·הוא בסוף אמר בכמה הוא קנה (לא מבלי המשפטהמיותר לחלוטין)snowgoose כתב:
·......
אין כמו הישראלים שאוהבים להיכנס לכיס...![]()
לפני כשבוע היו מבצעים על טלוויזיות סוני (כנראה בגלל אמזון פריים דיי)
איתגרתי את lastprice עם המחיר שלהם, היה יותר זול במקום אחר..
בסופו של דבר נתנו לי מחיר יפה לטעמי, 13k כולל הובלה והתקנה...
התחדשתי בסוני 85HX9096 :-)
- pearljam5000
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 0
@snowgoose
·
תתחדש על המסך - זה בדיוק הדגם ששמתי עליו עין בתקופה האחרונה
חיזקת לי את התחושה
תודה על השיתוף !!
אני גם חושב שגודל זה פרמטר מרכזי - חלק מהחוויה הקולנועית
מה הטעות במפרט של ישפאר לגבי המידות ?
בכל מקרה בכל מקום יש תגובות קצת פחות מכבדות
אבל כמו בהרבה דברים - בדרך כלל המיעוט עושה הרבה יותר רעש מהחלק שלו באוכלוסייה
תתעלם
·
תתחדש על המסך - זה בדיוק הדגם ששמתי עליו עין בתקופה האחרונה
חיזקת לי את התחושה
תודה על השיתוף !!
אני גם חושב שגודל זה פרמטר מרכזי - חלק מהחוויה הקולנועית
מה הטעות במפרט של ישפאר לגבי המידות ?
בכל מקרה בכל מקום יש תגובות קצת פחות מכבדות
אבל כמו בהרבה דברים - בדרך כלל המיעוט עושה הרבה יותר רעש מהחלק שלו באוכלוסייה
תתעלם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Re: אני לא אחיך
@dts2
·
בוא נתחיל מזה שבפורום אף אחד לא חייב לך או לכל אחד אחר שום דבר. לכן, למרות שהפורום הוא שיתופי, אף אחד לא מחויב לשתף אחרים בפרטים שהוא לא מעוניין לשתף בהם.
דבר שני, הוא כן כתב בכמה הוא קנה את המסך, ולכן אפשר לעבור שוב על התגובות מבלי להתחיל ולתקוף חברי פורום.
אני מציע שתרגיע קצת.
·
בוא נתחיל מזה שבפורום אף אחד לא חייב לך או לכל אחד אחר שום דבר. לכן, למרות שהפורום הוא שיתופי, אף אחד לא מחויב לשתף אחרים בפרטים שהוא לא מעוניין לשתף בהם.
דבר שני, הוא כן כתב בכמה הוא קנה את המסך, ולכן אפשר לעבור שוב על התגובות מבלי להתחיל ולתקוף חברי פורום.
אני מציע שתרגיע קצת.
- pearljam5000
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם להגיב עם "אין כמו הישראלים שאוהבים להיכנס לכיס..." על שאלה תמימה של כמה עלה לך המסך זה לא בדיוק הכי נחמד בעולם.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11502
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2420 פעמים
בן אדם משתף את הפורום בחוויות שלו ממסך חדש שרכש. אפשר לפרגן, או להעיר עניינית.
אף אחד לא חייב לפרסם את המחיר. מי שרוצה לדעת מחירים, הכל זמין ושקוף היום. (או לפנות למפרסם באישי, זה יותר מכובד)
אין צורך לרדת לפסים אישיים.
אף אחד לא חייב לפרסם את המחיר. מי שרוצה לדעת מחירים, הכל זמין ושקוף היום. (או לפנות למפרסם באישי, זה יותר מכובד)
אין צורך לרדת לפסים אישיים.
בכל מקרה, משעשע אותי שמפרידים בין המושג גודל התמונה ואיכות התמונה, כאילו הם דברים נפרדים,
בסוף איכות התמונה זה איזשהי חוויה שהמסך נותן לצופה והפקטור המשמעותי ביותר בלהפוך את החויה ליותר immersive זה הגודל,
יכול להיות שה OLED שלכם יורדת לשחור אינסופי ואין לה שבריר בלומינג, אבל מה זה משנה אם את יושב במרחק שאתה לא יכול לראות את זה? וזה לא משפיע על החוייה?
