אלטרנטיבה ל-Mi Box
·לפי מה שאתה אומר אפליקציה שלא מותאמת ל-ANDROID TV מקובץ APK לא תעבוד עם שלט על MI BOX ואילו על ה-FIRE TV היא תעבוד חלק עם שלט כי הוא מבוסס אנדרואיד ?Animor כתב:אמזון זה לא android TV, אלה מערכת של אמזון שנקראת Fire OS, היא מבוססת על אנדרואיד רגיל..........
יש למישהו כאן Amazon fire tv לוודא שאכן קובץ APK עובד חלק עם שלט ?
וגם בAMAZON TV ניתן לעבוד על כל הכפתורים עם שלט הטלוויזיה ע"י HDMI-CEC כמו ב-MI BOX ?
תודה .
ממש לא אמרתי שיעבוד חלק. זו מערכת הפעלה של אמזון שהליבה שלה היא אנדרואיד,אבל אי אפשר לקרוא לזה אנדרואיד.
זה גם לא אנדרואיד tv, אבל הממשק והמטרה יחסית דומים. אפשר לנסות לעשות sideload לכל apk ולבדוק איך זה עובד. אני מניח שיהיו בעיות דומות לאלה שנתקלים בהן כשמנסים להתקין על אנדרואיד tv - במיוחד באפליקציות שמבוססות על מסך מגע.
זה גם לא אנדרואיד tv, אבל הממשק והמטרה יחסית דומים. אפשר לנסות לעשות sideload לכל apk ולבדוק איך זה עובד. אני מניח שיהיו בעיות דומות לאלה שנתקלים בהן כשמנסים להתקין על אנדרואיד tv - במיוחד באפליקציות שמבוססות על מסך מגע.
·תודה רבהAnimor כתב:ממש לא אמרתי שיעבוד חלק. זו מערכת הפעלה של אמזון שהליבה שלה היא אנדרואיד,אבל אי אפשר לקרוא לזה אנדרואיד.
זה גם לא אנדרואיד tv, אבל הממשק והמטרה יחסית דומים. אפשר לנסות לעשות sideload לכל apk ולבדוק איך זה עובד. אני מניח שיהיו בעיות דומות לאלה שנתקלים בהן כשמנסים להתקין על אנדרואיד tv - במיוחד באפליקציות שמבוססות על מסך מגע....