כדאי שתקרא ותחקור בנושא הזה לפני שאתה קובע שזה "חרטה".Gad007 כתב:·......
קודם כל למה אתה מתעקש על תקן THX? זה חרטה!
...
מבחן השוואה ל 3 רסיברים . ONKYO-RZ840 / MARANTZ-6014 / DENON-3600
·mulder כתב:
כדאי שתקרא ותחקור בנושא הזה לפני שאתה קובע שזה "חרטה"..........
אני בתחום של קולנוע ביתי מאז אמצע שנות ה 90. מכיר מצויין את THX. בהחלט רעיון שעבד לא רע בתקופת ה DOLBY PRO LOGIC עם שיפורים חשובים בעיבוד הסאונד והכנסת תקנים. אבל משם זה רק יתדרדר. כיום THX זה לא יותר מתו תקן. יש רמקולי THX של MONOPRICE שזה למעשה המקביל למוצרי סקאל בארץ... כל חברה שתשלם ותדאג לעמוד בכמה מבחנים, תקבל את התקן הזה. לא חסרים מוצרים זולים עם תקן THX. בכל כל הקביעה שלהם לחיתוך 80 הרץ לא מתאימה לכל חדר ומערכת. הם כיום ממש לרולונטיים. ועוד עכשיו שיש תקן חדש ויותר עדכני עבור תמונה וסאונד. אני מדבר על IMAX ENHANCED שמתחיל לתפוס תאוצה. עובדה שמלבד פניוניר\אונקיו, כל יצרני הרסיברים זנחו את THX מזמן. לא מזמן נתקלתי בביקורת לזט רמקולי THX מחברה עלומה והביקורת קטלה אותם במבחנים. אני לא מוצא את זה עכשיו. אני אנסה למצוא ולשים קישור. זה מזכיר לי שמאפיות בארץ מקבלות תקן איחוד אגודת הסוכרת ללחם עם 55 גרם פרחמימות ל 100 גרם.. אם משלמים, אפשר לקבל אישור להוסיף איזה לוגו שרוצים. זה לא משנה את איכות המוצר בפועל...
- OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 554
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
שמע , אני בדרך כלל פאסיבי בפורום למרות שאני פעיל בפורום כבר שנים רבות.אבל הייתי חייב להגיב.Gad007 כתב:·......
אני בתחום של קולנוע ביתי מאז אמצע שנות ה 90. מכיר מצויין את THX. בהחלט רעיון שעבד לא רע בתקופת ה DOLBY PRO LOGIC עם שיפורים חשובים בעיבוד הסאונד והכנסת תקנים. אבל משם זה רק יתדרדר. כיום THX זה לא יותר מתו תקן. יש רמקולי THX של MONOPRICE שזה למעשה המקביל למוצרי סקאל בארץ... כל חברה שתשלם ותדאג לעמוד בכמה מבחנים, תקבל את התקן הזה. לא חסרים מוצרים זולים עם תקן THX. בכל כל הקביעה שלהם לחיתוך 80 הרץ לא מתאימה לכל חדר ומערכת. הם כיום ממש לרולונטיים. ועוד עכשיו שיש תקן חדש ויותר עדכני עבור תמונה וסאונד. אני מדבר על IMAX ENHANCED שמתחיל לתפוס תאוצה. עובדה שמלבד פניוניר\אונקיו, כל יצרני הרסיברים זנחו את THX מזמן. לא מזמן נתקלתי בביקורת לזט רמקולי THX מחברה עלומה והביקורת קטלה אותם במבחנים. אני לא מוצא את זה עכשיו. אני אנסה למצוא ולשים קישור. זה מזכיר לי שמאפיות בארץ מקבלות תקן איחוד אגודת הסוכרת ללחם עם 55 גרם פרחמימות ל 100 גרם.. אם משלמים, אפשר לקבל אישור להוסיף איזה לוגו שרוצים. זה לא משנה את איכות המוצר בפועל......
מה שכתבת מעלה זה גיבוב של שטויות מה שרשמת עכשיו על monoprice .
מציע שלפני שאתה יורה , תכוון.
נכון שהחברה התחילה במכירת מוצרים זולים , אבל סידרת ה monolith, נותנת בראש בכל מוצר שהמוציאה.
סדרת הפאוורים שלהם מיוצרת על ידי ATI (אלא אם כן יש לך להגיד משהו רע עליהם ,אם בכלל שמעת פעם פאוור שלהם) , והם אחד לאחד מגבר של ATI רק עם שינוים עיצוביים מתבקשים,במחיר נמוך משמעותית מפאוור מקורי של ATI.
