בעיית banding בטלוויזיה של "65 SONY - שירות מזלזל של ישפאר ואלקטרוניקס פרו
עדכון לגבי הטיפול התקלה
לפני כשבוע הטלוויזיה נלקחה למעבדה. היום יצרו איתי קשר ואמרו שהתקלה טופלה. כששאלתי איך זה טופל, אמרו לי שביצעו "ניקוי LVDS".
למישהו עשו את הניקוי הזה? האם זה באמת פותר את הבעיה?
למישהו עשו את הניקוי הזה? האם זה באמת פותר את הבעיה?
אין מצב בחיים שנפתרה מזה הבעיה. LVDS הוא מחבר מתח נמוך (Low Voltage Differential Signaling) שנראה ככה:
[img2=300x300]https://i.ebayimg.com/images/g/GG4AAOSw ... s-l300.jpg[/img2]
ניקוי LVDS? למה צריך לנקות כבל? אולי עברו על החיבורים שלו עם אלכוהול? לא יודע, מה שבטוח, אין מצב שזה פתר לך בעיה במסך.
בקיצור מנסים לערבב אותך.
ניקוי LVDS? למה צריך לנקות כבל? אולי עברו על החיבורים שלו עם אלכוהול? לא יודע, מה שבטוח, אין מצב שזה פתר לך בעיה במסך.
בקיצור מנסים לערבב אותך.
@Zachn
·כן.. זה נשמע כמו חירטוט... בנוסף, זה קיים במסך מרגע שהוא נרכש אז אין מצב שזה מצריך ניקוי של משהו...
כמו שחשבתי, הם יוציאו ממני את המיץ לפני שיחליטו להחליף את המסך...
הבאסה שאני צריך לחתוך מעבודה כל פעם שהם יטענו שהבעיה נפתרה...
·כן.. זה נשמע כמו חירטוט... בנוסף, זה קיים במסך מרגע שהוא נרכש אז אין מצב שזה מצריך ניקוי של משהו...
כמו שחשבתי, הם יוציאו ממני את המיץ לפני שיחליטו להחליף את המסך...
הבאסה שאני צריך לחתוך מעבודה כל פעם שהם יטענו שהבעיה נפתרה...
@Rekcuf
·אין מצב. המסך עלה לי 14 אלף שקל. אין מצב שאני מוותר להם. מבחינתי אני אלך לאמון הציבור או לתביעות קטנות. ואם אני אתבע, אז אני אתבע את ישפאר. האחריות היא שלהם.
הם כבר ניסו להתחכם איתי פעם. תיאמו טכנאי והטכנאי לא הגיע. פיצו אותי ב 600 שקל למרות שניסו להתחמק מזה.
·אין מצב. המסך עלה לי 14 אלף שקל. אין מצב שאני מוותר להם. מבחינתי אני אלך לאמון הציבור או לתביעות קטנות. ואם אני אתבע, אז אני אתבע את ישפאר. האחריות היא שלהם.
הם כבר ניסו להתחכם איתי פעם. תיאמו טכנאי והטכנאי לא הגיע. פיצו אותי ב 600 שקל למרות שניסו להתחמק מזה.
מקווה שזה התסדר איך שהוא. אם תלת ממד גם חשוב לך, אז תתפלל שהמסך יחזור אליך בשלמותו, כי היום אין להשיג 4k עם תמיכה ב 3D. זה שילוב בלעדי לדגמי 2016 שלעולם כבר לא יחזור. אני לא ההיתי מסתכן בלהפקיר מסך כזה בידים לא מקצועיות של טכנאי אלקטרוניקס פרו. ההיתי סובל את תופעת ה DSE ונשאר עם המסך...
·Zachn כתב:אין מצב בחיים שנפתרה מזה הבעיה. LVDS הוא מחבר מתח נמוך (Low Voltage Differential Signaling) שנראה ככה:
בקיצור מנסים לערבב אותך....
אין שום קשר בין LVDS לבין סוג המחבר. גם תקשורת USB מבוססת LVDS. כעקרון חיבור אותות לפאנל כן יכול לגרום לתופעות של לכלוכים על המסך אם יש בעיית מגע. זה חיבור שאמור למנוע כניסת רעשים בגלל מתח סיגנל נמוך. עיקרון העברה ההפרשית זהה לחיבור אודיו מסוג BALLANCED באופן שהוספת רעש מסוג COMMON MODE חיצוני מתווסף לשני אותו הפרשיים ולכן מקוזז ברובו.
·lgaa כתב:·......
