פיסקלים שרופים ב Samsung חדשה
- BIGscreenTV
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
@Alon_Solo
·אתה ''יורד'' עלינו כי אנחנו אכפתיים לצרה של מישהו אחר?
פייי איזה אדם נחמד.
·אתה ''יורד'' עלינו כי אנחנו אכפתיים לצרה של מישהו אחר?
פייי איזה אדם נחמד.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
@BIGscreenTV
·תודה על המחמאה אבל לא בשביל זה אני כאן.
לא יורד ולא נעליים. רק אומר שאם באמת היה אכפת לך היית טורח, קורא ורואה שהוא עדכן איפה זה עומד... יש לי תחושה שהסיבה שאין עדכון נוסף מאז, זה כי לא זז כלום ולא כי הוא חיכה שמישהו ישאל אותו...
עכשיו תעשה עם המידע הזה מה שבא לך...
·תודה על המחמאה אבל לא בשביל זה אני כאן.
לא יורד ולא נעליים. רק אומר שאם באמת היה אכפת לך היית טורח, קורא ורואה שהוא עדכן איפה זה עומד... יש לי תחושה שהסיבה שאין עדכון נוסף מאז, זה כי לא זז כלום ולא כי הוא חיכה שמישהו ישאל אותו...
עכשיו תעשה עם המידע הזה מה שבא לך...
- BIGscreenTV
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
@Alon_Solo
·אהה אתה לא יורד? סבבה.
תודה על העדכון;-)
קראתי את כל השרשור אל דאגה. לא כולם רצים אחרי כדי לעדכן כאן. סתם רציתי לתזכר אותו שאם יש התפתחות, שישתף.
האמן לי שאני אדם נפלא שעוזר לאנשים פה , ונותן טיפים, גם טלפונית.
·אהה אתה לא יורד? סבבה.
תודה על העדכון;-)
קראתי את כל השרשור אל דאגה. לא כולם רצים אחרי כדי לעדכן כאן. סתם רציתי לתזכר אותו שאם יש התפתחות, שישתף.
האמן לי שאני אדם נפלא שעוזר לאנשים פה , ונותן טיפים, גם טלפונית.
-
Jaaz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
חברים, בבקשה נשמור על שיח מכובד, כולם פה ע"מ לעזור וללמוד ביחד ואף אחד לא "יורד על" אף אחד אחר..
כפי שהבטחתי - אעדכן בכל התפתחות, וכך גם עשיתי בשלבי הביניים. אינני מעוניין להקפיץ סתם את הפוסט (ובכך להרעיש את הפורום) רק ע"מ לספר שכלום לא קרה
. בעדכון האחרון דיווחתי שייקח לפחות שבוע+ החל מה 28 לינואר עד להגעת מלאי חדש אצל היבואן, פרק זמן שעדיין לא חלף; ולכן אינני מופתע שלא שמעתי מהם בינתיים.
כפי שהבטחתי - אעדכן בכל התפתחות, וכך גם עשיתי בשלבי הביניים. אינני מעוניין להקפיץ סתם את הפוסט (ובכך להרעיש את הפורום) רק ע"מ לספר שכלום לא קרה
- omrisa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
@Jaaz
·אין במלאי לא 8000 ולא 9000.
צפי שיחרור מהמכס יום רביעי הקרוב 7/2.
מידע אחרי שכל יום אני מתקשר לברר מה עם הTV שלי...
·אין במלאי לא 8000 ולא 9000.
צפי שיחרור מהמכס יום רביעי הקרוב 7/2.
מידע אחרי שכל יום אני מתקשר לברר מה עם הTV שלי...
- redyossi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
·איזה דגם של LG אתה שוקל לקנות?יוליוס כתב:תעדכן כי גם מתלבט לרכוש 65MU9000 או LG OLED
השירות והאחריות חשובים לי...
אני קורא כבר חצי יום על טלוויזיות ואני די מבולבל. חושב על 55MU8000 או 55MU9000.
ה-9000 עולה 5000 בזאפ. איזו טלוויזיה של LG מקבילה לה במחיר ובאיכות, או טובה ממנה?
השרות של LG נחשב יותר טוב?
- יוליוס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 818
כן השירות טוב יותר. יש לבן טלוויזיה חדשה בחדר .מעבר לאחריות 3 שנים מלאות גם קיבלתי תמיכה טכנית מלאה כשהייתי צריך.
