מה הממירים החדשים של הוט ואיך הם עובדים?
הכוונה שלי בערוץ החוזר היא תחום תדרים ע"ג הכבל הקואקסיאלי. לא לערוץ צפייה.Gershon99 כתב:·אין קשר. ממיר מג'יק HD וממיר מיני פייבר זאת לא אותה חומרה ותוכנה.......
זה שבממיר מג'יק HD יש לך VOD זה בגלל שהממיר מחזיר מידע בערוץ החוזר אבל המיני לא מחזיר מידע בגלל שאין לו איך להחזיר הוא צריך ערוץ חוזר.
אין כזה דבר ערוץ חוזר בכבל קואקסיאלי. כבל קואקסיאלי זו בסה"כ תשתית שעל גביה מתאפשר העברת המידע.
מה שמחזיר מידע זה הממיר ולמיני אין יכולת כזאת....
מאיפה הידע שאין למיני יכולת להחזיר מידע להוט?
אני לא אומר שהטענה מופרכת (אני יכול לחזק אותה בעקרון, כשהיה לנו פייבר, אם לא הצלחנו לגשת להקלטות דרך המיני - לא יכולנו לגשת לvod). אני מוכן להחכים.
·אז ככה קודם כל עניתי לך על השאלה הזאת אבל אני ארשום לך שוב פעם ביותר פירוט ואני מקווה שהכל יהיה מובן.Lior18 כתב:
·אני הבנתי ומכיר זה לא חדש לי אתה צריך להבין שזה המצב אצלי hotbox מוגדר מודם וראוטר חיצוני אם אני אחבר תמוקה להוטבוקס זה יעבוד? אפילו שההוטבוקס מוגדר כמודם? זהו זה השאלה שלי...........
אני חייב לדגיש שאני באופן אישי לא ניסיתי את זה וכל מה שאני רושם לך פה זה מההבנה שלי איך שהדברים עובדים. עד שלא ננסה זאת בפועל לא נדע.
יש אתרי מכירות שמוכרים לך מודם בטכנולוגיית דוקסיס בתוספת מוקה
מפה אני מבין שאין שום בעיה לחבר מוקה למודם בלבד בגלל שאם זה לא היה עובד לא היו מוכרים לך את המודם בצירוף מוקה.
עוד דבר כדי לחזק את התענה שלי זה שבשום מוצר של מוקה לא מצוין שצריך שהמודם יהיה מוגדר כנתב.
יש פה אנשים שקנו מוקה מאמזון וחיברו להוטבוקס ללא שום בעיה אני רק לא יודע איך המודם שלהם מוגדר ואם הם ניסו לעבוד בתצורה של מודם בלבד.
אני בטוח ב99% שלא תהיה שום בעיה לחבר את ההוטבוקס שהוא מוגדר כמודם למוקה.
נערך לאחרונה על ידי Gershon99 ב 13/08/2017 18:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אוקיי מקסימום זה לא בעיה אני יחסית מבין בזה שהמוקה יהיה אצלי אני אדע איך לנתעסק עם הכל עד שאני אראה איך זה יעבוד רק עוד שאלה לכל ממיר יהיה צריך moca? זה בעייתי כי אם אני מתכנן להביא 4 ממירים כאלה 4 מתאמי רשת זה סתם מכביד על האינטרנטGershon99 כתב:·אז ככה קודם כל עניתי לך על השאלה הזאת אבל אני ארשום לך שוב פעם ביותר פירוט ואני מקווה שהכל יהיה מובן.......
אני חייב לדגיש שאני באופן אישי לא ניסיתי את זה וכל מה שאני רושם לך פה זה מההבנה שלי איך שהדברים עובדים. עד שלא ננסה זאת בפועל לא נודע.
יש אתרי מכירות שמוכרים לך מודם טכנולוגיית דוקסיס בתוספת מוקה
מפה אני מבין שאין שום בעיה לחבר מוקה למודם בלבד בגלל שאם זה לא היה עובד לא היו מוכרים לך את המודם בצירוף מוקה.
עוד דבר כדי לחזק את התענה שלי זה שבשום מוצר של מוקה לא מצוין שצריך שהמודם יהיה מוגדר כנתב.
יש פה אנשים שקנו מוקה מאמזון וחיברו להוטבוקס ללא שום בעיה אני רק לא יודע איך המודם שלהם מוגדר ואם הם ניסו לעבוד בתצורה של מודם בלבד.
אני בטוח ב99% שלא תהיה שום בעיה לחבר את ההוטבוקס שהוא מוגדר כמודם למוקה....
·
@Lior18
·לא, אין צורך במוקה ליד כל ממיר.
יהיה לך מוקה אחת ליד ההוטבוקס שהיא תספק אינטרנט לכל הממירי מיני.
אם לא הבנת עד עכשיו אז המיני כולל בתוכו מוקה.
אם לא הבנת עד עכשיו אז המיני כולל בתוכו מוקה.
נערך לאחרונה על ידי Gershon99 ב 13/08/2017 19:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.
