נושא ה- ARC והסיוע של רועי מחנות crossover
@acker16
היי לכולם .. חדש פה ..
קראתי את השירשור וטרם שאבצע את עדכון התכנה כמו שהציע רועי מקרוסאובר רציתי רק לדעת אולי אני לא מבצע את החיבורים כמו שצריך למרות שאני קצת מבין וזה כבר עבד פעם אחת (יש מצב שהיתה הפסקת חשמל אבל זה לא בטוח ).
התוכנה של הרסיבר שלי מועדכנת על ידי דרך usb ולא דרך הרשת ..
יש לי טלויזיה LGOLED65B7Y והרסיבר המחובר אליה הוא ymaha rx-a840
לרסיבר מחוברים פייברבוקס של הוט, סטרימר, dvd שהאמת לא בשימוש ומחשב .. כולם ב - hdmi
יציאת הרסיבר המחוברת לטלויזיה - hdmi out 1 עליו מופיע הכיתוב ARC
כניסת טלויזיה ל - hdmi 2 arc
הכבל כמובן hdmi 2.0 תומך ethernet מהיר 10.2 gbps
בטלויזיה הפיצ'ר של simplink hdmi cec מופעל כי אחרת ה - ARC לא פועל (כך כתוב בעזרה המופיעה בטלויזיה).
השמע המופק הוא hdmi arc /אופטי ..
במגבר הופעל HDMI CONTROL כאשר כמובן ARC על "ON" וגם סינכרון על "ON" לא נגעתי בהגדרות המגבר המקוריות כך ש - AV4 היא ה - AUDIO IN שבשימוש ה - ARC וכמובן לא חיברתי לפורט שלה כלום.
הכל עבד יפה ... ברגע שהייתי פותח אפליקציה בסמרט ההופכת בעצם את הטלויזיה ל - SORCE כמו יוטיוב, נטפליקס או ספוטיפיי המגבר היה עובר אוטמטית ל - AV4 והיו שומעים מעולה דרך הרמקולים ...
פתאום ... זה לא עובד יותר .. הילדים טוענים שהיתה הפסקת חשמל כשלא הייתי בבית.
ניסיתי שוב הכל ... לא עוזר.
חשבתי אפילו לחבר כבל אופטי ולגמור עם כל השטות הזו של ה arc למרות שברור לי שזה לא יתמוך בכל הקידודים אבל יש לי בעיה להשחיל כבל אופטי בקיר כי אין כבר מקום וזה לא עובר בשרשור.
מצד שני ... גם אם עדכון התכנה יעזור זה נראה לי מוזר כל פעם שיש הפסקת חשמל לעשות את זה ..
אולי יש דרך אחרת? אולי טעיתי בחיבורים ? אולי יש סדר מסויים שיש לבצע בו את הפעולות ....??
זה משגע אותי אבל לא אוותר עד שלא יימצא פתרון ...
נא עזרתכם ...
היי לכולם .. חדש פה ..
קראתי את השירשור וטרם שאבצע את עדכון התכנה כמו שהציע רועי מקרוסאובר רציתי רק לדעת אולי אני לא מבצע את החיבורים כמו שצריך למרות שאני קצת מבין וזה כבר עבד פעם אחת (יש מצב שהיתה הפסקת חשמל אבל זה לא בטוח ).
התוכנה של הרסיבר שלי מועדכנת על ידי דרך usb ולא דרך הרשת ..
יש לי טלויזיה LGOLED65B7Y והרסיבר המחובר אליה הוא ymaha rx-a840
לרסיבר מחוברים פייברבוקס של הוט, סטרימר, dvd שהאמת לא בשימוש ומחשב .. כולם ב - hdmi
יציאת הרסיבר המחוברת לטלויזיה - hdmi out 1 עליו מופיע הכיתוב ARC
כניסת טלויזיה ל - hdmi 2 arc
הכבל כמובן hdmi 2.0 תומך ethernet מהיר 10.2 gbps
בטלויזיה הפיצ'ר של simplink hdmi cec מופעל כי אחרת ה - ARC לא פועל (כך כתוב בעזרה המופיעה בטלויזיה).
