האסון של כל חובב ק. ב או מוזיקה באשר הוא
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
קלוד,
מצחיק התזמון של השרשור הזה שבאופן לא מפתיע עורר אותך לחיים.
בדיוק בסופ״ש אשתי אמרה לי (אחרי 7 שנים של הפנמה איטית) שהיום, בדיעבד, היא הייתה מוותרת על שולחנות הקפה (יש לנו 2 כי יש לנו ספה שהיא ח׳ ברוחב 4.20) לטובת ספה עמוקה (לא ריקליינר אל שכל הספה היא כמו שיזלונג כזה) ואז נזכרתי בך וסיפרתי לה על היתרונות הרבים בהזזת הספה מטר קדימה (כי תכלס, מה זה משנה את המטר ה״מת״ הוא בין הספה למזנון או בין הספה לקיר)
מצחיק התזמון של השרשור הזה שבאופן לא מפתיע עורר אותך לחיים.
בדיוק בסופ״ש אשתי אמרה לי (אחרי 7 שנים של הפנמה איטית) שהיום, בדיעבד, היא הייתה מוותרת על שולחנות הקפה (יש לנו 2 כי יש לנו ספה שהיא ח׳ ברוחב 4.20) לטובת ספה עמוקה (לא ריקליינר אל שכל הספה היא כמו שיזלונג כזה) ואז נזכרתי בך וסיפרתי לה על היתרונות הרבים בהזזת הספה מטר קדימה (כי תכלס, מה זה משנה את המטר ה״מת״ הוא בין הספה למזנון או בין הספה לקיר)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
@ufffnick
יפה, רעיון מצוין לשים איזה קופסא, אבל אז אנחנו מגדילים את המקומות אחסון (שצריך למלא אותם) וזה בניגוד למה שקלוד רשם. אולי איזה מדף ארוך כלשהו מעץ בדיוק בגובה של הספה. נראה מה דעת האישה לרעיון.
קלוד, אנחנו נותנים ימבה. המון בגדים / צעצועים וכל מיני דברים אחרים שלא משתמשים בהם.
בתקופה האחרונה (שהיינו בבית) התחלתי לעשות גם סדר במחסן ובבית ככה שעוד דברים עפים וגם חלקם עלו למכירה.
מצרף את כל תמונת חלל הסלון, אם יש רעיונות נוספים מעבר "למדף" הארוך, אשמח לשמוע.
אני כבר מפתח לי את זה בראש משהו בצורה של ר' הפוכה בשביל לסגור את הרווח שיהיה מהצד.
מבחינת הבמה מקדימה, אני לא חושב שמי שעוקב כאן לא נתקל בתמונה כזו או אחרת שלה.
אין מה לפנות. יש מחשבה עתידית אולי לצמצם את המזנון ולהעביר את הציוד לארונית דו מדפית, כפולת קומה ואז לשים את המדפיים על סטנדים ולהוסיף עוד סאב.
מאחורה, ספה ברוחב של כמעט 3 מטר, עמוקה יחסית, עמוסה בכריות שאני שונא אבל אישתי מתעקשת, שולחן שהולך להיות מקוצר בשליש רוחב (פרויקט שלי להמשך) וארגז צעצועים שזמנית הוא ממוקם בסלון, כורסא קטנה.
בהכל משתמשים.
יפה, רעיון מצוין לשים איזה קופסא, אבל אז אנחנו מגדילים את המקומות אחסון (שצריך למלא אותם) וזה בניגוד למה שקלוד רשם. אולי איזה מדף ארוך כלשהו מעץ בדיוק בגובה של הספה. נראה מה דעת האישה לרעיון.
קלוד, אנחנו נותנים ימבה. המון בגדים / צעצועים וכל מיני דברים אחרים שלא משתמשים בהם.
בתקופה האחרונה (שהיינו בבית) התחלתי לעשות גם סדר במחסן ובבית ככה שעוד דברים עפים וגם חלקם עלו למכירה.
