תודה על הדוגמא.dizingof כתב:ziv_r כתב:בראיון שנתן לאחרונה Anderson Kwon, מנהל המכירות של DViCO, ניתנו כמה פרטים מעניינים לגבי תוכניות החברה לעתיד הקרוב.
DViCO מתכננים להוציא עד סוף 2007 את דגם ה 5500 אשר יהיה מבוסס על צ'יפ 8634 ועד אז היא גם שוקדת על הכנסת תמיכה ב mkv לדגמי ה M-4100SH & M-5100SH.
לדברי Anderson, הבעיה היא לא בקונטיינר אלא בהפרדה אמינה ויציבה בין האודיו לוידאו תחת מגבלות הצ'יפ והזכרון. לא בטוח ש DViCO יצליחו בהכנסת התמיכה אבל מעודד לדעת שהם לפחות שהם מנסים.
בנוסף, על לוח הפיתוח של DViCO כבר מונחים דגמי 6000, 7000 & 8000 !!!
עדיין לא נמסרו פרטים מה הם מתכננים להכניס במודלים אלו....
ziv_r
לפני כמה ימים חשבתי שיש פיתרון לבעיה של ניגון קבצי MKV על DVICO 4100...
להלן לינק לSAMPLE שהכנתי של קונטיינר AVI עם H264 ו AC3 שהיו במקור בקונטיינר MKV:
http://files-upload.com/305416/demo.avi.html
להפוך קובץ MKV-x264 ל קונטיינר AVI עם *אותו* פס הוידאו H264 והאודיו AC3/DTS ..
וללא קידוד או המרה נוספים וכך קובץ ה AVI שנתמך ע"י ה4100 כן יצליח להתנגן עליו..
(על בסיס קונטיינר H264 TS שכן עובד , הגיונית גם הקונטיינר הזה AVI עם H264 היה אמור לעבוד.. לפחות כך חשבתי)
התהליך עצמו לוקח רק דקות בודדות ולא שעות... !
לצערי ה4100 (של אחד החברים פה) התנהג כאילו הוא חלש מידי לנגן את הקובץ .. הסרט זז כמו על מחשב חלש.. רק פריים אחרי פריים כל פעם ואילו הפס קול עבד מצוין.
בעלי 4100 אתה מוזמנים לנגן את הקובץ על המכשיר שלכם ולתת את חוות דעתכם.
על המחשב הקובץ מנוגן מצוין....
למרות שהייתי די סקפטי ואינני חושב ש-AVI הוא פתרון כל כך טוב (או סטנדרטי) כקונטיינר, ניסיתי ואני חייב לציין שנראה שזה עובד. לא נראה שהיה הבדל בין נגינה מהרשת לנגינה מהדיסק הפנימי.
נדמה לי שאני מצליח לראות קצת איבוד sync בוידאו, אבל הוא די מינימלי ולא מציק. האודיו נשמע בסדר ומתקבל כ-5ch ac3.
קצת הסברים על ההמרה?