YES - האם יש סיבה לא לעבור מ-ממיר HD TOTAL מיושן ליס+ עם "ממיר אנדרואיד"
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1289
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אין שום התחייבות ושום כבילה .....
ליס יש אינטרס ברור להעביר כמה שיותר לקוחות מהלוויין לאינטרנט והפלטפורמה של יס פלוס היא החלופה המתאימה .
השאיפה של יס ואליה הצהירו בפומבי היא להפסיק את השידור בלוויין בעוד כמה שנים כשהשידור באינטרנט יבשיל סופית,
כדי לעודד אנשים לעשות את זה הם נותנים ממיר סטרימר אחד ללא עלות וללא התחייבות ...מתנה !
ומאפשרים לך להתקין עד 5 ממירים כאלה בבית ( ולהוסיף עוד 4 באופן פרטי ) ,
אצלי אישית זה הוזיל לי את העלות החודשית של יס ששילמתי לפני כן ואיפשר לי גם
להוסיף נק' של יס פלוס נוספות בכמה מקומות בבית שלא היה לי יס מיקודם ,
בשימוש אצלי כבר מעל חצי שנה ....ועד כה אין לי מילה רעה להגיד ,
מלבד שחבל שלא מוסיפים עוד ערוצים ביחוד ב HD וב 4K בפלטפורמה של יס פלוס
אולי מחכים שתשתיות האינטרנט בארץ ישתפרו ולא יווצר עומס על התשתית הקיימת ,
וגם ....חבל שב EPG אין ציון איזה ערוץ הוא ב HD ואיזה ב SD כמו בממיר הלווייני .
ליס יש אינטרס ברור להעביר כמה שיותר לקוחות מהלוויין לאינטרנט והפלטפורמה של יס פלוס היא החלופה המתאימה .
השאיפה של יס ואליה הצהירו בפומבי היא להפסיק את השידור בלוויין בעוד כמה שנים כשהשידור באינטרנט יבשיל סופית,
כדי לעודד אנשים לעשות את זה הם נותנים ממיר סטרימר אחד ללא עלות וללא התחייבות ...מתנה !
ומאפשרים לך להתקין עד 5 ממירים כאלה בבית ( ולהוסיף עוד 4 באופן פרטי ) ,
אצלי אישית זה הוזיל לי את העלות החודשית של יס ששילמתי לפני כן ואיפשר לי גם
להוסיף נק' של יס פלוס נוספות בכמה מקומות בבית שלא היה לי יס מיקודם ,
בשימוש אצלי כבר מעל חצי שנה ....ועד כה אין לי מילה רעה להגיד ,
מלבד שחבל שלא מוסיפים עוד ערוצים ביחוד ב HD וב 4K בפלטפורמה של יס פלוס
אולי מחכים שתשתיות האינטרנט בארץ ישתפרו ולא יווצר עומס על התשתית הקיימת ,
וגם ....חבל שב EPG אין ציון איזה ערוץ הוא ב HD ואיזה ב SD כמו בממיר הלווייני .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אין בyes+ דולבי דיגיטל, אם היום אתה משתמש במערכת קול היקפית בהחלט תרגיש בהבדל
אם אתה שומע דרך הטלויזיה מניח שלא תרגיש
אם אתה שומע דרך הטלויזיה מניח שלא תרגיש
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אני השוויתי את הסרט האחרון של הנוקמים בלווין ו-yes+ ורציתי לבכות מההבדל באיכות הקול
ב-yes+ זה היה אנמי ולא היה שימוש ברמקולים האחוריים
אם זה מבחינת yes השירות העתידי, זה מאד מאכזב
אם זה מבחינת yes השירות העתידי, זה מאד מאכזב
- גלובל
- חבר ותיק

איזה ממיר אתה משתמש ליס פלוס ?22/05/2021 12:03Mistoffelees כתב: אני השוויתי את הסרט האחרון של הנוקמים בלווין ו-yes+ ורציתי לבכות מההבדל באיכות הקול
אם זה מבחינת yes השירות העתידי, זה מאד מאכזב...
בממיר אנדרואיד שיס מספקת איכות הסאונד בהחלט טובה ,נכון לא סראונד אבל מספיק טובה לסטריאו הגון ,
שירותי הסטרימיניג בעולם רק לאחרונה מתחילים לאפשר אודיו סטרימינג בסראונד חלקם אפילו תומכים בדולבי אטמוס
אבל רוב החברות מספקים סטרימיניג של אודיו סטריאו רגיל , אני מניח שבעתיד יס תאפשר גם סראונד ותספק ממירים תומכים ...
- גלובל
- חבר ותיק

כן , גם אני עשיתי כך....
בסלון יש לי עדיין ממיר לוויני אולטרא ובשאר החדרים עוד 5 ממירי אנדרואיד - אחד שקיבלתי מיס ועוד 4 שרכשתי לבד .
זה מחשבה נכונה להשאיר גיבוי למקרה של תקלה באינטרנט מצד שני גם האינטרנט מהווה גיבוי ללוויין בימי חורף וגשם
שוטף וחזק כשלפעמים הקליטה בלוויין נעלמת .
בסלון יש לי עדיין ממיר לוויני אולטרא ובשאר החדרים עוד 5 ממירי אנדרואיד - אחד שקיבלתי מיס ועוד 4 שרכשתי לבד .
זה מחשבה נכונה להשאיר גיבוי למקרה של תקלה באינטרנט מצד שני גם האינטרנט מהווה גיבוי ללוויין בימי חורף וגשם
שוטף וחזק כשלפעמים הקליטה בלוויין נעלמת .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

