תענוג !!
שמח שהסתדר לך ומקווה שיצאת מרוצה ועוד יותר חשוב שהחנות יצאה הוגנת.
שוב, היבואן לא מעניין אותך ומבחינתך שיריבו עד מחר, אתה לא צד בעניין.
מריבות לפעמים זה טוב, כי ככה משפרים את היחסים.
אז ספר איזה דגמים קנית ומתי הכל מגיע כבררררררררר.....
החזרת רמקולים שנפתחו אך לא חוברו
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9074
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
מדפיים Dali Opticon 1, סנטר Opticon Vokal וסראונד Fazon Mikro.
המדפיים כבר בחנות אבל הסראונדים - היבואן אמר שיש לו במלאי והביא לחנות שני Fazon Mikro Vokal שזה בעקרון אותו רמקול אבל עם גריל שהסמל בו על הצד ואז מתקינים אותו בשכיבה. אז אני מחכה לסראונדים סטנדרטיים כי לא בא לי ליסוע פעמיים. האמת חשבתי לקחת את הסראונדים השוכבים אבל קראתי משהו לגבי תגובת תדר of axis ברמקולים בכלל ששכנע אותי לחכות לסטנדרטי. חוץ מזה, זה קצת יותר מסתדר לי עם החור בקיר ואיך שהרמקול יכסה אותו...
המדפיים כבר בחנות אבל הסראונדים - היבואן אמר שיש לו במלאי והביא לחנות שני Fazon Mikro Vokal שזה בעקרון אותו רמקול אבל עם גריל שהסמל בו על הצד ואז מתקינים אותו בשכיבה. אז אני מחכה לסראונדים סטנדרטיים כי לא בא לי ליסוע פעמיים. האמת חשבתי לקחת את הסראונדים השוכבים אבל קראתי משהו לגבי תגובת תדר of axis ברמקולים בכלל ששכנע אותי לחכות לסטנדרטי. חוץ מזה, זה קצת יותר מסתדר לי עם החור בקיר ואיך שהרמקול יכסה אותו...
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9074
תתחדש.
למה mikro ולא sat ?
למה mikro ולא sat ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
@avihuli
·ה sat עולים כמעט פי 2 וזה נראה לי מוגזם לסראונד ורציתי שיהיו יותר צמודים לקיר (כל ההחלפה מרצפתיים הייתה בעקרון עיצובית אז כבר שיהיה כמו שצריך). בקשר לתקציב, כשאחליט להשקיע עוד סדר גודל של 2K אני בטח אקנה זוג לאטמוס.
·ה sat עולים כמעט פי 2 וזה נראה לי מוגזם לסראונד ורציתי שיהיו יותר צמודים לקיר (כל ההחלפה מרצפתיים הייתה בעקרון עיצובית אז כבר שיהיה כמו שצריך). בקשר לתקציב, כשאחליט להשקיע עוד סדר גודל של 2K אני בטח אקנה זוג לאטמוס.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
שמח לראות שהסתדר , הרבה מזה בזכות ההתעקשות שלך .
מקווה שגם האישה מרוצה סוף סוף
מקווה שגם האישה מרוצה סוף סוף
- meir7777
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
@freedom_il
·
כל הכבוד על ההתנהלות המכובדת ומכבדת.
תתחדש ותהנה.
·
כל הכבוד על ההתנהלות המכובדת ומכבדת.