עצומה נגד דרכון ביומטרי. בקרוב גם תעודות זהות.
לפי התגובות פה באשכול הבעיה היא לא המאגר אלה העובדה "שמכיריחים אותך " .
לדעתי זה דמגוגי להגיד שויזה לארה"ב זו בחירה, חלק נכבד מתעשיית ההיטק מתבססת על נסיעות לארה"ב, ובחירה לא להוציא ויזה פוגעת בפרנסה. האם כל הכותבים באשכול נגד המאגר לא הוציאו ויזה לארה"ב ? אני בספק.
מחר עוד מדינות יחייבו לקחת מדדים ביומטריים ומה אז ? לא נצא מהארץ?
לגבי התגובה של לא רוצה לשלם מיסים - אל תעבוד, לא רוצה לשלם ארנונה תגור מרחוב : נו באמת... ממש תגובה ריאלית.
כל מי שהתגייס לצבא נתן טביעת אצבעות שנסרקה ונשמרת במאגר - זה לא ביומטרי ? למה אף אחד אומר לא להגייס בגלל זה לצבא?
בנוסף הוסיפו את האפשרות לבקש לא להכנס למאגר, אז מה הבעיה ?
לכל הפרנואידים שמאמינים שהמדינה תכניס אותך למאגר למרות שביקשת לא להכנס -
זה סותר את הטענה שניתן להגן על התעודות ללא מאגר - כי אתם מאמינים שגם ככה המדינה תכניס אתכם למאגר בניגוד לרצון שלכם.
לא שאני בעד מאגר, ואני אעדיף לא להכנס אליו אם תהיה לי האופציה אבל מה תרחיש האיימים שיכול להיות ?
נניח המאגר יפרץ ומישהו יגנוב רצף של מספרים ואותיות שמסמל את המדדים הביומטריים שלי, מה הוא יעשה עם זה ? יזייף תעודת זהות ? דרכון ? דברים שמתבצעים היום ושהרבה יותר קל לעשות היום?
לדעתי זה דמגוגי להגיד שויזה לארה"ב זו בחירה, חלק נכבד מתעשיית ההיטק מתבססת על נסיעות לארה"ב, ובחירה לא להוציא ויזה פוגעת בפרנסה. האם כל הכותבים באשכול נגד המאגר לא הוציאו ויזה לארה"ב ? אני בספק.
מחר עוד מדינות יחייבו לקחת מדדים ביומטריים ומה אז ? לא נצא מהארץ?
לגבי התגובה של לא רוצה לשלם מיסים - אל תעבוד, לא רוצה לשלם ארנונה תגור מרחוב : נו באמת... ממש תגובה ריאלית.
כל מי שהתגייס לצבא נתן טביעת אצבעות שנסרקה ונשמרת במאגר - זה לא ביומטרי ? למה אף אחד אומר לא להגייס בגלל זה לצבא?
בנוסף הוסיפו את האפשרות לבקש לא להכנס למאגר, אז מה הבעיה ?
לכל הפרנואידים שמאמינים שהמדינה תכניס אותך למאגר למרות שביקשת לא להכנס -
זה סותר את הטענה שניתן להגן על התעודות ללא מאגר - כי אתם מאמינים שגם ככה המדינה תכניס אתכם למאגר בניגוד לרצון שלכם.
לא שאני בעד מאגר, ואני אעדיף לא להכנס אליו אם תהיה לי האופציה אבל מה תרחיש האיימים שיכול להיות ?
נניח המאגר יפרץ ומישהו יגנוב רצף של מספרים ואותיות שמסמל את המדדים הביומטריים שלי, מה הוא יעשה עם זה ? יזייף תעודת זהות ? דרכון ? דברים שמתבצעים היום ושהרבה יותר קל לעשות היום?
