פורום אודיו, לאן?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

ארמה אתה מכניס משמעויות שהם פרשנויות אישיות שלך.
גם בדוגמאות שנתת (השניה למשל) מרטין ממליץ על מוצרים שלדעתו מתאימים בלי קשר אם היבואנים שלהם מפרסמים כאן או לא.
אנחנו ממליצים על מוצרים שלדעתנו מתאימים לשואל בין אם הם מפורסמים כאן או לא. אם מוצר מפורסם פה ואנחנו חושבים שהוא לא מתאים לשואל אז לא נמליץ עליו.

כתבת "אנני רואה בכך פסול כאשר בעל אתר מסחרי מפנה \ ממליץ ללקוחות על חנות שמפרסמת אצלו ומפרנסת אותו" זה בסדר מבחינתך כי אתה סוחר וחושב כמו סוחר אבל זה לא בסדר מבחינתנו ואנחנו לא נוהגים כך.
ליאור

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #42 

אמיר.

אני חושב שאתה דווקה קיבלת כאן את אחת הכתבות הכי מפרגנות שהפורום ידע עד היום , ולא בגלל שאתה מפרסם כאן , אלה בגלל שבאת לכאן {אלי} עם סחורה טובה ואהבתי את התוצאה , אי לכך ובהתאם לזאת אינני חושב שמרטין ממליץ על מוצר זה או אחר מפי שהם מפרסמים אצלינו .

נניח עכשיו טופ אודיו מפרסמים באתר , האם יצא לך לראות המלצות מרובות על הציוד שהם מיבאים?
האם פיתאום מדברים יותר על B&W?

אני יכול להגיד לך בביטחון שלא , הכל כרגיל .
אני מכיר את מרטין ועופר מספיק טוב בכדי להגיד באופן חד משמעי שבקטע הזה אין הוגנים מהם ואין אדם שיכול להגיד אחרת.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 232

שליחה #43 

ליאור
תראה , לא אכנס אתך לויכוח, אך כשאני רואה באתר דף הבית באנר פרסמי לרמקול X ובאותו היום המלצה לרכוש את הרמקול X בשירשור של חבר פורום המבקש המלצה לרמקול עד 12,000 שח(ולא חסרים רמקולים איכותיים במחירים הללו ), זה מראה על מגמה ברורה , וגם אם היה זה
בתמימות דעים ואני מאמין לך (מאחר ואני רואה כמה האתר הזה שומר על רמה מקצועית
ללא רבב) וגם למרטין , אבל איך רואה את זה הצופה מהצד? אני כצפה מהצד היתי מצפה לראות
המלצה על כמה חברות והמלצה ללכת לשמוע ולהשוות ותרתי משמע כמדובר ברמקול ב 12K, לזה היתי מצפה, וגם אתה!, ואני מדבר על הקישור הריאשון שבמפורש יש בו המלצה והכוונה ברורה!

נמר ידידי

אתה לא מבין, אין לי טענות ומעננות כלפי אף אחד , כל מה שאמרתי זה שמי שמפרסם
במאות דולרים באתר , לגיטימי שבעל האתר יכוון את הפונה לספונסר שלו, זה הכל!

ליאור טוען שלא , ואני טוען ומוכיח לו שכן.

אמיר
נערך לאחרונה על ידי arama-audio ב 02/05/2007 1:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמיר ארמה יבואן "ארמה אודיו" www.arama-audio.com

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #44 

ואני עוד חשבתי לעצמי שאת כל ההודעות האלה רשם ילדיעפים :roll:
תחליפו תמונות :x

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #45 

במקום שנחליף שים אחת גם אתה. :wink:

ככה נשפר את הקליטה שלנו על סיגנון הכתיבה של כל אחד.