·זה לא ידעתי חשבתי שהמתאמי רשת moca הם כמו ביס שלכל אחד יש בנפרד מתאם רשת חיצוני ויש אחד ראשי יחסית נחמד שזה בפנים הם הפתיעו מה שמסקרן אותי עד עכשיו המוקה זה חובה? נניח אני לא אחבר תמוקה להוטבוקס מה יקרה בפועל? פשוט לא יהיה אינטרנט לממיר אבל לדוגמא כמו צפייה בערוצים ב vod ובהקלטות זה לא אמור לעשות בעיה נכון?Gershon99 כתב:@Lior18
אם לא הבנת עד עכשיו אז המיני כולל מוקה בתוך הממיר....
·זה מה שלא הבנתי למה start over ו vod לא יעבדו? זה לא עובד על אינטרנט כמו ביס אז למה זה לא יעבוד...?Gershon99 כתב:@Lior18
·אם לא תחבר את המוקה להוטבוקס לא יהיה לך שירותי VOD,Start Over ואת כל השירותים שהוט מספקת.
לגבי הקלטות לא אמורה להיות לך שום בעיה בגלל שיהיה לך ממיר מיני+ שהוא עצמאי....
·שמח שאתה מוכן להחכים.shtrodel כתב:הכוונה שלי בערוץ החוזר היא תחום תדרים ע"ג הכבל הקואקסיאלי. לא לערוץ צפייה.......
מאיפה הידע שאין למיני יכולת להחזיר מידע להוט?
אני לא אומר שהטענה מופרכת (אני יכול לחזק אותה בעקרון, כשהיה לנו פייבר, אם לא הצלחנו לגשת להקלטות דרך המיני - לא יכולנו לגשת לvod). אני מוכן להחכים....
אז קודם כל כמובן שאני מדבר על ערוץ חוזר בתחום התדרים ולא על ערוץ צפייה.
מאיפה אני יודע את זה? פשוט מאוד
אם היה לו ערוץ חוזר יכולת להשתמש בשירותים VOD, Start Over ,my HOT, HOT VOD Movies.
דבר נוסף אפשר לראות בנתונים של הממיר שאין לו ערוץ חוזר.
נערך לאחרונה על ידי Gershon99 ב 13/08/2017 19:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
·בגלל שלממיר אין ערוץ חוזר.Lior18 כתב:·זה מה שלא הבנתי למה start over ו vod לא יעבדו? זה לא עובד על אינטרנט כמו ביס אז למה זה לא יעבוד...?.........
בעזרת המוקה שמחוברת להוטבוקס או לפייבר בוקס הממיר יכול להשתמש בתחום התדרים שמוקצה לערוץ חוזר.
·אוקיי עכשיו הבנתי כמו שצריך אני מאמין עד יום שלישי אדבר עם הוט ואראה מה אפשר להוציא מהם וכמה... תודה על העזרה!Gershon99 כתב:·בגלל שלממיר אין ערוץ חוזר.......
בעזרת המוקה שמחוברת להוטבוקס או לפייבר בוקס הממיר יכול להשתמש בתחום התדרים שמוקצה לערוץ חוזר....
- popothecat
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
·Lior18 כתב:·אוקיי עכשיו הבנתי כמו שצריך אני מאמין עד יום שלישי אדבר עם הוט ואראה מה אפשר להוציא מהם וכמה... תודה על העזרה!.........
לא מדויק.
מי שנותן את ערוץ החזור הם הפייבר / הוטבוקס ולא המוקה.
כל מה שהמוקה עושה הוא להעביר DATA בין המיני לאחרים על גבי רשת ה-COAX.
לצורך העניין ניתן לחבר מיני ישירות לפייבר / הוטבוקס עם כבל רשת, אם יש לך שקעי רשת בחדרים או שמריצים כבל.
בגלל שלרוב האנשים אין פריסת כבל רשת בבית אבל יש COAX משתמשים לרוב במוקה.
·כנראה שאני לא ברור גם אחרי התגובות המפורטות שלי...popothecat כתב:
·......
לא מדויק.
מי שנותן את ערוץ החזור הם הפייבר / הוטבוקס ולא המוקה.
כל מה שהמוקה עושה הוא להעביר DATA בין המיני לאחרים על גבי רשת ה-COAX.
לצורך העניין ניתן לחבר מיני ישירות לפייבר / הוטבוקס עם כבל רשת, אם יש לך שקעי רשת בחדרים או שמריצים כבל.
בגלל שלרוב האנשים אין פריסת כבל רשת בבית אבל יש COAX משתמשים לרוב במוקה....
כמובן שהפייבר/הוטבוקס הם אלה אשר מאפשרים את הערוץ חוזר (אחרי הכל למה בעצם מחברים אותה אליהם?!) אך זה מתאפשר על ידי המוקה כדי שיהיה סנכרון ביניהם.
בשום הודעה שלי לא רשמתי שהמוקה היא זו שאחראית לזה.
מוקה בסה"כ מחברת בין שני נקודות קצה זה הכל.