למה, זה לא קורה לך היום עם הדפדפן ?clip99 כתב:
את החסרון אתה תלמד לבד כשתקנה חבילת אמצעי מניעה ויומיים לאחר מכן תיבת הדוא"ל החדשה שלך שפתחת תהיה מוצפת בפרסומות של אתרי פורנו וזה במקרה הטוב , במקרה הרע כשתקנה את הOLED 70 אינץ' שחלמת עליה שנתיים תקבל מכתב ממס הכנסה שיביע עניין בשלומך בנימוס. אבל מה אכפת לך בעצם , גם ככה בטח אתה מאלה שישר רצים לפייסבוך להודיע על כל פיפס קטן שהם עושים וחושבים שאף אחד לא רואה את זה חוץ מהדודה והנכד שלהם.
...
בחורף הקודם בדקתי אפשרות של גנרטור ושבועים אחר כך הדפדפן היה מוצף בהצעות לגנרטורים.
תתרגל, זה עולם חדש.
·clip99 כתב:Lior_M
אף אחד לא ישאל אותך גם כשיבואו להתקין לך מצלמה בסלון , אבל גם לא יהיה טעם כי אתה מן הסתם תחזיק את הסולם לזה שיתקין.
itamars2
את החסרון אתה תלמד לבד כשתקנה חבילת אמצעי מניעה ויומיים לאחר מכן תיבת הדוא"ל החדשה שלך שפתחת תהיה מוצפת בפרסומות של אתרי פורנו וזה במקרה הטוב , במקרה הרע כשתקנה את הOLED 70 אינץ' שחלמת עליה שנתיים תקבל מכתב ממס הכנסה שיביע עניין בשלומך בנימוס. אבל מה אכפת לך בעצם , גם ככה בטח אתה מאלה שישר רצים לפייסבוך להודיע על כל פיפס קטן שהם עושים וחושבים שאף אחד לא רואה את זה חוץ מהדודה והנכד שלהם.
אין טעם להתווכח, אין מה להסביר . אנחנו עבדים , חיים במדינה של עבדים , אבל גם המנטליות שלנו הפכה לזו של עבדים. אז בואי ממשלה חביבה, חרבני לי על המאזדה , תהיה לך גם את החוצפה לבקש נייר טואלט אח"כ , והכי מדהים שאני גם אתן לך - ועל הדרך עוד אחשוב שזה לטובתי - כי אם הממשלה לא תחרבן לי על האוטו , כל חורשי הרעה למיניהם (עבריינים, מעלימי מס , האקרים, טרוריסטים , ובקרוב ילדים אובדים כי לא היה להם צ'יפ) ישימו עליו עין ויגנבו אותו!...
CLIP , אני שכיר, ומרבית הרכישות שלי מתבצעות בכרטיס אשראי בכל מקרה. הבעיה שלי זה שלי אין את הפריווילגיה להעלים מיסים.
ובעוד שאני משלם חצי מהמשכורת שלי למדינה עצמאים בנו דירות וקנו נדל"ן בכספים שהם העלימו.
אז כן אני חושב ש 7 מיליארד שקל שמעלימים כל שנה היה יכול לעזור לתקציב המדינה. ואולי היו לוקחים קצת פחות ממני. ואולי היינו קצת פחות עבדים.
ואגב למדינה יש את כל המידע שהיא צריכה בחשבון הבנק שלך גם אם אתה מושך מזומן עדיין יודעים מאיפה זה הגיע ומי הפקיד את זה..
היחידים שזה משנה עבורם זה עבריינים או מעלימי מס (בעצם אותו דבר) שהכספים לא עוברים דרך חשבון הבנק.
@mrraz111
·
כן מתוק . גם לגלוזמן ורבינוביץ אמרו "תתרגלו" כשברנהרדט קעקע להם מספר על היד . תגובה מבריקה כמו שלך לא קראתי פה כבר הרבה זמן. ממש אזרח למופת. אין מילים
nirkarpik אז הסאב טקסט של דבריך הוא "יורקים עלי , אבל בניגוד להוא מהמשל שחושב שזה גשם אני יודע שזה רוק , רק שאני מנסה לשכנע את עצמי שזה גשם עם כל מיני תירוצים , נימוקים וצידוקים שההם שיורקים עלי דחפו לי לפני כן".