- redyossi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
·יוליוס כתב:כן השירות טוב יותר. יש לבן טלוויזיה חדשה בחדר .מעבר לאחריות 3 שנים מלאות גם קיבלתי תמיכה טכנית מלאה כשהייתי צריך....
- תודה. תוכל להתייחס גם לעניין הדגם של LG שמקביל לסמסונג MU9000?
- יוליוס
-
- חבר פעיל במיוחד

חשבתי על הדגם OLED55C7Y או LG 65SJ800Y 4K 65 אינטש
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=951565
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947757
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=951565
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947757
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
@Jaaz
·קצת גנבו לך את השרשור אבל אני מבין שבינתיים אין חדש? ממתינים?
·קצת גנבו לך את השרשור אבל אני מבין שבינתיים אין חדש? ממתינים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@redyossi
·
סדרת SJ800\900 של LG "מקבילה" ל-MU8000\9000 של סמסונג.
אבל אלה מסכים שונים, עם פאנל מסוג IPS מול פאנל VA שיש לסמסונג.
ה-OLED בליגה משל עצמה.
·
סדרת SJ800\900 של LG "מקבילה" ל-MU8000\9000 של סמסונג.
אבל אלה מסכים שונים, עם פאנל מסוג IPS מול פאנל VA שיש לסמסונג.
ה-OLED בליגה משל עצמה.
-
Jaaz
-
- חבר פעיל מאוד

סוף דבר:
אז לאחר כמעט חודש יותר מאוחר מההערכה המקורית של היבואן, היום הוחלפה הטלויזיה בחדשה.
אני מניח שהעיכוב נבע באשמה משותפת של המכס + יבואן (כאשר התקשרתי לשאול "נוו.. מה קורה??" תוך ימים ספורים הסתיים העניין). חשוב לציין שבשום שלב לא התכחשו לצורך בהחלפה או לאחריותם לכך.
הטלויזיה החדשה הגיעה עם טכנאי של נותן השירות, שהחליף אותה במקום (ולקח את הישנה איתו).
בחדשה נמצאו שני פיקסלים בעייתיים - כחול אחד שרוף, וירוק אחד שרוף. עם זה אני מניח שאין בעיה לחיות, מייתרונות ה 4K שפיקסלים הם קטנים קטנים ובקושי נצפים. הטכנאי שפתח את הטלויזיה תיעד את העניין ברשומה של הטלויזיה במערכת.
לסיכום:
אני מניח שהמקרה פה מובהק משום שהתחלנו עם מסך בעל כמאה פיקסלים שרופים, ולכן הדרך להחלפה היתה בטוחה. מאידך, החלפת מסך היא תהליך שגורר עלויות ומאמצים מצד החברה, ולכן בכל אופן היא נמדדה בהצלחה ביכולתה לתת שירות. טוב רק שהמסך היה פונקציונאלי לחלוטין בזמן ההמתנה, כי מסך מת שממתין להחלפה במשך חודש היה מתקבל פה הרבה פחות בברכה.
עד כאן חוויית השירות שלי מסמסונג 8000 חדשה ברזולוציה 3.99K
אז לאחר כמעט חודש יותר מאוחר מההערכה המקורית של היבואן, היום הוחלפה הטלויזיה בחדשה.
אני מניח שהעיכוב נבע באשמה משותפת של המכס + יבואן (כאשר התקשרתי לשאול "נוו.. מה קורה??" תוך ימים ספורים הסתיים העניין). חשוב לציין שבשום שלב לא התכחשו לצורך בהחלפה או לאחריותם לכך.
הטלויזיה החדשה הגיעה עם טכנאי של נותן השירות, שהחליף אותה במקום (ולקח את הישנה איתו).
בחדשה נמצאו שני פיקסלים בעייתיים - כחול אחד שרוף, וירוק אחד שרוף. עם זה אני מניח שאין בעיה לחיות, מייתרונות ה 4K שפיקסלים הם קטנים קטנים ובקושי נצפים. הטכנאי שפתח את הטלויזיה תיעד את העניין ברשומה של הטלויזיה במערכת.
לסיכום:
אני מניח שהמקרה פה מובהק משום שהתחלנו עם מסך בעל כמאה פיקסלים שרופים, ולכן הדרך להחלפה היתה בטוחה. מאידך, החלפת מסך היא תהליך שגורר עלויות ומאמצים מצד החברה, ולכן בכל אופן היא נמדדה בהצלחה ביכולתה לתת שירות. טוב רק שהמסך היה פונקציונאלי לחלוטין בזמן ההמתנה, כי מסך מת שממתין להחלפה במשך חודש היה מתקבל פה הרבה פחות בברכה.