מצרף את כל תמונת חלל הסלון, אם יש רעיונות נוספים מעבר "למדף" הארוך, אשמח לשמוע.
אני כבר מפתח לי את זה בראש משהו בצורה של ר' הפוכה בשביל לסגור את הרווח שיהיה מהצד.
מבחינת הבמה מקדימה, אני לא חושב שמי שעוקב כאן לא נתקל בתמונה כזו או אחרת שלה.
אין מה לפנות. יש מחשבה עתידית אולי לצמצם את המזנון ולהעביר את הציוד לארונית דו מדפית, כפולת קומה ואז לשים את המדפיים על סטנדים ולהוסיף עוד סאב.
מאחורה, ספה ברוחב של כמעט 3 מטר, עמוקה יחסית, עמוסה בכריות שאני שונא אבל אישתי מתעקשת, שולחן שהולך להיות מקוצר בשליש רוחב (פרויקט שלי להמשך) וארגז צעצועים שזמנית הוא ממוקם בסלון, כורסא קטנה.
בהכל משתמשים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4875
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@avihuli
·
בגדול זה נכון, רק שהבעיה שאתה מתאר היא יותר "משמעת" מאשר אגירה.
תחשוב שזו קופסא עם פתח עליון, כך שמוגבלת מבחינת גישה לדברים שתופסים נפח גבוה כמו שמיכות וכריות.
בנוסף, זו גישה שהיא לא בדיוק יומיומית, אלא אחת לעונה.
לשים מדף מאחורה זו גם אופציה, קח בחשבון שתקציב לזה הזזה של מטר-1.2 כדי שתהיה גישה לנקות שם.
·
בגדול זה נכון, רק שהבעיה שאתה מתאר היא יותר "משמעת" מאשר אגירה.
תחשוב שזו קופסא עם פתח עליון, כך שמוגבלת מבחינת גישה לדברים שתופסים נפח גבוה כמו שמיכות וכריות.
בנוסף, זו גישה שהיא לא בדיוק יומיומית, אלא אחת לעונה.
לשים מדף מאחורה זו גם אופציה, קח בחשבון שתקציב לזה הזזה של מטר-1.2 כדי שתהיה גישה לנקות שם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@avihuli
·אני זרקתי וזרקתי וזרקתי ושוב זרקתי במשך חודשים. פיניתי ארונות וזרקתי גם אותם כדי שלא אתפתה למלא אותם שוב, אבל כשאני מביט בצילומים שהעלית אצלך זו לא הבעיה.
קודם כל אני מבהיר שאני לא ארכיטקט וגם לא מעצב פנים ומה שעובד טוב בשבילי יכול להיות שלא מתאים לאחרים. אני לא סובל סלון מבורדק. הסלון אצלי זה המקום שבו אני יכול להירגע, לנוח ולהוריד לחץ. נכון שאני עושה זאת באמצעות מוזיקה ולכן השארתי מקום למערכת ולרמקולים, אבל אני מאמין שגם מי שרוצה להירגע באמצעים אחרים לא יכול לעשות זאת באמצע של אתר בניה או בחדר עמוס מידי. אני מחפש בסלון שלי שקט, מינימליזם ואיזון של צבעים שקטים. אני לא מחפש ולא רוצה ליצור סביבה שתדהים את האורחים שממילא אין לי רצון להכניס הביתה.
אבל בוא נעזוב את מה שאני אוהב, רוצה ועושה ונביט בצילומים שלך. תגיד, מה אתה עושה עם הכורסה? אני שואל כי ברור שאף אחד לא יושב בה כי אחרת לא היית משתמש בה כמתקן איחסון. אז מה אם משתמשים בצעצועים? כשלא משתמשים הם באמת חייבים להיתקע בארגז בסלון?
הרעיון שלך למעין ריש מאחרי הספה הוא, לדעתי, לא רע בכלל, למה שלא תשתמש בו כדי לאחסן את אותם דברים רחוק מהעין ובאותה הזדמנות תעביר את הכוננית בצורת כורסה למקום אחר?
