·כשאתה נרשם לנטפליקס דרכם אתה בוחר איזה חבילה אתה רוצה. אם תבחר HD זה חצי שנה, אם תבחר 4K ההטבה תספיק לכמעט 5 חודשים בערך.mrraz111 כתב:האיכות של נטפליקס בעסקת פרטנר זה HD או 4K ?...
פרטנר TV - איכות
כן גם, על גבי תשתית בזק. אצלי האינטרנט סבבה לגמריי, אין לי תלונות.NetanelAzu כתב:·אינטרנט של פרטנר? איך האינטרנט שלהם כחלק מהחבילה של טלוויזיה+אינטרנט 100 מגה בייט?.........
שים לב שהאינטרנט תלוי גם באיכות התשתית של בזק באיזור שאתה גר. יש מקומות בארץ שהוט יותר טובים ולהפך. אם יש לך בזק אז אתה מכיר ויודע אם לא תשאל תשכנים או מישהו באיזור.
נערך לאחרונה על ידי helper ב 09/01/2018 14:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
חבילת 4K של נטפליקס זה עד 4 משתמשים במקביל.Joha132 כתב:שדרוג נטפליקס ל4k עולה 10 ש"ח לחודש.
2 משתמשים במקביל (אין הגבלה על לא במקביל).
אחרי החצי שנה זה כבר לא ישתלם. כי בלי נטפליקס יש להם ממש מעט תכנים (רובם זה vod של ערוצי 11-14)...
כשתיגמר החצי השנה עדיין אף אחד לא יודע מה יהיה, אם אחרי החצי שנה תינתן עוד הטבה כזאת או אחרת יתכן והעיצה שלך תתברר בדיעבד כמוטעת. השוק כל כך רותח כרגע שאני חושב ששווה לקחת צ'אנסים לכאן או לכאן.
איך אפשר לקרוא לזה הטבה כשמשלמים על מנוי נטפליקס וערוצי עידן פלוס (ועוד 30 תכני VOD של פרטנר) 69 ש"ח בחודש?helper כתב:חבילת 4K של נטפליקס זה עד 4 משתמשים במקביל.......
כשתיגמר החצי השנה עדיין אף אחד לא יודע מה יהיה, אם אחרי החצי שנה תינתן עוד הטבה כזאת או אחרת יתכן והעיצה שלך תתברר בדיעבד כמוטעת. השוק כל כך רותח כרגע שאני חושב ששווה לקחת צ'אנסים לכאן או לכאן....
עידן פלוס זה בחינם ונטפליקס עולה 40 ש"ח בחודש.
כלומר אתה משלם עוד 30 ש"ח על פרטנר שזה בעצם לשלם על 30 תכני ה-VOD שלהם.
איפה פה ההטבה?
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@kalda01
·רוכש את ערוצי צ׳רליון דרך סטינג טיוי.
·רוכש את ערוצי צ׳רליון דרך סטינג טיוי.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

@liorp
·לפרטנר אין ערוצים לינארים מגוונים, כי הרי מי צריך ערוצים לינארים... אף אחד לא צופה בזה בימינו... זה ערוצים לזקנים אז זה לא מעניין... רק ערוצי עידן+... בגלל זה משלמים 69₪ בחודש... בגלל ערוצי עידן פלוס...
·לפרטנר אין ערוצים לינארים מגוונים, כי הרי מי צריך ערוצים לינארים... אף אחד לא צופה בזה בימינו... זה ערוצים לזקנים אז זה לא מעניין... רק ערוצי עידן+... בגלל זה משלמים 69₪ בחודש... בגלל ערוצי עידן פלוס...
אתה מתווכח עם הבן אדם הלא נכון.liorp כתב:איך אפשר לקרוא לזה הטבה כשמשלמים על מנוי נטפליקס וערוצי עידן פלוס (ועוד 30 תכני VOD של פרטנר) 69 ש"ח בחודש?......
עידן פלוס זה בחינם ונטפליקס עולה 40 ש"ח בחודש.
כלומר אתה משלם עוד 30 ש"ח על פרטנר שזה בעצם לשלם על 30 תכני ה-VOD שלהם.
איפה פה ההטבה?...
זה נראה לך כמו עידן פלוס? בעידן פלוס אפילו HD אין לך.
