הדואר עובר למרכז מיון חדש לחבילות מחו"ל: החבילה תגיע לסניף הלקוח תוך 48שעות
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לכל מי שתהה מדוע המעבר למרכז המיון החדש לא שיפר את המצב:
https://www.hometheater.co.il/vp2622614#2622614
https://www.hometheater.co.il/vp2622614#2622614
כמו שItsik_G איזכר, מרכז מיון החבילות החדש של הדואר - שנמצא, כידוע, עדיין בהרצה ראשונית - לא מתפקד טוב בכלל, מפני שהקריאה הממוכנת של התויות שעל החבילות לא מצליחה לעבוד - וכתוצאה מכך, כרגע הקריאה וההקלדה צריכה להתבצע באופן ידני - וכח האדם שם לא עומד בעומס!
לכן בינתיים הצטברו המון חבילות שעדיין לא טופלו...
אתר TheMarker צילם את מרכז המיון מבחוץ, וגם מבפנים בעזרת מצלמה נסתרת - ניתן לראות את המוני החבילות שבינתיים פשוט תקועות שם:
מרכז מיון החבילות החדש לא מתפקד כרגע כמו שצריך
והכתבה בנושא:
http://www.themarker.com/technation/1.4105361
לכן בינתיים הצטברו המון חבילות שעדיין לא טופלו...
אתר TheMarker צילם את מרכז המיון מבחוץ, וגם מבפנים בעזרת מצלמה נסתרת - ניתן לראות את המוני החבילות שבינתיים פשוט תקועות שם:
מרכז מיון החבילות החדש לא מתפקד כרגע כמו שצריך
והכתבה בנושא:
http://www.themarker.com/technation/1.4105361
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
yonyz - אהבתי את האופטימיות שלך, אבל אני רואה את זה אחרת - הקימו מרכז חדש, השקיעו כספים, ואחד האספקטים הכי בסיסיים בתפקוד שלו לא עובד כראוי. מדינת חלם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
·yonyz כתב:שמח לשמוע שזו תקלה בציוד/תוכנה ולא שהמרכז כולו פשוט לא עומד בציפיות. זה אומר שבקרוב (אני מקווה) כן יהיה שיפור משמעותי בדואר......
מסכים עם החלק הראשון.
החלק השני הוא כבר מסקנה, שנצטרך לראות אם תעמוד במציאות.
לא הבנתי.
הקימו מרכז חדש, קנו ציוד חדש ותוכנה חדשה לזיהוי תווית ולא בדקו שהכל עובד לפני שהתחילו להפנות עשרות מכולות למרכז???
כלומר, הציבור משמש כלקוחות האלפא שלהם במקום שיעשו בדיקות פנימיות לפני הפעלת המרכז.
אם זה היה בהייטק, מישהו ממזמן היה מפוטר.
הקימו מרכז חדש, קנו ציוד חדש ותוכנה חדשה לזיהוי תווית ולא בדקו שהכל עובד לפני שהתחילו להפנות עשרות מכולות למרכז???
כלומר, הציבור משמש כלקוחות האלפא שלהם במקום שיעשו בדיקות פנימיות לפני הפעלת המרכז.
אם זה היה בהייטק, מישהו ממזמן היה מפוטר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לפעמים קל באימונים קשה בקרב.
לא שאני מנסה לגונן, אבל יכול להיות בהחלט שזה מה שעשו ולמשל המערכת לא עומדת בעומס ולכן לא ניתנת לשימוש.
השאלה המרכזית היא - כמה זמן ייקח להם לתקן
לא שאני מנסה לגונן, אבל יכול להיות בהחלט שזה מה שעשו ולמשל המערכת לא עומדת בעומס ולכן לא ניתנת לשימוש.
השאלה המרכזית היא - כמה זמן ייקח להם לתקן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
שודר אתמול:
[fb]hakolkalul10/videos/635539426570549[/fb]/
[fb]hakolkalul10/videos/635539426570549[/fb]/
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רק לי היה נראה הזוי שעלות הקמת המרכז החדש הזה היא רק 25 מליון שקל ?
מוזר, נשמע לי ממש מעט עבור מרכז החלוקה המודרני והעתידי של דואר ישראל שאמור להוות את אבן הבסיס של חלוקת הדואר במדינת ישראל לעתיד הקרוב. יש סופרמארקטים שעלות ההקמה שלהם באותו סדר הגודל..