DAMN , המילה "סאב" כמעט מיותרת.
אבל אני מקנא בכם , בכולכם בעצם . כי כשיבואו לרצוע לנו את האוזן , אתם לא תסבלו .
·
כן מתוק . גם לגלוזמן ורבינוביץ אמרו "תתרגלו" כשברנהרדט קעקע להם מספר על היד . תגובה מבריקה כמו שלך לא קראתי פה כבר הרבה זמן. ממש אזרח למופת. אין מילים
nirkarpik אז הסאב טקסט של דבריך הוא "יורקים עלי , אבל בניגוד להוא מהמשל שחושב שזה גשם אני יודע שזה רוק , רק שאני מנסה לשכנע את עצמי שזה גשם עם כל מיני תירוצים , נימוקים וצידוקים שההם שיורקים עלי דחפו לי לפני כן".
DAMN , המילה "סאב" כמעט מיותרת.
אבל אני מקנא בכם , בכולכם בעצם . כי כשיבואו לרצוע לנו את האוזן , אתם לא תסבלו .
@mrraz111
·
הבנת הנקרא . הדברים שלך לא "לא נכונים" , ולא התייחסתי לנכונותם , אלא הדרך בה אתה מציג אותם מקוממת .
דבר שני , אם התרסה והסתייגות נחשבים בעיניך אלימות , אני במקומך הייתה נשאר בבית ונמנע מהעולם החיצוני.
·
הבנת הנקרא . הדברים שלך לא "לא נכונים" , ולא התייחסתי לנכונותם , אלא הדרך בה אתה מציג אותם מקוממת .
דבר שני , אם התרסה והסתייגות נחשבים בעיניך אלימות , אני במקומך הייתה נשאר בבית ונמנע מהעולם החיצוני.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8132
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
·Ilyan כתב:·......
בג"ץ לא יתערב בהפרה בוטה של חוק יסוד: כבוד האדם וחירותו סעיף 7: (א) "כל אדם זכאי לפרטיות ולצנעת חייו"? נחיה ונראה. מה שכן, כל אלה שמצדדים בחיסול האקטיביזם השיפוטי ומצד שני מתנגדים למאגר נדמה לי נכנסים לדיסוננס קוגנטיבי חמור כרגע....
ומה זה רות סוף, ממשיכים הלאה? אנחנו עדיין לא במשטר צבאי, מותר למחות ומותר לפנות לערכאות משפטיות...
א. הויכוח על אקטיביזם שיפוטי זה נושא בפני עצמו. צריך לזכור שגם כשמדובר לכאורה במקרים שנתפסים על ידי חלק מהציבור ונציגיו כאקטיביזם שיפוטי , התערבות בית המשפט היא במשורה. ( תבדיל בין הרעש התקשורתי לבין הפסיקות בפועל ).
ב. לגבי חוק יסוד סעיף 7א אני חושב שאתה מבלבל בין שני עולמות תוכן.
ישנם חוקים שמאפשרים למדינה להחזיק בנתונים ( גם ביומטריים ) של האזרחים ובפועל המידע קיים בארכיונים כאלה ואחרים ולכן, הויכוח הוא לא על העיקרון עצמו של איסוף המידע והחזקתו על ידי מוסדות המדינה, אלא על האופן שבו יאסף המידע, ישמר וינוהל.
אין פה שום עניין שבו בג"ץ יכול או ירצה להתערב. ( גם אם יחזירו את אהרון ברק שהוליד את עקרון האקטיביזם השיפוטי ).
וגם אם במקרה תהיה הפתעה ובג"ץ כן ידון בעתירה כזו, להערכתי המקסימום שיכול לקרות זו בקשת הבהרה של בג"ץ מהמדינה בנוגע לשמירת המידע וניהולו. לא משהו שהמדינה לא תוכל לעמוד בו מבחינת התשובה שהיא תתן לבית המשפט.