השמע המופק הוא hdmi arc /אופטי ..
במגבר הופעל HDMI CONTROL כאשר כמובן ARC על "ON" וגם סינכרון על "ON" לא נגעתי בהגדרות המגבר המקוריות כך ש - AV4 היא ה - AUDIO IN שבשימוש ה - ARC וכמובן לא חיברתי לפורט שלה כלום.
הכל עבד יפה ... ברגע שהייתי פותח אפליקציה בסמרט ההופכת בעצם את הטלויזיה ל - SORCE כמו יוטיוב, נטפליקס או ספוטיפיי המגבר היה עובר אוטמטית ל - AV4 והיו שומעים מעולה דרך הרמקולים ...
פתאום ... זה לא עובד יותר .. הילדים טוענים שהיתה הפסקת חשמל כשלא הייתי בבית.
ניסיתי שוב הכל ... לא עוזר.
חשבתי אפילו לחבר כבל אופטי ולגמור עם כל השטות הזו של ה arc למרות שברור לי שזה לא יתמוך בכל הקידודים אבל יש לי בעיה להשחיל כבל אופטי בקיר כי אין כבר מקום וזה לא עובר בשרשור.
מצד שני ... גם אם עדכון התכנה יעזור זה נראה לי מוזר כל פעם שיש הפסקת חשמל לעשות את זה ..
אולי יש דרך אחרת? אולי טעיתי בחיבורים ? אולי יש סדר מסויים שיש לבצע בו את הפעולות ....??
זה משגע אותי אבל לא אוותר עד שלא יימצא פתרון ...
נא עזרתכם ...
אני עם B6 ורסיבר יאמאהה.
גם לי ה-ARC מתחרפן כל פעם שיש הפסקת חשמל.
אפשר להפעיל, להשתמש ברמקולים הפנימיים כמה דקות. לאחר מכן לכבות את הטלוויזיה, להדליק אותה שוב, להעביר ל- ARC במקום רמקולים פנימיים והכל חוזר לעבוד.
גם לי ה-ARC מתחרפן כל פעם שיש הפסקת חשמל.
אפשר להפעיל, להשתמש ברמקולים הפנימיים כמה דקות. לאחר מכן לכבות את הטלוויזיה, להדליק אותה שוב, להעביר ל- ARC במקום רמקולים פנימיים והכל חוזר לעבוד.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
גם לי יש 2070 וגם לי הייתה בעיה עם ARC ורועי גם אלי פנה באופן אישי וניסה לעזור אחרי שראה פה שירשור שלי בנושא בעבר, רועי מקצוען ותמיד מנסה לעזור גם אם לא רכשו אצלו, זה לא מובן מאילו, כבוד!!
הבעיה אצלי הייתה פשוטה, כבל HDMI, החלפתי לאחד חדש נורמלי והנושא נפתר מייד, דרך אגב את עדכון הגירסה האחרון של הריסבר ביצעתי דרך הרשת ללא בעיה כמו בכל עדכון שאני מבצע.
הבעיה אצלי הייתה פשוטה, כבל HDMI, החלפתי לאחד חדש נורמלי והנושא נפתר מייד, דרך אגב את עדכון הגירסה האחרון של הריסבר ביצעתי דרך הרשת ללא בעיה כמו בכל עדכון שאני מבצע.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

@yariv70
·
במצב HDMI ARC בלבד בטלויזיה כאשר אתה מגביר עם שלט הטלויזיה איזה סימן יש?
של אין כניסה?
האם ניסית לבטל את כל ההגדרות גם ברסיבר ולהגדיר מחדש?
לנסות לשנות לaudio אחר?
