סקרנות לציוד : ]

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Amazish פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

שליחה

כמובן.... שלי הם כבר עם החיבור הנוח יותר. למתכת החשופה בעיצוב הישן יש יתרון כנראה בעמידות... אני די בטוח שלא הגעתי לקצה היכולת שלהן בגלל שאין לי מגבר "רציני" : ]
נערך לאחרונה על ידי Amazish ב 25/10/2018 13:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

@Roy.T
·אין לי טענות נגד איכות הצליל ואני מסכים שמבחינה זו הן מהוות תמורה מלאה.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055

שליחה

כדי להפעיל את HE400I
אני משתמש בשני סוגי חיבורים
1. הכבל המסופק קצר ויתרה מזו צליל פלט בלי מרווח בין הכלים בלי אויר אטום ממש לא רמה בכלל ואסביר מאוחר יותר
כאשר הוא לא יותר מאשר
לשמוע מוסיקה המושמעת היום -לא לסוג המוסיקה...... אלא לשיטות הקלטה בלבד או אומנים {כל 24/192 למינהם
ושאר המצאות שלא מתקרב להקלטות אנלוגות לפני שמרביתכם לא נולדתם } כי
אחרים שאין להם תמיכה ואוזן של מהנדס הקלטה המסוגל להעביר את החוייה כמו העברת חוויה של הקלטה של פרנק
סינטרה במועדון בלאס ואגס ל-1966 למשל
אך אין להם הקלטות ברמה של DGG/DEECA/RCA מלפני 50-40 שנה .
2. כי להפעיל נכון את HE400 I יש להשתמש במגבר עם עוצמה גבוהה באמת . מהירות חדות עם טווח תדרים - 2-
380KZ לפחות - אסביר אחכ מספרים זה לא הכל אך יש במכשירים מקצועים חשיבות .
דיינימיק הדרום של מפלצת
3. חיבור שכולם מכירים אות 6.3 הוא טוב ובחיבור למגבר מפלצת. איך שהוא יש פיצוי על ההבדל בין חיבור 6.3
לחיבור BAL
יש להבדיל בן שני חיבורים ואיך המערכת עובדת בעיקרון גל אחד מבטל את הגל השני
לא אכנס להסברים - BAL או כפי שידוע בשנות 80 הוא חיבור קנון 600 אום להעברת סאונד בכבלים ארוכים \
וסינון
רעשים אם רעש נקלט על + למשל אז הוא HOT אז הסיגנל בCOLD מבטל אותו עד כן תיאוריה וכמובן יש אדמה
מה שחשוב באמת הוא המעגל למשל SA-11 S1 יציאת BAL אמיתית או לצורך העניין מכשיר אחר בעל טופולוגיה
BAL ואם המגבר המקבל גם יש לו חיבור וטופולוגיה BAL FULYY
כאשר לא כל חיבור BAL הוא BAL אמיתי

לעניין שלנו HE 400I
מה אוזניה יחסית פשוטה עושה אצלי זה הלא קלאסה שלי - אך אכלתי את הכובע שלי כי לאחר מסורת ארוכה
מHD414 עד HD800 3 זוגות שכל אחת חותם צליל אחר/
T1 ועוד טובות אחרות . הופתעתי לטובה והיום אני מאזין להם ונהנה מאד האמת ממש לא רחוק מ תחלקו על זה
HD800 תלוי איזה מכשיר מחברים וכוכ וכוכו פשוט עשרה אחוז מ 800 עם צליל קרוב אמרתי קרוב אבל לא
באופן מוחלט כי 400 הן שוות ל 800 ממש לא אבל הם מדהימות וכל זה בגלל המגבר שלי החדש יחסית מאחזקת
מגברים עלית כמו LUXMAN 1PU חלום רטוב של הרבה חברי האתר ולי

טוב ככה המליץ לי בחור שבנה עבורי את הכבל הBAL עבור SONY Z1R עם מגבר SPL PHONITOR 2
עם כבל NEOTHC 3001
כאשר הכבל המסופק עם X1R מבלגן את הסאונד פשוט בלתי נסבל להאזנה למוסיקה שאני שומע - מה שלא אומר
שהוא
כזה רע מה שטוב יכול להיות לאחרים אז על זה אין טעם אחד תלוי מה הדרישות שלך