אני אגב רואה הרבה פוטנציאל בסלון שלך אבל במקום להעיק עם הערות נוספות הייתי מעדיף שאם תעשה שינוי תבצע אותו כי זה שינוי שאתה רוצה ואוהב, לא בגלל שמישהו בפורום אינטרנטי אמר לך שככה צריך לעשות.
·אני זרקתי וזרקתי וזרקתי ושוב זרקתי במשך חודשים. פיניתי ארונות וזרקתי גם אותם כדי שלא אתפתה למלא אותם שוב, אבל כשאני מביט בצילומים שהעלית אצלך זו לא הבעיה.
קודם כל אני מבהיר שאני לא ארכיטקט וגם לא מעצב פנים ומה שעובד טוב בשבילי יכול להיות שלא מתאים לאחרים. אני לא סובל סלון מבורדק. הסלון אצלי זה המקום שבו אני יכול להירגע, לנוח ולהוריד לחץ. נכון שאני עושה זאת באמצעות מוזיקה ולכן השארתי מקום למערכת ולרמקולים, אבל אני מאמין שגם מי שרוצה להירגע באמצעים אחרים לא יכול לעשות זאת באמצע של אתר בניה או בחדר עמוס מידי. אני מחפש בסלון שלי שקט, מינימליזם ואיזון של צבעים שקטים. אני לא מחפש ולא רוצה ליצור סביבה שתדהים את האורחים שממילא אין לי רצון להכניס הביתה.
אבל בוא נעזוב את מה שאני אוהב, רוצה ועושה ונביט בצילומים שלך. תגיד, מה אתה עושה עם הכורסה? אני שואל כי ברור שאף אחד לא יושב בה כי אחרת לא היית משתמש בה כמתקן איחסון. אז מה אם משתמשים בצעצועים? כשלא משתמשים הם באמת חייבים להיתקע בארגז בסלון?
הרעיון שלך למעין ריש מאחרי הספה הוא, לדעתי, לא רע בכלל, למה שלא תשתמש בו כדי לאחסן את אותם דברים רחוק מהעין ובאותה הזדמנות תעביר את הכוננית בצורת כורסה למקום אחר?
אני אגב רואה הרבה פוטנציאל בסלון שלך אבל במקום להעיק עם הערות נוספות הייתי מעדיף שאם תעשה שינוי תבצע אותו כי זה שינוי שאתה רוצה ואוהב, לא בגלל שמישהו בפורום אינטרנטי אמר לך שככה צריך לעשות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@Catskinner
קלוד, תרגיש חופשי (איתי בכל אופן), לרשום ככל העולה על רוחך.
סמוך עליי שאני אקח רק את מה שרלוונטי וכמובן את מה שאני מסכים לו. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, ויכול כמובן לנסות לשכנע אחרת אם דעתי שונה. לא בטוח שתמיד אסכים - אבל תמיד אהיה מוכן להקשיב.
לנקודות שהעלית:
כורסא - משתמשים בשוטף. אני נוהג לרבוץ עליה עם רגליים על השולחן כשלא בא לי לראות טלוויזיה או לשמוע מוזיקה.
זה נותן לי נקודת מבט "החוצה".
ארגז צעצועים - אכן לא חייב להיות שם ומצד שני זה לא מפריע.
מדובר בצעצועי תינוקות, כך שמי שמשחק איתם לא באמת יכול לסחוב את הארגז ולהחזיר למקום.
הצעצועים של הגדולים - בחדרים כמובן.
פתרון ריש - לדעתי לא אשתמש בו לאחסון, יש מספיק מקומות בבית. וזה רק יוסיף עוד *** שאחר כך ארצה להיפטר ממנו.
אולי על הריש אשים כמה ספרים נבחרים. לא בטוח - נבחן עם האישה היתכנות בכלל.