יש כאן כמה שאני מזהה אותם מיד אפילו בלי להיסתכל על התמונה. :)

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #46 

אמיר ארמה
מעניין למה אתה בוחר להתעלם ממה שכתבתי לך
בליבי זה מעלה תהיות :oops:

אני מציע שתנסה אותנו
תפרסם אצלנו באתר ואני מבטיח שאף אחד לא ימליץ על המוצרים שלך , רק למען ההגינות
מה אתה אומר
מתאים ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

ארמה אתה לא מוכיח לי כלום, זה שיש באתר באנר לא אומר שאנחנו לא יכולים להמליץ על אותו הרמקול במידה והוא מתאים לצרכי הקורא.

אתה לא "צופה מהצד", אתה סוחר בעל אינטרסים שמין הסתם רוצה מאוד שימליצו על מוצריו ולזה אתה מצפה.
אנחנו מעולם לא הבטחנו למי שמפרסם אצלנו שנמליץ דווקא על מוצריו בדיוק באותה המידה שלא הבטחנו לכאלו שלא מפרסמים אצלנו.
ליאור

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290

שליחה #48 

לעורכי האתר וותיקיו,

לא חייבים להגיב\להתגונן על כל שרבוט של עוסק בתחום.
אני בתור משתמש חדש אצלכם אך בעל נסיון\הבנה כלשהיא בתחום+הגיון בריא יכול להבין מה קורה כאן לבד...
כבר תוך כמה THREAD-ים רואים שאתם מאד מקפידים על "טוהר המידות" באתר, שזה מבורך. ולכן לא צריך *כל פעם*
להכנס לוויכוח מחדש - פשוט תפנה לTHREAD ישן ו"תעקר" את הויכוח (אולי יש שיטות טובות יותר שאתה מעדיף), אבל העיקר זה ל"רדת" מהנושא הטפל.
כנ"ל לגבי נמר והכבלים - זהו נושא שכנראה לעולם לא יוסכם עליו, קראתי עליו גם במספיק אתרים אחרים בעולם. וגם שם אפילו כאשר כותב מומחה אמיתי(*) שעבד בחברות ענק ופיתח מגברים,כיום איש מפתח בחברה שמפתחת מגברים מדהימים ולפי קורות חייו המקצועיים הוא תותח - עדיין כל "זב חוטם" כותב עליו שהוא מלא ב-BS כאשר הוא כותב על כבלים וגם *מסביר* למה הם יכולים להיות טובים יותר\שונים ולא רק "אני שמעתי ואתה לא".
אבל ההבדל הוא בגישה - שם המומחה ענה להם פעם אחת \ שלח אותם לראות את הקו"ח שלו + מנהל האתר התנצל בפניו על עזות המצח של המגיבים - אחרי 5 תגובות בערך.

כאן הסאגה נמשכת לאורך 26 דפים שלמים בהם כולם מזלזלים בכולם - ואני מבזבז את הזמן שלי במקום ללמוד קצת מהנסיון של נמר או חברים אחרים בעלי נסיון - זו הסיבה (לעניות דעתי) שהרמה\עניין יורדים.
אנשים באים לכאן ללמוד מנסיונם של אחרים ולא לשמוע "למי יש יותר גדול" (לפחות אני), ואין זה אומר שאי אפשר להשתעשע קצת - אבל ברוח טובה ובלי להעליב אף אחד.
ההנהלה\ותיקים - אולי כדי שכולם בפרופיל שלהם יעדכנו רשימת ציוד ויספרו על נסיונם המקצועי\אישי בתחום הנוגע (או לפחות אלא הטוענים למומחיות\ברות סמכא בנושא).
להיפך - כדאי שכולם *יכירו* את כולם (נסיונם והבנתם) - בדרך זו ימנע מראש אי-כבוד לבעלי ידע (אין צורך שלכולם יהיה אותו ICON).

(*) - אנני מכיר את נסיונו של נמר מלבד היותו איש הגברה במקצועו ואין הערה זו באה להעיד על מקצועיותו\או לא.

אשמח אם תשוכפל התגובה לTHREAD הכבלים\נחשים ואולי נצא כבר לדרך חדשה...

