שרשור תגובות מאמר: מסך Sony Bravia LCD 40W2000
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
josef_he,
אם תשאל את זה הפוך זה יעבוד יותר טוב
ממה שראיתי מסכי הפלאזמה שאני הכי אוהב הם הפנסוניק ויירה האחרונים והפיוניר האחרונות.
אם תשאל את זה הפוך זה יעבוד יותר טוב
ממה שראיתי מסכי הפלאזמה שאני הכי אוהב הם הפנסוניק ויירה האחרונים והפיוניר האחרונות.
יש בזה משהו...oferlaor כתב:josef_he,
אם תשאל את זה הפוך זה יעבוד יותר טוב![]()
ממה שראיתי מסכי הפלאזמה שאני הכי אוהב הם הפנסוניק ויירה האחרונים והפיוניר האחרונות....
אני שואל בגלל שאני מתחבט (כמו רבים אחרים בעניין). השבוע יהיה בידי סכום כסף שלא יכסה נכון לעכשיו את ה-W. בגלל השימוש המיועד (הוט) ומעט cowon a2 יש עדיפות רבה לפנסוניק ויירה. לגבי HD - כשיפתח לקהל הרחב בהוט, ארצה להצטרף וזה קצת בעייתי עם הויירה לא?
-
oferlaor
- מנהל

- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא בדקתיoferlaor כתב:Giliboy,
sam22,
יש גם הדלקה וכיבוי DISCRETE?
...
אבל כאשר מגדירים כפתור ניתן לגשת לבנק הקודים
על ידי הגדרת סוג מכשיר ויצרן ואז לגשת לפונקציות שיש להן קודים ייחודיים.
גם אני כעסתי בהתחלה שאין כפתורים ייעודיים, למרות שעם 9 כפתורים לכניסות זה די עמוס.
אבל שמחתי בתכנות הפרונט להגיע למצב של העברת לAV הנכון ובמקביל ברכסיבר לסאונד הנכון.
-
oferlaor
- מנהל

1. אין לי מושג. אני לא מכיר את המודל הזה. אני מעריך שזה מודל אחד מתחת ל-W (יש להם כל מני מיצובים) אבל ללא בדיקה אין לי מושג אם הוא טוב כמו ה-W או לא.
2. אני לא מתעסק עם מחירים. לאחד זה אולי מוצדק ולאחר לא.
נגיד ויש מודל W ומודל X ומתברר (אין לי מושג אם זה באמת נכון) שהם בדיוק אותו מודל רק עם עיצוב חיצוני אחר. האם זה מצדיק מחיר שונה? דעתי לא רלוונטית כאן כי זה משהו שנוגע לכל אחד בסדר החשיבויות האישי שלו.
2. אני לא מתעסק עם מחירים. לאחד זה אולי מוצדק ולאחר לא.
נגיד ויש מודל W ומודל X ומתברר (אין לי מושג אם זה באמת נכון) שהם בדיוק אותו מודל רק עם עיצוב חיצוני אחר. האם זה מצדיק מחיר שונה? דעתי לא רלוונטית כאן כי זה משהו שנוגע לכל אחד בסדר החשיבויות האישי שלו.
-
oferlaor
- מנהל

db,
כאמור, קשה לי לומר בלי לשים אותם זה לצד זה, אבל זה בהחלט מסך שרואים עליו טוב את שידורי הטלויזיה.
ב-1080i רק ה-PDP5000EX של פיוניר מתחרה בו (וגם שם, מדובר על מחירים אחרים לגמרי וגודל אחרי לחלוטין של מסך), הוא עוקף את המסכים האחרים שבדקתי עד כה בסיבוב.
כאמור, קשה לי לומר בלי לשים אותם זה לצד זה, אבל זה בהחלט מסך שרואים עליו טוב את שידורי הטלויזיה.
ב-1080i רק ה-PDP5000EX של פיוניר מתחרה בו (וגם שם, מדובר על מחירים אחרים לגמרי וגודל אחרי לחלוטין של מסך), הוא עוקף את המסכים האחרים שבדקתי עד כה בסיבוב.
התכוונתי לPV60. כמה חיבורי HDMI?hassan כתב:הכונה היא לדגם הזה הפנסוניק 42PA50 ?oferlaor כתב:josef_he,
ממה שראיתי מסכי הפלאזמה שאני הכי אוהב הם הפנסוניק ויירה האחרונים והפיוניר האחרונות.......
מהיכן אתה בארץ?db כתב:תודה עופר,
אחרי כל מה שקראתי כאן אני מחפש חנות שמחזיקה את הW ועוד דגמים בקטגוריה של האיכות שלה כדי שאוכל להתרשם ממנה לצד אחרות ולהחליט.
יש לכם רעיונות? כמובן שירות טוב ומחירים הוגנים חשובים מאוד.
דני...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הבדלים
ה U היא לא FHDhagi כתב:עופר ,
תודה רבה על הסקירה המקצועית מאוד .
1.תוכל בבקשה לציין מה ההבדל בין הדגם הזה לבין הדגם SONY BRAVIA 40U2000 ?
2.תוכל להעריך אם פאר המחירים בין שני הדגמים מוצדק ?
תודה ,
HAGI...
זה כבר מסביר את פער המחירים
הX מציג תמונה טובה יותר מה-W אבל ההבדל כמעט ולא מורגש, האם שווה להוסיף על זה עוד 3000₪?, לדעתי מי שהעיצוב לא מעניין אותו אז התשובה היא לא, אחת הסיבות שהלכתי על הX היא העיצוב היפיפה שלה (כמובן שאם רק העיצוב היה שונה לא הייתי מוסיף את ה3000₪ האלה).oferlaor כתב:1.
נגיד ויש מודל W ומודל X ומתברר (אין לי מושג אם זה באמת נכון) שהם בדיוק אותו מודל רק עם עיצוב חיצוני אחר....
האם אפשר להשיג אותה בפחות מ 14.5k ואיפה.ומה הכוונה לדגמים האחרונים של פיוניר אפשר לצין דגם בבקשה אני מעונין להשוות ביניהםjosef_he כתב:התכוונתי לPV60. כמה חיבורי HDMI?hassan כתב:הכונה היא לדגם הזה הפנסוניק 42PA50 ?oferlaor כתב:josef_he,
ממה שראיתי מסכי הפלאזמה שאני הכי אוהב הם הפנסוניק ויירה האחרונים והפיוניר האחרונות..........
בעית עננות "UNIFORMITY"
בחלק מהפורומים נכתב על בעית עננות (UNIFORMITY) בחלק מהטלויזיות
האם ידוע לך על כך ?
יש אפשרות לפתור את הבעיה ?
האם ידוע לך על כך ?
יש אפשרות לפתור את הבעיה ?