עד כאן חוויית השירות שלי מסמסונג 8000 חדשה ברזולוציה 3.99K
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
אני לא הייתי מקבל מסך עם פיקסלים בעייתיים על אחת כמה וכמה אחרי זמן טיפול מגוחך שבמהלכו היית יכול לקבל 3 פעמים מסכים מחו"ל (יש לציין עם אחד משירותי התיווך של שיפיטו ודומיהם).
אבל אם אתה מרוצה אין מה להגיד חוץ מתתחדש ותהנה
אבל אם אתה מרוצה אין מה להגיד חוץ מתתחדש ותהנה
- יוליוס
-
- חבר פעיל במיוחד

"הטלויזיה החדשה הגיעה עם טכנאי של נותן השירות, שהחליף אותה במקום (ולקח את הישנה איתו).
בחדשה נמצאו שני פיקסלים בעייתיים - כחול אחד שרוף, וירוק אחד שרוף. עם זה אני מניח שאין בעיה לחיות"
מדוע הסכמת לאחר חודש המתנה לקבל שוב טלוויזיה עם בעיית פיקסלים ?
הרי שילמת עליה מחיר יקר ולא קנית מוצר סוג ב' עם פגמים ?
בחדשה נמצאו שני פיקסלים בעייתיים - כחול אחד שרוף, וירוק אחד שרוף. עם זה אני מניח שאין בעיה לחיות"
מדוע הסכמת לאחר חודש המתנה לקבל שוב טלוויזיה עם בעיית פיקסלים ?
הרי שילמת עליה מחיר יקר ולא קנית מוצר סוג ב' עם פגמים ?
נערך לאחרונה על ידי יוליוס ב 04/03/2018 21:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BANI302
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
@Jaaz
·
הם פשוט *** של שירות!! שבכלל עכבו אותך ובכלל הם מתחייבים לתיקון
מסך עד 7 ימים . איך נתנו לך לחכות כל כך הרבה!!
מה זה סיפורי האגדות האלה אשמת המכס זה סתם סיפור כיסוי
אם קיים חשש לעיכובי מכס אז אל תתחייבו לימי תיקון!!
שירות היה גרוע ונשאר גרוע ..וסביר להניח שישאר.
·
הם פשוט *** של שירות!! שבכלל עכבו אותך ובכלל הם מתחייבים לתיקון
מסך עד 7 ימים . איך נתנו לך לחכות כל כך הרבה!!
מה זה סיפורי האגדות האלה אשמת המכס זה סתם סיפור כיסוי
אם קיים חשש לעיכובי מכס אז אל תתחייבו לימי תיקון!!
שירות היה גרוע ונשאר גרוע ..וסביר להניח שישאר.
-
Jaaz
-
- חבר פעיל מאוד

אני מבין את הרצון לשירות מהיר ויעיל, אבל:
1. רבים מכם מראש טענתם שההחלפה עצמה תדרוש מריבות עם היבואן, דבר שלא קרה.
2. ידוע לי בוודאות על כך שמלאי היבואן היו ריקים; זאת משום שאפילו את הרכישה שלי מראש (סוף ינואר) ביצעתי מחנות שידעתי מפורשות שהטלויזיה זמינה במלאי הפרטי שלה, אחרת מכל חנות אחרת זמן האספקה היה אבסורדי (כ 3 שבועות). במקור זה היה דחוף לי, משום שמתה לי טלויזיה קודמת, ולכן ידעתי מראש שהטענה שלהם נכונה.
3. גם בזמן ההמתנה להחלפה, היתה ברשותי טלויזיה תקינה ועובדת. זה לא שלקחו ממני את הקודמת והשאירו אותי חודש ללא כלום. לא תיקנו כלום, החליפו בחדש מהקופסא. נכון, אז בטלויזיה שהיתה ברשותי בתקופה הזאת היו כ 100 פיקסלים מתים בחודש הזה, אבל במסך 4K האפקט של זה מינורי למדיי. ניסוי מחשבתי: דמו לעצמכם איך היה נראה הסיפור אם הייתי מזמין טלויזיה חדשה מחו"ל ומקבל אותה עם כ 100 פיקסלים מתים.. לא בר השוואה בכלל לפרטי המקרה הזה.