תרגיש חופשי להאיר (ולא להעיר) הארות נוספות. כאמור, אבחר את מה שרלוונטי אליי.
ומעבר אליי, הסלון שלי מאפיין הרבה מאוד סלונים אחרים דומים - כך שכל אחד יוכל לקחת את מה שרלוונטי אליו.
קלוד, תרגיש חופשי (איתי בכל אופן), לרשום ככל העולה על רוחך.
סמוך עליי שאני אקח רק את מה שרלוונטי וכמובן את מה שאני מסכים לו. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, ויכול כמובן לנסות לשכנע אחרת אם דעתי שונה. לא בטוח שתמיד אסכים - אבל תמיד אהיה מוכן להקשיב.
לנקודות שהעלית:
כורסא - משתמשים בשוטף. אני נוהג לרבוץ עליה עם רגליים על השולחן כשלא בא לי לראות טלוויזיה או לשמוע מוזיקה.
זה נותן לי נקודת מבט "החוצה".
ארגז צעצועים - אכן לא חייב להיות שם ומצד שני זה לא מפריע.
מדובר בצעצועי תינוקות, כך שמי שמשחק איתם לא באמת יכול לסחוב את הארגז ולהחזיר למקום.
הצעצועים של הגדולים - בחדרים כמובן.
פתרון ריש - לדעתי לא אשתמש בו לאחסון, יש מספיק מקומות בבית. וזה רק יוסיף עוד *** שאחר כך ארצה להיפטר ממנו.
אולי על הריש אשים כמה ספרים נבחרים. לא בטוח - נבחן עם האישה היתכנות בכלל.
תרגיש חופשי להאיר (ולא להעיר) הארות נוספות. כאמור, אבחר את מה שרלוונטי אליי.
ומעבר אליי, הסלון שלי מאפיין הרבה מאוד סלונים אחרים דומים - כך שכל אחד יוכל לקחת את מה שרלוונטי אליו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
·המון זמן לא יצא לי לכתוב בפורום, אבל השרשור הזה באמת פתח את עיני (ואוזני?) - אני בדיוק בשלבים של תכנון מערכת חדשה אחרי כמה שנים ללא, והרעיון הזה ממש קוסם לי.Catskinner כתב:
3. אל תקנה "בשביל לארח". אתה לא מלונאי והבית שלך זה לא אכסניה. אם אין צורך ביום יום בפינות אוכל, ספות 3 מטר/פינתיות ושולחנות קפה: תרום/היפטר/מכור/השלך ליאור. ואם יש לך כבר רהיטים, אז דאג שיהיו מרובי פונקציות כמו ספה שהיא גם ריקליינר כדי לייתר את שולחן הקפה שממילא משמש כהדום ברוב המקרים, שולחנות צד ההופכים לשולחן קפה, קונסולה ההופכת לשולחן ענק אם מחליטים להתנחל אצלך בפסח פעם בעשור וכד'
...
קלוד - יש לך דוגמה לקונסולה שהופכת לשולחן? גם לא צריך גדול, משהו ל4-6 אנשים גג זה מספיק, אבל לא נתקלתי במשהו כזה עדיין
- ufffnick
- גורו

@mrunderhill
·
קבל סטארטאפ -
מכיר את השולחנות הקטנים שנערמים אחד מעל לשני, ותופסים כך שטח של אחד? (בדכ מגיעים בשלישיות)
אז כשאתה מארח, כל שניים מקבלים שולחן, נגמר הארוח, נערמים חזרה לפינה בחדר תחת איזו ואזה עם פרחים.
·
קבל סטארטאפ -
מכיר את השולחנות הקטנים שנערמים אחד מעל לשני, ותופסים כך שטח של אחד? (בדכ מגיעים בשלישיות)
אז כשאתה מארח, כל שניים מקבלים שולחן, נגמר הארוח, נערמים חזרה לפינה בחדר תחת איזו ואזה עם פרחים.