·clip99 כתב: אף אחד לא ישאל אותך גם כשיבואו להתקין לך מצלמה בסלון , אבל גם לא יהיה טעם כי אתה מן הסתם תחזיק את הסולם לזה שיתקין....
·clip99 כתב:
אבל את הממתק האמיתי אתם תחטפו כשנעבור לשלב הבא , בו כסף מזומן יעבור אותו תהליך עם ארנקים אלקטרונים , וכל רכישה של הסהרורים שסוגרים את העיניים שלהם היום תתועד. מן הסתם גם לזה ימצאו תירוץ . אבל לא לדאוג , גם זה יהיה רק שלב זמני בדרך לתהום הבאה....
clip99
עצה קטנה,
כשמנהלים דיון לא משנה באיזה נושא, כדאי להצמד לעובדות ולא לצאת בהצהרות על דברים שאף אחד לא יודע אם הם יקרו, איך הם יקרו, ומתי הם יקרו ( או שאולי הם כבר קרו ואנחנו לא יודעים - אני מניח שיש לך מצלמת אבטחה בבית וחשבון pay pal פעיל .. ).
גילוי נאות :
הנבואה כידוע, ניתנה לשוטים. אני לא שוטה ולא נביא ולכן הדברים שכתבתי הם הערכה המבוססת על היכרות שטחית בלבד עם נושא המאגר הביומטרי והיכרות קצת יותר טובה ( מנסיון החיים ) בנוגע להתערבות בג"ץ בנושאים שבין המדינה לאזרח.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
·Lior_M כתב: clip99
עצה קטנה,
כשמנהלים דיון לא משנה באיזה נושא, כדאי להצמד לעובדות ולא לצאת בהצהרות על דברים שאף אחד לא יודע אם הם יקרו, איך הם יקרו, ומתי הם יקרו ( או שאולי הם כבר קרו ואנחנו לא יודעים - אני מניח שיש לך מצלמת אבטחה בבית וחשבון pay pal פעיל .. ).
תחליט בבקשה אם אתה נצמד לעובדות או מניח , אחרת אתה סותר את דבריך . ובכל מקרה אין לי אף אחד מהדברים הללו, והעובדה היחידה שברורה לנו היא שייכפו עלינו בכוח , וכידוע במדינת היהודים אוהבים לשפוך את התינוק עם המים , כל השאר הם טיעונים בעד ונגד.
גילוי נאות :
הנבואה כידוע, ניתנה לשוטים.
אגב , אני מרשה לעצמי לא להתייחס לדבריך בדבר מערכת יחסי הגומלין בין המדינה לבג"ץ , כיוון שהתייחסות כזו משמעותה קבלת הגזירה , ומכאן הדיון יעסוק בדרכי יישומה. אני , מצידי, חותר לשמוט לחלוטין את הקרקע תחת המציאות הזו מלכתחילה ולא להתעסק בשאלה באיזה נוזל סיכה ימרחו את הצינור שמייעדים לנו .
ולעניין : אני מציע לך לברר קצת בנושאים כמו RFID וארנקים אלקטרוניים , מצלמות מעקב וכרסום בעקרונות החירות והפרטיות. מובטח לך שהמגמה תתבהר לך מהר מכפי שחשבת או שציפית , ואז נראה אם עדיין תתייחס לתגובות כשלי כאל נבואה.
ליאור...
·mrraz111 כתב:גם התעודה הביומרית זה רשות......
"תושב אשר יבחר כי טביעות האצבע שלו לא יישמרו במאגר, יקבל תיעוד אשר תוקפו יהיה עד חמש שנים"
הנה כמו שרצית. רוצה - עושה , לא רוצה - לא עושה...
תעודה ביומטרית תהיה חובה החל ממרץ 2017 .
אם הנתונים לא יישמרו במאגר אז זה מצוין אבל זה לא מה שהבנתי....
זה גם לא כל כך הגיוני - אם אין מאגר ביומטרי אז במה תעזור התעודה ? מול אילו נתונים הם ייבדקו על מנת לאמת זהותו של אדם ?
