אחראיות של סמליין (תחשבו טוב טוב לפני קניה של סמסונג)
גם אני עובד בניופאן, ובטוח שהשרות אותו היא מספקת הוא מהטובים בארץ.
וכל העובדים יגידו לך אותו הדבר.
אין פה המלצה על כלום, זוהי הנחת העבודה פשוטו כמשמעו.
הלקוח האחרון שנתקלתי עם בעיה אצלו, היה ערן (IRONMAN )
אתה יכול לשאול אותו.
אתה יכול לשאול אותו.
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
מה הקשר בין בירה לנשר
הנחת עבודה שלכם יכולה להיות גם שאתם חברה מס' 1 בעולם... אז ?
את מי זה מעניין ? מה שמעניין זה השירות שלכם ואת הציון לזה רק הלקוח יתן ולא העובדים....
כמו שכבר אמרתי... אתה מסומן כעוסק בתחום והאדון שבו מדובר "לא" !
וכשאותו אדון יחליט להכנס לפוסטים ולהביע את דעתו (לפחות בחלק מהמקרים) המשתתפים בפוסט אמורים לדעת שהוא עוסק בתחום ואינטרסנט מסוים... מה כאן לא מובן ??? ובטח כשהאדון מהולל את ניופאן בפוסט שהוא למעשה תלונה עליה... ולרשום בין השורות שהוא עובד בחברה זה באמת לא מספיק, מה עוד שזה לא נרשם מההתחלה...
יש מבין ?
את מי זה מעניין ? מה שמעניין זה השירות שלכם ואת הציון לזה רק הלקוח יתן ולא העובדים....
וכשאותו אדון יחליט להכנס לפוסטים ולהביע את דעתו (לפחות בחלק מהמקרים) המשתתפים בפוסט אמורים לדעת שהוא עוסק בתחום ואינטרסנט מסוים... מה כאן לא מובן ??? ובטח כשהאדון מהולל את ניופאן בפוסט שהוא למעשה תלונה עליה... ולרשום בין השורות שהוא עובד בחברה זה באמת לא מספיק, מה עוד שזה לא נרשם מההתחלה...
יש מבין ?
אני חוזר לנושא המקורי של ההודעה,
היתה לי התלבטות בין הפנסוניק לבין הסמסונג (פלאסמה 50").
נטיתי לטובת הסמסונג בגלל הנתונים המרשימים של הקונטרסט וכי אמרתי שבסכ"ה היבואן עושה רושם רציני.
עכשיו אחרי הסיפור הזה, לא אכפת לי לשלם עוד 1000-2000 ש"ח אבל לקחת משהו אמין ושיהיה לי ראש שקט איתו.
אני בטוח שעוד הרבה כאן בפורום חושבים ככה, כי הפורום לאחרונה מלא במתלבטים בין הסמסונג לבין פנסוניק ועוד...
הקטע, שהיבואן לא מבין איזה נזק הוא גורם לעצמו בגלל רדיפת הבצע שלו. הוא הפסיד עכשיו מכירה של לפחות כמה מסכים.
אני לא אופתע אם לאחר שהיבואן יקרא את הפוסט הזה, נשמע שהיבואן "פיצה את הלקוח והתנצל על עוגמת הנפש שנגרמה"...
לא שזה מה שיגרום לי לשנות את דעתי ....
היתה לי התלבטות בין הפנסוניק לבין הסמסונג (פלאסמה 50").
נטיתי לטובת הסמסונג בגלל הנתונים המרשימים של הקונטרסט וכי אמרתי שבסכ"ה היבואן עושה רושם רציני.
עכשיו אחרי הסיפור הזה, לא אכפת לי לשלם עוד 1000-2000 ש"ח אבל לקחת משהו אמין ושיהיה לי ראש שקט איתו.
אני בטוח שעוד הרבה כאן בפורום חושבים ככה, כי הפורום לאחרונה מלא במתלבטים בין הסמסונג לבין פנסוניק ועוד...
הקטע, שהיבואן לא מבין איזה נזק הוא גורם לעצמו בגלל רדיפת הבצע שלו. הוא הפסיד עכשיו מכירה של לפחות כמה מסכים.
אני לא אופתע אם לאחר שהיבואן יקרא את הפוסט הזה, נשמע שהיבואן "פיצה את הלקוח והתנצל על עוגמת הנפש שנגרמה"...
לא שזה מה שיגרום לי לשנות את דעתי ....
shlafirg כתב:מה הקשר בין בירה לנשר![]()
![]()
![]()
![]()
יש מבין ?[/qu
קרא שוב את מה שכתבתי, הפעם בעיון....
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
shldenon כתב:גם אני עובד בניופאן, ובטוח שהשרות אותו היא מספקת הוא מהטובים בארץ.
אין פה המלצה על כלום, זוהי הנחת העבודה פשוטו כמשמעו....
אין כמוך
אתה תותח
אתה עושה שרות נאמן למקום העבודה שלך
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
טוב, שלד קטן, לקחתי אבן שושן ועברתי שוב על דבריך...
