יש לי בעיה ברסיבר ה SONY SN1080 המעטפת מחשמלת
ארתור, איזה יאוש, יש לך ממש חוסר מזל.
בכל מקרה, הרסיבר אצלי כבר כחודש ואני יכול להגיד לך ששווה את הטרחה שלך.
פירוט התדרים נמצא בעמוד 63 בחוברת המשתמש:
https://www.sony.co.uk/electronics/supp ... 65241M.pdf
בהצלחה!
בכל מקרה, הרסיבר אצלי כבר כחודש ואני יכול להגיד לך ששווה את הטרחה שלך.
פירוט התדרים נמצא בעמוד 63 בחוברת המשתמש:
https://www.sony.co.uk/electronics/supp ... 65241M.pdf
בהצלחה!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
עדיין לא קיבלת??shemsha כתב:@legopart אל תצפה לבשורות טובות מהם.
חבר פורום אחר קיבל אחרי מעל חודש הודעה שהרסיבר לא יוכל להיכנס לארץ ויוחזר לשולח, שלי עדיין מחכה (גם, כבר כמעט חודש ושבועיים) ואני מניח שיוחזר לאמאזון....
מבאס ומאכזב
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
למה עושים פה בעיות בגלל התדרים ברסיבר ? הוא לא נמכר גם בחנויות בארץ?Nemesis כתב:אם יגיש את התדרים הרשומים שם סיכוי גבוה מאוד שידחו את הבקשה.
התדרים המותרים לשימוש הם 5150-5350 בתחום ה-5 ג'יגה....
1- לא נמכר בארץ
2- לצערינו מרבית התדרים אינם מורשים על פי חוק, הן לקנייה של מוצרים ואין בלהפיק כאלו באופן אישי, בטענה כי קיימים שידורי רדיו, מטוסים ותקשורת ביטחונית שתדר שהוא אינו מורשו מוגדר כדר פירטי.
העניין הוא שהתדר הזה לא מגיע למטוסים הוא נשאר בתוך הבית והוא תדר שכל העולם התחילו להשתמש בו (פעם היה אותו הסיפור בתר 2.4GHZ בבלוטוס וב WIFI) עכשיו כשעברו לדור ה WIFI המהיר עדיין לא הותרו מרבית התדרים של 5GHZ
2- לצערינו מרבית התדרים אינם מורשים על פי חוק, הן לקנייה של מוצרים ואין בלהפיק כאלו באופן אישי, בטענה כי קיימים שידורי רדיו, מטוסים ותקשורת ביטחונית שתדר שהוא אינו מורשו מוגדר כדר פירטי.
העניין הוא שהתדר הזה לא מגיע למטוסים הוא נשאר בתוך הבית והוא תדר שכל העולם התחילו להשתמש בו (פעם היה אותו הסיפור בתר 2.4GHZ בבלוטוס וב WIFI) עכשיו כשעברו לדור ה WIFI המהיר עדיין לא הותרו מרבית התדרים של 5GHZ
·mulder כתב:למה עושים פה בעיות בגלל התדרים ברסיבר ? הוא לא נמכר גם בחנויות בארץ?.........
גם אם מוכרים את אותו המוצר בארץ, דרישת משרד התקשורת היא שתהיה קושחה שמסרסת את התדרים בהם הרסיבר עובד לתדרים המותרים.
אחריות אמאזון
@legopart
·
רציתי להגיד לך שמנסיון עם מימוש אחריות של אמאזון עם שעון LG שהמסך התקלקל אחרי 10 חודשים של שימוש הם לא שולחים אותך לחפש אף אחד..
לגבי השעון לא היה להם יותר את הדגם הזה במלאי אז הם זיכו אותי במלוא המחיר כאילו קניתי אותו אתמול!!!
אין שירות כזה בארץ!
גם אז את המשלוח הם זיכו אותי למרות שאני הזמנתי אותו לקרוב משפחה באנגליה שהביא לי אותו לארץ... עדיין המשלוח מהארץ היה על חשבונם!
מדהים.
כל מה שאני יכול לקנות מאמאזון אני מעדיף לקנות מהם. מחיר בד"כ יותר טוב מבארץ ושירות ברמה אחרת!
בהצלחה עם הרסיבר
תתחדש ותהנה (כשיגיע סוף סוף)
·
רציתי להגיד לך שמנסיון עם מימוש אחריות של אמאזון עם שעון LG שהמסך התקלקל אחרי 10 חודשים של שימוש הם לא שולחים אותך לחפש אף אחד..
לגבי השעון לא היה להם יותר את הדגם הזה במלאי אז הם זיכו אותי במלוא המחיר כאילו קניתי אותו אתמול!!!
אין שירות כזה בארץ!
גם אז את המשלוח הם זיכו אותי למרות שאני הזמנתי אותו לקרוב משפחה באנגליה שהביא לי אותו לארץ... עדיין המשלוח מהארץ היה על חשבונם!
מדהים.
כל מה שאני יכול לקנות מאמאזון אני מעדיף לקנות מהם. מחיר בד"כ יותר טוב מבארץ ושירות ברמה אחרת!
בהצלחה עם הרסיבר
תתחדש ותהנה (כשיגיע סוף סוף)
מ UPS אמרו לי שבקשות קודמות סורבו,
הוצא לי מראש או לעשות למוצר "אחורה פנה" ולבקש מהשולח שיממן משלוח חזרה או בכל זאת להגיש את הבקשה.
אמרתי לו בתגובה: שישלח בכל זאת ושאם תהיה בעיה שיציין שזה לשימוש אישי ללא צורך בשימוש ברשת ושאם תהיה בעיה עם זה אז הם יכולים לפתוח את מכסה המכשיר ולהוציא ממנו את כרטיס הרשת שאליו מחוברות האנטנות.
צורפה על ידו דוגמה איך נראה סרוב כזה ממשרד התקשורת
[imgbig]https://i.imgur.com/KnyuKkj.jpg[/imgbig]
ד"א: אני לא חושב שהמכשיר הזה מגיע ל 5.8, לדעתי טעו כאן ו...אני דיי בטוח שבעוד מספר שנים יאשרו את התדר כי בכל העולם עובדים איתו, זה WIFI לכל דבר.
האמת שבמצב הזה כבר כלו תקוותי, IPARCEL עשו את העבודה יותר טוב. ובסופו של יום יוצא שאין אחריות בפועל למוצרים האלו מאמזון.
הוצא לי מראש או לעשות למוצר "אחורה פנה" ולבקש מהשולח שיממן משלוח חזרה או בכל זאת להגיש את הבקשה.
אמרתי לו בתגובה: שישלח בכל זאת ושאם תהיה בעיה שיציין שזה לשימוש אישי ללא צורך בשימוש ברשת ושאם תהיה בעיה עם זה אז הם יכולים לפתוח את מכסה המכשיר ולהוציא ממנו את כרטיס הרשת שאליו מחוברות האנטנות.
צורפה על ידו דוגמה איך נראה סרוב כזה ממשרד התקשורת
[imgbig]https://i.imgur.com/KnyuKkj.jpg[/imgbig]
ד"א: אני לא חושב שהמכשיר הזה מגיע ל 5.8, לדעתי טעו כאן ו...אני דיי בטוח שבעוד מספר שנים יאשרו את התדר כי בכל העולם עובדים איתו, זה WIFI לכל דבר.
האמת שבמצב הזה כבר כלו תקוותי, IPARCEL עשו את העבודה יותר טוב. ובסופו של יום יוצא שאין אחריות בפועל למוצרים האלו מאמזון.