- ufffnick
- גורו

@avihuli
·
לדעתי - תפטר מהשולחן, תזיז את הספה כך שגב הספה בקו של תחילת הוטרינה, מאחור הספה, על הקיר של הוטרינה שים אלמנט גבוה (שידה, וטרינה לחפצים דקורטיביים, ספרייה) ועל הקיר מאחורי הספה תפציץ בתמונות משפחתיות, או סתם כאלה שאתה אוהב (קוביות בפיזור אקראי).
הקופסא של הצעצועים תיכנס מאחורי הספה בקלות.
כשמביט שוב על התמונות, יש מצב שזה יעבוד אפילו עם השולחן
·
לדעתי - תפטר מהשולחן, תזיז את הספה כך שגב הספה בקו של תחילת הוטרינה, מאחור הספה, על הקיר של הוטרינה שים אלמנט גבוה (שידה, וטרינה לחפצים דקורטיביים, ספרייה) ועל הקיר מאחורי הספה תפציץ בתמונות משפחתיות, או סתם כאלה שאתה אוהב (קוביות בפיזור אקראי).
הקופסא של הצעצועים תיכנס מאחורי הספה בקלות.
כשמביט שוב על התמונות, יש מצב שזה יעבוד אפילו עם השולחן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
·אם תשוב להסתכל בתמונות שהעליתי בעמוד 2 תראה שמאחורי הספה שלי יש שולחן קונסולה במצב "סגור". הקונסולה היא יכולה להיפתח מ 50 ס"מ רוחב ל 6 מטר בהתאם למאריכים, אצלי יש פחות אבל אני יכול להושיב סביבה 12 אנשים אם צריך.mrunderhill כתב:
·המון זמן לא יצא לי לכתוב בפורום, אבל השרשור הזה באמת פתח את עיני (ואוזני?) - אני בדיוק בשלבים של תכנון מערכת חדשה אחרי כמה שנים ללא, והרעיון הזה ממש קוסם לי.......
קלוד - יש לך דוגמה לקונסולה שהופכת לשולחן? גם לא צריך גדול, משהו ל4-6 אנשים גג זה מספיק, אבל לא נתקלתי במשהו כזה עדיין...
כמובן שבשביל זה צריך קודם להזיז אותה, אבל כאמור - רוקנתי את הבית אז מקום פנוי יש בשפע.
יש כמה חנויות שמוכרות קונסולות נפתחות בגדלים סטנדרטיים. את שלי עשיתי לפי מידה ועם גימור מיוחד כך שז לא ממש פתרון לפרולטריון. בשלוף אני יכול לחשוב על שתי חנויות שביקרתי וראיתי: ZAGA ומילנו בדינג שמתמחים בריהוט פטנטים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1063 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
גם אני הוזזתי 😋.......
עכשיו צריך להעיף את שולחן הסלון, בתכלס?
הוא יותר מזיק מאשר מועיל.
תשמעו זה משדרג גם את המערכת את כולה, וגם את גודל המסך 😁
עכשיו צריך להעיף את שולחן הסלון, בתכלס?
הוא יותר מזיק מאשר מועיל.
תשמעו זה משדרג גם את המערכת את כולה, וגם את גודל המסך 😁
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1063 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
תודה ליאור.... אני מתכנן להחליף את הכבילה של הסראונדים
לכבילה קצת יותר רצינית וכנראה שארוץ איתה על הקיר מהגובה..
יכול מאוד להיות שמאחורי הספה אני יציב במאוזן פלטה ארוכה מעץ עבה
ושזה יראה "צף" ויש עוד רעיונות, אבל הכי חשוב שהפינה הזאת תהיה נגישה ומנוצלת לצרכים שלנו. נקווה שהכל יזרום חלק
לכבילה קצת יותר רצינית וכנראה שארוץ איתה על הקיר מהגובה..
