כן אני יודע אני עובד על להכין תמונות טובות יותר.....almog22 כתב:הצילום 'קצת' מטושטש הייתי אומר...![]()
שלא יחשבו שזה מהמסך......
זה לא המסך רואים מדהים

תודה בתמונות זה יוצא גרוע!!! אפילו לא מתקרב למה שיש כאןPHOENIX כתב:תודה רבה רואים יפה מאוד שידורים רגילים
באיזה חיבור אתה משתמש כדי לחבר את הממיר?...
אה גם לי יש סקארט לסקארט הוא איכותי או שהוא פשוט כזה,יש לך איתו תצוגת ווליום?(של הטלויזיה,לא של הממיר)ישראל123 כתב:תודה בתמונות זה יוצא גרוע!!! אפילו לא מתקרב למה שיש כאןPHOENIX כתב:תודה רבה רואים יפה מאוד שידורים רגילים
באיזה חיבור אתה משתמש כדי לחבר את הממיר?...
מחובר סקארט לסקארט בשידור יס ממיר S3100...

offirs תודהPHOENIX כתב:נראה לי של ניופאן ל3 שנים,אני כמעט בטוחישראל123 כתב:אחריות של מי?PHOENIX כתב:אני ראיתי שיש אותו במחסני חשמלבפ"ת ב8 אל,אבל הוא לא היה בתצוגה......
כאילו בתצוגה היה את A ולידו היה פתק כזה עם פרטים על דגם C...

אני לא יודע מה קורה עם הוט אבל תבדוק זה נראה לי מוזר אני לא מכיר דבר כזה שהסקארט מנטרל את הוליום??PHOENIX כתב:אה כן יש אצלך?כי אצלי יש פיליפס(ישנה שאותה אני מתכוון להחליף) שהממיר שלה מחובר מSCART לSCART ואין לי תצוגת ווליום שאני מגביר ששאלתי את הטכנאי של הוט למה אין לי הוא אמר לי שהכבל הזה מנטרל את זה...

PHOENIX כתב:תודה רבה רואים יפה מאוד שידורים רגילים
באיזה חיבור אתה משתמש כדי לחבר את הממיר?
ועוד שאלה כשאתה עומד מקרוב האם אתה רואה פסים שחורים כאלה?(קורה בד"כ עם חיבורי RCA מפענים כמו שמחברים במחסני חשמל!)
רואים מדהים באמת אין שום פסים שחורים בנוסף בחיבור VGA מסנטימטר אין ריצוד ולו הקל ביותר תמונה כמו זכוכית
פשוט חוויה המסך הזה.
חשוב שתבינו אתמול כיילתי אותו דרך יס אימפקט בדקתי אותו בכל הערוצים בחושך מוחלט
המסך נותן עומק נדיר בשידורי טלויזיה רגילים צבעים כל כך טבעיים ונהדרים
מה עוד שיש לו כל כך הרבה אפשרויות לכיול שאני לא מבין בהם וחושש לשחק בזה...
אני לא יכול לבדוק החיבורים היחידים שיש להם זה 2 סקארטים כל פעם שאני רוצה לחבר משהו בRCA אני משתמש במתאם,*** של טלויזיהישראל123 כתב:אני לא יודע מה קורה עם הוט אבל תבדוק זה נראה לי מוזר אני לא מכיר דבר כזה שהסקארט מנטרל את הוליום??PHOENIX כתב:אה כן יש אצלך?כי אצלי יש פיליפס(ישנה שאותה אני מתכוון להחליף) שהממיר שלה מחובר מSCART לSCART ואין לי תצוגת ווליום שאני מגביר ששאלתי את הטכנאי של הוט למה אין לי הוא אמר לי שהכבל הזה מנטרל את זה...
דרך חיבור אחר הכל בסדר?...

הבנתיPHOENIX כתב:אני לא יכול לבדוק החיבורים היחידים שיש להם זה 2 סקארטים כל פעם שאני רוצה לחבר משהו בRCA אני משתמש במתאם *** של טלויזיהישראל123 כתב:אני לא יודע מה קורה עם הוט אבל תבדוק זה נראה לי מוזר אני לא מכיר דבר כזה שהסקארט מנטרל את הוליום??PHOENIX כתב:אה כן יש אצלך?כי אצלי יש פיליפס(ישנה שאותה אני מתכוון להחליף) שהממיר שלה מחובר מSCART לSCART ואין לי תצוגת ווליום שאני מגביר ששאלתי את הטכנאי של הוט למה אין לי הוא אמר לי שהכבל הזה מנטרל את זה...
דרך חיבור אחר הכל בסדר?......
יש לי גם כבל SCART לSCART יותר איכותי שאני מחבר איתו את הDVD ניסיתי להשים אותו בממיר ולהגביר וגם לא ראו תצוגת ווליום,רואים רק שאני לוחץ כל הכפתור של הווליום בפאנל הקדמי שלהישראל123 כתב:הבנתיPHOENIX כתב:אני לא יכול לבדוק החיבורים היחידים שיש להם זה 2 סקארטים כל פעם שאני רוצה לחבר משהו בRCA אני משתמש במתאם *** של טלויזיהישראל123 כתב:אני לא יודע מה קורה עם הוט אבל תבדוק זה נראה לי מוזר אני לא מכיר דבר כזה שהסקארט מנטרל את הוליום??PHOENIX כתב:אה כן יש אצלך?כי אצלי יש פיליפס(ישנה שאותה אני מתכוון להחליף) שהממיר שלה מחובר מSCART לSCART ואין לי תצוגת ווליום שאני מגביר ששאלתי את הטכנאי של הוט למה אין לי הוא אמר לי שהכבל הזה מנטרל את זה...
תתקשר לשירות הטכני שלהם ותבדוק אולי הטכנאי טועה
לא מסתדר לי מה שהוא אמר לך...

טוב מוזר לי מאוד בכל אופן אם מישהו יכול לעזור לך אז שיהיה בהצלחהPHOENIX כתב:יש לי גם כבל SCART לSCART יותר איכותי שאני מחבר איתו את הDVD ניסיתי להשים אותו בממיר ולהגביר וגם לא ראו תצוגת ווליום,רואים רק שאני לוחץ כל הכפתור של הווליום בפאנל הקדמי שלהישראל123 כתב:הבנתיPHOENIX כתב:אני לא יכול לבדוק החיבורים היחידים שיש להם זה 2 סקארטים כל פעם שאני רוצה לחבר משהו בRCA אני משתמש במתאם *** של טלויזיהישראל123 כתב:אני לא יודע מה קורה עם הוט אבל תבדוק זה נראה לי מוזר אני לא מכיר דבר כזה שהסקארט מנטרל את הוליום??PHOENIX כתב:אה כן יש אצלך?כי אצלי יש פיליפס(ישנה שאותה אני מתכוון להחליף) שהממיר שלה מחובר מSCART לSCART ואין לי תצוגת ווליום שאני מגביר ששאלתי את הטכנאי של הוט למה אין לי הוא אמר לי שהכבל הזה מנטרל את זה...
תתקשר לשירות הטכני שלהם ותבדוק אולי הטכנאי טועה
לא מסתדר לי מה שהוא אמר לך......