4. תוצאה סופית: מסך 4K עם שני פיקסלים מתים, שחייבים להתקרב אליו מרחק 10 ס"מ ע"מ להבחין בהם, הוא מסך שאני יכול להינות ממנו בכיף ולחיות איתו ללא בעיה. אולי בעידן HD פיקסלים ספורים מתים הם בעיה אמיתית (לא יודע, לא היה לי מעולם), אבל בעידן 4K הם בקושי ניתנים לאיתור, שלא לדבר על מרחק צפייה סטנדרטי של כ 3 מטר (מסך 55").
לסיכום: היה ברשותי מוצר בעל תקלה מינורית שהוחלף במוצר בעל תקלה שאינה ניתנת לאיתור כלל, מבלי שהיה לי זמן מת בין לבין. למיטב הבנתי, היבואן נתן שירות טוב וכמעט יעיל, בכפוף לעיכובים שבחלקם גם הוא ספג (לדעתי גם נשכחתי שם כשבוע, אבל זה באמת לא הופך את זה ל"נורא"); למותר להוסיף שבתקופת העיכוב קיבלתי שני טלפונים מנציגים שלהם שמתנצלים על העיכוב המתמשך.
כך שאינני חולק את תחושת האכזבה שלכם מנותן השירות. האמת, האכזבה הקולקטיבית שהצפתם פה מהטיפול במקרה קצת מכניסה אותי לפרופורציות על השם הרע שיצא לכאורה לנותן השירות הזה; אולי הוא לא באמת כזה נוראי..
1. רבים מכם מראש טענתם שההחלפה עצמה תדרוש מריבות עם היבואן, דבר שלא קרה.
2. ידוע לי בוודאות על כך שמלאי היבואן היו ריקים; זאת משום שאפילו את הרכישה שלי מראש (סוף ינואר) ביצעתי מחנות שידעתי מפורשות שהטלויזיה זמינה במלאי הפרטי שלה, אחרת מכל חנות אחרת זמן האספקה היה אבסורדי (כ 3 שבועות). במקור זה היה דחוף לי, משום שמתה לי טלויזיה קודמת, ולכן ידעתי מראש שהטענה שלהם נכונה.
3. גם בזמן ההמתנה להחלפה, היתה ברשותי טלויזיה תקינה ועובדת. זה לא שלקחו ממני את הקודמת והשאירו אותי חודש ללא כלום. לא תיקנו כלום, החליפו בחדש מהקופסא. נכון, אז בטלויזיה שהיתה ברשותי בתקופה הזאת היו כ 100 פיקסלים מתים בחודש הזה, אבל במסך 4K האפקט של זה מינורי למדיי. ניסוי מחשבתי: דמו לעצמכם איך היה נראה הסיפור אם הייתי מזמין טלויזיה חדשה מחו"ל ומקבל אותה עם כ 100 פיקסלים מתים.. לא בר השוואה בכלל לפרטי המקרה הזה.
4. תוצאה סופית: מסך 4K עם שני פיקסלים מתים, שחייבים להתקרב אליו מרחק 10 ס"מ ע"מ להבחין בהם, הוא מסך שאני יכול להינות ממנו בכיף ולחיות איתו ללא בעיה. אולי בעידן HD פיקסלים ספורים מתים הם בעיה אמיתית (לא יודע, לא היה לי מעולם), אבל בעידן 4K הם בקושי ניתנים לאיתור, שלא לדבר על מרחק צפייה סטנדרטי של כ 3 מטר (מסך 55").
לסיכום: היה ברשותי מוצר בעל תקלה מינורית שהוחלף במוצר בעל תקלה שאינה ניתנת לאיתור כלל, מבלי שהיה לי זמן מת בין לבין. למיטב הבנתי, היבואן נתן שירות טוב וכמעט יעיל, בכפוף לעיכובים שבחלקם גם הוא ספג (לדעתי גם נשכחתי שם כשבוע, אבל זה באמת לא הופך את זה ל"נורא"); למותר להוסיף שבתקופת העיכוב קיבלתי שני טלפונים מנציגים שלהם שמתנצלים על העיכוב המתמשך.
כך שאינני חולק את תחושת האכזבה שלכם מנותן השירות. האמת, האכזבה הקולקטיבית שהצפתם פה מהטיפול במקרה קצת מכניסה אותי לפרופורציות על השם הרע שיצא לכאורה לנותן השירות הזה; אולי הוא לא באמת כזה נוראי..