בנוסף, נתק כבל חשמל מהרסיבר ותלחץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה מהרסיבר, תחזיר חשמל תדליק ותנסה.
אצלי לאחר החלפת הכבל הכל עובד פיקס, ללא בעיות גם אחרי הפסקת חשמל, אבל כמובן מדובר בציוד אחר, 2070 וC8.
·
במצב HDMI ARC בלבד בטלויזיה כאשר אתה מגביר עם שלט הטלויזיה איזה סימן יש?
של אין כניסה?
האם ניסית לבטל את כל ההגדרות גם ברסיבר ולהגדיר מחדש?
לנסות לשנות לaudio אחר?
בנוסף, נתק כבל חשמל מהרסיבר ותלחץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה מהרסיבר, תחזיר חשמל תדליק ותנסה.
אצלי לאחר החלפת הכבל הכל עובד פיקס, ללא בעיות גם אחרי הפסקת חשמל, אבל כמובן מדובר בציוד אחר, 2070 וC8.
נערך לאחרונה על ידי kingshoko ב 08/07/2018 23:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
·yariv70 כתב:@Nemesis
·
ראשית תודה על העזרה ... באותו זמן שאתה מחזיר לרמקולים הפנימיים ... אתה משאיר את המגבר דלוק או שפשוט מכבה אותו ואז מפעיל שוב ואז מכבה את הטלויזיה ? מה הסדר תפרט טיפה יותר?...
עוזב אותו בשקט במצב כבוי. לא מדליק אותו ידנית בשום מצב.
בהתחלה הייתי מדליק ידנית, ואז מנסה לכבות להדליק גם במגבר וגם בטלוויזיה ARC. לפעמים היה פתאום עובד, בד"כ לא עד שהייתי מוציא שוב מהחשמל את הטלוויזיה, מכבה את המגבר מחבר הכל שוב, מדליק את הטלוויזיה ואז מפעיל ARC.
עכשיו השיטה שעובדת לי בצורה הכי עקבית, כמו שאמרתי. אחרי הפסקת חשמל להריץ איזה פרק / חצי פרק ברמקולים הפנימיים. לכבות את הטלוויזיה. להדליק שוב ולהעביר ל-ARC - חוזר לעבוד.
@Nemesis
·
אז ככה ...
נתתי לספוטיפיי לרוץ חצי שעה בערך עם רמקולים פנימיים כשהרסיבר כבוי אחרי שכיביתי בו את ה - hdmi control... יצאתי מהספוטיפיי ניתקתי את הטלויזיה מהחשמל ... חיכיתי 2 דקות הדלקתי אותה שוב ואז את הרסיבר, הפעלתי את הגדרת hdmi control שוב ברסיבר ועשיתי התקן מחדש בטלויזיה ...
עובד !!
נקווה שימשיך לעבוד.
תודה רבה רבה לך ידידי.
·
אז ככה ...
נתתי לספוטיפיי לרוץ חצי שעה בערך עם רמקולים פנימיים כשהרסיבר כבוי אחרי שכיביתי בו את ה - hdmi control... יצאתי מהספוטיפיי ניתקתי את הטלויזיה מהחשמל ... חיכיתי 2 דקות הדלקתי אותה שוב ואז את הרסיבר, הפעלתי את הגדרת hdmi control שוב ברסיבר ועשיתי התקן מחדש בטלויזיה ...
עובד !!
נקווה שימשיך לעבוד.
תודה רבה רבה לך ידידי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
הבעיות של arc לא נובעות מאי הגדרת פרמטרים או חוסר ידע. זה פרוטוקול חולה ושבור שמתבסס על cec פרוטוקול עוד יותר חולה ועוד יותר שבור.
ביליתי אין סוף מאמץ וזמן בנסיון להפעיל את זה. עובד רנדומלית ללא הסבר ברור. אצלי זה 55c8 עם x3400 אבל גם במסכים ורסיברים קודמים היתה לי בעיה זהה. כבלים הוחלפו (הכל תואם 18G) וכל ההגדרות נחרשו.