הרמקולים שלהם קוצרים שבחים גם כן, וגם הסאבוופרים שלהם מפלצות לא קטנות אשר נותנות פייט ואף גוברות על SVS HSU PSA וכו.
תבדוק באתר Audiohaulics ובעוד אתרים וערוצי youtube, לפני שאתה קובע כאלו דברים נחרצים.
·
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@Gad007
·הפוקל האלה לפי איך שאתה מציג אותם יכולים להתאים לי,
תשלח כמה תמונות של ה סטאפ המדובר על מנת לראות וויזואלית האם זה מסתדר אצלי בסלון... אשמח מחכים
תשלח כמה תמונות של ה סטאפ המדובר על מנת לראות וויזואלית האם זה מסתדר אצלי בסלון... אשמח מחכים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
אם אתה רוצה עוד אפשרות של יצרן צרפתי יש את elipson עם דגמי prestige.FastandFurious כתב:@Gad007
תשלח כמה תמונות של ה סטאפ המדובר על מנת לראות וויזואלית האם זה מסתדר אצלי בסלון... אשמח מחכים...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

אני יותר מחכה לתמונות מאשר "הרמקול שיכול להתאים לי" 😄
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
·FastandFurious כתב:אני יותר מחכה לתמונות מאשר "הרמקול שיכול להתאים לי" 😄...
זה הקטלוג של ה 900:
https://www.focal.com/sites/www.focal.f ... _900_0.pdf
המחיר הרשמי בארץ מנותק מהמציאות. למשל מיבואן רשמי (יש לציין שירות מעולה ויחס חם לרבות מענה למיילים והודעות ואטאפס מהמעלים עצמו רני) ה 906 המדפיים מתומחרים ב 6400 שח לזוג. בפועל מחנות מתמחה ב"באישור" של היבואן אתה יכול לקבל אותם קצת מעל ל 4000 שח. אבל אל תספר לאף אחד. יש בארץ עכשיו גם יבואן מקבילי עם שנתיים אחריות במקום 5. שם מחיר ממש צונח (למשל 8 אלף במקום 16 אלף לדגם מסויים). למזלי ה 906 שהם מדפיים לא מיובאים פרללית, אז זה חסך ממני אי נעימויות של קבלת שירות מעולה מהיבואן הרשמי ורכישה מהיבואן מקבילי. אני רכשתי מהרשמי. אבל עכשיו שיש לי חשק לשדרג ל 926 אני בדילמה רצינית כי מיבוא לא רשמי יש פער מאד משמעותי. אז הסתפקתי בנתיים בלהוסיף סנטר תואם CC900 שאותו אפשר לקבל ב 2500 שח בלבד, ועברתי לזוג סאבים SB2000 שמשלימים את ה 906 אשר יורדים בקלות עד ל 60 הרץ למרות הגודל המדפי.
מציע שתעשה חיפוש בגוגל ל 906 ו 936 ותקרא כמה שבחים הם מקבלים. יש סרטונים ביוטיוב על תהליך היצור במפעל. הם מייצרים בעצמם הכל במקום, כולל אלמנטים, קבלים וסלילים לקרוסאוברים, עץ, צביעה. יש רק מפעל אחד בצרפת.
ה AIA 906 מתומחרים בארצות הברית עד לחודש ספטמבר ב 1500 דולר, אז מחיר של 4 פלוס מאד הוגן. בחודש אוקטובר פוקאל הוזילה את כל הסדרה ב כ 25 עד 30% וכרדע ה 906 נמכרים ב 1000 דולר בארצות הברית. לא ברור אם התמחור החדש משתקף בארת, לפחות לא למלאי קיים. עדכון המחיר בא כצעד ראשון לקראת הכרזה על סדרה מחליפה ל ARIA. ל ARIA יש כמה דברים יחודיים כמו אלמנטי מיד באס אורגאני מ FLAX (שכבות עץ). טיוטר אלומניום בריליום מהופך עם WAVEGUIDE. קרוסאובר מסדר חמישי, ותיבה מאד מאסיבית עם פורט קדמי, מה שמאפשר למקם את כל הסדרה קרוב לקיר ללא מגבלות.
אני מאד מסופק מה 906 כקדמיים. אם אני אקנה את ה 926 אני האפוך אותם לסראונד. ממתין לראות אם אצליח לקבל מחיר טוב יותר.
https://www.whathifi.com/us/focal/aria-906/review
https://www.theabsolutesound.com/articl ... udspeaker/
https://www.richersounds.com/focal-aria ... -socd.html
תתחדש
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

חבל רציתי לראות כמה תמונות אצלך איך מסודר, במה קדמית במה אחורית
Perlisten R7T