- BANI302
-
- חבר פעיל

@Jaaz
·
אם בחוזה כתוב חובה לתיקון תוך מס ימים .( 7 ימים )הם חייבים לעמוד בזה - זה הדבר היחידי שלא התנהל פה כשורה.
חוזה זה חוזה!
אני בהתחלה כבר אמרתי שלא יעשו לך בעיות עם בעיה כל כך בולטת.
אבל בפעם הבאה שאתה לא תעמוד בחוזה שלהם, אתה תדבר ללאמפה. ואז תבין את הפרופורציות
·
אם בחוזה כתוב חובה לתיקון תוך מס ימים .( 7 ימים )הם חייבים לעמוד בזה - זה הדבר היחידי שלא התנהל פה כשורה.
חוזה זה חוזה!
אני בהתחלה כבר אמרתי שלא יעשו לך בעיות עם בעיה כל כך בולטת.
אבל בפעם הבאה שאתה לא תעמוד בחוזה שלהם, אתה תדבר ללאמפה. ואז תבין את הפרופורציות
- se1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1294
Jaaz
שמח בשבילך שהבעיה נפתרה הכי חשוב זה שאתה מרוצה.
אני לא אוהב את אלה שמחממים את הזירה.
כולם ואני אומר בודאות שכולם פה, עושים פשרות.
השאלה העיקרית היא, האם הם מרוצים בסופו של דבר.
אין מסך אחד שהוא מושלם לגמרי ואם מחפשים תקלות אני בטוח שנמצא זאת בכל מסך.
אני גם לא מנסה להגן על אלקטרוניקס פרו, הם "מצליחים" לפגוע במוניטין שלהם, בהצלחה רבה.
יתכן שהביקורות הרבות כאן מתחילות להשפיע קצת.
שמח בשבילך שהבעיה נפתרה הכי חשוב זה שאתה מרוצה.
אני לא אוהב את אלה שמחממים את הזירה.
כולם ואני אומר בודאות שכולם פה, עושים פשרות.
השאלה העיקרית היא, האם הם מרוצים בסופו של דבר.
אין מסך אחד שהוא מושלם לגמרי ואם מחפשים תקלות אני בטוח שנמצא זאת בכל מסך.
אני גם לא מנסה להגן על אלקטרוניקס פרו, הם "מצליחים" לפגוע במוניטין שלהם, בהצלחה רבה.
יתכן שהביקורות הרבות כאן מתחילות להשפיע קצת.
- BENNY66
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 890
השאלה שמתבקשת פה זה האם מישהו קנה יבואן לא מורשה ונתקל באותו מקרה של טלוויזיה לא תקינה
איך היה ההתנהלות מול נותן האחריות
איך היה ההתנהלות מול נותן האחריות
- BANI302
-
- חבר פעיל

@se1
·
אף אחד לא מחמם את הזירה , מדובר באנשים שניכוו על בשרם.
סם ליין , אלקטרוניקס פרו מרוויחות מספיק יפה בשביל לשרת את הלקוחות
כראוי , מה שניראה ביינתיים הניהול שלהם הוא קנית - ניתקעת. במקרה הנל הם לא עמדו בחוזה איך שלא תהפוך את זה.
כמו שאת הכסף הם יודעים לקחת בזמן זה חלק מהחוזה!
נכון שיש לו טלויזיה חלופית ונכון שטרחו להיות מנומסים ולעדכן אותו
אבל שורה תחתונה יש צד שלא קיים את החוזה.
ואני לא פותח דיון מיותר רק חבל שיש הערות כאלה מיותרות כאילו
הצרכנים הם האשמים בשם הרע של אלקטרוניקס פרו
·
אף אחד לא מחמם את הזירה , מדובר באנשים שניכוו על בשרם.
סם ליין , אלקטרוניקס פרו מרוויחות מספיק יפה בשביל לשרת את הלקוחות
כראוי , מה שניראה ביינתיים הניהול שלהם הוא קנית - ניתקעת. במקרה הנל הם לא עמדו בחוזה איך שלא תהפוך את זה.
כמו שאת הכסף הם יודעים לקחת בזמן זה חלק מהחוזה!
נכון שיש לו טלויזיה חלופית ונכון שטרחו להיות מנומסים ולעדכן אותו
אבל שורה תחתונה יש צד שלא קיים את החוזה.
ואני לא פותח דיון מיותר רק חבל שיש הערות כאלה מיותרות כאילו
הצרכנים הם האשמים בשם הרע של אלקטרוניקס פרו