שים לב שבברירת המחדל הקוואטרו היה על 720p מה שנתן למסך לעשות את מרבית העבודה ב upscale. אם לא שינית את זה - יתכן שזה הבדל בין איך שאנשים שונים הגדירו את הממיר.
תנסה להעביר את האולטרה ל 720 ותראה אם זה משנה לך משהו ב sd.
שים לב שבברירת המחדל הקוואטרו היה על 720p מה שנתן למסך לעשות את מרבית העבודה ב upscale. אם לא שינית את זה - יתכן שזה הבדל בין איך שאנשים שונים הגדירו את הממיר.
תנסה להעביר את האולטרה ל 720 ותראה אם זה משנה לך משהו ב sd.
לא כל כך מבין מדוע נרשמתם לניסוי על מוצר שהוא בשלבי בטא אם אתם לא מוכנים לקבל תקלות אפשריות במוצר ? הרעיון של נסיינים זה לא להזמין טכנאי כל פעם שמשהו לא עובד, אלא לדווח באגים
היה נחמד אם הם היו נותנים ביט-רייט סביר ב- 1080 שלהם לפני שהם קופצים לצאת עם 4K.
אפשר לעבור לקידוד/פענוח ב- HEVC גם ב- 1080 "הרגיל", בכך לשחרר רוחב פס בלווין שיכול להתבטא ביותר רוחב פס בתכנים חשובים. איכות ה- HD שלהם היא גרועה ברמה שלא תאמן. לא משווה לאף מתחרה אלא פשוט ביחס לאבסולוטי.
אגב, עלתה כאן קודם תהיה לגבי למה ב- 25p ולא ב- 50Hz..
אז - זה אותו הדבר למעשה. השיטה הרגילה מחלצת משידור ב- 50Hz Interlaced תכן שקודד ב- 25Hz progressive. ההבדל הוא שאם מעבירים למסך אות 50i אז המסך מבצע את פעולת ה- Deinterlacing לאות פרוגרסיבי ואם מעבירים אות ב- 25p למסך אז הממיר כבר ביצע את החילוץ וההמרה עבור המסך.
אגב אם לא ראיתי בממיר החדש את התמונה של 1080, היא לא פחות ממדהימה, תאמין לי אני מוריד מטורנטים סרטים באיכות מטורפת בלו ריי מלא, יאס לא נופלת מהם כרגע עם הממיר החדש..
@FastandFurious
·
אין פה יותר בריא, זה אמור להיות אותו הדבר.
אות השידור של יס לא משתנה בהתאם להגדרות לקוח הקצה. האות הוא אותו האות. מה שמשתנה זה מי בדרך מפענח מה ואיך זה מועבר למסך. יכולים לפעמים להיות הבדלים כמובן, בגלל הבדלים בציוד שלנו בבית. יש מסכים שאולי ידעו לעבוד עם אות מסויים יותר טוב מאות אחר, אבל על הנייר זה אמור להיות זהה.
בתכל'ס, ב- 50i המעבד אמור להרכיב פריים שלם מלא ע"י שזירת שני פריימים עוקבים, כאשר בכל אחד מהם יש רק חצי מהמידע. אבל, אהיה גלוי - אני לא בטוח ב- 100 אחוז שזו שיטת הקידוד/שידור של יס. אני מניח שזה מה שקורה כאן. אולי עפר @oferlaor יכול לומר משהו בנושא, הוא מכיר את זה טוב יותר ממני לדעתי.