ישנם פסים שחורים על כל המסך QLED
-
יהונתןז
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
מבחינתם זה עדיין תקין אבל מסתבר שיש להם נוהל שאומר פחות או יותר את הדבר הבא: אם הלקוח לא מקבל את האבחנה שלהם שזה תקין ומתעקש (שכמובן שזה כרוך ב-3 ביקורים שונים ובאסקלציה מטורפת והרבה כעס ועצבים), אז הם מוכנים להביא עוד טלוויזיה חדשה ולתת ללקוח לבחור בין הישנה לחדשה כאשר הוא משווה אותן אחת לצד השנייה.
העניין הוא שהם אומרים שיכול, כמובן, להיות שבטלוויזיה החדשה גם תהיה תופעה כזאת, אולי אפילו חמורה יותר, אבל בכל מקרה אני מתחייב לקחת או את החדשה או להשאר עם הישנה ולחתום שאין לי שום טענות אליהם החל מאותו רגע. הם אומריםש שהתופעה הזאת מאוד נפוץ ויש אנשים שלא שמים לב לזה בכלל ויש כאלה שזה ״מאוד מאוד״ מפריע להם. חבל זה לא עוזר לי יותר מדי כי אני מאלה שזה ״מאוד מאוד״ מפריע להם.
לצערי, הם לא השאירו לי יותר מדי ברירה כי לזכות אותי הם לא מוכנים - אמרו שזה יהיה מול החנות, שכמובן שלקבל חזרה את הכסף ממנה זאת תהיה מלחמה. בהנתן הנ״ל, החלטתי ללכת על מה שהם הציעו ולהחזיק אצבעות שהטלוויזיה החדשה תהיה פחות גרועה מהנוכחית.
אין מה להגיד - השירות בישראל ליגה בינלאומית.
העניין הוא שהם אומרים שיכול, כמובן, להיות שבטלוויזיה החדשה גם תהיה תופעה כזאת, אולי אפילו חמורה יותר, אבל בכל מקרה אני מתחייב לקחת או את החדשה או להשאר עם הישנה ולחתום שאין לי שום טענות אליהם החל מאותו רגע. הם אומריםש שהתופעה הזאת מאוד נפוץ ויש אנשים שלא שמים לב לזה בכלל ויש כאלה שזה ״מאוד מאוד״ מפריע להם. חבל זה לא עוזר לי יותר מדי כי אני מאלה שזה ״מאוד מאוד״ מפריע להם.
לצערי, הם לא השאירו לי יותר מדי ברירה כי לזכות אותי הם לא מוכנים - אמרו שזה יהיה מול החנות, שכמובן שלקבל חזרה את הכסף ממנה זאת תהיה מלחמה. בהנתן הנ״ל, החלטתי ללכת על מה שהם הציעו ולהחזיק אצבעות שהטלוויזיה החדשה תהיה פחות גרועה מהנוכחית.
אין מה להגיד - השירות בישראל ליגה בינלאומית.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
כבר היום אפשר להזמין מסכים בייבוא אישי. יש חנויות אחרות ששולחות לארץ. יש בזה סיכון מסויים לדעתי.Evil-u כתב:הם כנראה ירגישו את זה ביום שאמזון יושיעינו.
רק אז הפטיש ירד להם על הראש במכה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@asaf23
למעט בזבוז זמן אם המסך מגיע שבור, אין בזה שום סיכון. כאשר החנות אחראית גם על המשלוח ומאפשר לשלם את המסים מראש, כמו שהיה בטארגט.
אבל בישראל כמו בישראל, גם לדברים הבודדים והטובים שנותרו חייבים לשים סוף ואחרי הפיאסקו שהיה לפני 3 שבועות הם כבר לא שולחים מסכים לארץ.
למעט בזבוז זמן אם המסך מגיע שבור, אין בזה שום סיכון. כאשר החנות אחראית גם על המשלוח ומאפשר לשלם את המסים מראש, כמו שהיה בטארגט.
אבל בישראל כמו בישראל, גם לדברים הבודדים והטובים שנותרו חייבים לשים סוף ואחרי הפיאסקו שהיה לפני 3 שבועות הם כבר לא שולחים מסכים לארץ.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
Re: אלקטרוניקס פרו הסכימו להחליף לי את הטלוויזיה
@יהונתןז
·
מדהים איך כשלא רוצים אז פתאום ביטול העסקה זה אחריות של החנות בלבד. כשרוצים הם מזכים בלי בעיה כשלא רוצים זו בעיה של החנות. החנות כמובן תגיד לך שזו החלטה של היבואן. היבואן יגיד שזו החלטה של המעבדה. המעבדה תגיד לך שזה לא בידיים שלה ושתדבר עם היבואן. היבואן יענה לך שזה לא בידיים שלו תדבר עם היצרן. היצרן יגיד לך שהם לא המשווקים בישראל ושתדבר עם היבואן. ככה ימשיכו להתיש עד שמרימים ידיים.
אבל נסה אולי לתקוף את זה אחרת - הייתי מדבר מול החנות ממנה קניתי ומברר לגבי אפשרות להחזיר את המסך סגור בקופסא, חדש, ולבטל את העסקה. קח את המסך שמביאים לך בהחלפה, בלי לפתוח את הקופסא ובלי להתקין ולך איתו לחנות ובקש לבטל את העסקה.
·
מדהים איך כשלא רוצים אז פתאום ביטול העסקה זה אחריות של החנות בלבד. כשרוצים הם מזכים בלי בעיה כשלא רוצים זו בעיה של החנות. החנות כמובן תגיד לך שזו החלטה של היבואן. היבואן יגיד שזו החלטה של המעבדה. המעבדה תגיד לך שזה לא בידיים שלה ושתדבר עם היבואן. היבואן יענה לך שזה לא בידיים שלו תדבר עם היצרן. היצרן יגיד לך שהם לא המשווקים בישראל ושתדבר עם היבואן. ככה ימשיכו להתיש עד שמרימים ידיים.
אבל נסה אולי לתקוף את זה אחרת - הייתי מדבר מול החנות ממנה קניתי ומברר לגבי אפשרות להחזיר את המסך סגור בקופסא, חדש, ולבטל את העסקה. קח את המסך שמביאים לך בהחלפה, בלי לפתוח את הקופסא ובלי להתקין ולך איתו לחנות ובקש לבטל את העסקה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
Re: אלקטרוניקס פרו הסכימו להחליף לי את הטלוויזיה
·יהונתןז כתב: העניין הוא שהם אומרים שיכול, כמובן, להיות שבטלוויזיה החדשה גם תהיה תופעה כזאת,
אולי אפילו חמורה יותר, אבל בכל מקרה אני מתחייב לקחת או את החדשה או להשאר עם הישנה
ולחתום שאין לי שום טענות אליהם החל מאותו רגע....
מה זה החירטוט הזה !?
מזכיר לי את תופעות העננות במסכי LED
אומרים לבן-אדם זה לא תקין תחליף טלוויזיה
היבואן מסכים להחליף טלוויזיה ופתאום התופעה אפילו מחריפה עוד יותר
ואני כבר חשבתי שכל נושא החלפת הטלוויוזת זה נחלת העבר !
עד מתי ?!
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
גש לחנות, תסביר את המצב ותדרוש לבטל עסקה. סביר להניח שיגידו לך שצריך אישור יבואן, אם היבואן במילא מוכן לקבל בחזרה מסך שהיה בשימוש אצל לקוח אין סיבה שיסרבו. קשה לי להאמין שחנות שמכבדת את עצמה תגיד לך לא.
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
יהונתןז
jacko-il כתב:
.
jacko-il כתב:
גאוני, לך על זהקח את המסך שמביאים לך בהחלפה, בלי לפתוח את הקופסא ובלי להתקין ולך איתו לחנות ובקש לבטל את העסקה....
מוטי
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
שהחליפו לי פעמיים מסך בזמנו הם פתחו את הקרטון הוציאו רק את המסך ולקחו איתם את הקרטון עם המסך שהוחלף.
פעמיים עשו כך .
פעמיים עשו כך .
- Rekcuf
-
- טרול

- תגובות: 1098
Another one bytes the dust...
כמה שרשורים עם תלונות על הבעיות הללו עם סמסונג, ותמיד יימצא הקורבן החדש... אתה משלם יותר על מותג עולמי ועוד דגם הכי מוביל מבחינת הטכנולוגיה רק כדי לעבור גיהינום... כבר עדיף לרכוש היסנס, לפחות שם אתה משלם הרבה פחות ומראש לא מפתח צפיות... מצטרף להמלצות לביטול עסקה.. אסור לוותר.. או להחליף ל OLED... בהצלחה
כמה שרשורים עם תלונות על הבעיות הללו עם סמסונג, ותמיד יימצא הקורבן החדש... אתה משלם יותר על מותג עולמי ועוד דגם הכי מוביל מבחינת הטכנולוגיה רק כדי לעבור גיהינום... כבר עדיף לרכוש היסנס, לפחות שם אתה משלם הרבה פחות ומראש לא מפתח צפיות... מצטרף להמלצות לביטול עסקה.. אסור לוותר.. או להחליף ל OLED... בהצלחה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@Rekcuf
bites*
bites*
- Rekcuf
-
- טרול

- תגובות: 1098
·motico כתב:shraga007
קצת בחיוך, כך נראה מסך פיונייר אחרי 7 שנות פעילות...
...
הזמן שחולף לא משפיע על התופעות הללו של מסך מלוכלך. זה בדרך כלל קורה מרגע היצור. לעיתים בעקבות הובלה של המסך והפעלת לחץ... גם הסוני שלי מ 2015 נקיה מהאפקט הזה למזלי. אגב מסך כחול זו לא אינדיקציה טובה לבדיקה. צריך מסך אפור כהה או שחור (לא היעדר סיגנל), ואז להעלות BACKLIGHT ו BRIGHTNESS ו CONTRAST עד הסוף. אם אז זה לא מורגש, אז זה אומר שאין בעיה...
- Spook
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 990
האם רואים את זה בצפייה רגילה יום יומית או שרק עם מסך שכולו כחול?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78957
- שם מלא: עפר לאור
·יש עוצמות אור שבהם מרגישים רמז של זה. לי ב q9 זה לא שינה הרבה.Spook כתב:האם רואים את זה בצפייה רגילה יום יומית או שרק עם מסך שכולו כחול?...
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
·oferlaor כתב:·יש עוצמות אור שבהם מרגישים רמז של זה..........
לא אוהב רמזים...
אחרי רומן מתמשך של קרוב ל 10 שנים עם סמסונג (סה"כ 4 פלזמות)
אני יכול להגיד שסיימתי איתם סופית.
-
יהונתןז
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
עדכון קל
היום היו כאן אלקטרוניקס פרו עם טלוויזיה q7f חדשה, התקינו אותה ונתנו לי להשוות אחת מול השנייה. בחדשה הייתה בדיוק את אותה התופעה, אז העדפתי להשאר עם הקודמת - לפחות שם אני מאמין שזה כבר לא יחמיר, בחדשה - אי אפשר לדעת. בקיצור, אני עם סמסונג גמרתי.
אגב, זאת תופעה עולמית - לא רק בארץ:
https://us.community.samsung.com/t5/for ... d-id/18104
https://us.community.samsung.com/t5/for ... d-id/18104
- bigib
-
- טרול

- תגובות: 195
כשאומרים כאן לא לקנות סמסונג צריכים להקשיב.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
מקשיבים האנשים, הטרנד החדש זה הייסנס.bigib כתב:כשאומרים כאן לא לקנות סמסונג צריכים להקשיב....
- bigib
-
- טרול

- תגובות: 195
·gal-cohen כתב:מקשיבים האנשים, הטרנד החדש זה הייסנס..........
אתה לא עוקב.. הייסנס כבר מזמן אאוט!!
הטרנד החדש זה NONA
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
כנראה אלה סממנים לחזור לטלוויזיות שחור לבן של פעם
אבל גם לא סססססס
אבל גם לא סססססס
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
Re: עדכון קל
·אז למה נשארת?יהונתןז כתב:היום היו כאן אלקטרוניקס פרו עם טלוויזיה q7f חדשה, התקינו אותה ונתנו לי להשוות אחת מול השנייה. בחדשה הייתה בדיוק את אותה התופעה, אז העדפתי להשאר עם הקודמת - לפחות שם אני מאמין שזה כבר לא יחמיר, בחדשה - אי אפשר לדעת. בקיצור, אני עם סמסונג גמרתי.
https://us.community.samsung.com/t5/for ... d-id/18104...
אם זה בכל אחת מהן, תנו את הכסף ויאללה ביי.