חבילה תקועה במכס - נשלחה מאמזון ע"י I-Parcel
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
נראה לי אמזון עשו מעבר על כל החבילות לישראל ועדכנו את התאריך הצפוי עם הודעה נחמדה
נערך לאחרונה על ידי paradoxpixel ב 18/12/2016 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
·גם שלי באותו זמן, מאמזון איטליה. צפי ההגעה נשאר יום שלישי הזה, ה-20 לחודש. חבילה מאמזון ארהב הגיעה בשישי האחרון במקום שני הקרוב, כלומר לפני הזמן המשוער. אני אופטימי.Tamir159 כתב:צדקת..ותודה על הטיפ.
בדקתי שם, זה הגיע למכס ב 14.12 בשעה 5:00 בבוקר.
לתוך השבת..ניתן להם הנחה מקלה..ונראה כמה זמן יקח עכשיו לחבילה שהמס עליה שולם במקור.
זה באמת מתסכל לראות את כמות ודיוק האינפורמציה באתרים בחול, עד שזה מגיע למגרש המקומי (מכס ודואר ישראל)....
עריכה:
בנימה אופטימית זו... יש פה מישהו שהחבילה שלו הגיעה למכס ב-14 והשתחררה כבר?
יש לי 2 חבילות מגרמניה שנשלחו עם iparcel, אחת הגיעה ב10.12 ועדיין במכס (9 ימים נכון להיום) השניה ב14.12 (5 ימים )עדיין במכס. חבילה שנשלחה עם DHL מארה"ב הגיעה אחרי 4 ימים מרגע השילוח.
אני לא מבין מה הסרט של iparcel, הרי יש להם עמיל מכס בדיוק כמו ל UPS ואחרים. למה חברות הבלדרות משחררים את החבילות באותו היום \ יום אחרי ולהם זה לוקח שבועות.
אני לא מבין מה הסרט של iparcel, הרי יש להם עמיל מכס בדיוק כמו ל UPS ואחרים. למה חברות הבלדרות משחררים את החבילות באותו היום \ יום אחרי ולהם זה לוקח שבועות.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
חבילה שלי שנשלחה לפני חודש מארה"ב עם USPS כבר שבוע בסטטוס "ממתינה לבדיקת מכס".
פשוט בזיון.
מישהו יודע איך ליצור קשר איתם?
בשירות לקוחות של דואר ישראל לא קיבלתי שום תשובות חוץ מ"תמתין".
פשוט בזיון.
מישהו יודע איך ליצור קשר איתם?
בשירות לקוחות של דואר ישראל לא קיבלתי שום תשובות חוץ מ"תמתין".
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
http://www.glouds.com/israel-meches/
זה מדריך למקרים שדברים שעברו בדואר רגיל נתקעו במכס, אבל יש שם כמה אימיילים, שמנסיון אישי שלי, מישהו באמת עונה להם. ככה שאתה יכול לנסות לפנות לאחד האימיילים שם (בחר את זה שנראה לך יותר רלוונטי), ומקסימום בקש מהם הפניה למקום הנכון.
זה מדריך למקרים שדברים שעברו בדואר רגיל נתקעו במכס, אבל יש שם כמה אימיילים, שמנסיון אישי שלי, מישהו באמת עונה להם. ככה שאתה יכול לנסות לפנות לאחד האימיילים שם (בחר את זה שנראה לך יותר רלוונטי), ומקסימום בקש מהם הפניה למקום הנכון.
·אם כך, הוא כנראה השתחרר ממכס עוד אתמול או אפילו לפני ופשוט התעצלו לעדכן את זה.guyezra כתב:העכבר שלי מאמזון שכבר שבועיים במכס פתאום התעדכן ל-"יצא לחלוקה בידי שליח"
בלי שום סטטוס ביניים
אני מחזיק לעצמי אצבעות...