ארז
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
Re: לפי התגובות באשכול הבעיה היא לא המאגר
·במקרה שידלוף המדד הביומטרי של סריקת הפנים שלך, לא רק המדינה תוכל לשחק ב"אח הגדול", אלא כל אחד עם מצלמה.nirkarpik כתב:לא שאני בעד מאגר, ואני אעדיף לא להכנס אליו אם תהיה לי האופציה אבל מה תרחיש האיימים שיכול להיות ?
נניח המאגר יפרץ ומישהו יגנוב רצף של מספרים ואותיות שמסמל את המדדים הביומטריים שלי, מה הוא יעשה עם זה ? יזייף תעודת זהות ? דרכון ? דברים שמתבצעים היום ושהרבה יותר קל לעשות היום?...
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
· הרעיון הבסיסי של תעודת זהות, היא לוודא שמי שמחזיק בה הוא האדם שפרטיו רשומים עליה.ארז_וחני כתב:·......
תעודה ביומטרית תהיה חובה החל ממרץ 2017 .
אם הנתונים לא יישמרו במאגר אז זה מצוין אבל זה לא מה שהבנתי....
זה גם לא כל כך הגיוני - אם אין מאגר ביומטרי אז במה תעזור התעודה ? מול אילו נתונים הם ייבדקו על מנת לאמת זהותו של אדם ?
ארז...
בתעודה ביומטרית יוצפנו נתונים ביומטרים שאפשר יהיה להשוות פיזית מול האדם שמציג אותה.
אין צורך במאגר למטרה הזו.
·nirkarpik כתב:לפי התגובות פה באשכול הבעיה היא לא המאגר אלה העובדה "שמכיריחים אותך " .
מחר עוד מדינות יחייבו לקחת מדדים ביומטריים ומה אז ? לא נצא מהארץ?...
כמה זה ״חלק נכבד מתעשיית הייטק״ שנוסעת לארה״ב מתוך סה״כ אזרחי המדינה ?
ממתי הפך להיות מקובל במדינה דמוקרטית שהמיעוט מכתיב לרוב ?
יש לי ספק אם אתה בכלל יודע מה זאת דמוקרטיה....
לגבי הטיעון השני ,שהוא דווקא דוגמא לא רעה לדמגוגיה, מה דעתך שנתמודד עם הבעיה שטרם קרמה עור וגידים כאשר היא תתרחש, אם בכלל?
חשבת למה בעולם המערבי ואין מדינה דמוקרטית אחת שנקטה בצעד כל כך דרסטי ( חוץ מהרפובליקה הדמוקרטית העממית של קוריאה שידועה במשטר ״ הדמוקרטי״ שלה ?
נראה לך שהם לא מבינים את מה שפה מבינים ?
אז כולם טיפשים ורק פה התקבצו ״ גאוני הדור״?
ואגב, לא הבנת נכון. הבעיה היא בקיום המאגר משום שכאשר המאגר ייפרץ ויגנבו את זהותך לשימוש פלילי או בטחוני, אתה תצטרך להוכיח שזה לא אתה כי מדובר בזיהוי ביומטרי שמתאים רק לאדם אחד...
ארז
@mrraz111
·
אתה יודע איך קוראים למי שקופץ בראש?
תגיד , בכלל טרחת להבין את מה שטרחתי להגיב לך , או שהאצבעות שלך רצות מהר יותר מתהליך עיבוד המידע אצלך למעלה?
אתה נותן למילות מפתח ליצור אצלך אנטגוניזם לא מבוסס ולהעיב על תהליך ההבנה והסקת המסקנות שלך , לכן הדיון אתך נראה כמו שהוא נראה . אחרת היית מבין שגייסתי את היהודים ולא את הגרמני.
בוא ותחכים אותנו . במקום לנסות ולהציג אותי באור שלילי , תסביר לנו למה לדעתך רק המאגר והת"ז החדשות יפתרו בעיות קיימות .
·
אתה יודע איך קוראים למי שקופץ בראש?