יכול מאוד להיות שמאחורי הספה אני יציב במאוזן פלטה ארוכה מעץ עבה
ושזה יראה "צף" ויש עוד רעיונות, אבל הכי חשוב שהפינה הזאת תהיה נגישה ומנוצלת לצרכים שלנו. נקווה שהכל יזרום חלק
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אז גיששתי.
שאלתי אותה מה דעתך לגבי מדף ארוך מעץ, ברוחב ככה וככה שעליו נשים ספרים ככה וככה. אז מה דעתך ?
היא ענתה לי: "מה דעתך שנעבור דירה ?"
נסתי מהמקום בשביל לחתום את הדיון...
ננסה בטיימינג אחר.
הרעיון מדף מפלטה פרוסה ארוכה כמו שעשיתי לדלפק במטבח.
אין צורך בפונקציונאליות איחסונית.
השולחן ברגע שאמצא זמן יקוצר בשליש רוחב.
תמונות משפחתיות בקוביות יש לנו בפרוזדור של המסדרון.
נחכה שיגיעו הרמקולים החדשים ואז נשמע איך התוצאה.
ונדחוף (תרתי משמע), את עניין הספה אולי טיפונת שוב קדימה.
שאלתי אותה מה דעתך לגבי מדף ארוך מעץ, ברוחב ככה וככה שעליו נשים ספרים ככה וככה. אז מה דעתך ?
היא ענתה לי: "מה דעתך שנעבור דירה ?"
נסתי מהמקום בשביל לחתום את הדיון...
ננסה בטיימינג אחר.
הרעיון מדף מפלטה פרוסה ארוכה כמו שעשיתי לדלפק במטבח.
אין צורך בפונקציונאליות איחסונית.
השולחן ברגע שאמצא זמן יקוצר בשליש רוחב.
תמונות משפחתיות בקוביות יש לנו בפרוזדור של המסדרון.
נחכה שיגיעו הרמקולים החדשים ואז נשמע איך התוצאה.
ונדחוף (תרתי משמע), את עניין הספה אולי טיפונת שוב קדימה.
.
.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מאוד מעניין! נתת לי פה קו מחשבה - תכלס 90% מהזמן רק אני אוכל בבית, ואז זה או על אותו שולחן קפה בסלון (מול הטלויזיה) או על פינת האוכל שדי מיותרת.Catskinner כתב:·אם תשוב להסתכל בתמונות שהעליתי בעמוד 2 תראה שמאחורי הספה שלי יש שולחן קונסולה במצב "סגור". הקונסולה היא יכולה להיפתח מ 50 ס"מ רוחב ל 6 מטר בהתאם למאריכים, אצלי יש פחות אבל אני יכול להושיב סביבה 12 אנשים אם צריך.......
כמובן שבשביל זה צריך קודם להזיז אותה, אבל כאמור - רוקנתי את הבית אז מקום פנוי יש בשפע.
יש כמה חנויות שמוכרות קונסולות נפתחות בגדלים סטנדרטיים. את שלי עשיתי לפי מידה ועם גימור מיוחד כך שז לא ממש פתרון לפרולטריון. בשלוף אני יכול לחשוב על שתי חנויות שביקרתי וראיתי: ZAGA ומילנו בדינג שמתמחים בריהוט פטנטים....
אני צריך לראות אם ריאלי להעיף את שולחן הקפה ולדחוף את הספה קדימה ככה שאוכל להכניס קונסולה שאפשר גם לשבת ולאכול עליה. תודה!
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שבצורה והגודל של הסלון של avihuli, אין משהו ששווה לעשות אחרת ממה שיש לו כרגע.
אם הוא יזיז את הספה קדימה וישים שולחן מאחורה הסלון שלו עוד יקטן משמעותית. מה זה ייתן?
זה חלל שמכתיב מה לעשות איתו בצורה מאוד ברורה לצערנו.
אם הוא יזיז את הספה קדימה וישים שולחן מאחורה הסלון שלו עוד יקטן משמעותית. מה זה ייתן?
זה חלל שמכתיב מה לעשות איתו בצורה מאוד ברורה לצערנו.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/