נמאס לי כבר מiparcel דיי חאלאס מה נסגר איתם אמזון גם לי שלחו את החבילה בשנית אחרי תכתובות ארוכות ומתישות .iparcel טענו שאמזון ביטלו את העיסקה כאשר אמזון אמרו שהיא בדרך רק אחרי שהעברתי להם תכתובות מ.iparcel הם שלחו לי עוד הפעם את החבילה דרכם שוב והתנצלו . אני מצפה לאותו סרט בשידור חוזר פשוט הזוי
- shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 731
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
גם לי החבילה הייתה "תקועה" עם חברת iparcel שבועיים,רק היום קיבלתי את החבילה,שאלתי את השליח מה קרה ולמה האיחור,הוא "האשים" את בלייק פרדיי בעומס.
ותוך שבוע הם מתכוונים לסיים הכל....
ותוך שבוע הם מתכוונים לסיים הכל....
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
נראה שרובכם מספרים על חבילות שנתקעו במכס. לי יש חבילה שכביכול נמצאת בדרך למוקד שליחים של ת"א כמעט שבוע.
התקשרתי למוקד שליחים כמה וכמה פעמים מאז ה13.12 והם טוענים שהחבילה עוד לא הגיעה אליהם. לא מצליח להבין איפה היא מתעכבת..?
לפי המעקב באתר של i-parcel מה12.12 היא "entered the local delivery"
ומה 13.12 "in transit with our delivery partner"
התקשרתי למוקד שליחים כמה וכמה פעמים מאז ה13.12 והם טוענים שהחבילה עוד לא הגיעה אליהם. לא מצליח להבין איפה היא מתעכבת..?
לפי המעקב באתר של i-parcel מה12.12 היא "entered the local delivery"
ומה 13.12 "in transit with our delivery partner"
@OmriS
·
הם משקרים. דיברתי על זה בעבר. חבילות מגיעות מהמיון למחרת למוקד המקומי. פשוט במוקד בבני ברק הם לא סורקים חבילות עד שהם מתכוונים למסור אותם, ובינתיים משתמשים בתירוץ "זה לא אצלנו, בטח עדיין במיון". היתה לי חבילה שלקח להם כמעט שבועיים לסרוק. אתה מוזמן לפנות לשירות לקוחות הכללי של הדואר שליחים, והם יעבירו למוקד פניה שאולי הם יתייחיסו אליה אחרי כמה ימים.
ואיך הצלחת לתפוס אותם בטלפון כמה פעמים? מפתיע.
·
הם משקרים. דיברתי על זה בעבר. חבילות מגיעות מהמיון למחרת למוקד המקומי. פשוט במוקד בבני ברק הם לא סורקים חבילות עד שהם מתכוונים למסור אותם, ובינתיים משתמשים בתירוץ "זה לא אצלנו, בטח עדיין במיון". היתה לי חבילה שלקח להם כמעט שבועיים לסרוק. אתה מוזמן לפנות לשירות לקוחות הכללי של הדואר שליחים, והם יעבירו למוקד פניה שאולי הם יתייחיסו אליה אחרי כמה ימים.
ואיך הצלחת לתפוס אותם בטלפון כמה פעמים? מפתיע.
תודה, זה מה שחשדתי..
מה המספר טלפון של השירות לקוחות הכללי?
תפסתי אותם בטלפון של סניף ת"א שרשום באתר 03-6170500 - וחיכיתי בין 20-50 דק' כל פעם עד שיענו. בכל שיחה ביקשתי שיבדקו אולי זה כן שם, ואמרתי שאגיע בעצמי לקחת. חוץ מפעם אחת שנדמה היה שמישהו באמת בודק משהו הם רק ענו שזה לא הגיע.
מה המספר טלפון של השירות לקוחות הכללי?
תפסתי אותם בטלפון של סניף ת"א שרשום באתר 03-6170500 - וחיכיתי בין 20-50 דק' כל פעם עד שיענו. בכל שיחה ביקשתי שיבדקו אולי זה כן שם, ואמרתי שאגיע בעצמי לקחת. חוץ מפעם אחת שנדמה היה שמישהו באמת בודק משהו הם רק ענו שזה לא הגיע.