לא אמרתי שחבל לשלם על מוצר טוב. אמרתי שבסכום ששילמת היית יכול לקנות הרבה יותר טוב וזה גם היה יכול לחסוך לך את השרשור הזה....
LG OLED זה ממש לא הרבה יותר טוב מהסוני שיש לו. ו x900 לא כוללת תלת ממד כמו בדגם שלו. ל OLED יש הרבה יותר בעיות מ LCD LED... כל הכבוד על ההתמדה אגב. מהיכן יש לך כל כך הרבה כתובת מייל לרישום מחדש על בסיס יום יומי? נתראה בגלגול הבא שלך...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
·Rekcuf כתב:·......
LG OLED זה ממש לא הרבה יותר טוב מהסוני שיש לו. ו x900 לא כוללת תלת ממד כמו בדגם שלו. ל OLED יש הרבה יותר בעיות מ LCD LED... כל הכבוד על ההתמדה אגב. מהיכן יש לך כל כך הרבה כתובת מייל לרישום מחדש על בסיס יום יומי? נתראה בגלגול הבא שלך......
גם לך אפשר להגיד כל הכבוד על ההתמדה.
עדכון לגבי הטיפול התקלה
הטכנאי החזיר את הטלוויזיה היום... ואיזה פלא... התקלה לא נפתרה! אני חושב שהם לא דאגו לבצע בדיקה תקינות אלא פשוט סימנו וי על ידי נקיון של הכבל...
בנוסף כמוב, החזירו לי את הטלוויזה סרוטה (מי מביא טלוויזיה 65" על עגלה אנכית ועטופה בשכבה אחת עם ניילון עם פצפצים???!!!!)
כמובן שהמסך חזר חזרה למעבדה לבדיקה
דיברתי עם שירות הלקוחות. הבטיחו לי שיבררו מה היה שם ויחזירו לי תשובה...
אני מתלבט האם לפנות כבר עכשיו לאמון הציבור או לחכות עד יום ראשון?
בנוסף כמוב, החזירו לי את הטלוויזה סרוטה (מי מביא טלוויזיה 65" על עגלה אנכית ועטופה בשכבה אחת עם ניילון עם פצפצים???!!!!)
אני מתלבט האם לפנות כבר עכשיו לאמון הציבור או לחכות עד יום ראשון?
Re: עדכון לגבי הטיפול התקלה
בא לי ללכת ולשרוף את העסק הזה.igorg כתב:הטכנאי החזיר את הטלוויזיה היום... ואיזה פלא... התקלה לא נפתרה! אני חושב שהם לא דאגו לבצע בדיקה תקינות אלא פשוט סימנו וי על ידי נקיון של הכבל...
אני מתלבט האם לפנות כבר עכשיו לאמון הציבור או לחכות עד יום ראשון?...
[img2=600x400]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... statue.jpg[/img2]
@Eliran15
·בעולם נורמלי זה לא אמור להיות ככה.... זה הזוי שלחברה אין שום ערך לרכוש של אנשים...
להביא טלוויזה שמורה בניילון דקיק עם כל הצד משופשף זה פשוט זלזול...
אני לא מדבר על זה שלוקחים את המוצר, מחזיקים אותו יותר משבוע במעבדה, מתקנים בכאילו ואז מקווים שהלקוח לא ישים לב או יוותר...
אני ממש מחקה שאמאזון יכנסו פה לשוק וילמדו קצת את היבואנים שלנו איך לתת שירות.. ועד אז נלך איתם דרך "אמון הציבור" ואם זה לא יעזור, אז תביעות קטנות.
·בעולם נורמלי זה לא אמור להיות ככה.... זה הזוי שלחברה אין שום ערך לרכוש של אנשים...
להביא טלוויזה שמורה בניילון דקיק עם כל הצד משופשף זה פשוט זלזול...
אני לא מדבר על זה שלוקחים את המוצר, מחזיקים אותו יותר משבוע במעבדה, מתקנים בכאילו ואז מקווים שהלקוח לא ישים לב או יוותר...
אני ממש מחקה שאמאזון יכנסו פה לשוק וילמדו קצת את היבואנים שלנו איך לתת שירות.. ועד אז נלך איתם דרך "אמון הציבור" ואם זה לא יעזור, אז תביעות קטנות.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·בני תמותה! שולו נעלכם מעל רגליכם מפני הנביא!Evil-u כתב:אני מגד עתידות,
המסך יחזור במצב יותר גרוע עם שריטות....
[img2=799x251]https://trcs.wikispaces.com/file/view/P ... rophet.jpg[/img2]