ממליץ מאוד פשוט להגיע לחנות ולעמוד במרחק 4 מטר מהמסכים ואח"כ לדבר
בסוף איכות התמונה זה איזשהי חוויה שהמסך נותן לצופה והפקטור המשמעותי ביותר בלהפוך את החויה ליותר immersive זה הגודל,
יכול להיות שה OLED שלכם יורדת לשחור אינסופי ואין לה שבריר בלומינג, אבל מה זה משנה אם את יושב במרחק שאתה לא יכול לראות את זה? וזה לא משפיע על החוייה?
ממליץ מאוד פשוט להגיע לחנות ולעמוד במרחק 4 מטר מהמסכים ואח"כ לדבר
עמדתי בחנות במרחק 3+ מטר ועדיין ראיתי הבדלים בין הרמות השונות של המסכים. אבל זה עדיין לא אומר שאני יודע להגיד אם אראה טוב יותר במסך האיכותי יותר או במסך הפחות איכותי אבל בגודל יותר גדול. כל המסכים בחנות היו 65".
עדיין לא סגור על מרחק הצפייה כי עדיין צריך לתכנן את הסלון, אבל זה כנראה יהיה 3.5מ, בטוח לא יותר מ 4 ולא פחות מ 3 אלא אם כן מתקרבים במיוחד כדי לראות סרטים.
עדיין לא סגור על מרחק הצפייה כי עדיין צריך לתכנן את הסלון, אבל זה כנראה יהיה 3.5מ, בטוח לא יותר מ 4 ולא פחות מ 3 אלא אם כן מתקרבים במיוחד כדי לראות סרטים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@sagioto
·
אתה יכול להיות שבטוח שרואים בלומינג טוב מאד גם מ-3.5 מטר על מסך "60.
·
אתה יכול להיות שבטוח שרואים בלומינג טוב מאד גם מ-3.5 מטר על מסך "60.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
תתחדש ותהנה, מאוד אוהב את סוני
לגבי סוגיית שיתוף המחיר, הוא כבר שיתף בעמוד 2 , לא שהוא היה חייב.
באופן כללי אנשים בתחום פה לא מרגישים נעים לחשוף מחירים, סיבה אחת לדוגמא היא שהרבה פעמים יבואנים/חנויות עושים מחיר טוב ומבקשים לא לחשוף.
בפורומים בחו"ל המצב בדיוק הפוך, הם אוהבים לדבר על דילים טובים, אין להם שום בעיה לכתוב כבר במשפט הראשון שקיבלו מחיר אפילו אם הוא נמוך מאוד.
אבל שם היבואנים והחנויות רואים בלקוח מרוצה את הפרסומת הכי טובה שלהם, וכאן מפחדים שיוסי מעפולה שרכש מסך ב 300 שח פחות, יספר עכשיו לכל המדינה ועכשיו מינימום 9 מיליון איש ירצו אותה הנחה
בכל אופן, תודה על השיתוף
תמשיך להנות
לגבי סוגיית שיתוף המחיר, הוא כבר שיתף בעמוד 2 , לא שהוא היה חייב.
באופן כללי אנשים בתחום פה לא מרגישים נעים לחשוף מחירים, סיבה אחת לדוגמא היא שהרבה פעמים יבואנים/חנויות עושים מחיר טוב ומבקשים לא לחשוף.
בפורומים בחו"ל המצב בדיוק הפוך, הם אוהבים לדבר על דילים טובים, אין להם שום בעיה לכתוב כבר במשפט הראשון שקיבלו מחיר אפילו אם הוא נמוך מאוד.
אבל שם היבואנים והחנויות רואים בלקוח מרוצה את הפרסומת הכי טובה שלהם, וכאן מפחדים שיוסי מעפולה שרכש מסך ב 300 שח פחות, יספר עכשיו לכל המדינה ועכשיו מינימום 9 מיליון איש ירצו אותה הנחה
בכל אופן, תודה על השיתוף
תמשיך להנות
את התופעה בלומינג ברור שאפשר כנראה גם על 42" מ-6 מטר הכל תלוי כמובן בסצנה ועד כמה המסך טוב ( או גרוע).TheCoolest כתב:@sagioto
·
אתה יכול להיות שבטוח שרואים בלומינג טוב מאד גם מ-3.5 מטר על מסך "60....
זאת בדיוק הפואנטה שאני מנסה להעביר שהגודל של המסך הוא לא נפרד מהאיכות אלא חלק ממש גדול ממנה,
הוא יכול להראות את הפרטים המדהימים והצבעים שהמסך יודע להציג ויכול גם להבחיא הרבה תופעות בעייתיות מהצד השני