·כאן 11 HD
קשת 12 HD
רשת 13 HD
ערוץ עשר (14) HD
חינוכית 23
מכאן 33
ערוץ הכנסת
ערוץ 20
ערוץ 24
נשיונל ג'יאוגרפיק HD
National Geographic Wild HD
VICELAND
Food Network
Travel Channel
AMC
FTV
CNN
Fox News
Fox Business
ויוה
וויוה פלוס
ערוץ הידברות
ערוץ TV5
ערוץ France 24 בשלוש שפות (צרפתית, אנגלית וערבית)
5SPORT
5PLUS
5GOLD
5LIVE HD
5SPORT HD
ערוץ הילדים
לוגי
ערוץ ג'וניור
זום
ערוץ הכוכבים
ערוץ בייבי HD
Ginx TV
+A
טדי - קטעים פה HD
יאמיז - ערוץ אוכל ישראלי
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

@helper
·ויקיפדיה שכחו לציין את ערוץ בית+ וערוץ mezzo שעל פי הנאמר יעלה החודש...
חבל שלא הוסיפו את FINE LIVING כחלק מהערוצים food+travel channel...
ותוריד 3 ערוצי ספורט לאחר חצי שנה...
ומה יהיה בנוגע לסרטים והסדרות אצל פרטנר בעוד חודשיים, כשתיגמר ההטבה למצטרפים הראשונים להטבה, המצב יישתפר? זו שאלה שצריך לשאול...
מבחינתי רק להוסיף את דיסקברי HD וערוץ ההיסטוריה HD וכל הכח בידי פרטנר...
יש לפרטנר בנוסף גם תחנות רדיו.
·ויקיפדיה שכחו לציין את ערוץ בית+ וערוץ mezzo שעל פי הנאמר יעלה החודש...
חבל שלא הוסיפו את FINE LIVING כחלק מהערוצים food+travel channel...
ותוריד 3 ערוצי ספורט לאחר חצי שנה...
ומה יהיה בנוגע לסרטים והסדרות אצל פרטנר בעוד חודשיים, כשתיגמר ההטבה למצטרפים הראשונים להטבה, המצב יישתפר? זו שאלה שצריך לשאול...
מבחינתי רק להוסיף את דיסקברי HD וערוץ ההיסטוריה HD וכל הכח בידי פרטנר...
יש לפרטנר בנוסף גם תחנות רדיו.
9 הערוצים הראשונים זה עידן פלוס שמשודרים חינם.helper כתב:אתה מתווכח עם הבן אדם הלא נכון.......
זה נראה לך כמו עידן פלוס? בעידן פלוס אפילו HD אין לך.
·כאן 11 HD
קשת 12 HD
רשת 13 HD
ערוץ עשר (14) HD
חינוכית 23
מכאן 33
ערוץ הכנסת
ערוץ 20
ערוץ 24
נשיונל ג'יאוגרפיק HD
National Geographic Wild HD
VICELAND
Food Network
Travel Channel
AMC
FTV
CNN
Fox News
Fox Business
ויוה
וויוה פלוס
ערוץ הידברות
ערוץ TV5
ערוץ France 24 בשלוש שפות (צרפתית, אנגלית וערבית)
5SPORT
5PLUS
5GOLD
5LIVE HD
5SPORT HD
ערוץ הילדים
לוגי
ערוץ ג'וניור
זום
ערוץ הכוכבים
ערוץ בייבי HD
Ginx TV
+A
טדי - קטעים פה HD
יאמיז - ערוץ אוכל ישראלי...
France24 משודר חי בחינם ביוטיוב.
הידברות משודר באתר שלו בחינם.
ערוצי הספורט הם בתוספת תשלום אחרי חצי שנה.
תכנים של שאר ערוצי החדשות הבינלאומיים כמו גם של וייס נמצאים ביוטיוב ובאתרים שלהם.
עם מה נשארנו? ערוצי ילדים מדע ולייף סטייל? לשלם עבורם 69 ש"ח בחודש אחרי חצי שנה לא נשמע אטרקטיבי.
ליאור,
גם אני חושב שאחרי חצי שנה זה בכלל לא ישתלם.
עד אז, מקווה שסלקום יתחילו לשדר HD או שסטינג יתנו גם ערוצי פנאי בידור בנוסף לעידן+.
יש גם את ApolloTV ואת VipTV שקורצים לי, רק חסר הVOD.. לא נראה לי אבל שאעשה רק מבחינת החוקיות והמוסר.