מוזר, נשמע לי ממש מעט עבור מרכז החלוקה המודרני והעתידי של דואר ישראל שאמור להוות את אבן הבסיס של חלוקת הדואר במדינת ישראל לעתיד הקרוב. יש סופרמארקטים שעלות ההקמה שלהם באותו סדר הגודל..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מנכ"ל הדואר טוען שעד תחילת החודש הבא, מרכז מיון החבילות במודיעין יתגבר על קשיי התפעול בהם הוא מתמודד היום, ואז הדואר יתחיל לעמוד בהבטחתו לכך שהזמן מרגע הגעת מטוס המטען ארצה ועד להגעת החבילה ללקוח יהיה תוך 48 שעות:
http://www.calcalist.co.il/conference/a ... 11,00.html
http://www.calcalist.co.il/conference/a ... 11,00.html
- Huber
- חבר במועדון HT

·yaron78 כתב:מנכ"ל הדואר טוען ......
בלה, בלה, בלה.... הרבה חול ואין מה לאכול.
- Huber
- חבר במועדון HT

כמעט חודשיים וחצי. מדהים 
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
לא יודע אם זה קשור למרכז המיון החדש, אבל דואר שליחים בת״א והמרכז איבד את זה לגמרי.
2 הזמנות שונות.
בראשונה נאלצתי לנצל קשרים ברשות הדואר כדי לקבל חבילה ששכבה אצלהם שבועיים וחצי, אחרי שטלפוניים יומיים לא הספיקו להם כדי להצליח ולשלוח את החבילה אל הכתובת שלי (גם חלון של 6 שעות מ-:009 בבוקר ועד 15:00 לא הספיק להם).
גם פניה למחלקת תלונות שלהם לא הועילה עד שלא הופעלו קשרים.
השניה הגיעה אליהם בתחילת שבוע שעבר, אבל עדיין לא ממש בא להם לשלוח, ליצור קשר, או לענות לטלפון (כבר חצי שעה בהמתנה).
חבורת רשלנים!
2 הזמנות שונות.
בראשונה נאלצתי לנצל קשרים ברשות הדואר כדי לקבל חבילה ששכבה אצלהם שבועיים וחצי, אחרי שטלפוניים יומיים לא הספיקו להם כדי להצליח ולשלוח את החבילה אל הכתובת שלי (גם חלון של 6 שעות מ-:009 בבוקר ועד 15:00 לא הספיק להם).
גם פניה למחלקת תלונות שלהם לא הועילה עד שלא הופעלו קשרים.
השניה הגיעה אליהם בתחילת שבוע שעבר, אבל עדיין לא ממש בא להם לשלוח, ליצור קשר, או לענות לטלפון (כבר חצי שעה בהמתנה).
חבורת רשלנים!
המצב שם מזעזע, ותמיד היה כזה. פשוט היו לי כמה נפילות של מזל "טוב".
כמה פעמים מראש הלכתי לשם באופן יזום כי זה בלתי נסבל. או הימים שאני מתקשר, מחכה בתור מנגיד מטלפן 10 ואז הם אומרים לי שהם רק "לוקחים הודעות" וחוזרים אלי למחרת...
מקרה ישן - הייתה לי שם חבילה שהם לא מצאו במשך שבוע, ורק אחרי שבאתי בעצמי הם הועילו בטובם לחפש ומצאו אותה תוך 5 דקות.
בשבוע האחרון חיכיתי לחבילה מ-ushops שלוש פעמים(!) תיאמו איתי והבריזו לגמרי (חיכיתי 3 שעות ופשוט לא באו). כמובן שביום שזה מגיע למוקד הם באים ב-12 בצהריים בלי להודיע ומשאירים פתק... לא רק זה גם כשכבר מגיע SMS לתאם דרך האתר (1/5 חבילות) האתר ממש לא עובד.
- ביום השלישי לסאגה - אחרי שניסיתי להתקשר אליהם בוקר שלם ללא מענה (פשוט תוך כדי למידה למבחן הטלפון היה בתקליט שלהם קבוע, כמו טראנס).
- התקשרתי ל-ushops* באמת התחננתי שיעשו משהו כי דואר שליחים פשוט לא רצו להביא לי את החבילה (שרשומה אצלהם במעקב והכל כמו שצריך), - בצהריים התקשרו אלי ישירות והציעו לי באותו היום שליח (לחלון של שעתיים).
מסקנה - פשוט לא מעניין אותם (הכנס כאן כל שם תואר מגוון, בעיקר כאלה שמתחילים עם "על") להוציא חבילות, אם חבילה מגיעה אלי זה נס.
