· לא סביר בתדר הבסיס.dmitrys כתב:זה מאוד מסוכן, לא? בעיות חימום יתר, וכו', וזה יכול לדפוק חלקים אחרים?......
אני תוהה למה אני לא מוצא פתרון איך לעקוף את בעית הזיהוי של המטען . הרי חצי עולם עובד עם מטענים לא מקוריים....
לפטופ בן שנה מקרטע - מה יכולה להיות הבעיה?
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
·dmitrys כתב:@moog
סליחה, לא הבנתי.
יש לי 2 מטענים, אחד מקורי, אחד סיני, את שניהם הלפטופ לא מזהה.
מה לבדוק פיזית?
איפה אפשר לקנות בארץ שקע טעינה מקורי?
בזמנו הייתי במעבדה של דל בהרצליה פיתוח, הם אמרו שלא מוכרים. יש לי סיני מאליאקספרס.
ועדיין נשאלת השאלה מדוע זום לא רץ חלק אפילו אם המעבד ב 30% . לפי הנתונים, utilization עומד על 17% כשזום פועל....
אם זה מחשב DELL אז בתחתית שלו יש לך Service TAG תתעד את המספר ותתקשר ליעל
הם אחד מנציגי השירות למעבדות DELL בישראל
מכירת חלפים-ספק כוח / סוללה / זיכרון:
דוא"ל : [email protected] , טלפון: 09-7639462
@kaplaey2
הייתי שם פיזית כשהילדה שברה את שקע הטעינה. אני עובד באיזור.
הם לא היו מוכנים למכור לי שקע טעינה.
אמרו שאשאיר את המחשב אצלם, הם יתקנו. עצם הבדיקה נדמה לי רצו 150 שח, לא כולל השקע. אם עוד משהו נשבר כתוצאה מנפילות, גם זה על חשבוני.
אמרו שאשאיר את המחשב אצלם, הם יתקנו. עצם הבדיקה נדמה לי רצו 150 שח, לא כולל השקע. אם עוד משהו נשבר כתוצאה מנפילות, גם זה על חשבוני.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
נו? והצעת מחיר לתיקון אפשר לקחת? אולי פה נמצא הפיתרון לעניין, תשאיר שם את המחשב,dmitrys כתב:@kaplaey2
אמרו שאשאיר את המחשב אצלם, הם יתקנו. עצם הבדיקה נדמה לי רצו 150 שח, לא כולל השקע. אם עוד משהו נשבר כתוצאה מנפילות, גם זה על חשבוני....
שיאבחנו את הבעיה, ותחליט אם זה שווה לך או לא, מה גם שאתה מקבל אחריות על התיקון (רשמית של DELL)
במקרה הטוב עסקינן בספק כוח (כמובן שתביא להם את הספק החשוד) במקרה הרגע זה משהו חומרתי אחר
אבל בכל מקרה על השאלה החשובה ביותר לא ענית, המחשב בכלל באחריות?
@kaplaey2
המחשב באחריות, אבל הילדה הרסה את הפלסטיק מסביב לשקע טעינה וקרעה אותו מהמקום. מן הסתם זה לא מכוסה.
היות והם לא מוכנים להגיד לי מה יהיה מחיר החלפת שקע טעינה, ורוצים כסף אפילו על הבדיקה, אני ויתרתי על זה בינתיים.
כל מה שמעניין אותי כרגע זה שהזום יעבוד טוב. אם זה יקרה , אני לא אתקן ואסתפק בביצועים יירודים.
אין לי מטען מקורי של המחשב הזה, היא הרסה גם אותו. יש לי מטען מקורי של מחשב אחר, שלפי מה שרשום עליו זה אמור להתאים.
המחשב באחריות, אבל הילדה הרסה את הפלסטיק מסביב לשקע טעינה וקרעה אותו מהמקום. מן הסתם זה לא מכוסה.
היות והם לא מוכנים להגיד לי מה יהיה מחיר החלפת שקע טעינה, ורוצים כסף אפילו על הבדיקה, אני ויתרתי על זה בינתיים.
כל מה שמעניין אותי כרגע זה שהזום יעבוד טוב. אם זה יקרה , אני לא אתקן ואסתפק בביצועים יירודים.
אין לי מטען מקורי של המחשב הזה, היא הרסה גם אותו. יש לי מטען מקורי של מחשב אחר, שלפי מה שרשום עליו זה אמור להתאים.