כשזה עובד חייב להשתמש ב cec שעושה לי בלגאן ורנדומלית מכבה דברים ומשנה לכניסות לא נכונות למרות שההגדרות אמורות למנוע זאת.
התייאשתי מזה לגמרי וממליץ לכולם לוותר מראש עד שהתעשייה תתאפס על עצמה עם הפרוטוקול הזה.
ביליתי אין סוף מאמץ וזמן בנסיון להפעיל את זה. עובד רנדומלית ללא הסבר ברור. אצלי זה 55c8 עם x3400 אבל גם במסכים ורסיברים קודמים היתה לי בעיה זהה. כבלים הוחלפו (הכל תואם 18G) וכל ההגדרות נחרשו.
כשזה עובד חייב להשתמש ב cec שעושה לי בלגאן ורנדומלית מכבה דברים ומשנה לכניסות לא נכונות למרות שההגדרות אמורות למנוע זאת.
התייאשתי מזה לגמרי וממליץ לכולם לוותר מראש עד שהתעשייה תתאפס על עצמה עם הפרוטוקול הזה.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 09/07/2018 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

לדעתי זה רק מחזק שהכבל דפוק ומראה על אי יציבות
אם בא לך, תזמין מאמזון כבל טוב אבל יחסית זול ופשוט, כבל של Monoprice
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01GCGKI ... b_pd_title
תשקיע 5$, מקסימום גם זה לא יעזור..
אבל יש לי הרגשה אחרת.
אם בא לך, תזמין מאמזון כבל טוב אבל יחסית זול ופשוט, כבל של Monoprice
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01GCGKI ... b_pd_title
תשקיע 5$, מקסימום גם זה לא יעזור..
אבל יש לי הרגשה אחרת.
קטע, בדיוק אותו מסך שהיה לי ואותו רסיבר שיש לי... גם אצלי התפתחה בעיה עם ARC אחרי העדכון אנדרואיד האחרון של הטלויזיה, האינפוט פשוט לא היה משתנה ל TV AUDIO ולא הצלחתי לקבל סאונד רציף דרך ARC מבלי לעשות לטלויזיה ריסט.oferlaor כתב:הבעיות של arc לא נובעות מאי הגדרת פרמטרים או חוסר ידע. זה פרוטוקול חולה ושבור שמתבסס על cec פרוטוקול עוד יותר חולה ועוד יותר שבור.
ביליתי אין סוף מאמץ וזמן בנסיון להפעיל את זה. עובד רנדומלית ללא הסבר ברור. אצלי זה 55c8 עם x3400 אבל גם במסכים ורסיהריםמקודמים היתה בעיה זהה. כבלים הוחלפו וכל ההגדרות נחרשו.
כשזה עובד חייב להשתמש ב cec שעושה לי בלגאן ורנדומלית מכבה דברים ומשנה לכניסות לא נכונות.
הצייאשתי מזה לגמרי וממליץ לכולם לוותר מראש עד שהתעשייה תתאפס על עצמה עם הפרוטוקול הזה....
בסופו של דבר החלפתי טלויזיה בלי קשר והבעיה כמובן נפתרה, אבל לדעתי לא מדובר בכבל אלא בבעיית לחיצת יד בין המכשירים, למרות שתמיד שווה לנסות כבל אחר.
כרגע עם LG C8, גם CEC וגם ARC עובדים מעולה ללא בעיות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אני זוכר התכתבות עם עפר בנושא... אצלי OLED C6 ו DENON X3300 והעסק עובד ללא דופי מעל לשנה !! כבלים סטנדרטיים של Monoprice ו Amazon Basic...
כאמור אין פה שום היקש לוגי ...
סתם עניין של מזל / קרמה ותו לא .... 
כאמור אין פה שום היקש לוגי ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !