התחדשתי ימאהה RX-a2070
·itay123 כתב:אני מאמר ולדעתי מדובר בהטרלה חוזרת של מר "זוויות" JizzMo
ניתן להנהלה לבדוק את הנושא הנל.
אך אין ספק שמדובר בתקליט החוזר על עצמו ואמרת זאת נכון טל....
אני לא מתכוון לדרדר את הדיון לרמת הרפש שאליה אתה וטל HD מנסים להגיע, כמו בדיונים רבים כאן, אבל נראה לי שגם החבר הכי טוב שלך על סמך כל הודעות התמיכה בינכם בשרשורים רבים, גם נמנה ממתנגדי ה"חזירים", אולי גם הוא טרול בתחפושת...
https://[imgur-album]Aue6l[/imgur-album]
לא הזכרתי שום חזירים, רק ציינתי עובדה שתמחור רסיברי ימהה חריג גם ביחס לתמחורי כלל הרסיברים בארץ שגבוה ללא הצדקה מכל מדינה אחרת... ולא, אני לא אף אחד מכל המשתמשים שהזכרתם...
אם כבר לטיפול המנהלים, אז לפי כל המתקפות שלך נגד כל אחד שרק ממליץ לרכוש רסיבר מאמזון במקום מהארץ, אתה כנראה בעל עסק"עוסק בתחום" רק שלא דאגת לציין זאת בפרופיל, וזו בהחלט עבירה על חוקי הפורום...
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
שאלה
בתצוגה של הרסיבר בזמן צפיית סרט
התצוגה מציגה לדוגמא DTHD לכמה שניות, שזה כנראה הdecoding ואז Dsur לכמה שניות, כל ללא הפסקה..
לפעמים ראיתי במקום Dsur שרשום Nueral X
זה תקין שזה קופץ ככה ללא הפסקה?
יש איך לעצור את זה?
תודה
בתצוגה של הרסיבר בזמן צפיית סרט
התצוגה מציגה לדוגמא DTHD לכמה שניות, שזה כנראה הdecoding ואז Dsur לכמה שניות, כל ללא הפסקה..
לפעמים ראיתי במקום Dsur שרשום Nueral X
זה תקין שזה קופץ ככה ללא הפסקה?
יש איך לעצור את זה?
תודה
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
תלחץ INFO בשלט ואז תבחר מה אתה רוצה לראות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·kingshoko כתב:תודה אבל זה לא עוזר
זה מציג לי SUR. DECODE באופן קבוע
או לחיצה נוספת על info חוזר למצב שתיארתי, מציג DTHD לכמה שניות ו Dsur לכמה שניות ללא הפסקה.....
תקין לגמרי.
מראה לך את הקידוד המקורי של התוכן ולאחריו את ה dsp שבחרת להשמיעו/להמירו.
לדוגמא dts ma ולאחריו dts Neural:x.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 14/09/2017 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

או בסרטים אחרים משתנה מDTS-HD MA ל Neural:x
כנראה ככה זה ברסיבר הזה..
למרות שאם אני בוחר בשלט straight במקום sur. Decoder זה מראה רק DTS-HD MA ללא שינוי..
מה אומר הפיצר Enhancer והאם רלוונטי לסרטים?
מנסה למצוא מידע ולהבין
תודה
כנראה ככה זה ברסיבר הזה..
למרות שאם אני בוחר בשלט straight במקום sur. Decoder זה מראה רק DTS-HD MA ללא שינוי..
מה אומר הפיצר Enhancer והאם רלוונטי לסרטים?
מנסה למצוא מידע ולהבין
תודה
לא ברור מה ה DTHD ? אתה מתכוון DTS-HD? לי יש RX-A1040 מחובר לסטרימר אנדרויד ו HTPC עם קודי. התצוגה מתעדכנת רק בתחילת ניגון של קובץ או בזמן בחירת מקור HDMI חדש. על צג הטלויזיה לא מוצג כלום, אלא אם כן לוחצים על ה INFO בשלט. תצוגת ה VFD ברסיבר מציגה את המצב הנתון באופן סטטי ולא משתנית באמצע ניגון קובץ... בזמן צפיה בתכני SMART TV או שידור עידן מהטלויזיה, הרסיבר בכניסת ה ARC מציג את הקידוד בכל פעם שאני מעביר ערוץ או עובר מ YOUTUBE ל NETFLIX, אבל אף פעם לא באמצע צפיה במקור כלשהו
אם התצוגה שלך משתגעת מעצמה, אז קודם נסה מקור וכבל HDMI אחרים. עדיין קורה, בצע איפוס מלא לרסיבר (ראה מדריך משתמש). אם הבעיה לא נפתרה, תחזור לחנות כי ככל הנראה קבלת מכשיר תקול...
אולי תעלה סרטון של התופעה ל YOUTUBE ותשים כאן?
אם התצוגה שלך משתגעת מעצמה, אז קודם נסה מקור וכבל HDMI אחרים. עדיין קורה, בצע איפוס מלא לרסיבר (ראה מדריך משתמש). אם הבעיה לא נפתרה, תחזור לחנות כי ככל הנראה קבלת מכשיר תקול...
אולי תעלה סרטון של התופעה ל YOUTUBE ותשים כאן?
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

יש גם DTS-HD MA ויש גם DTHD, מחובר מחשב עם HDMI ובזמן ניגון הסרטים אלו המקורות שמופיעים, התצוגה לא משתגעת, פשוט משתנה, לא חושב שיש בעיה ברסיבר.
צילמתי 3 סרטונים כדי להבין טוב יותר, שוב אין לי בעיה כלשהיא זה סתם מציק קצת שהתצוגה משתנה וחשבתי שאפשר לעצור את זה..
תתעלמו מרעשי הרקע הם לא קשורים לרסיבר..
סרט אחד מראה DTS HD MA בצורה קבועה ללא שינוי לאורך כל הסרט מתחילת הניגון שלו
סרט שני מראה DTHD ל5 שניות ואז Dsur ל5 שנות וככה ללא הפסקה לאורך כל הסרט
סרט שלישי מראה DTS HD MA ל5 שניות ואז Neural:X ל5 שניות ווכה ללא הפסקה לאורך כל הניגון..
סרט שלישי מראה DTS HD MA ל5 שניות ואז Neural:X ל5 שניות ווכה ללא הפסקה לאורך כל הניגון..
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·Rekcuf כתב:לא ברור מה ה DTHD ? אתה מתכוון DTS-HD? לי יש RX-A1040 מחובר לסטרימר אנדרויד ו HTPC עם קודי. התצוגה מתעדכנת רק בתחילת ניגון של קובץ או בזמן בחירת מקור HDMI חדש. על צג הטלויזיה לא מוצג כלום, אלא אם כן לוחצים על ה INFO בשלט. תצוגת ה VFD ברסיבר מציגה את המצב הנתון באופן סטטי ולא משתנית באמצע ניגון קובץ... בזמן צפיה בתכני SMART TV או שידור עידן מהטלויזיה, הרסיבר בכניסת ה ARC מציג את הקידוד בכל פעם שאני מעביר ערוץ או עובר מ YOUTUBE ל NETFLIX, אבל אף פעם לא באמצע צפיה במקור כלשהו
אולי תעלה סרטון של התופעה ל YOUTUBE ותשים כאן?...
למה אתה כותב דברים לא נכונים ועוד מציע עצות אחיטופל?
לחזור לחנות? מכשיר תקול?
מסידרה xx50 ה info בתצוגה עובד בדיוק כפי שתיאר פותח השרשור וזה תקין לחלוטין.
אצלך ועד סידרה xx40 כולל, אין dts-x וגם לא את ה dsp של dts בשם naural-x...
ה info מתנהג ומוצג קבוע.
כאמור מסידרה xx50 כולל ואילך ה info מוצג אחרת בלופ במידה ובוחרים שהרסיבר ימיר את התוכן המקורי ל dsp כל שהוא.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
כאמור, מצב תקין לחלוטין.
אם ממש מציק לך בעיניים, אזי 2 אפשרויות לפתרון:
1. תבחר מצב INFO שלא מציג את סטטוס ה- DSP
2. ובכל מקרה תעמעם (DIMMER) את עוצמת התצוגה של הרסיבר
אם ממש מציק לך בעיניים, אזי 2 אפשרויות לפתרון:
1. תבחר מצב INFO שלא מציג את סטטוס ה- DSP
2. ובכל מקרה תעמעם (DIMMER) את עוצמת התצוגה של הרסיבר
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
טוב, מבין ש DTHD זה קיצור (לא מוצלח במיוחד) ל TRU-HD של דולבי... אכן לפי הסרטון זה נראה תקין. אצלי שמצבי סראונד מתחלפים יש קליק חזק של ה RELAYים ברמקולים. חשבתי שזה המצב מה שבהחלט היה מעיד על תקלה. אבל כאן זה פשוט מראה שיש קידוד DTS-MA ועליו יש עיבוד NEURAL X. בהחלט יכול להפריע מאד כי זה מסיח את הדעת בצפיה בסרט בחושך... חייבת להיות אפשרות לעצור את הלופ הזה...
אם כבר התצוגה דינאמית, מה הייתה הבעיה שלהם להציג טקסט מתגלגל שמציג את כל האינפורמציה ללא קיצורים...?
אם כבר התצוגה דינאמית, מה הייתה הבעיה שלהם להציג טקסט מתגלגל שמציג את כל האינפורמציה ללא קיצורים...?