ליאור.
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #49 

ליאור ,אמרת , "מתאים לצרכי הקונה" ,מאיפא אתה יודע שדווקא חברת X היא המתאימה לו מתוך עשרות רמקולים
עד 12K שבטוחני שלא שמעת את כולם... הית אצלו בבית? שמעת את הסט שלו ואתה מכיר את ההגברה שלו ואת האקוסטיקה שלו בבית ועל סמך זה אתם ממליצים שזה הרמקול
האולטימטיבי המתאים לו ושום רמקול אחר לא היה מתאים?כן..זה ממש מקצועי וניטרלי ,אתה יודע מה, צא מזה אתה צודק....

לגבי הצפה מהצד , לא התכוונתי לעצמי, אלא לחברים , ולא חסרים כאן כאלה. יש כאן הרבה חברים שצופים באתר חוץ ממני ומושפעים מהמלצותיכם ,וכשיש מבחר גדול בשוק ההמלצה אננה אמורה להיות חד משמעית על ידי אתר שמתימר להיות אוביקטיבי...לא?

אייל

לא התעלמתי ממה שכתבת ועניתי לך , פשוט חזור דף אחורה ותראה.

אמיר
נערך לאחרונה על ידי arama-audio ב 02/05/2007 8:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #50 

שלום לכם
שום רמקול או מגבר לא שווה עשירית ממה שהוא שווה בעיקר בארץ
המחירים פה מטורפים ברמות שאין לאנשים מושג.
את כל המערכת שלי הבאתי מחו"ל לקח לי זמן וכמה נסיעות אבל בסוף זה השתלם
בארץ הייתי משלם פי שלוש אים לא יותר
בחנויות בארץ ממליץ המוכר על המוצר שיש לו רווח הכי גדול ללא קשר לטיב או איכות.
בפורום הזה כבר מזמן הבנתי מזמן שרוב החברים פה סוחרים אבל זה לא משנה כי מי שיודע מה הוא רוצה לא צריך דעה של סוחר שימליץ לו על מוצר בשביל המכירה נטו.
לילה טוב לכם סיימתי משמרת לילה.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #51 

נמר עם תמונה של עפים, אלוני כותב הודעות עם סימני פיסוק, מה קורה פה?!...

רבותיי, לא קצת הגזמנו עם ההתלהמויות? עם הפסילות ההדדיות? הפוסל במומו פוסל! וואו, כמה זמן שרציתי להגיד את הביטוי הזה... :D

נמר, אני זוכר שהמון זמן פסלת כמעט לחלוטין רמקולים מדפיים, ולאחרונה עלתה (ועדיין עולה) סקירה יפהפיה של מדפיים שאני חושב שקצת שינתה את דעתך. זוכר מי כתב את הסקירה?

אני לא אומר שעכשיו הפכת לחסיד נלהב של מדפיים, בדיוק כמו שאני לא אומר שאתה מתלהם - לקחתי אותך אך ורק כדוגמא למישהו ששינה קצת את דעתו בעיקבות ניסיון שצבר, וקצת יותר פתיחות שגילה. אז למה לפסול דעות של אנשים? זה לא סוג של סגירות?

אמנם לא נעים לקרוא את טון ההתבטאויות פה בזמן האחרון, אבל לגבי התוכן - שוב אני אומר, אני לומד פה כל יום דבר חדש, ונהנה מהוויכוחים האינסופיים האלה לגבי ההבדלים בין מגברים/קדם/כבלים, גם אם אף אחד לא זז מילימטר בדעתו. בלי הוודואיסטים ובלי הטכנוקרטים לא יהיה פה פורום! בלי הוויכוחים ביניהם יהיו פה רק הודעות "התחדשתי"!
Silence speaks louder than words

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #52 

אמיר, אף אחד לא שמע את כל הרמקולים עד 12K ש"ח. אפילו לא אתה. אז הוא לא יכול להמליץ? :roll:

לגבי הפורום - כמו בחיים יש תקופות של עליות וירידות גם בפורומים.
מעבר לזה, התחום של אודיו דו-ערצי הוא תחום נישה לא רק באתר אלא בכלל. למעשה באתר יש לו מקום יותר מרכזי יחסית מאשר בעולם "החיצוני".