גם אני חושב שאחרי חצי שנה זה בכלל לא ישתלם.
עד אז, מקווה שסלקום יתחילו לשדר HD או שסטינג יתנו גם ערוצי פנאי בידור בנוסף לעידן+.
יש גם את ApolloTV ואת VipTV שקורצים לי, רק חסר הVOD.. לא נראה לי אבל שאעשה רק מבחינת החוקיות והמוסר.
אין סיכוי שאני אשב על הספה בסלון ואתחיל לחפש איך אני מתחבר לאתר כדי לראות משהו, אני פשוט אעדיף לא לראות. מה נולדתי לסבול? אם זה החווית צפייה שאתה מתכנן לי אז תודה אני אוותר. תוסיף לזה שאני גם אראה פחות טוב בגלל שאין HD בעידן פלוס.liorp כתב:9 הערוצים הראשונים זה עידן פלוס שמשודרים חינם.......
France24 משודר חי בחינם ביוטיוב.
הידברות משודר באתר שלו בחינם.
ערוצי הספורט הם בתוספת תשלום אחרי חצי שנה.
תכנים של שאר ערוצי החדשות הבינלאומיים כמו גם של וייס נמצאים ביוטיוב ובאתרים שלהם.
עם מה נשארנו? ערוצי ילדים מדע ולייף סטייל? לשלם עבורם 69 ש"ח בחודש אחרי חצי שנה לא נשמע אטרקטיבי....
2 לחיצות על השלט וגם זה יותר מדי בשבילי. מה גם שאני רואה המון בCatchup. נ.ב. ספורט 5 וספורט 5+ לא בתשלום.
·
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

@liorp
·אז בוא, תצפה בכל ערוץ בנפרד, באמצעות שימוש בכמה אמצעים שונים, יותר נוח, לא?
ערוצי ספורט 5 לייב HD, ספורט 5 HD וספורט 5 גולד* בתשלום אחרי חצי שנה, ספורט 5 ו-5 פלוס נשארים פתוחים.
וכן, בשביל ערוצי דוקו, לייף סטייל, בידור, מדע וטבע, ילדים, הייתי משלם 69₪
לפרטנר יש גם את הערוצים הבלעדיים:
VICELAND, טדי 15 ו-יאמיז מבית רשת.
אם רק היו מוסיפים את ערוץ ההיסטוריה ודיסקברי...
ערוצי ספורט 5 לייב HD, ספורט 5 HD וספורט 5 גולד* בתשלום אחרי חצי שנה, ספורט 5 ו-5 פלוס נשארים פתוחים.
אם רק היו מוסיפים את ערוץ ההיסטוריה ודיסקברי...
הראשון שיביא את ערוץ האוכל וערוץ E (כמובן שבגדר המחיר הסביר) יזכה ללקוח חדשNetanelAzu כתב:@liorp
אם רק היו מוסיפים את ערוץ ההיסטוריה ודיסקברי......
אני באופן אישי מסתפק רק בנטפליקס, שנותנים את רוב התכנים שיש בערוצים של פרטנר, מלבד ספורט, בכמעט חצי מחיר.
בנטפליקס אפשר להתחבר ולהתנתק בקליק. הממיר שלי פרטי ואני לא צריך לחכות לטכנאי להתקנה וניתוק.
מה גם שאני לא מעוניין להיות מנוי של חברה כמו פרטנר, שבמשך שנים קרעה במחירים את לקוחות הסלולר שלה.
בנטפליקס אפשר להתחבר ולהתנתק בקליק. הממיר שלי פרטי ואני לא צריך לחכות לטכנאי להתקנה וניתוק.
מה גם שאני לא מעוניין להיות מנוי של חברה כמו פרטנר, שבמשך שנים קרעה במחירים את לקוחות הסלולר שלה.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

·אוייש, אז לפי ההגיון שלך, אנחנו לא צריכים להיות באף חברה...liorp כתב:אני באופן אישי מסתפק רק בנטפליקס, שנותנים את רוב התכנים שיש בערוצים של פרטנר, מלבד ספורט, בכמעט חצי מחיר.
מה גם שאני לא מעוניין להיות מנוי של חברה כמו פרטנר, שבמשך שנים קרעה במחירים את לקוחות הסלולר שלה....
