Lenco L75 כמה סיבובים צריכים להיות לאחר כיבוי - ללא מעצור?
- raniburg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
על אף מאמציך הראויים להערכה עם הלנקו הזה, אני מנחש שתמצא שטורנסים נשמעים לך יותר טוב... במיוחד עם מורכבת עליהם SME
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- nkorah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1093
זרועות Lenco ידועות בכך שהן לא משתפות פעולה עם חיווט מחדש, והסיכוי לקבל זרוע מחודשת שקול בערך לסיכוי לקבל זרוע הרוסה. בנוסף, החיווט לא מועיל בדבר לאיכות הצליל, אלא בעיקר משפיע על המסה האפקיטבית של הזרוע. בהתחשב בכך שהזרוע של Lenco היא כבדה למדי (כ- 23 גר') - ההשפעה של החלפת החיווט תהיה מאוד מינורית.
V-blocks החלפת?
V-blocks החלפת?
-
Janti
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- שם מלא: Janti
@raniburg
·רציתי, אבל מצאתי לנקו במצב סביר במחיר אטרקטיבי. היה אצלי טורנס 125 של חבר ממש לאחרונה ועם אותו ראש ואותה כבילה זה נשמע עולם אחר - פתוח ומפורט עם הזרוע המקורית שאינה SME. זה גם נראה בנוי קצת יותר מוקפד. הלנקו פשוט נשמע חנוק.
@nkorah
·החלפתי בלוקים מזמן. המקוריים היו רקובים וקיבלו צבע כתום. הזרוע בסיסית למדי. היא תצא עם ביצועים משופרים ולא הרוסה, עם חיווט מודרני בעל קיבוליות נמוכה ויכולת הולכה משופרת וזה יעבוד. אני מתכוון גם לעקוף את מרכזיית החיבורים המקורית ולחסוך את המרחק והחיווט המיותר. אני בונה כרגע קונקטור חדש במקום המקורי שנהרס בשליפה ואם לא אצליח בכך אחווט את הראש ישירות.
·רציתי, אבל מצאתי לנקו במצב סביר במחיר אטרקטיבי. היה אצלי טורנס 125 של חבר ממש לאחרונה ועם אותו ראש ואותה כבילה זה נשמע עולם אחר - פתוח ומפורט עם הזרוע המקורית שאינה SME. זה גם נראה בנוי קצת יותר מוקפד. הלנקו פשוט נשמע חנוק.
@nkorah
·החלפתי בלוקים מזמן. המקוריים היו רקובים וקיבלו צבע כתום. הזרוע בסיסית למדי. היא תצא עם ביצועים משופרים ולא הרוסה, עם חיווט מודרני בעל קיבוליות נמוכה ויכולת הולכה משופרת וזה יעבוד. אני מתכוון גם לעקוף את מרכזיית החיבורים המקורית ולחסוך את המרחק והחיווט המיותר. אני בונה כרגע קונקטור חדש במקום המקורי שנהרס בשליפה ואם לא אצליח בכך אחווט את הראש ישירות.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
Janti
-
- חבר פעיל מאוד

קונקטור זרוע DIY
אז זה הלך לא רע... נתתי לאפקוסי להתייבש וזה מה שיצא:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
Janti
-
- חבר פעיל מאוד

ההסתברות הפסימית הזו לגבי סיכויי ההצלחה... מלנקו-הבן? פתחתי שרשור לגבי חיווט מחדש כאן https://www.hometheater.co.il/vp2673679#2673679. זה יותר משינוי מינורי אבל הזרוע הזו...nkorah כתב:זרועות Lenco ידועות בכך שהן לא משתפות פעולה עם חיווט מחדש, והסיכוי לקבל זרוע מחודשת שקול בערך לסיכוי לקבל זרוע הרוסה. בנוסף, החיווט לא מועיל בדבר לאיכות הצליל, אלא בעיקר משפיע על המסה האפקיטבית של הזרוע. בהתחשב בכך שהזרוע של Lenco היא כבדה למדי (כ- 23 גר') - ההשפעה של החלפת החיווט תהיה מאוד מינורית....