היה מבצע בחנות החברה באי בי 2019 דולר מיד קניתי החלפתי לכבל קרדאס והעולם נשמע אחרת לגמרי

6.3 הוא נשמע טוב כי יצאת המגבר שלי מתואמת למודול המקצועי שמקבל כל חיבור של מכשיר ביתי ויכול להפיק ממנו
סאונד מקצועי לחלוטין והתוצאה מטורפת
וגם חיבר הBAL שהוא אמיתי שמיועד לחיבור לציוד מקצועי וגם הפעלת אוזניות אלקטרוסטיות ....
או בחיבור BAL מיוחד שיתאים כי זה הפוך מהמקובל במקום זכר זה נקבה וגם חיבור הנכון למכשיר של + HOT

ברגע שמחברים BAL הסאונד שונה לחלוטין ההבדלים אולי אספר בפעם אחרת

תהנו
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

חייב להגיד שאני לא מאלו שמסתכלים נטו על גרף ומחליטים אם זה נשמע טוב או רע, אני כן מסתכל על גרפים ומדידות כמשהו להסתכל בוא לצד הסאונד עצמו, אבל אפילו לי כל ההודעה הזאת נשמעה כמו שיקוף של פוסט הזוי ב-Head-fi..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

HE400I עם כבל BAL משודרג + חיבור 6.3 רגיל

שליחה

HE400I עם שידרוג של כבל ורפידות
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ל Phonitor יש יתרון מוחץ על פני כל מגבר אוזניות אחר.

יש לו שני VU Meters. זה כמו חתולים שמשפרים כל דבר שנמצא לידם, המחוונים האלו מוסיפים המון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Catskinner כתב:ל Phonitor יש יתרון מוחץ על פני כל מגבר אוזניות אחר.

יש לו שני VU Meters. זה כמו חתולים שמשפרים כל דבר שנמצא לידם, המחוונים האלו מוסיפים המון.
...
·
זה יותר מתאים לאולפנים להשוות עוצמות וכוכ
אני כן משתמש בזה וגם יש כיול לכל המצבים של התצוגה
כי מתחת למכשיר יש
עוד 6 מצבים להשוות עוצמות כניסות זה מטורף

אך מעבר לכך הוא מדהים מדהים מפעיל את Z1R שלי פשוט חלום
היה ליP-1U לצערי לא יכלתי לשמוע עם הסוני מתאימות רק HD800 בלבד נסיתי אוזניות מכל הסוגים עליו
לא נשמע כמו 800 פשוט מושלם
והיה לי לא פחות 3 זוגות HD800 שכולם נמכרו אחרי ששמעתי את Z1R זה גם ללא כבל משודרג עדיין בתולות
חדשות
לא הלך לי עם לקסמן יצאת למדעתי עם מגברים פשוטים ממש בגרושים נשמעה טוב יותר

עד שהגיע אלי הפוניטור 2 ואז Z1R פתאום ידעתי מה ואיך כל הכיף הזה בהאזנה למוסיקה
מדהימות
המגבר הזה גם בחיבור 6.3 וגם חיבור BAL לא רואים אותו מקדימה נמצא ביציאות הPRO מאחורנית
זה המודל המקצועי שהתגלה במקרה על ידי אודיופילים בעולם
SPL שראו כי המגבר שלהם נדרש יצאו ורסיות קטנות יותר ללא כל מיני דברים שמענינים רק מהנדסים
שמו חויבור XLR מקדימה

קוראים לו X נראה כמו שלי אך הורידו דברים שלא צריך לבית

המכשיר עשה בית ספר ללקסמן הענקי הוא תוצרת גרמניה מקורי עולה בערך 1700 אירו בגרמניה או 2000 בארהב

איך שהוא מפעיל את HE400I אני נופל מהצליל של אוזניות ב219 דולר פשוט ככה לא מחפש יותר יש לי HD800
בעשירית המחיר בערך בלי כבלים שידרוג שהם חובה ל400 אחרת נשמעות בנינוני לחלוטין לשמוע אייל גולן \ה בסדר

אחרי שמחברים אותו לפוניטור 2 בחיבור BAL עם מקור טוב וי וי 400 אילו עפות

Amazish פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Sonyes
תודה רבה על המידע והזמן שהשקעת!
העלית פה נקודות רחבות ביותר גם מעבר לאוזניות. נקודות של סאונד וגלים ואנלוג [שאני אישית מאוד מאוד אוהב לשמוע באנלוג ללא שום המרה, ז"א מקור אנלוג ועד האוזניים].