אז גם אל תהיה בהוט מובייל שנותנת מחירים זולים עם תמורה מצויינת (ובטלוויזיה עושקת וגונבת), או בסלקום טיוי (סלקום סלולר שגבתה מחירים גבוהים ביחס לכל המתחרים ובתמורה ל3/5 גיגה בייט חבילת גלישה בסיסית, כשאצל כולם החבילה הבסיסית הייתה 6 גיגה בייט. אנחנו היינו לקוחות שלהם במשך שנים... תמיד היינו במחשבה שאם אנחנו לקוחות של חברה מסויימת שנים, ייתנו לנו הנחות ומבצעים-מה שלא קרה בפועל, עד שלאחר הרבה מאוד שנים טובות, לא כל כך מזמן האמת... החלטנו לעבור חברות, ונכחנו לגלות שהיינו מקובעים לחינם במשך כל השנים הללו), או בסטינג טיוי {שמחייבת אותך לרכוש את הממירים שלהם בהתחייבות לשנתיים בסך 20×24=480₪=עוד רווח ליס עבור ממיר אחד. מהרגע שעובר חודש, ואתה תבחר להתנתק, תמשיך להתחייב ולשלם על הממירים 20₪ כל חודש והוא באחריות רק לשנה אחת ועוד לך תדע מה יהיה עם החברה והמחירים בעוד שנה-שנתיים ומה כוללת האחריות של הממיק ואם הממיר ייתקלקל אחרי שנה, זה משתלם למי שעושה עסקה של ממיר אחד ומתכנן להשאר שם שנתיים, כי אז הוא סוג של מקבל את הממיר בחינם. גובה תשלום נפרד על הסרטים והסדרות-כל חבילה ב40₪, מה שבכל שירות תוכן אחר בא ביחד ב40₪, וגם בעוד 4 ימים תגבה כסף על ערוץ ספורט 1, מה שהיה אמור להיות בחינם-התפוח לא נפל רחוק מהעץ...}(וזה לא מסתיים כאן, במקרה שלה יש לך גם את יס-שבמשך שנים הייתה גובה עוד ועוד כסף מאנשים שרצו לפתוח ערוצים-שאגב, לא היה מה לראות בלי לפתוח אותם, ואני מדבר גם מנסיון עכשווי, אצל אבא שלי הערוצים המעניינים כביכול היחידים שהיו פתוחים זה ערוץ דיסקברי-סיינס, E, CBS reality, ויוה ונשיונל ג׳אוגרפיק היחיד בHD ובSD וגם עד עכשיו הוא היה משלם 250₪, ממיר קוואטרו "מתנה", ממיר HD ב10₪ והשאר SD, בלי VOD... בתשלום החודשי בטלוויזיה ראיתי שכבר הספיקו להוריד את המחיר ל200+10, אבל הערוצים עדיין סגורים..., גם את בזק-בניגוד לעסקה המקורית וללא ידיעה, אבא שלי שילם 175₪ כל חודש, 40 מגה בייט, קו קל, ו"מע"מ"..., וגם את פלאפון-שהייתה מרמה לקוחות, "עברתם את חבילת הגלישה, אז העלנו מחיר", מה שלא באמת עשינו בפועל)
וגם אל תהיה בחברה המוזלת של פרטנר- 012 מובייל שנותנת מחירים זולים ותמורה מעולה...
נערך לאחרונה על ידי NetanelAzu ב 11/01/2018 7:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההגיון שלי הוא שכצרכן מותר לי לעשות את השיקולים האלה וחבל שלא יותר אנשים עושים אותם, כי אז החברות היו אולי מתנהגות אחרת.
זה הכוח הכי חזק של צרכנים - לא לקנות.
וכן בסלולר אני בגולן טלקום מאז ההקמה כמעט. זו החברה שהחלה את התחרות וכולם התיישרו לפיה.
בטלוויזיה מהבחינה הזו רק נטפליקס וסמארט טיוי של טריפל סי לא שייכות לחברות שלקחו תעריפים יקרים לאורך השנים (יס, הוט, סלקום ופרטנר).
זה הכוח הכי חזק של צרכנים - לא לקנות.
וכן בסלולר אני בגולן טלקום מאז ההקמה כמעט. זו החברה שהחלה את התחרות וכולם התיישרו לפיה.
בטלוויזיה מהבחינה הזו רק נטפליקס וסמארט טיוי של טריפל סי לא שייכות לחברות שלקחו תעריפים יקרים לאורך השנים (יס, הוט, סלקום ופרטנר).