ל"נורמליים" פלזמה, וקולנוע ביתי זה חדשות ישנות, HTPC זה מה שהולך עכשיו.

אני באופן אוטומטי מפלטר את רוב השירשורים הארוכים וההתנצחויות. מי שנהנה מזה או מרגיש שזה תורם לו, לבריאות.
רק להשתדל לא לקחת ללב את הדברים. זה לא בריא (U)

עדיין אני נשאר בפורום עם כמות של אינפורמציה מעניינת ושירשורים מועילים.

התרומה העיקרית להתפחות הפורום יכולה להוא מחבריו וממנהל הפורום, דרך דחיפה וסקירה של ציוד חדש. הודעות קניה ושידרוגים. אני לא יודע למה זה קורה בזמן האחרון פחות.
או שלאנשים נגמר הכסף, או שלכולנו יש מערכת מושלמת (ברור), או שלאנשים לא נעים לשתף מידע.
אין לי מושג למה, אבל אם כל מי שכותב ביקורת על ציוד יזכה לסקילה, זה כנראה לא יעזור. לדעתי יש מספיק תגובות מפרגנות ומספיק התיחסות ענינית, כך שיש טעם להשקיע בכיוון הזה.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #53 

amitbak כתב: בפורום הזה כבר מזמן הבנתי מזמן שרוב החברים פה סוחרים אבל זה לא משנה כי מי שיודע מה הוא רוצה לא צריך דעה של סוחר שימליץ לו על מוצר בשביל המכירה נטו.
לילה טוב לכם סיימתי משמרת לילה.
...
כל מי שסוחר מסומן בסימן ברור של "עוסק בתחום" מתחת לכינוי שלו.
אם ידוע לך על סוחר שלא מסומן ככזה, אתה מוזמן לדווח לנו.
ליאור

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #54 

בעז, החמצת את הנקודה. בוודאי שהוא יכול להמליץ ,וזה לגיטימי להמליץ על חברה שהיא הספונסרית שלו ואין לי בעייה עם זה.

פשוט , החברה מההנהלה כאן טענו שאין קשר לחברה הספונסרית ושההמלצה עיי הנהלת האתר היא אובייקטיבית לגמרי נטולת אינטרסים מסחריים ואם זה כך ,היה יותר נכון ולויאלי במסגרת המדיניות הזו להמליץ
לחבר הפורום לשמוע כמה אופציות במחירים הללו , לא?

אם אתה (בעז) ממליץ על רמקול מסויים זה בסדר מאחר ואתה חבר בפורום ואתה לא
צריך לתת דין וחשבון לאף אחד. אבל אם לאתר יש מדיניות לייצג את כל היבואנים בצורה שווה ונטולת אינטרסים אז או שאתה ממליץ ללקוח לשמוע אצל כל היבואנים שיש להם רמקולים במחיר הזה או שבכלל לא.

ככה בכל אופו אני חושב, ובזה אני ממצא את הנושא.

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #55 

ואם אותו אדם אינו מעוניין ברמקול שאינו בהיר ... האם לצמצם לו את הבחירה מראש או עדיין להגיד לו ללכת לשמוע מוצרים שיתאימו לו?

נניח אופרה , סונוס פאבר , ארום קנטוס וכ"ו.

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #56 

ארמה, אנחנו לא ממליצים על כל המוצרים באופן שווה וסוחף באופן אוטומטי, לא יודע היכן הבנת את זה.
אנחנו ממליצים על מוצרים ששמענו וראינו במו עיננו, לא נמליץ על מוצר שלא בדקנו אותו אישית.
ואם כבר נטפלת ל-PMC אז מרטין ממליץ על הרמקולים האלו (ששמע ואהב) כבר שנים, עוד בימי פורום תפוז והרבה לפני שסמארטק מייבאים אותם ארצה.
כך שה"הוכחה" שלך לא ממש מחזיקה מים.
ליאור

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #57 

סלח לי ליאור

רגע, תגיד לי , ואם שמעת רק רמקול אחד בשנה ב 12K , אז כל מי שישאל על רמקול בתקציב הזה תהיה אותה המלצה חזור והמלץ במשך שנה רק מכוון ששמעת רמקול אחד במחיר כזה?....