אצטרך לקרוא שוב ושוב כדי לנסות להבין הכל. אבל אם הבנתי נכון אתה אוהב את ה400I אבל עם כבלים BAL איכותיים : ]

ה PHONITOR נראה לי כמו חלום של מגבר בגלל האפשרויות שהוא נותן. ולמעשה יכול לדמות את ההעדפה האישית של המאזין לגודל הבמה, זויות ה"רמקולים" שמול המאזין וכמות הקרוספיד....

לגבי הגברה ל400I ול PLANAR בכלל - אכן דרוש מגבר שיודע להזיז דרייברים מסוג זה בצורה יעילה. שוב, אני לא זוכר אם מדובר ב HIGH CURRENT או HIGH VOLTAGE....

שוב תודה ויופי של מגבר !

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

ברגע שאמרת כבל, אמרת הכל..

יש גבול לכמה אני יכול ליפול לתוך מושגי אודיופיליה, קניתי כבל ב$80 (Periapt שמיוצר בארה"ב בעבודת יד) ל-400i רק כי הכבל המקורי ארגונומית נוראי לגמרי. לא מפתיע אבל האוזניות לא נשמעו שונה אחרי שהחלפתי את הכבל, בדיוק אותו הדבר.. אין לי בעיה לשלם על כבל איכותי - שעשוי טוב מחומרים איכותיים.. אבל עד גבול מסויים, זה לא יהפוך אוזניות A לאוזניות B.

זה מזכיר לי אנשים שקונים כבלי חשמל של 1000$ למטר ומחברים את זה לתוך מפצל של דולר. כאילו החיווט בקיר גם עשוי סיבי זהב. אחת הדוגמאות המצחיקות לזה ראיתי עם IFI, באיזה Unboxing שעשו לאחד המוצרים שלהם (וממה שקראתי המוצרים שלהם סופר איכותיים והם מאוד מכובדים כחברה), אז iFi צירפה את המתאם הזה:

[img2=640x640]https://images.esellerpro.com/2485/I/291/4/PL11184.jpg[/img2]
כשהתיאוריה היא שאפשר להשתמש בכבלי החשמל היקרים שלך עם המוצר הספציפי הזה..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Amazish פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אני גם מאמין בגבול של איכות כבל ושלא צריך להגזים. אבל עוד לא שמעתי בעצמי את ההבדל בין balanced ל unbalanced. אז לא יכול לגבש דעה.
ארגונומית הכבל שמגיע עם ה400 סביר אבל משער שבטוח יש יותר נוחים

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש בהחלט הבדל בחווית השמיעה של ה H4XX בחיבור Balanced כנגד Unbalanced. זה קשור לכך שאהאוזניות הפלאנריות האלו אוהבות לקבל בעיטה באחוריים וזקוקות להגברה רצינית כדי להישמע טוב והרבה יותר קל להעביר את ההגברה הזו דרך כבל Balanced.

כמה לשלם עבור כבל כזה זו כבר שאלה אחרת. אני אישית לא בקטע של הוצאת כסף על כבלים, אבל אין לי בכיה עם אלו שכן עושים את זה. לדעתי אם כבר הגעת למצב שבו אתה חושב שכבלים באמת ישנו את האופי של המערכת אז הגיע הזמן להוסיף חתול כי הם משפרים כל דבר ואין דבר יותר טוב מחתול, חוץ אולי משני חתולים.

Amazish פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

מבדר : ]

צריך גם מגבר BALANCED....... יום אחד : ]

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

מפה לשם אני קורא ב Innerfidelity שחובבי האוזניות הסגורות יזכו לתוספת מבורכת להיצע בזכות ה Focal Elegia החדשות.

עיינתי בחדשות האחרונות שהם דיווחו מ RMAF אבל לצערי לא ראיתי שם שהם דיווחו על דברים שבאמת מעניינים אותי.

Amazish פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

חיצונית הן לא יפות כמו הפתוחות של FOCAL בעיני. אבל מאוד מענין יהיה להאזין

Amazish פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

?list=WL

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248

שליחה

IamEzio כתב:ברגע שאמרת כבל, אמרת הכל..

