רכשתי לא מזמן את ה W1110 , התמונה מצויינת והשחורים טובים, הוא דורש חושך,לא בהכרח מוחלט , אבל כמה שיותר עדיף.
תופעת הקשתות באמת מינמילת ואני נודניק די גדול בעניין, מי שרגיש יראה אותה לפעמים, אבל לא ניתקלתי אצלי במישהו שראה את זה בקלות.
אם קצת סבלנו אפשר להשיג אותו ב2800 מאמזונים אירופיים, צורת התקע לא משנה, כי הוא מחובר בכבל קומקום רגיל שקל מאוד (וזול) להחליף.
שאלות מקדימות לקראת אפשרות קנית מקרן
- eitan_aitype
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 12 פעמים
·eitan_aitype כתב:רכשתי לא מזמן את ה W1110 , התמונה מצויינת והשחורים טובים, הוא דורש חושך,לא בהכרח מוחלט , אבל כמה שיותר עדיף.
תופעת הקשתות באמת מינמילת ואני נודניק די גדול בעניין, מי שרגיש יראה אותה לפעמים, אבל לא ניתקלתי אצלי במישהו שראה את זה בקלות.
אם קצת סבלנו אפשר להשיג אותו ב2800 מאמזונים אירופיים, צורת התקע לא משנה, כי הוא מחובר בכבל קומקום רגיל שקל מאוד (וזול) להחליף....
ביקורת ביוטיוב של המקרן W1110 של AVFORUMS מציינים שיש למקרן הזה תכונות של ספורט והוא מקרן שמתאים לכל מיני סביבות והוא לא מקרן בהגדרה המיועד לקולנוע ביתי, שזה קצת מבאס כי אני רוצה מקרן לסרטי קולנוע שזה יהיה היעוד שלו ולא לספורט.
תודה המידע על הקשתות מעודד בכלל לכל מקרני ה DLP
·HTuser1 כתב:ביקורת ביוטיוב של המקרן W1110 של AVFORUMS מציינים שיש למקרן הזה תכונות של ספורט והוא מקרן שמתאים לכל מיני סביבות והוא לא מקרן בהגדרה המיועד לקולנוע ביתי.........
מה הסיבה שהם ציינו שבגללה המקרן לא מתאים לקולנוע ביתי?
אני שואל כי בפורומים האלו קראתי גם שה- HD142X לא מתאים לקולנוע ביתי בגלל שבגלגל הצבעים שלו יש סגמנט לבן ושזה מאפיין שמתאים למקרנים של מצגות. ולמרות זאת לדעתי 95 אחוז מהאנשים שקונים את המקרן הזה קונים אותו בשביל קולנוע ביתי. אולי ה- purists שהתקציב שלהם למקרן גדול פי כמה יכולים לפסול מקרן על כזה דבר, אבל זה לא בהכרח נכון לרובנו שקונים מקרנים ברמת כניסה.
·leyaniv כתב:·......
מה הסיבה שהם ציינו שבגללה המקרן לא מתאים לקולנוע ביתי?
אני שואל כי בפורומים האלו קראתי גם שה- HD142X לא מתאים לקולנוע ביתי בגלל שבגלגל הצבעים שלו יש סגמנט לבן ושזה מאפיין שמתאים למקרנים של מצגות. ולמרות זאת לדעתי 95 אחוז מהאנשים שקונים את המקרן הזה קונים אותו בשביל קולנוע ביתי. אולי ה- purists שהתקציב שלהם למקרן גדול פי כמה יכולים לפסול מקרן על כזה דבר, אבל זה לא בהכרח נכון לרובנו שקונים מקרנים ברמת כניסה....
אכן יש הגיון בדבריך, הם הדגישו בהתחלה שיש לו פיצ'ר של מצב כדורגל ובסוף כך סיימו ואמרו שהוא לא מקרן עבור קולנוע בייתי...אבל שוב הכל בערבון מוגבל.
אני שם עיין ושוקל שוב את האפסון 2040 ראיתי ביקורות מצוינות עליו, הוא גם יותר בהיר קרי עוצמת אור חזקה.