Mi Box, אבל בעולם הדיגיטלי אין חשיבות לממיר22/05/2021 17:18גלובל כתב:איזה ממיר אתה משתמש ליס פלוס ?22/05/2021 12:03Mistoffelees כתב: אני השוויתי את הסרט האחרון של הנוקמים בלווין ו-yes+ ורציתי לבכות מההבדל באיכות הקול
אם זה מבחינת yes השירות העתידי, זה מאד מאכזב...
בממיר אנדרואיד שיס מספקת איכות הסאונד בהחלט טובה ,נכון לא סראונד אבל מספיק טובה לסטריאו הגון ,
שירותי הסטרימיניג בעולם רק לאחרונה מתחילים לאפשר אודיו סטרימינג בסראונד חלקם אפילו תומכים בדולבי אטמוס
אבל רוב החברות מספקים סטרימיניג של אודיו סטריאו רגיל , אני מניח שבעתיד יס תאפשר גם סראונד ותספק ממירים תומכים ......
נטפליקס ואמזון כבר מזמן משדרים כסטנדרט ב-DD+ שיש לו פי 2 רוחב פס ממה ש-yes משדרים בלווין
אין שירות סטרימינג בארץ שמציע DD
- גלובל
- חבר ותיק

הלייב זה רק בשידורי ספורט שמשודרים בשידור חי ....אני אישית לא יצא לי לבדוק את זה ולא לחוות את זה .
אני לא חובב שידורי ספורט ותמיד שיש איזה שידור ספורט בשידור חי אני שוכח לבדוק ולהשוות בין יס בלוויין ליס פלוס ....
אני לא חובב שידורי ספורט ותמיד שיש איזה שידור ספורט בשידור חי אני שוכח לבדוק ולהשוות בין יס בלוויין ליס פלוס ....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מסכים לגמרי.20/05/2021 11:12mrraz111 כתב:בעיקרון זה אותו הדבר רק עם תכנים מדוללים...
הם מפרסמים באתר את רשימת הערוצים לכל תוכנית
תראה מה מעניין אותך
עוד המלצה בנוגע סטינג זה להשתמש בממירים שלך ולא לקחת מהם כלום
אתה יכול להשתמש בממירים זולים של שיאומי או יקרים של nvidia
יש לי את כולם והם עובדים נפלא ומאפשרים התקנה של הרבה שרותים נוספים שיש ברשת...
ולגבי התכנים - יש מספיק, אני כבר שנתיים איתם ולא היה חסר לי כלום (בשילוב עם נטפליקס)
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

פתוחים , אתה מוזמן להתקין עליהם גם Next TV של HOT
- גלובל
- חבר ותיק

ממיר/סטרימר אנדרואיד שיס מספק הוא נהדר ומותאם לשימוש ( יש לי גם שיומי מי ושל יס יותר טוב )08/08/2021 11:15alexgl כתב: האם ניתן להתקין על ממירי האנדרואיד שיס מספקת אפליקציות נוספות? האם הם נעולים או פתוחים?...
ניתן להתקין עליו כל דבר שאפשרי על כל ממיר אנדרואיד אחר
כמו למשל -
יוטיוב / נטפליקס / קודי / IPTV / ספוטיפיי/אלפיקציות לרדיו
הממיר הזה מצויין ומהיר יש לו התאמה ליס - כפתור השלט של יס פלוס ( ליד הכפתור של נטפליקס )
כמו כן כפתור ערוץ 12 שמאפשר חזרה מיידית מכל מצב וכל אפליקציה ישירות לצפיה בערוץ וממנו הלאה .
אני גם חיברתי אליו מקלדת אלחוטית ב USB , וגם יציאת האודיו ב PL מחוברת למערכת הסטריאו שלי ,
החיבור לאינטרנט הוא בכבל LAN ( בשיומי לא קיים וצריך מתאם ) ...חיבור לטלויזיה ב HDMI כמובן כולל שליטה בכיבוי הטלוייזיה .
תודה על התשובה, זה מיועד לחדר השינה להחליף ממיר HD. מעולה שיש חיבור כבל, מה שהכי חשוב לי זה שניתן יהיה להתקין עליו פריים ושגם יהיו כתוביות בעברית בפריים ואפל TV (אני יודע שיש אפליקציה) זאת כיוון שהסמסונג שיש בחדר השינה לא תומכת באפל TV ובכתוביות באמאזון פריים.08/08/2021 11:46גלובל כתב:ממיר/סטרימר אנדרואיד שיס מספק הוא נהדר ומותאם לשימוש ( יש לי גם שיומי מי ושל יס יותר טוב )08/08/2021 11:15alexgl כתב: האם ניתן להתקין על ממירי האנדרואיד שיס מספקת אפליקציות נוספות? האם הם נעולים או פתוחים?...
ניתן להתקין עליו כל דבר שאפשרי על כל ממיר אנדרואיד אחר
כמו למשל -
יוטיוב / נטפליקס / קודי / IPTV / ספוטיפיי/אלפיקציות לרדיו
הממיר הזה מצויין ומהיר יש לו התאמה ליס - כפתור השלט של יס פלוס ( ליד הכפתור של נטפליקס )
כמו כן כפתור ערוץ 12 שמאפשר חזרה מיידית מכל מצב וכל אפליקציה ישירות לצפיה בערוץ וממנו הלאה .
אני גם חיברתי אליו מקלדת אלחוטית ב USB , וגם יציאת האודיו ב PL מחוברת למערכת הסטריאו שלי ,
החיבור לאינטרנט הוא בכבל LAN ( בשיומי לא קיים וצריך מתאם ) ...חיבור לטלויזיה ב HDMI כמובן כולל שליטה בכיבוי הטלוייזיה ....