יש גבול לכמה אני יכול ליפול לתוך מושגי אודיופיליה, קניתי כבל ב$80 (Periapt שמיוצר בארה"ב בעבודת יד) ל-400i רק כי הכבל המקורי ארגונומית נוראי לגמרי. לא מפתיע אבל האוזניות לא נשמעו שונה אחרי שהחלפתי את הכבל, בדיוק אותו הדבר.. אין לי בעיה לשלם על כבל איכותי - שעשוי טוב מחומרים איכותיים.. אבל עד גבול מסויים, זה לא יהפוך אוזניות A לאוזניות B.
...
·

הוא משתמש בכבל מוגמי W2983 שזה לא כבל רע בכלל, אבל הכבלים של הייפיימן זה לא כבלים
של ביטס והם לא גרועים מבחינת איכות, הם אפילו מתפארים בכבלי ה-crystalline שלהם, שכמובן
הוא כבל סביר לא יותר אבל ממש לא גרוע. לכן מראש אין סיבה לצפות לאיזה "שינוי" מהותי.
בנוסף לזה שלא ממש מדובר באוזנייה שהיא היי-אנד ומניסיון הרבה יותר קשה להבחין בהבדלים
אלא אם מדובר בציוד קצה; כמו ה-Z1R ד"א שמאוד רגישה להגברה ומקור, וגם אם תיקח כבלים
עם מאפיינים\התנגדות מאוד שונים, בהחלט תבחין בהבדל.

ואני לא נכנס פה עכשיו לדיון של טוב יותר או טוב פחות. זה ממש לא הפואנטה.
היופי הוא בעיני המתבונן.

מבחינה ארגונומית הכבלים של הייפיימן הם די זוועה ללא ספק, לכן השקעה של 80 דולר
בכבל נוח יותר, ארגונומי יותר, ונעים יותר לשימוש זו בהחלט השקעה ראויה.
וזה שהלכת על כבל שמתחת לסליב ישנו כבל יפני OFC חביב ולא איזה *** מאלי
אקספרס ב-15 דולר זו גם החלטה מעולה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@Amazish
·גוטנברג עשה רבות כדי להוכיח לכולם שלא כל האודיופילים הם גברים לבנים משונים בגיל העמידה שחיים במערות

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248

שליחה

ד"א רוב חוות הדעת של אנשים ששמעו את הפוקל הסגורות ב-RMAF הן ממש לא מעודדות
בלשון המעטה...

מנגד קטלו שם לא מעט אוזניות שהיו אמורות להיות מבטיחות כמו ה-איטר 2, ה-ARYA של
הייפיימן, ה-JUDE 2 האלקטרוסטטיות עם תג המחיר הסביר מאוד יחד עם המגבר התואם..

מעניין...

Amazish פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

מי המתורמים כאן שמע את LCD X וישמח לכתוב איך התרשם?

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Amazish כתב:Sonyes
תודה רבה על המידע והזמן שהשקעת!
העלית פה נקודות רחבות ביותר גם מעבר לאוזניות. נקודות של סאונד וגלים ואנלוג [שאני אישית מאוד מאוד אוהב לשמוע באנלוג ללא שום המרה, ז"א מקור אנלוג ועד האוזניים].

אצטרך לקרוא שוב ושוב כדי לנסות להבין הכל. אבל אם הבנתי נכון אתה אוהב את ה400I אבל עם כבלים BAL איכותיים : ]

ה PHONITOR נראה לי כמו חלום של מגבר בגלל האפשרויות שהוא נותן. ולמעשה יכול לדמות את ההעדפה האישית של המאזין לגודל הבמה, זויות ה"רמקולים" שמול המאזין וכמות הקרוספיד....

לגבי הגברה ל400I ול PLANAR בכלל - אכן דרוש מגבר שיודע להזיז דרייברים מסוג זה בצורה יעילה. שוב, אני לא זוכר אם מדובר ב HIGH CURRENT או HIGH VOLTAGE....