גם אם לא שמעת רמקולים מסויימים כי היבואן רחוק ממך או שפשוט לא יצא לך לשמוע אחרים ,בתור מנהל אוביקטיבי היה ראוי להוסיף אחרי המלצתך החמה, שיש עוד כמה אפשרויות בטווח המחירים הללו
שלא שמעת ושאתה ממליץ ללקוח למצות את כל האפשרויות בתקציב שלו לפני החלטה!
ואתה מכיר ויודע מי מיבא מה ובכמה. , לזה אני מצפה!

והקטע עם PMC היה רק בתור דוגמא .
נערך לאחרונה על ידי arama-audio ב 02/05/2007 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #58 

אמיר,

אני אסדר לך את העניינים פשוט מאוד:

1. אנחנו אתר פרטי, אנחנו יכולים להמליץ על מה שרק בא לנו
2. זכותך לחשוב מה שבא לך על ההמלצות של מרטין או כל אחד אחר
3. זכותם של אחרים לחשוב מה שבא להם לגבי ההגינות של ההמלצות של כל אחד
4. המטרה שלנו היא לא לגרום לך או ליבואן או סוחר אחר למכור כל דבר אחר, אלא להנות מהתחביב הזה
5. אנחנו לא מפרסמים ביד 2 או בכל מקום אחר, כי זה לא מתאים לנו כרגע.
6. צר לי שמשעמם לך בפורומי האודיו, יש בנענע ובתפוז ובפורומים אחרים מקומות שיעשעו אותך יותר
7. אני או מרטין לא צריכים להצדק כלפיך על המלצות כלשהן, זה אתר פרטי - לא מתאימות לך ההמלצות שלנו, תפתח אתר ותמליץ על המוצרים שלך.
8. אף אחד לא מכריח אותך לכתוב או לקרוא בפורומים, להשתתף בתערוכה או לפרסם כאן. זה ממש לא יכאב לי אם לא יקרו אף אחד מהדברים הללו.

המסחריות של האתר לא מתבטאת בצורך או רצון להרוויח מפרסום אלא להחזיק שרתים שהם יקרים למדי. יש לנו חברה שמנהלת את הפרסום, מקבלת % מהאתר ומעבירה את שאר הכסף לחברה אחרת אשר מנהלת את הכספים של האתר (חובות וזכויות). לא אני, לא מרטין ולא חיים מעולם הרווחנו אגורה שחוקה מהאתר.

ממש לא מזיז לי מי מפרסם כאן, מה הוא מפרסם (מצידי שזה יהיה ויאגרה). היטאצ'י פורסמו כאן הרבה מאוד זמן ולא זכור לי שאני או מרטין מעולם המלצנו עליהם.

לגבי הדרדרות בפורומים, לצערי ההדרדרות הזו מתבטאת במידה רבה בכך שאנשים מתווכחים בשביל להתווכח או בשביל האגו ולא בכדי לשכנע מישהו או בשביל להגיע למסקנות כלשהן. צר לי מאוד על כך, זה ממש לא היה המטרה שלשמה הקמנו את הפורום הזה.

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #59 

.מסכים עם כל מה שאמרת במיוחד בסעיף 1 וזה למעשה מה שאני אמרתי מלכתחילה!
ואין לי בכלל בעייה עם זה להיפך זה לגטימי. (לעורך ואחראי הקטגוריה היה ומכאן התחיל הויכוח).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #60 

ארמה,

אל תיתמם לי. מה שכתבת היה בנימה אחרת לחלוטין ומבחינה חוקית מה שכתבת הוא עילה לתביעה על לשון הרע והוצאת דיבה (וזה אחרי התייעצות עם עו"ד).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”