תגיד , בכלל טרחת להבין את מה שטרחתי להגיב לך , או שהאצבעות שלך רצות מהר יותר מתהליך עיבוד המידע אצלך למעלה?
אתה נותן למילות מפתח ליצור אצלך אנטגוניזם לא מבוסס ולהעיב על תהליך ההבנה והסקת המסקנות שלך , לכן הדיון אתך נראה כמו שהוא נראה . אחרת היית מבין שגייסתי את היהודים ולא את הגרמני.
בוא ותחכים אותנו . במקום לנסות ולהציג אותי באור שלילי , תסביר לנו למה לדעתך רק המאגר והת"ז החדשות יפתרו בעיות קיימות .
זה לא משנה כמה זה חלק נכבד מאזרחי המדינה, הנקודה הייתה שמאגרים קיימים ונמצאים בשימוש ואף אחד לא עושה מזה רעש.ארז_וחני כתב:·......
כמה זה ״חלק נכבד מתעשיית הייטק״ שנוסעת לארה״ב מתוך סה״כ אזרחי המדינה ?
ממתי הפך להיות מקובל במדינה דמוקרטית שהמיעוט מכתיב לרוב ?
יש לי ספק אם אתה בכלל יודע מה זאת דמוקרטיה....
לגבי הטיעון השני ,שהוא דווקא דוגמא לא רעה לדמגוגיה, מה דעתך שנתמודד עם הבעיה שטרם קרמה עור וגידים כאשר היא תתרחש, אם בכלל?
חשבת למה בעולם המערבי ואין מדינה דמוקרטית אחת שנקטה בצעד כל כך דרסטי ( חוץ מהרפובליקה הדמוקרטית העממית של קוריאה שידועה במשטר ״ הדמוקרטי״ שלה ?
נראה לך שהם לא מבינים את מה שפה מבינים ?
אז כולם טיפשים ורק פה התקבצו ״ גאוני הדור״?
ואגב, לא הבנת נכון. הבעיה היא בקיום המאגר משום שכאשר המאגר ייפרץ ויגנבו את זהותך לשימוש פלילי או בטחוני, אתה תצטרך להוכיח שזה לא אתה כי מדובר בזיהוי ביומטרי שמתאים רק לאדם אחד...
ארז...
בבקשה אל תתיימר לדעת מה אני יודע ומה לא.
ואם מדברים על דמוקרטיה חברי הכנסת שנבחרו ע"י רוב הציבור בבחירות דמוקרטיות קיבלו את ההחלטה, אתה מסרב לקבל החלטה דמוקרטית.
לגבי התגובה לטיעון השני - "מה דעתך שנתמודד עם הבעיה שטרם קרמה עור וגידים כאשר היא תתרחש, אם בכלל?" על אותו בסיס בו נתמודד עם פריצה של המאגר שהיא תקרה..
פעם אחרונה שבדקתי ארה"ב היא חלק מהעולם המערבי, ועובדה שקיים מאגר שמרכז את מיליוני האנשים שנכנסים אליה מידי יום.
אתה מודע לעובדה שטביעות האצבע שלך שהן מדד ביומטרי נמצאות במאגר צבאי ? מה יקרה אם מישהו יפרוץ למאגר ויגנוב את טביעות האצבע שלך בשביל לזייף פעילות פילית ? אתה באמת מאמין שמאגר טביעות האצבע של החיילים בבקו"מ שמור יותר טוב ?