שוב תודה ויופי של מגבר !
...
·

תודה לך לעשות סדר
בלי להכנס להסברים אנלוגים דיגיטלים אוכל למלא דפים שלמים של טופולוגות והסברים זה מפרך ומעייף בשורה תחתונה רוצים לשמוע מוסיקה

אז ככה HE400I היא מגיעה עם כבל כך כך גרוע קצר 1.5 מטר וגם ניסתי לחבר אותו למגבר שאין לי אותו כבר BCL
מקורי גרמני ומגבר החקוי שלו ומגבר טופ קלאס דנון 2000 עם זרם אדיר וגם עם הפרה שלי דנון ששתול בתוכו מגבר אוזניות לא מבייש גם מגבר ב5000 שקלים בלי בעיה כן כן אלו שיושבים בתוך מכשרים מלפני שנים שמו בהם מגברי אוזינות בעיקר 4580 או ממש מגברים יעודים שאז האמינו שיכולים לדחוף עד 1000 אום היום המצב שונה

400 היא אוזניה עם סאונד שצריך לאהוב ואם יש לך סנהיי\זר מסדרות 660-800 תוכל להעריך נכון יותר
היו לי אוזניות מסוגים שונים של בייר אודיו טכניקה וגם היום מחזיק W1000X יותר עבור הפוזה בו נודה עץ ויפני ושאר
גינוני טקס

400 היא עולם אחר נחשפתי בגלל המלצה של בחור שמבין שבנה לי את הכבל Z1R שעליה אני בנתים לא מדבר
היות שצריך עוד סכום השווה למחיר האוזניה ומעבר לכך השקעה בכדי שישמע טופ קלאס אמיתי המשאיר אחרות לאנחות
ועדיין יש לומר כי Z1R סגורה ו800 פתוחה
עם כל זה כדי באמת להפיק תועלת כי האזנה היא עניין של מסע לתוך המוסיקה כדי לשמוע ולהנות ולא לחפש את הצלילים
אז אין הנאה ואין בטיח .

כל התיאוריות וכוכ טובים על הנייר אבל היות שניסיתי את כולם BAL הוא הדרך להפעיל אוזניותצ איכותיות
ויש לכך כמה הסברים

ההסבר כי נועד לעביר למרחק ללא נפילה וכוכ זה ממש לא לעניין

הסבר טכני הפרדת האדמה מגוף האוזניה כאשר +- מחוברים
חם הוא +
קר הוא -
אדמה היא אדמה
בכך שאנחנו נותנים ל+- של האוזניה את ההגברה נכונה שלמעשה זה ממש עושה הבדל

שני סוגי הצליל שונים זה מזה בכך שנגדיר וירטואלית כי RCA TRS 6.3 הרגיל הוא הצליל ה"ערס"
הBAL הוא הצליל התרבותי

איך זה נשמע ה6.3 הוא עם אדמה משותפת לדרייברים נשמע אגרסיבי לוהט דינמי מאד יותר מכונס יותר תוקפני
חיבר הBAL האמיתי חוזר ואומר אמיתי הוא צליל רגוע מפורט רחב עמוק ביותר שליטה טובה יותר על דיאגפרמה של
הדרייבר או הזרם יותר טוב לפלנטרי או אלקטורוסטי לכן החיבורים הם שונים באוקלטרוסטטי לדוגמאת סטאקס חיבור
כמו שהיה פעם נקרא 5 פינים פילפס עדיין קיים אצלהם מעולם האודיו האירופאי נעלם ממזמן תוכלו לראותו במכשירים ישנים של פילפס טלפונקן גורונג וכו

כמו רמקול טוב גם אוזניה טובה זקוקה להרבה הרבה עוצמה עוצמה = זרם לזמן קצר שמניב פיק מכת תוף למשל או פיק של עליה לטון גבוהה של זמרת אופרה .

לשם כך יש הסברים כאן באתר בעולם כולו על כך מה ומי ומו אפשר בקלות למצוא

אבל לעניין הסאונד שכולם אומרים אין הבדלים כוכו
כדי לקבל סאונד איכותי בBAL חייבים להתקיים מספר דברים יסודים שבלעדהם אין ולא יהיה סאונד טוב שכבר 6.3 עדיףמ עליו כי הבלאס לא נכון או לא אמיתי .
צריך לזכור לא כל חיבור XLR הוא באלנס אמיתי .

