@JohnDue
·משום מה נאלצתי להתקין את הקובץ ZIP של ההרחבה תחת ספריית הADDON ורק כך הצלחתי להתקין את PRIMAEVAL
כשאני יוצר מקור ומנסה אני לא מצליח ...לחצן האישור לא מתאקטב ושם הרשימה נעלם...מןזר..
לגבי ערוץ 12 שאין לך EPG טבעי...אני עשיתי כך ואין לי שום בעיה
נכנסתי לעידן+ הגדרות / יצירת קבצים לטלויזיה חיה/ הגדרת SIMPLE CLIENT לשימוש בקבצי עידן
ושיניתי את המקור של הM3U כמו שכתבת ואין לי שום בעיה כל הEPG מוצג..
לגבי הרשימה גם עידן+ כביכול "לא חוקי" ואנחנו צריכים להתקבן...
מה שאני ניסיתי להבין זה שאם אני רוצה לעשות רשימת M3U הכוללת את עידן+ ותחנות נוספות מהעולם המשודרות דרך ההרחבות וידאו שלהן...שלמעשה רובן חוקיות ומשודרות ברשת בדרך כזו או אחרת..
.אבל ללא ההרחבה שהדרכת של ה- PVR מ PRIMAEVL אין אפשרות ליצור רשימה עצמאית שתרוץ בM3U תחת SIMPLE PVR
חייב להתקין גם את ההרחבה שאמרת בגלל שהיא יוצרת קישור פלאגין לתחנות שמשודרות תחת ההרחבות הוידיאו שלהן.
כך זה נראה
אני מקווה שהבנתי מימך נכון לגבי KODI18 ששם ניתן לשלוף את הלינקים באופן ישיר...דבר שיקל על האפשרות ליצור רשימת ערוצים עצמאית לחלוטין שתרוץ ללא תוספות מיוחדות וקונפיגרציות כלשהן
נראה שזה יהיה דבר שיקל על כל משתמש שירצה לצפות בשידורים מכל העולם, תחת רשימה אחת..
EPG? זה לא בעיה דרך הWEBGRABER אני יוצר רשימת XML אחת הכוללת את עידן פלוס ורוב התחנות מכל העולם ...
ו....שאפו על המאמץ שלך אני על הדרך ניסיתי להרחיב את הידע ולא חלילה שישמע כאילו יש לי טענות חס ושלום..
אחלה ערב
תודה