הזרמת מדיה מהמחשב הנייח דרך סטרימר לטלויזיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@eldan
·
שם משתמש בטוח יש לך, סביר להניח שיש גם סיסמה אבל לא בהכרח.
אבל אם אתה משתמש בחשבון של מייקרוסופט, אז תצטרך להגדיר חשבון עם סיסמה ע"מ לקבל גישה מרחוק למחשב.
·
שם משתמש בטוח יש לך, סביר להניח שיש גם סיסמה אבל לא בהכרח.
אבל אם אתה משתמש בחשבון של מייקרוסופט, אז תצטרך להגדיר חשבון עם סיסמה ע"מ לקבל גישה מרחוק למחשב.
היי , תוריד Emby , פשוט מאוד , קל , ומספק את הכל .28/11/2020 16:28EldaNeo כתב: היי, השרשור הזה מאוד עזר לי אבל גם אני, בדומה לאלדן אחר בשרשור, מגיע למסך של הזנת שם משתמש וסיסמה - ב-VLC, NOVA ו-KODI).
מצ"ב תצ"ם של המסך הרלוונטי ב-VLC.
ניסיתי להזין את שם המשתמש והסיסמה שלי למחשב ולא עזר (שם משתמש בדקתי דרך CMD וסיסמה עם מה שאני מתחבר למחשב).
אודה מאוד לעוזרים!...
הצלחתי להתקין ולצפות מהסטרימר תוכן שקיים במחשב אבל:28/11/2020 17:58eldan כתב:היי , תוריד Emby , פשוט מאוד , קל , ומספק את הכל .28/11/2020 16:28EldaNeo כתב: היי, השרשור הזה מאוד עזר לי אבל גם אני, בדומה לאלדן אחר בשרשור, מגיע למסך של הזנת שם משתמש וסיסמה - ב-VLC, NOVA ו-KODI).
מצ"ב תצ"ם של המסך הרלוונטי ב-VLC.
ניסיתי להזין את שם המשתמש והסיסמה שלי למחשב ולא עזר (שם משתמש בדקתי דרך CMD וסיסמה עם מה שאני מתחבר למחשב).
אודה מאוד לעוזרים!......
1. בתיקיות של הסרטים יש גם תרגום ששמרתי והוא לא מוצא אותו ב-EMBY
2. כאשר לחצתי על ניגון הסרט קפצה לי הודעה שזה מנוי חינמי זמני עד לאמצע דצמבר... האפליקציה הזו היא בתשלום?
28/11/2020 23:58EldaNeo כתב:הצלחתי להתקין ולצפות מהסטרימר תוכן שקיים במחשב אבל:...
1. בתיקיות של הסרטים יש גם תרגום ששמרתי והוא לא מוצא אותו ב-EMBY
2. כאשר לחצתי על ניגון הסרט קפצה לי הודעה שזה מנוי חינמי זמני עד לאמצע דצמבר... האפליקציה הזו היא בתשלום?...
1. אתה צריך לוודא שהקובץ של הסרט והתרגום באותו דבר בדיוק לאחר מכן שאתה נכנס לעמוד הסרט אתה צריך לבחור בקובץ התרגום שלך .
2. האפלקציה היא ללא תשלום , איזה מערכת יש לך ? אנדאויד tv או אפל tv ?
לא עזר ולא ראיתי איפה יש ביטול או שחרר מנעילה.29/11/2020 17:08eldan כתב:תלחץ על “ביטול נעילה״ או “שחרר נעילה” ואז זה יהיה לך חינם לכל הזמן ....
הסתדר לך עם התרגום ?...
הלכתי לכיוון PLEX, עובד מבחינת מציאת הקבצים דרך הסטרימר ומבחינת הכתוביות אבל הבעיה היא שהוידאו איטי ברמה קיצונית...
מישהו מכיר?
יש לי בעיות דומות וגם אני לא מוצא פתרון טוב.
ב-VLC אני מקבל בקשה להכניס ססמא למרות שאין הגנה עם ססמא. אחרי הרבה לחיצות על 'אישור' מצליח להגיע לקבצים ולצפות - אבל זה ממש מעצבן שהוא מבקש ססמא על כל קובץ ותיקיה.
ניסיתי גם עם נגן בשם NOVA ואיתו דווקא מגיע לתיקיות בלי בעיה... אבל שם הכתוביות לא מוצגות טוב... ב-VLC דווקא הכתוביות מוצגות מצויין.
בקיצר אשמח לשמוע אם יש למישהו פיתרון מלא.
ב-VLC אני מקבל בקשה להכניס ססמא למרות שאין הגנה עם ססמא. אחרי הרבה לחיצות על 'אישור' מצליח להגיע לקבצים ולצפות - אבל זה ממש מעצבן שהוא מבקש ססמא על כל קובץ ותיקיה.
ניסיתי גם עם נגן בשם NOVA ואיתו דווקא מגיע לתיקיות בלי בעיה... אבל שם הכתוביות לא מוצגות טוב... ב-VLC דווקא הכתוביות מוצגות מצויין.
בקיצר אשמח לשמוע אם יש למישהו פיתרון מלא.
בהגדרות , יש לך כפתור שחרור נעליה או ביטול נעילה ... אני עובד עם Emby באפל tv כבר חצי שנה ועובד לי נהדר ללא שום בעיה .30/11/2020 17:13EldaNeo כתב:לא עזר ולא ראיתי איפה יש ביטול או שחרר מנעילה.29/11/2020 17:08eldan כתב:
תלחץ על “ביטול נעילה״ או “שחרר נעילה” ואז זה יהיה לך חינם לכל הזמן .
הסתדר לך עם התרגום ?...
הלכתי לכיוון PLEX, עובד מבחינת מציאת הקבצים דרך הסטרימר ומבחינת הכתוביות אבל הבעיה היא שהוידאו איטי ברמה קיצונית...
מישהו מכיר?...