אני חושב שההתייחסות שלנו לאטמוס ושות.. צריכה להיות בדיוק כמו לכל סראונד אחר בלי קשר האם הוא מבוסס OBJECT BASE כזה או אחר.22/01/2021 8:09Avi_Dagan כתב:עניין האטמוס ודומיו נראה בעיקר נחלת בלוקבאסטרים. בתור מי שמוצא עניין בעיקר בסדרות ולא מתעניין בסרטי אקשן/מד"ב, אני רוב הזמן מרגיש שגם 5.1 זה אוברקיל ולכן אובג'קט בייסד חסר עניין עבורי בשלב הזה. סרטים כמו Tenet אמנם הזכירו לי שהסאבוופר צמא לפעולה, אבל שעתיים וחצי מתישות הספיקו לי לשנה והוא בכלל רק 5.1....כמובן שאפשר לעשות שימוש בכל מיני סוגים של אפמיקסרים טובים יותר או פחות לניצול של רמקולים נוספים.20/01/2021 22:43Mad כתב: אם המושג קם רק בזכות האטמוס אז כרגע לעניות דעתי זה מושג ריק מתוכן, פורמט האטמוס די מאכזב ברמת התוכן ובצורה שהוא בא לידי ביטוי. יכול להיות שהוא לא נוסק מסיבות שקשורות במצב בתי הקולנוע ומציאות הקורונה ויכול להיות שזה קשור לאופן קידוד הסרטים.
מבחינתי מאכזב וחבל שלא מתרומם.......
גם ברמקולי הסראונד והבק סראונד, שלכולנו נראה די הגיוני להתקין כל עוד ניתן, לא זורמת הרבה אינפורמציה במהלך הסרט פה ירייה שם מכונית ... והרבה רחשי רקע ומחיאות כפיים

) שאני ותושבי הבית נהנים גם מבלוקבאסטרים ורואים לפחות שני סרטים בשבוע לפחות, במיוחד שהילדים בבית.(אם לא היה מוזר היה שלט marvel מחוץ לדירה