* אגב אחרי מלחמת משיכות מול ushops גם זיכו אותי על עלות חלק מהמשלוח.
אגב @OhadG אם אתה לא מגיע לתקליט שאומר לך באיזה מקום אתה בתור (וגם אז זה לא בסלע) אין לך מה לחכות הם לא נמצאים ליד הטלפון בכלל. כשהייתי שם פעם אחרונה אמרו לי שעדיף להתקשר ל- 03-6170602 לא ששמתי לב שזה יותר טוב, זה פשוט מגוון את החוויה (זה מגיע ישר למענה של תיאום חבילות).
כמה פעמים מראש הלכתי לשם באופן יזום כי זה בלתי נסבל. או הימים שאני מתקשר, מחכה בתור מנגיד מטלפן 10 ואז הם אומרים לי שהם רק "לוקחים הודעות" וחוזרים אלי למחרת...
מקרה ישן - הייתה לי שם חבילה שהם לא מצאו במשך שבוע, ורק אחרי שבאתי בעצמי הם הועילו בטובם לחפש ומצאו אותה תוך 5 דקות.
בשבוע האחרון חיכיתי לחבילה מ-ushops שלוש פעמים(!) תיאמו איתי והבריזו לגמרי (חיכיתי 3 שעות ופשוט לא באו). כמובן שביום שזה מגיע למוקד הם באים ב-12 בצהריים בלי להודיע ומשאירים פתק... לא רק זה גם כשכבר מגיע SMS לתאם דרך האתר (1/5 חבילות) האתר ממש לא עובד.
- ביום השלישי לסאגה - אחרי שניסיתי להתקשר אליהם בוקר שלם ללא מענה (פשוט תוך כדי למידה למבחן הטלפון היה בתקליט שלהם קבוע, כמו טראנס).
- התקשרתי ל-ushops* באמת התחננתי שיעשו משהו כי דואר שליחים פשוט לא רצו להביא לי את החבילה (שרשומה אצלהם במעקב והכל כמו שצריך), - בצהריים התקשרו אלי ישירות והציעו לי באותו היום שליח (לחלון של שעתיים).
מסקנה - פשוט לא מעניין אותם (הכנס כאן כל שם תואר מגוון, בעיקר כאלה שמתחילים עם "על") להוציא חבילות, אם חבילה מגיעה אלי זה נס.
* אגב אחרי מלחמת משיכות מול ushops גם זיכו אותי על עלות חלק מהמשלוח.
אגב @OhadG אם אתה לא מגיע לתקליט שאומר לך באיזה מקום אתה בתור (וגם אז זה לא בסלע) אין לך מה לחכות הם לא נמצאים ליד הטלפון בכלל. כשהייתי שם פעם אחרונה אמרו לי שעדיף להתקשר ל- 03-6170602 לא ששמתי לב שזה יותר טוב, זה פשוט מגוון את החוויה (זה מגיע ישר למענה של תיאום חבילות).
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
תודה טל.
כבר הבנתי את העניין עם התקליט והמיקום (או חוסר מיקום שמוביל במקרה הטוב לשירות הודעות, ובמקרה הפחות טוב לניתוק שיחה אחרי 20-30 דקות).
מצידי עשיתי 2 דברים:
1. השתמשתי בקשרים שלי בדואר כדי לקבל את החבילות.
2. פניתי לאמזון עם מספר תלונות ובקשה שלא לעבוד עם שירות המשלוחים הזה.
תודה על הרצון לעזור
כבר הבנתי את העניין עם התקליט והמיקום (או חוסר מיקום שמוביל במקרה הטוב לשירות הודעות, ובמקרה הפחות טוב לניתוק שיחה אחרי 20-30 דקות).
מצידי עשיתי 2 דברים:
1. השתמשתי בקשרים שלי בדואר כדי לקבל את החבילות.
2. פניתי לאמזון עם מספר תלונות ובקשה שלא לעבוד עם שירות המשלוחים הזה.
תודה על הרצון לעזור
חבילה שהגיעה מgeekbuying לטורקיה תוך שלושה או ארבעה ימים ועוד יומיים עד שעודכן שהגיעה למדינת היעד נעלמה ל22 ימים והיום סוף סוף הגיעה למודיעין !!!
פחות משבוע מסין לנתב"ג ו22 יום מנתב"ג למודיעין !
נראה מתי תגיע אלי.
ירון
פחות משבוע מסין לנתב"ג ו22 יום מנתב"ג למודיעין !
נראה מתי תגיע אלי.
ירון