צריך מקור שהוא מוצאי במוצא עם שנאים מבדלים קטנים היום בעבר סוני הכניסה שנאים גדולים בקומפט דיסקים שלה
CDP-X7ESD
אבל בהי אנד שלה SCD-1 היה לי בעבר היה חיבור XLR אבל זה היה תיכמון ענקי
לא בעיה לחבר כל חיבור SE יצאה בלי אדמה נפרדת לעשות XLR האם זה בלאנס אז שלא

כאשר המקור הוא XLR FULLY BAL אמיתי
המגבר מקבל סיגנל אמיתי FULLY BAL מהכניסה עד היצאה בקשר לפוניטור ברגע שאתה מפעיל את פונקציה
הדמיה לרמקולים השרשרת נשברת ואין BAL אך ורק האוזניה מופעלת BAL אמיתי 4 מגברים שניים לכל דרייבר זה
BAL אמיתי

בהנחה שהכל דיירקט כמו שאני מאזין בפועל רוב הזמן הוא BAL בכל השרשרת מקור מגבר חיבור המגבר בBAL לאוזנייה המקבלת חיבור שכל דרייבר מופעל על ידי מגבר אחד שהמוצא שלו +הולך +דרייבר + - הולך ל - של הדרייבר
ואדמה צפה מחוברת לגוף המכלול

סוני עשו את זה בכבל שלה שיש לי אותו שתוכנן עבור סידרת הZ- שיתוך של סוני וקימבר כבלים

מסובך אך לא

אז מה אנחנו מרווחים זה שאלה קשה לענות תלוי מה אתה מחפש אם אתה מאזין כמוני למוסיקה קלאסית או מוסיקה
שרק לאחרונה נכנסתי לתוכה שהיתה לי בראש אחרונית של שנים
גאז איכותי של דיוק אליגנטון וכל מה שמסביב
אז
להפתעתכם ההקלטות הם עולות בכל פרמטר על ההקלטות החדשות 24/192 DSD ושאר שטויות כן כן שטויות \
מקור טוב אפילו תקליט עובר את כולם שלא נדבר כן על סידי איכותי
טוב מכל קובץ שמחובר למחשב שמוזרם כוכו
פשוט לא מכירם איכות אחרת אומרים אוי אוי איזה סאונד אך יש חידושים שבהקלטות הישנות יש יותר מידע על סרט אנלוגי מהקלטות דיגיטליות אפילו בריזולוציה גבוהה כי למהנדסים רבים אין מיומניות של אוזן תלת מימידת
וזה לא ניבחן כמה חזק הבאז למשל .

טוב נו עייפתי אותכם במשהוא שממש לא התכחוונת לקרא כנראה

לסיכום

מי ששומע מוסיקה קלה רוק טרנס רחמנא לצלן ושאר נקישות פטיש על הראש שלי מספיק מגבר רגיל עם חיבור 6.3
מי ששומע מוסיקה כמוני המון שעות ביום עם חיבה נרחבת להקלטות משנות -50-60-70

ימצא כי הBAL האמיתי זהו הכנסת מימד חדש לעומק צורה גובהה רוחב במה הפרדה בין הכלים
הפרדה בין השכבות של התיזמורת למשל
שורת הוויולות לבין שורת הצלים לשורת הקונטרבסים המרוכזים בערך באיזור אחד .

כאן נכנס הבאלנס האמיתי לפעולה כל יותר רגוע תמונת סטראו רחבה עמוקה גובה ככה שניתן בהחלט למקם
כלים במיקום הישבה שלהם

אבל למוסיקה פשוטה אין מה להשקיע ולטרוח כי ממלא לא שומעים את ההבדל לפחות אני עם אוזן מיומנת ביותר .

המקור הוא העיקר כשהוא מוקלט טוב עם מכשיר היודע להוציא מהקלטה את המיטב וטופולוגיה FULY BAL
עם מגבר FULLY BAL מהכניסה עד היציאה עם 4 מגברים בכניסה 4 ביציאה הנותנים את הבאלנס
עם חיבור נכון לאוזניות חשוב שחם של המגבר ביצאת היה זהה ומדוייק לחיבור ה+ של הדרייבר חובה
זה קריטי בתיפקוד נכון של הדרייבר ולא משנה איזה סוג פלנטרי אלקלטרוסטטי או דינמי

ההנאה לא פחות מקסומה אם הכל מסוכרן נכון טופ קלאס פשוט חלום
לצערי לא יכולתי לבדוק את HD800 כל 3 הזוגות שהיו לי בBAL ממקורות זרים מסתבר שיש הבדל בסאונד מורגש .

עכשו אני עם SONY Z1R + HE400I מחובר אצלי בשני חיבורים גם 6.3 וגם BAL פעם בוחר ככה ופעם בוחר ככה 4

שבת שלום קוראים נכבדים

SONY ES

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”