·זכור לי שבאחד הגילגולים שלו היה גם jjizmo או משהו בסגנון,itay123 כתב:Sexter =CUTANDPASTE=Reckuf=BARBIE
בין לבין הנוכחי עוד "חגג" ביוזרים נוספים....
חיים זירקין וכו'

·זכור לי שבאחד הגילגולים שלו היה גם jjizmo או משהו בסגנון,itay123 כתב:Sexter =CUTANDPASTE=Reckuf=BARBIE
בין לבין הנוכחי עוד "חגג" ביוזרים נוספים....
·לא מבין את ההגיון של "הטרולים" ליצור וויכוחים מיותרים "לחרב" שרשורים ולקבל "הרחקה"FastandFurious כתב:·זכור לי שבאחד הגילגולים שלו היה גם jjizmo או משהו בסגנון,......
חיים זירקין וכו'...

·העניין פה לא ציניות, אחרת אני היתי מורחק מזמן, הבעיה שהוא אומר דברים נכונים ותוך כדי, בכוונה, דוחף דברים שהם בעליל לא נכונים אבל כיוון שזה נראה לגיטימי, כי רוב התוכן נכון, אז אנשים שלא מכירים מספיק, נופלים בפח הזה. זה יותר מסוכן מאחד שלא מבין כלום, זה מישהו אשר בכוונה יוצר הטעיות.avihuli כתב:אם אכן זה הוא ולדעתי כן כי סגנון הכתיבה קשה לשנות...
מה שמוזר הוא שבחלק מהשרשורים הבחור הפגין ידע ובקיאות וחבל שזה מוסט למקומות פחות טובים.
דווקא צריך וחשוב שגם כאלה שכותבים בצורה צינית רבתי יהיו לעיתים חלק מן הנופך שקיים פה בפורום....

תראה, היום הסאב הנוכחי "מתחבא" מאחורי הספה (בדיוק כמו אצלך). בדירה החדשהnirmv כתב:pb16 זה לא סאב הגיוני לסלון ישראלי. אומר בתור אחד שיש לו pb12+. הסאונד ברמה הכי גבוהה שיש אבל הגודל - לא הגיוני...
אל תקנה לפני שתראה אותו בפועל בסלון של מישהו (בטח לא מספיק לראות אותו ביוטיוב).
אם מדובר בחדר קולנוע יעודי אז אל תחשוב פעמיים....

·היי ציינת שהחלל שלך הוא בערך 56 מטר,HDMI כתב:שאלה ?
חלל בערך 56 מטר, רסיבר ימהה 3070
גם שאלה האם הרסיבר יתמוך ברמת כיול ? כלומר האם יהיה קשה יותר עד בלתי אפשרי לכייל 2 ? קראתי בפורום שזה סיפור לא פשוט לכוון 2 סאבים, ובסוף נשארים עם סאב אחד כי התוצאות טובות יותר
תודה...
תראה את התוכנית, ותגיד מה אתה חושב ?FastandFurious כתב:
·היי ציינת שהחלל שלך הוא בערך 56 מטר,......
אני מעריך שאתה מדבר על גודל החלל כולל
מפתח הבית מטבח ומבואת החדרים?
חשוב שבנוסף תציין את גודל הסלון/חלל האזנה הספציפי.
אצלי גם יש חלל מאוד גדול וכמובן שצריך להתחשב
בכל גודל החלל שהסב אמור לעבוד בו
פשוט חשוב לי להבין נטו את החלל המיועד
של חלל האזנה שלך, כלומר חלל האזנה נטו...
תודה רבה, אקח לתושמת ליביitay123 כתב:מה שמשנה (בעיקר ) בכדי להגיע לדיוק ומקסימום פוטנציאל, גודל ונפח עשיר, זה האזור האזנה הראשי, אזור ה "sweet".
לא מעניין מה קורה במטבח או בממ"ד או בשאר אזורי הבית.
מערכת כיול איכותית תדע לאזן ולהביא את ה פאנץ המיוחל בסרטי קולנוע כמה שיותר קרוב אליך.
לדעתי ה sb16 אפילו בודד יעשה אצלך עבודה פצצה, במיקום נכון.
תנסה עם הסאב הקיים ראשית לפני שאתה מבצע רכישות שאולי מיותרות.
יש לך סאב מעולה אגב.
...