הרבה יותר מפחיד אותי שמישהו יזייף את הדרכון או תעודת הזהות שלי (מה שניתן לעשות היום בכמה מאות שקלים) מאשר הסבירות שמישהו יצליח לפרוץ למאגר לגנוב מידע ביומטרי ובנוסף יצליח לקודד אותו חזרה למשהו שימושי (מה יעשה גנב עם סידרת מספרים שמייצגת את טביעת האצבע שלי ? )
·
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
- נתן תודות: 241 פעמים
- קיבל תודות: 328 פעמים
clip99 כתב:Lior_M
אף אחד לא ישאל אותך גם כשיבואו להתקין לך מצלמה בסלון , אבל גם לא יהיה טעם כי אתה מן הסתם תחזיק את הסולם לזה שיתקין.
itamars2
את החסרון אתה תלמד לבד כשתקנה חבילת אמצעי מניעה ויומיים לאחר מכן תיבת הדוא"ל החדשה שלך שפתחת תהיה מוצפת בפרסומות של אתרי פורנו וזה במקרה הטוב , במקרה הרע כשתקנה את הOLED 70 אינץ' שחלמת עליה שנתיים תקבל מכתב ממס הכנסה שיביע עניין בשלומך בנימוס. אבל מה אכפת לך בעצם , גם ככה בטח אתה מאלה שישר רצים לפייסבוך להודיע על כל פיפס קטן שהם עושים וחושבים שאף אחד לא רואה את זה חוץ מהדודה והנכד שלהם....
אתה לא ענית שלאלה הספציפית לגבי המזומן והפלגת רחוק בהנחות חסרות בסיס....
גם היום אם תבטל את חוסם הפרסומות שלך לשניה תראה שכל אתר מסחרי שאתה נכנס אליו עוקב אחריך ומרה לך פרסומות באתר הזה למשל.(פעם היו שולחים לך מייל אבל היות שעבר כמעט בכל העולם חוק דואר *** המקסימום שמותר להם זה פעם אחת וגם כאלה נכנסים אצלי לרשימת הSPAM ככה שזו פרקטיקה לא משתלמת....
לדעתי גם אם יבוצע לרשויות תהיה לפחות לכמה שנים בעיית BD קשה היות ויוצפו במידע שרובו כמו דוגמת הטלוויזיה שלך לא רלוונטית אלא אם זה מכספי מולבנים או שאתה לא משלם מס....
·...
- itamars2
-
- חבר ותיק

clip99 כתב:@clip99
itamars2
את החסרון אתה תלמד לבד כשתקנה חבילת אמצעי מניעה ויומיים לאחר מכן תיבת הדוא"ל החדשה שלך שפתחת תהיה מוצפת בפרסומות של אתרי פורנו וזה במקרה הטוב , במקרה הרע כשתקנה את הOLED 70 אינץ' שחלמת עליה שנתיים תקבל מכתב ממס הכנסה שיביע עניין בשלומך בנימוס. אבל מה אכפת לך בעצם , גם ככה בטח אתה מאלה שישר רצים לפייסבוך להודיע על כל פיפס קטן שהם עושים וחושבים שאף אחד לא רואה את זה חוץ מהדודה והנכד שלהם....
אתה לא ענית שלאלה הספציפית לגבי המזומן והפלגת רחוק בהנחות חסרות בסיס....
גם היום אם תבטל את חוסם הפרסומות שלך לשניה תראה שכל אתר מסחרי שאתה נכנס אליו עוקב אחריך ומרה לך פרסומות באתר הזה למשל.(פעם היו שולחים לך מייל אבל היות שעבר כמעט בכל העולם חוק דואר *** המקסימום שמותר להם זה פעם אחת וגם כאלה נכנסים אצלי לרשימת הSPAM ככה שזו פרקטיקה לא משתלמת....
לדעתי גם אם יבוצע לרשויות תהיה לפחות לכמה שנים בעיית BD קשה היות ויוצפו במידע שרובו כמו דוגמת הטלוויזיה שלך לא רלוונטית אלא אם זה מכספי מולבנים או שאתה לא משלם מס....
·...
נערך לאחרונה על ידי itamars2 ב 03/12/2016 9:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- itamars2
-
- חבר ותיק

·nirkarpik כתב:פעם אחרונה שבדקתי ארה"ב היא חלק מהעולם המערבי, ועובדה שקיים מאגר שמרכז את מיליוני האנשים שנכנסים אליה מידי יום.......
שים לב לעובדה שמי שמקבל ויזה אינו אזרח ארה"ב וזה הבדל חשוב מאוד....
·