נשאר בסלון אולטרה שגם אותו הייתי מחליף אבל שאר הנפשות בבית (המנהלת ו-3 מנהלות המשנה) אוהבות את הממשק... ואפילו חסכתי 1 ש"ח לכל ממיר :)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”