אומנם אני לא האדם האינטלגנטי ביותר בפורום (יש כאן רק אחד כזה...) אבל לקח לי שבוע ללא שינה והגעתי למסקנות :-
יופי שאתה בטוח ! אתה לגמרי אובייקטיבי - הידד !!!
אהה, עכשיו שיכנעת אותי, אכן המדד לשירות של החברה היא דעת העובדים בה.... איך לא חשבו על זה קודם ?
בקשר לזה קח ממני את המילון וקרא את התגובה הקודמת שלי בשנית.... אבל לאט....
אתה יכול לשאול אותו.
אכן הוא הלקוח האחרון עם בעיה בניופאן.... זהו אחריו אין לאף אחד תלונות, פשוט נופת צופים... נו באמת ??!!
בתקווה שתקבל בונוס יפה אחרי השרשור הזה.... מגיע לך...

אומנם אני לא האדם האינטלגנטי ביותר בפורום (יש כאן רק אחד כזה...) אבל לקח לי שבוע ללא שינה והגעתי למסקנות :-
יופי שאתה בטוח ! אתה לגמרי אובייקטיבי - הידד !!!
אהה, עכשיו שיכנעת אותי, אכן המדד לשירות של החברה היא דעת העובדים בה.... איך לא חשבו על זה קודם ?
בקשר לזה קח ממני את המילון וקרא את התגובה הקודמת שלי בשנית.... אבל לאט....
אתה יכול לשאול אותו.
אכן הוא הלקוח האחרון עם בעיה בניופאן.... זהו אחריו אין לאף אחד תלונות, פשוט נופת צופים... נו באמת ??!!
בתקווה שתקבל בונוס יפה אחרי השרשור הזה.... מגיע לך...
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני שוקל רכישת ה Q9 של סמסונג ונכנסתי לשרשור הזה.
לדעתי פספתם את הנקודה העיקרית : אם עובד של ניופאן לא קונה מוצר של ניופאן למרות שאני בטוח שיש לו הנחת עובד,
ומעדיף על פניו מוצר מתחרה של סמסונג, אז זה אומר כמה הוא מאמין בשירות של ניופאן ובמוצרים שהם משווקים.
לדעתי פספתם את הנקודה העיקרית : אם עובד של ניופאן לא קונה מוצר של ניופאן למרות שאני בטוח שיש לו הנחת עובד,
ומעדיף על פניו מוצר מתחרה של סמסונג, אז זה אומר כמה הוא מאמין בשירות של ניופאן ובמוצרים שהם משווקים.
אניי לא מבין מדוע מנהלי האתר אינם פותחים שרשור מיוחד בנושא שיהיה קבוע בכול קטגוריות הפורומים בעניין שרות לקוחות של החברות השונות? אומנם האתר אינו אתר צרכני אבל הוא בהחלט משפיע על הרגלי רכישה של האנשים הנכנסים לאתר. מין הראוי היה שלאחר שנות הוותק של האתר הזה לפתוח שרשור קבוע בנושא האם רק לשבח את המסכים/ציוד אלקטרוני בביקורת צריך?
2 בביקורת מסכים /ציוד אלקטרוני צריך לדעתי גם לכלול את נושא השרות של החברה כחלק מהציון של המסך וזאת על פי כמות הערות והטענות שיש לגולשים כאן בפורום לחברה בעניין השרות כך גולש שמעונין לקנות מוצר מסוים ידע שתמורת כספו הוא מקבל מוצר טוב עם שרות גרוע ,מוצר טוב עם שרות טוב ,או מוצר גרוע ושרות טוב.
כך יוכל הצרכן לקבל החלטה האם לקנות את המוצר.
אני בטוח שלהרבה גולשים כאן באתר זה יכול לעזור מאוד ורק כך ניתן יהיה לשנות את רמת השרות בארץ בתחום
אבל מישום מה יש התעלמות של ההנהלה בעניין הזה

2 בביקורת מסכים /ציוד אלקטרוני צריך לדעתי גם לכלול את נושא השרות של החברה כחלק מהציון של המסך וזאת על פי כמות הערות והטענות שיש לגולשים כאן בפורום לחברה בעניין השרות כך גולש שמעונין לקנות מוצר מסוים ידע שתמורת כספו הוא מקבל מוצר טוב עם שרות גרוע ,מוצר טוב עם שרות טוב ,או מוצר גרוע ושרות טוב.
כך יוכל הצרכן לקבל החלטה האם לקנות את המוצר.
אני בטוח שלהרבה גולשים כאן באתר זה יכול לעזור מאוד ורק כך ניתן יהיה לשנות את רמת השרות בארץ בתחום
אבל מישום מה יש התעלמות של ההנהלה בעניין הזה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
shay1, אתה יודע שיש פורום באתר הנקרא "מסחר, שיווק ושרות" תחת נושאים כלליים המוקדש כולו לנושא?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
נו באמת, וירוקום הם טלית שכולה תכלת? לי במקרה היה נסיון מאוד רע איתם - התנהלות חריגה אפילו במונחים ישראליים, כך שאני באופן אישי אמנע מקנייה של מוצרי פנסוניק.המלך כתב:אז תקנה פנסוניק.odpr כתב:מהשרשור הזה ברור לי דבר אחד לא אקנה TOSHIBA או SAMSUNG......